“Rescue Mist” κατά της maskne, έξυπνο προϊόν φροντίδας, από την SEVEN7EEN.

 

 

 

Μπήκε και αυτός ο όρος στη ζωή μας. Maskne, ή mascne – το spelling δεν είναι και τόσο σημαντικό, αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο, εξ αιτίας της καθημερινής χρήσης της μάσκας προστασίας, όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στο δέρμα μας ερεθισμοί, κοκκινίλες, ξηρότητα ή και λιπαρότητα και ναι, maskne.

 

Όταν λέμε maskne εννοούμε την «μηχανική ακμή»  που μπορεί να δημιουργηθεί από την τριβή μεταξύ μάσκας και επιδερμίδας  και μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε τύπο δέρματος και όχι μόνο σε λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής.

 

Εξάλλου το «περιβάλλον» κάτω από τη μάσκα προστασίας λόγω αυξημένης υγρασίας δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη μικροοργανισμών που με τη σειρά τους μπορεί να  προκαλέσουν  μικρό-μολύνσεις, ερυθρότητα  και τελικά σπυράκια. Σε προηγούμενο post  έχουμε δει τρόπους προστασίας του δέρματος ενώ φοράμε μάσκα και  πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του ένα προϊόν που και προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη maskne.

 

 

Το Rescue Mist, ένα νέο  mist προσώπου με πρωτοπόρα φόρμουλα στη σειρά  Clear Skin Tea Tree Oil της SEVEN7EEN,   είναι ένα έξυπνο και εύχρηστο προϊόν  που λειτουργεί σαν ασπίδα ενάντια στις μάσκες προστασίας που επιβαρύνουν την επιδερμίδα  Προλαμβάνει και καταπολεμά την maskne χάρη σε μια καινοτόμα φόρμουλα που περιέχει ένα ισχυρό σύμπλεγμα από δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης:

 

 

 

 

 

Τea Τree oil Χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση της ακμής Χάρη στις αντισηπτικές και αντί-βακτηριακές του ιδιότητες, καταπολεμά αποτελεσματικά  το πρόβλημα της ακμής

 

Πρόπολη Το εκχύλισμα από πρόπολη προσφέρει αναζωογονητικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε οργανικά οξέα και βιταμίνες έχει επίσης τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

 

Αλόη Έχει ενυδατικές, μαλακτικές, προστατευτικές & επουλωτικές ιδιότητες

 

Εκχύλισμα Μανιταριών Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, είναι στυπτικό, μειώνει το μέγεθος των πόρων, προσφέρει ενυδάτωση & ηρεμία στην επιδερμίδα

 

Πιπέρι Τασμανίας Ηρεμεί την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες

 

Kigeli Africana  Τα ειδικά συστατικά που περιέχονται στα φύλλα του, προσδίδουν στο εκχύλισμα αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

 

 

 

 

 

Το Rescue Mist, μπορεί να συμπληρώσει την καθημερινή skicare ρουτίνα  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή και μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ – δίνει ματ όψη- και φυσικά και χωρίς μακιγιάζ,  αλλά πάντα πριν τοποθετήσετε την μάσκα προστασίας.

 

Στεγνώνει άμεσα και προσφέρει στην επιδερμίδα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας ενώ μπορείτε να το έχετε όλη μέρα στην τσάντα σας και να ψεκάζετε με αυτό το πρόσωπό σας για άμεση αναζωογόνηση ταυτόχρονη προστασία. Κοστίζει 8,50Ε.

 

 

13 Σχόλια
  1. Απαραίτητο προϊόν πλέον στις ημέρες μας.. Αγαπημένη και τίμια μάρκα η Seventeen, η πρώτη μου μάρκα καλλυντικων! Εγώ δεν αντιμετωπίζω ευτυχως το πρόβλημα της mascne, αλλά η μεγάλη μου κόρη που φοράει τη μάσκα πάνω από 9 ώρες την ημέρα στη δουλειά, έχει δυστυχώς αυτό το θέμα γιαυτό θα της το πάρω άμεσα..

  2. Ευτυχώς ούτε εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα της mascne, τουλάχιστον ακόμα μιας κ δεν την φοράω σε καθημερινή βάση ή πολλές ώρες! Το προιόν φαίνεται αρκετά καλό κ οικονομικό ασχέτως με το συγκεκριμένο θέμα, δεν ξέρω βέβαια σε τι βαθμό μπορεί να οφελήσει κάποιο άτομο που υποφέρει από mascne γιατί παρατηρούνται έντονα προβλήματα κ ίσως χρειάζεται πιο εντατική κ πλήρη περιποίηση όμως για το καλοκαίρι για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής νομίζω θα είναι ιδανικό προιόν!!

