Καλωσορίσατε, στο μυθικό Dior βασίλειο.

 

 

 

Όποιος έχει διαβάσει και έχει αγαπήσει τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου,  του μαγικού σπαθιού Excalibur και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης,  ξέρει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στο έπος, παίζει η Βασίλισσα Guinevere, σύζυγος του Αρθούρου.

 

Δυναμική, πιστή, ευγενική και ηθική,  έως ότου χτύπησε η καρδιά της δυνατά για τον Πρώτο Ιππότη και αγαπημένο του συζύγου της Lancelot. Και κάπως έτσι ξεκινά μια από τις πιο τραγικές και μυθικές ιστορίες αγάπης.

 

H Βασίλισσα Guinevere

 

 

 

 

Guinevere,  ονομάζεται και η πρωταγωνίστρια που θέλει να μάθει τι της επιφυλάσσει η μοίρα μέσα από τις κάρτες Ταρώ και μεταμορφώνεται σε πρωθιέρεια, σε ένα μοναδικό αριστούργημα μικρού μήκους που δημιούργησε ο οίκος Dior για την κολεξιόν SS 2021 όπου ο μύθος, η τέχνη, ο κινηματογράφος, η φωτογραφία και η υψηλή ραπτική συναντιούνται κάτω από την επίβλεψη της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Maria Grazia Chiuri, ένα δεκαπεντάλεπτο φιλμ που γυρίστηκε σε κάστρο της Τοσκάνης με σκηνοθέτη τον Ιταλό Matteo Garrone.

 

 

 

 

Με έμπνευση από την τράπουλα Ταρώ που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Bonifacio Bembo για τον Δούκα του Μιλάνου τον 15ο αιώνα, ο Dior μας προσκαλεί στις σάλες του «Le Château du Tarot» σε ένα συγκλονιστικό σκηνικό όπου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μοναδικές haute couture δημιουργίες του οίκου. Μια κολλεξιόν, μαγευτική, ονειρεμένη, όπου αν και βλέπουμε και ανδρόγυνα looks και up to date προτάσεις και έξυπνα τοποθετημένα  αξεσουάρ στο κάδρο,  τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι μακριές τουαλέτες,  που δείχνουν σα να βγήκαν άλλοτε από ένα μεσαιωνικό κάστρο του 12ου αιώνα και άλλοτε από πίνακα της Αναγέννησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Οι κάρτες Ταρώ ξεκλειδώνουν ένα μαγικό βασίλειο, εξερευνούν το άγνωστο, αλλά ταυτόχρονα σε βοηθούν να κοιτάξεις χωρίς φόβο βαθιά μέσα σου» Maria Grazia Chiuri

 

Σε αυτές τις αβέβαιες εποχές που ζούμε,  ας δραπετεύσουμε λίγο από την καθημερινότητα και ας να απολαύσουμε τον μαγικό, ονειρικό κόσμο, Dior:

 

 

12 Σχόλια
  1. Εκπληκτικό!!! Πόσο δημιουργικό μέσα στην καραντίνα!!! Merci beaucoup!!!
    xx

  2. Πραγματικά σε μεταφέρει σε έναν άλλο παραμυθένιο κόσμο, κάτι που πολύ το έχουμε ανάγκη μέσα στον εφιάλτη που ζούμε..

  3. Μαγικός,ονειρικός κόσμος…πραγματικά… je t’adore Dior 💗💖💟💕❣️

  4. 💙💙💙💚💚💚💜💜💜💜💜❤️❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️💜💜💚💙💙💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

  5. Το αποτέλεσμα είναι εξαίσιο, όταν ταλαντούχοι άνθρωποι ενώνουν τις ιδέες τους!

  6. Αριστούργημα! Τα δε φορέματα ονειρικά! Chapeau! ❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.