Sex and The City: Τα κορίτσια επιστρέφουν (αλλά είναι τρία).

 

 

Γίνεται μελομακάρονο χωρίς μέλι; (το έχω και πρόσφατο..)  Γίνεται Sex and The City χωρίς ατάκες Samantha; Προφανώς (και δυστυχώς)  γίνεται αφού η iconic σειρά που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά, κάνει μεν come back με tagline “and just like that…”, αλλά χωρίς την  Kim Cattrall,  που αποφάσισε να μην επιστρέψει. I cant’ help but wonder….

 

Έχουμε διαβάσει τόσα πολλά κατά καιρούς για την άσπονδη φιλία που ένωνε την Sara Jessica με την Kim,  που πραγματικά κατάντησε παλιό,  βαρετό- ένα κακογραμμένο σήριαλ μέσα σε ένα καλογραμμένο σήριαλ.

 

 

 

 

Αυτό όμως που δεν θα βαρεθούμε ποτέ είναι τις εμφανίσεις των κοριτσιών και δεν βλέπω την ώρα να δω τι επιλέγουν για την γκαρνταρόμπα τους  οι 50χρονες πλέον, Carrie, Miranda, Charlotte.

 

Και αφού red carpet δεν έχει φέτος λόγω Covid 19 ας δούμε και ας ξαναθυμηθούμε κάποιες μοναδικές εμφανίσεις. Μην ξεχνάτε ότι στο STC πρωταγωνίστριες δεν ήταν μόνο οι ηθοποιοί αλλά ακόμα περισσότερο τα ρούχα και τα παπούτσια που φόρεσαν.

 

Διάσημοι σχεδιαστές mixed με street style, haute couture αλλά και δεύτερο χέρι vintage, αξέχαστα αξεσουάρ και παπούτσια  από την Particia Field.

 

 

 

H quintessential τούτου φούστα.

 

 

 

Το nude dress του λεωφορείου

 

 

 

 

To little black dress

 

 

 

H Carrie και η μπουτονιέρα.

 

 

 

 

Το πουκάμισο του Mr Big με ψηλοτάκουνα.

 

 

 

 

Mε head to toe Ralph Lauren (εκτός από τα παπούτσια φυσικά- Blahnik)

 

 

 

 

Το αξεπέραστο Dior,  φόρεμα- εφημερίδα

 

 

 

 

 

Γούνα, πυτζάμες και ψηλοτάκουνα στο χιόνι. Δεν γινεται περισσότερο Carrie.

 

 

 

Το αλησμόνητο floral

 

 

 

 

Όταν φοράς Chanel,  όπως η Samantha

 

 

 

 

 

Ουράνιο τόξο, στην βροχερή Νέα Υόρκη

 

 

 

Head to toe φούξια, μόνο η Samantha

 

 

 

Το mix and match των εμπριμέ

 

 

Και κάπως έτσι το sweater έγινε φόρεμα

 

 

 

 

 

Kαι η Prada φούστα μας έμεινε αξέχαστη και οι κοιλιακοί της Carrie.

 

 

 

Πόσο Carrie, η κορδέλα στα μαλλιά;

 

 

 

 

 

Office look για το επαγγελματικό ραντεβού στο περιοδικό Vogue με pinstripe ταγιέρ by Vivienne Westwood.

 

 

 

 

O Ρώσσος και τo Oscar de la Renta

 

 

 

 

Ι love Paris in the winter με haute couture φυσικά.

 

 

 

 

To ωραιότερο νυφικό του κόσμου by Vivienne Westwood

 

 

 

 

Για το φετίχ παπούτσια υπήρξε και ολόκληρο επεισόδιο «A woman’s right to shoes” όπου σε παιδικό πάρτι φίλης της έκλεψαν τα ολοκαίνουργια ασημένια Manolo της των  $500

 

 

 

 

Αλλά και ο κλέφτης στον δρόμο εκτός από την baguette bag και το δακτυλίδι της, της ζήτησε και τα Blahnik της.

 

 

 

 

Νόμιζε ότι τα Mary Janes by Manolo Blahnik ήταν “urban shoe myth”

 

 

 

Το Manolo Blahnik, -αντί για μονόπετρο.

 

 

 

 

 

Kαι το τέλειο work from home Covid 19 outfit, circa 90’s. Κάτι ήξερε.

