Είναι νωρίς ακόμα για τον Άγιο Βαλεντίνο;

 

 

«Ποτέ δεν είναι νωρίς γι αυτόν τον Άγιο!» θα απαντούσαν εν χορώ,  στην ερώτηση του τίτλου τα επίτιμα bb girls.

 

Kαι επειδή οι St Valentines gift wish lists όπου να’ ναι ανοίγουν, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και το λανσάρισμα του νέου αρώματος Scarlet Poppy από τη Jo Malone στη σειρά Intense Colognes. Αυτό το νέο φλοράλ άρωμα είναι εμπνευσμένο από τις πολυτελείς και  εξωτικές παπαρούνες των άγριων στεπών της Ασίας.

 

 

 

 

 

 

Ενισχυμένο με τα αρώματα της ίριδας, νότες από κριθάρι και tonka bean που έρχονται να προσδώσουν διπλή δόση γλυκύτητας, ενώ παράλληλα, το χυμώδες σύκο  διαμορφώνει την τελική μορφή του πλούσιου αρώματος.

 

Η συλλογή Cologne Intense της Jo Malone London ταξιδεύει ανά τον κόσμο, συλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία των αρωμάτων της σειράς.

 

 

 

 

 

Αυτή η τελευταία προσθήκη της συλλογής  είναι ιδανική για τις 14 Φεβρουαρίου αφού παρουσιάζεται με ένα πολυτελές μπουκάλι, σε κατα κόκκινο χρώμα, ως μνεία στο λουλούδι που το ενέπνευσε από τη  μια αλλά και ως σύμβολο πάθους – ιδανικό για δώρο την συγκεκριμένη μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«To Scarlet Poppy είναι πλούσιο, σαγηνευτικό και βαθιά λουλουδάτο, ενώ η ένταση του αυξάνεται όσο το φοράς. Αποτελεί ένα διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψό άρωμα» τονίζει η Celine Roux, Global Head of Fragrance.

 

Γνωστό το layering,  ένας τρόπος αρωματισμού που αγαπάει το brand και γι αυτό  η Jo Malone London προτείνει την μίξη του νέου Scarlet Poppy με το Poppy & Barley – ένας συνδυασμός που ενισχύει τις αρωματικές νότες της παπαρούνας, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, φλοράλ άρωμα.

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Απίστευτες νότες!! Πάρα πολύ ωραία δουλειά από Jo Malone ο συνδιασμός των συστατικών μέσα σε ένα τόσο εντυπωσιακό φλογερό κόκκινο μπουκάλι που ταιριάζουν ακριβώς! Είμαι σίγουρη ότι είναι από τα αρώματα που αν μυρίσω ξέρω πως θα μου ταιριάξει άψογα, όπως το I am beautiful που κυριολεκτικά γράφει επάνω μου σαν να είμαι εγώ, φανταστικό άρωμα με εξαιρετική ένταση κ διάρκεια αυτό που πάντα ψάχνω σε ένα άρωμα!! Σκέφτομαι να κάνω δώρο στο bbboy μου από την αντρική σειρά του κ.Καλοτίνη το Mentor φαίνεται υπέροχο!!

  2. @Julia Να γράψουμε κι ενα ποστ που θα παμε να το γιορτάσουμε φέτος…. 😉 …. Black Humor!

  3. @Stella : χάχαχα έτσι!! 😉Πολυ όμορφα το κόκκινα μπουκάλια, σε εμπνέουν για βαλεντινιστικη διαθεση! Και οι νότες του Scarlet Poppy μου φαίνονται πολύ ελκυστικές παρόλο που δεν είναι τόσο του γούστου μου τα floral αρώματα

  4. @Stella: Γιατί, γιατί; Να το γράψουμε, μια χαρά.

    Θα το χωρίσουμε κιόλας σε ενότητες: Που να περάσετε του Αγιου Βαλεντίνου φέτος:

    Οι Γκουρμέ: Γραμμή για την κουζίνα σας. Φτιάξτε οι δυο σας τις πιο αφροδισιακές συνταγές μαγειρικής.

    Οι Σοφιστικέ: Στο σαλόνι. Ήρθε η ώρα να ανάψετε όλα τα κεριά που αγοράζατε για μόστρα. Jo Malone, Diptique, Tom Ford που δεν καίγατε με τίποτα- τώρα είναι η στιγμή.

    Οι Vintage: Κάντε μια βόλτα στο πατάρι, ξεθάψτε το στερεοφωνικό των γονιών και ακούστε Ιταλικές μελωδίες από δίσκους 45 στροφών. Ιδανική επιλογή ο Adriano Celentano και δεν συμμαζεύεται. Στενός ο χώρος, όλο και θα έρθετε κοντά.

    Οι Οικολόγοι: Στο μπαλκόνι. Ηρθε ο καιρός να φυτέψετε εκείνη την πρίμουλα που έχετε ξεχάσει την τελευταία δεκαετία. Άκρως ρομαντικό το να σας δίνει με τρόπο την αξίνα. Μη ντυθείτε βαριά γιατί «κάνει κρύο, καιρός για δυο»

    Οι «Ακράτητοι». Κρεβατοκάμαρα, που αλλού;

  5. @julia Εντάξει!!! Έγραψες! Μπορούμε να το κάνουμε official post σε πάρακαλω?🤣😂😜😀

  6. @Stella: Αμέ! Κάτσε να σκεφτώ και τι μπορείς να κάνεις στην πυλωτή της πολυκατοικίας και έτοιμο το post.