  3. @Τζένη Κας: Όλα τα πιο σοβαρά δερματικά προβλήματα, χρήζουν άλλης αντιμετώπισης και δεν διορθώνονται με over the counter καλλυντικά, παρά μόνο με αγωγές που θα συστήσουν οι ειδικοί γιατροί- δερματολόγοι. Εδώ μιλάμε για ήπιες καταστάσεις maskne ή ερεθισμών. Πάντως εγώ ακόμα και προληπτικά το χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και πράγματι νιώθω και αναζωογονημένη και με έναν τρόπο προστατευμένη- σαν να μην αγγίζει απ’ ευθείας το δέρμα μου η μάσκα. Σωστά το λες, για το καλοκαίρι!

  4. @Julia ναι σίγουρα θα βοηθήσει σε ένα βαθμό πιο πολύ οπως το είπες για πρόληψη!! Η πρόληψη πάντα είναι το παν άλλωστε! Αχ! Βρε Τζούλια θα ήθελα κάποια στιγμή να μας κάνεις ένα άρθρο για έλαια προσώπου τα οποία να μπορούμε να τα αναμυγνείουμε με τις κρέμες προσώπου όχι για παραδείγμα αργκάν, αβοκαντο κτλ που ήδη υπάρχουν στις κρεμες αλλά π.χ rose hip oil ή το cacay oil αλλά και διάφορα άλλα της αγοράς που είναι mix ελαίων κ φοριούνται κ μόνα τους κ αναμυγμένα, σίγουρα το έχεις ψάξει κ έχεις μια γνωση οπότε θα ήθελα όταν βρεις χρόνο για κάτι τέτοιο να μας πεις ποια έχεις ξεχωρίσει😜

  5. Πολυ έξυπνο Προληπτικο προϊόν!Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες και πιστευω θα δημιουργηθεί και νεα σειρα προϊόντων που θα ανταποκρίνεται στην προληπτική αντιμετώπιση του maskne😊

  6. Πραγματικά, ένα επίκαιρο προϊόν θα έλεγα .Στοχεύει στο πρόβλημα που δημιουργούν οι μάσκες, ειδικά στα λιπαρά δέρματα. Θα είναι πολύ καλό για τη μικρή μου κόρη, που αντιμετωπίζει προβλήματα ακμής από τη χρήση μάσκας. @SOFIAT έχουν κι άλλες εταιρείες συμπεριλάβει
    στη γκάμα τους ανάλογα προϊόντα.
    xx

  7. @Τζενη Κας: Η Νο 1 σε αυτά που ζητάς είναι η Στέλλα Ασκελη. Έχει αναγάγει σε υψηλή τέχνη τις γνώσεις της περί των ελαίων και γραπτώς αλλά και εμπράκτως, μέσα από τις μοναδικές φόρμουλες των προϊόντων φροντίδας Stella’s Recip-Y.

  8. @SofiaT: Αυτή η σειρά της Seventeen η Clear Skin εκεί στοχεύει. Με βασικό συστατικό το tea tree που καταπολεμά ατέλειες, λιπαρότητα και ακμή. Αλλά ακόμα και εγώ που δεν έχω τέτοια θέματα βρήκα το mist πολύ έξυπνο έστω και για πρόληψη. Το έχω και αυτό στο τραπεζάκι της εισόδου μαζί με μάσκες και αντισηπτικά και πλέον μου έγινε αναγκαίο!

  9. Eυτυχώς προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω θέμα με αυτού του είδους την ακμή…. από τα συστατικά όμως του προ’ι’όντος εχω να πω τα καλύτερα για το tea tree oil απο THE BODY SHOP που παλαιότερα το ειχα δοκιμάσει σε θεμα ήπιας ακμής….

  10. Kαλησπερα
    Ουτε εγω εχω καποιο προβλημα ακομη απο τις μασκες
    Εκεινο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχω πιο ενυδατωμενο δερμα, πιο καθαρο και φωτεινο
    Ειναι φαινεται η μασκα και φυσικη προστασια εκτος απο τον κορωνοιο και απο τον ηλιο και τα ασχημα της ατμοσφαιρας

  11. Όντως επίκαιρο και απολύτως απαραίτητο στις μέρες που διανύουμε, ιδιαίτερα για άτομα που φορούν μάσκα πολλές ώρες. Προσωπικά, επειδή πλέον εργάζομαι από το σπίτι, μάσκα φοράω μόνο έξω, για άσκηση και σούπερ, αλλά πάντα θα παρατηρήσω κοκκινίλες και ακμή στα σημεία γύρω από τη μύτη. Θα την τσεκάρω οσονούπω.
    Υ.Γ. Ελπίζω (και μην το πάρετε στραβά) ότι οι μάσκες δεν ήρθαν για να μείνουν. Υποφέρω όταν τη φοράω λόγω χρόνιας ρινοκολπίτιδας plus τα γυαλιά που θολώνουν συνέχεια, οπότε αναγκάζομαι να τα βγάλω και δυσκολεύομαι να μετακινηθώ.

  12. Ευτυχώς, έως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Βέβαια, τώρα που άνοιξαν πάλι τα σχολεία και το κρύο στις τάξεις είναι δεδομένο, μπορεί και να προκύψει θέμα, οπότε… στα υπόψη.

  13. Μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα αλλά γιατί να μην το προλάβω?
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.