 

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλημέρα κ καλή εβδομάδα bbgirls!! Πολύ ωραία αναδρομή στα αγαπημένα sex and the city girls!! Θα πω πως κάποια κομμάτια είναι πραγματικά εξαιρετικά το little black dress,το floral φόρεμα άκρως ρομαντικό,αεράτο κ sexy,το Dior εφημερίδα φόρεμα τι να πει κανείς μοναδικό,το γούνα, πυτζάμες και ψηλοτάκουνα στο χιόνι πόσο μα πόσο sexy, το πιο αγαπημένο μου όμως εννοείται το φούξια σύνολο της Samantha απλά το θέλω εδώ κ τώρα, και το τέλειο εννοείται ντύσιμο work from home!!

  2. Όσο φαν της σειράς ήμουν και είμαι (γεια σου, Celia!), άλλο τόσο έθεσα βέτο στις ταινίες: στην πρώτη βαρέθηκα τη ζωή μου και κοιτούσα το ρολόι πότε θα τελειώσει, τη δεύτερη δεν την έχω δει καν. Οπότε φυσικά με αφήνει εντελώς αδιάφορη το γεγονός ότι θα βγει και τρίτη ταινία – και μάλιστα χωρίς τη Samantha.

  3. @Sheena: Όχι ταινία. Σειρά! Και για αρχή θα υπάρχουν 10 επεισόδια!

  4. Πάμε και στο προκείμενο τώρα. Ποια δεν έχει ζηλέψει (έστω λιγουλάκι) τη γκαρνταρόμπα της Carrie; Και τα παπούτσια of course! Δικά μου αγαπημένα 1) η tutu φούστα της έναρξης, 2) το λευκό Badgley Mischka φόρεμα/νυφικό, 3) το mille feuille φόρεμα από Versace, 4) το polka dot dress με το μαύρο παλτό πάλι στο Παρίσι, 5) το πανωφόρι στο τελευταίο βράδυ στη Νέα Υόρκη με τον Big, 6) το φόρεμα με το πράσινο τούλι στο Παρίσι, 7) το ουράνιο τόξο, 8) το Oscar de la Renta, 9) το outfit στο επεισόδιο “Anchors away” (με τους ναύτες), 10) το φόρεμα με την κουκούλα στο επεισόδιο με το post-it. Καλά, μπορώ να γράφω μέχρι αύριο, χαχαχα!

  5. @Julia: Σειρά; Χμ, ακόμη χειρότερα θαρρώ, δεν ξέρω, λατρεύω Samantha και όλο αυτό ακούγεται σαν ξαναζεσταμένο φαγητό.
    Υ.Γ. Να πω τον πόνο μου και για τα Manolo’s; Που όταν πήρα τον πρώτο μου καλό μισθό είχα σκεφτεί να τον επενδύσω εκεί, αλλά το 43 που φοράω ήταν αποτρεπτικός παράγοντας; Αχ, αχ!

  6. Υπέροχα outfit,αξέχαστη σειρά! Ας ευχηθούμε να είναι ωραία η σειρά, οι ταινίες δεν……

  7. Ειπα και εγω δεν θα σχολιαστεί😁Απο εχθες που το ακουσα περιμενα να δω τις αντιδράσεις των φαν της σειρας😁@ Celia νομιζω θα το εχεις μαθει χαχαχ περιμενω να την ακουσω😁😁😁
    @Τζουλια θα περιμενω με πολυ περιεργια να δω τα “κοριτσια” στην νεα σεζον μιας και ολες τους πια 50ανταρες ε θα περνάνε και μια κλιμακτηριο 😄στην τελευταία ταινια εαν θυμάμαι η Κιμ.Κατραλ ηταν φουλ στις εξαψεις και τα χαπια 😊.Καλα δεν το συζητάω για το ντύσιμο!!

  8. Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις υπέροχα ρούχα σε σειρές;;Και παπούτσια βέβαιαΤο μόνο που δεν μου άρεσε είναι το σύνολο μαυρόάσπρη φούστα και φλοράλ μαντώ..

  9. Δηλώνω φαν και της σειράς και των ταινιών, λατρεύω όλα τα outfit της Κάρι Μπραντσο και της Σαμανθα και ομολογώ ότι χωρίς Σαμανθα δεν ξέρω κατά πόσο επιτυχημένο θα είναι το Sex and the city.. Φοβάμαι ότι θα είναι σκέτο city😉xixixi.. Αν και θα το δω γιατί θέλω να δω το στυλ της Κάρι, (ζηλεύα τόσο τα ρούχα και τα παπούτσια της, και τα, θαυμαζα ταυτόχρονα!) Το μόνο που δεν μου άρεσε ηταν το νυφικό στην ταινία, με αυτήν την κουαφ στο κεφάλι – νομιζω ότι γιαυτό λακισε την πρώτη φορά ο Mr Big, τρομαξε ο άνθρωπος, οχι τόσο γιατί ειχε επηρεαστεί από την φίλη της😉