  7. @Julia στην πυλωτή οι τσακωμένοι.. Στο μπανιο ποιοι να πάνε δεν μας είπες Τζούλια…

  8. Καλημερα
    @julia Τελειες προτασεις….μονο εσυ θα το σκεφτοσουν και θα μας χωριζες σε αυτες τις κατηγοριες
    Εγω λεω να το στειλουμε στους επιδημιολογους να το προτεινουν σε ολους μεσω δελτιο τυπου
    Ετσι να δουμε ολοι οτι παντα υπαρχουν λυσεις …αρκει να εχεις διαθεση και φαντασια
    Οσο για το jo malone …καταρχην το χρωμα του μπουκαλιου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο επικαιρο
    Οσο για το αρωμα ..με τα συστατικα που περιεχει μονο εξαισιο θα ειναι

  9. Οι ακράτητοι;;;χαχαχα @julia!!Ποτέ δεν είναι νωρίς για οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση ειδικά τέτοιες εποχές.
    @ΤΖΕΝΗΚΑΣΑΠΙΔΟΥ στην πυλωτή ;;χαχαχα
    Και μόνο που το βλέπεις το μπουκάλι,το θέλεις.Εγώ θα ήθελα έξοδο αλλά τέτοια ώρα,τέτοια λόγια.

  10. @Τζενη Κας: Οι ηλικιωμένοι για spa/ατμόλουτρο/ θερμές πηγές που κάνει καλό στη μέση.

  11. @Marinna: Οι αθλητές στην πυλωτή. Γρήγορο βάδην, κρυφτό, κυνηγητό, μπαμ και σε έπιασα, αντικείμενο του πόθου μου.

  12. @julia,γράφεις σήμερα!Κι εσύ ΤΖΕΝΗΚΑΣΑΠΙΔΟΥ!Και μόνο που το σκέφτομαι να τρέχουμε γύρω γύρω με το bbboy το απόγευμα που πάμε για τράξιμο,περπάτημα,γυμναστική σκάω από τα γέλια!Θα του το κάνω έκπληξη ..’Πιάσε με” θα του φωνάζω και θα αρχίσω να κρύβομαι!χαχα

  13. Α,που είστε;Να χωριστούμε σε κατηγορίες,τι θα κάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου.

  14. @Mariana χαχα αν του πω εγώ πιάσε με θα με πει τρέχα κι έρχομαι κ ακόμα θα παίζει ps ω ναι κ στα 30+ ..😂..όσο για το τι θα κάνουμε του Αγ.Βαλεντίνου νομίζω μία ωραία βόλτα στο κέντρο με λίίίγο shopping, παρέα με τα bbboys θα ήταν υπέροχα

  15. Αυτό με την πυλωτή της πολυκατοικίας εμείς το εχουμε υιοθετήσει κάθε απογευμα….αλλά τωρα κάτι άκουσα πως θα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις …εμείς λέμε να προσκαλέσουμε και τον Χαρδαλιά για να τον καλοπιάσουμε….αχαχαχα….
    Επίσης, εγω ανάβω τα κεριά μου -ακριβά ή φτηνά- κάθε βράδυ και χαλαρωνω….
    Το αρωμα αυτο στο υπεροχο κόκκινο μπουκάλι ποια δε θα το ήθελε για δωρο Αγιου Βαλεντίνου;;;Γκουχ γκουχ… BB Boy ,ακούς;;; ❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💜💖💝💘💓💞💕

  16. Το μπουκαλάκι κομψότατο. Από τώρα σκέφτομαι τι ρομπίτσα και πυτζαμούλες να σετάρω και φυσικά να κανονίσω και σε ποια περιοχή του σπιτιού θα βγω ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου.
    Μουτςς

  17. @Julia, ζητάω αντιστροφή του post και του σχόλιού σου, βάση αξίας, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το άρωμα.
    Κατά τα λοιπά, ποτέ δεν μου ταίριαξαν πολύ αρώματα σε κόκκινα μπουκάλια και ας το έχω προσπαθήσει αρκετές φορές, οπότε μάλλον θα προτιμούσα κάτι σε μαύρο μπουκάλι που θα του έδενα μια κόκκινη κορδέλα…

  18. Ποτέ δεν είναι νωρίς για του Αγίου Βαλεντίνου!!! Με ενθουσίασε το κόκκινο μπουκάλι και ο αρωματικός συνδυασμός του αρώματος!!! E,
    υπάρχειι και μια αγάπη με Jo Malone..! Όσο για τις προτάσεις για τον εορτασμό του Βαλεντίνου… πολύ γέλασα μόνη μου εμπνευσμένη μου @Julia!!! 😁😁😂
    xx

  19. Χαχαχαχα να στε καλα βρε κορίτσια!!!! Είχα καιρό να γελάσω τόσο Πολύ!!!! ❤💛💜💙💚💛❤💜💙💚💛❤💙💚💛💙❤💙💜💚💛💙❤💜💙💚💛💙❤💜💚💛💙❤❤💜❤💚💛💙💜❤💛💚💙💙💛💚💙💙Λέτε τότε να έχουν ανοίξει τα μαγαζιά;;;; Να μπορούμε να γιορτάσουμε βρε παιδάκι μου!!!! Βαρέθηκα να τρώω μέσα στο σπίτι 😂😂😂 Μου φαίνεται θα πάρω κάνα ταπερακι και θα του πω να πάμε να στηθουμε σε κάνα παγκάκι αχαχαχαχχαχαχαχχα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.