  10. Kαλησπερα
    Εβλεπα και εγω την σειρα μου αρεσε πιο πολυ το διαμερισμα και η περιοχη που ηταν αυτο της CARRY
    Οσο για τα ρουχα εκτος απο καποια λιγα τα περισσοτερα τα θεωρω χαλια …λιγο “κουρελια” θα ελεγα
    Καλη εβδομαδα κοριτσια

  11. @Julia Μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι το άρωμα ένα έχω να σου πω δεν μπορώ να σταματάω να μυρίζομαι…τι άρωμα είναι αυτό?τι υπέροχες νότες ξεδιπλώνει!! Η απόλυτη γοητεία χωρίς πολλά λογιά

  12. Κι αυτό εδώ πρέπει να μπει στην λίστα https://imgix.bustle.com/lovelace/uploads/325/5acba600-021d-0132-0757-0eae5eefacd9.jpg?w=760&h=1166&fit=crop&crop=faces&auto=format%2Ccompress The Roberto Cavalli outfit ….που ο Αidan ήθελε να το ξεφορτωθεί για να χωρέσουν τα δικά του πράγματα…..τι λες,αγόρι μου;;;Ιεροσυλία…..
    @SOFIAT ,εννοείται πως το έχω μάθει μέρες τωρα….χαχαχα…
    @MARYL η μπλε κουάφ ήταν από πουλί emu

  13. @celia: στη σκηνή με το συντριβάνι, αυτό το τέλειο φόρεμα ήταν ιδανικό για νυφικό στο γάμο με τον Mr Big! Οσο για το φόρεμα Roberto Cavalli, πόσο Cavalli πια!! Τέλειο, αγαπημένο, αν ήμουν διάσημη, μόνο τον Cavalli θα διάλεγα να με ντύνει.. ❤️ Και τέλος κι από παραδείσιο πουλί να ήταν η κουαφ, δεν της πήγαινε καθόλου, ή μάλλον δεν φαντάζομαι σε ποια γυναίκα θα πήγαινε 😉

  14. Θεωρώ @Maryl και @Celia ότι η κουαφ της πήγαινε της Carrie. Γιατί , είναι από τις λίγες που μπορούν να υποστηρίξουν άνετα και πολύ εξτριμ λουκ. Τη σειρά κι εγώ την περιμένω πως και πως, αν και χωρίς τη Samantha. τίποτα δεν μπορεί να είναι ίδιο. Την αναδρομή στα ρούχα, πολύ την απόλαυσα, μου έχουν λείψει τόσο πολύ όλα αυτά που αφορούν την μόδα και λόγω των συνθηκών, δεν τελούνται. Υπομονή λέω στον εαυτό μου, και μετά, μας βλέπω όλες μας , να τρέχουμε σε κάθε event!
    xx

  15. @MARYL στη σκηνή για την φωτογραφηση στο VOGUE ,εκει που δοκιμάζει το VIV.WESTWOOD νυφικο (στο 1:24) ειναι καταπληκτική ….όπως το φορεσε για τον γαμο (που δεν εγινε) θεωρω πως το συνολο δεν την κολάκευε τόσο αλλα στα πλαίσια του κατι διαφορετικου μπορω να το δικαιολογησω https://www.youtube.com/watch?v=QZcFB3wMyfk&ab_channel=Marilyninsomniac

  16. @Celia: Το έβαλα στη λίστα, νούμερο 2. Μα πόσο υπέροχο όλο το look;

  17. @Celia : κι εμένα στην πρόβα του νυφικού μου άρεσε τόσο πολύ, που μετά στον γάμο τα έχασα, νόμιζα ότι φορεσε κάτι άλλο, εντάξει Κάρι είναι βέβαια κ έχει μοναδικό στυλ!! Πεθανα με τη γούνα, την πιτζαμα και τη γόβα, απίστευτη!!

  18. Τα βλέπω και νιώθω λες κι έχει περάσει ένας αιώνας.
    Μουτςς

  19. Η τελευταία φωτο όλα τα λεφτά!!! Ακριβώς όπως το λες!!! ❤💜💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜 Δεν ξέρω πώς θα είναι χωρίς την Samantha αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! Ήταν η μόνη σειρά- ταινιες που δίδασκε μόδα!!! Επιτέλους θα τις ξαναδούμε!!!! ❤💜💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.