Beauty News: Nέες αισθησιακές Body Lotions by JOUR NAPER

 

 

Mεγάλο asset για να επιλέξω  το άρωμα μου είναι, όταν αυτό συνοδεύεται από ένα απολαυστικό προϊόν σώματος ή ακόμα και μια ολόκληρη σειρά μπάνιου.

 

Είναι η μικρή μου πολυτέλεια, η χαρά της καθημερινότητας, όταν μετά το μπάνιο μπορώ να χρησιμοποιώ την body lotion του αγαπημένου μου αρώματος, είτε πριν φύγω απο το σπίτι, είτε πριν κοιμηθώ.

 

Εξ άλλου με  το layering ενισχύεται η διάρκεια του αρώματος, το καλοκαίρι για παράδειγμα, είναι ο καλύτερος τρόπος να φορέσουμε άρωμα, χωρίς να εξανεμίζεται ή να αλλοιώνεται, απο τη ζέστη και τον ιδρώτα,  χωρίς φόβο ερεθισμών απο το οινόπνευμα, αλλά και με τον πιο διακριτικό τρόπο για μας και τους άλλους.

 

Πρόσφατα η  ελληνική αρωματοποιία JOUR NAPER δημιούργησε μια ολόκληρη σειρά ενυδατικών λοσιόν σώματος προϊόντα, αρωματοθεραπευτικά, με τα αρώματα του brand και σε προσιτές τιμές που αξίζει να μπουν στη λίστα μου και σαν ένα ιδανικό δώρο και για τον εαυτό μου αλλά και  για «προσεχώς δώρα» στις φίλες μου.

 

 

Τα αισθησιακά αυτά body lotions, με την υπογραφή του ταλαντούχου Έλληνα αρωματοποιού Γιώργου Παπαχατζή,  μετατρέπουν το μπάνιο σε ένα πολυτελές σπα, εμπλουτισμένο από τα υπέροχα αρώματα του JOUR NAPER.

 

 

 

 

 

Βελούδινες υφές, ποιοτικά συστατικά, φίνα αιθέρια έλαια, απορροφώνται αμέσως χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας, ενώ τα αρώματα τους μένουν σε ότι αγγίζουμε και ότι μας αγγίξει.

 

 

Ας δούμε τα body lotion της JOUR NAPER που το brand πιστό στην ξεχωριστή αισθητική του, μας τα παρουσιάζει σε όμορφη minimal συσκευασία των 200ml.

 

 

 

 

NYCHTA

Η απόλυτη χαλάρωση, με το άρωμα της ανατολίτικης Nychta, μια συγχορδία με σαγηνευτικές και αφροδισιακές νότες τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι, υλάνγκ-υλάνγκ.  Μετά από ένα ζεστό βραδινό μπάνιο, η body lotion ΝΥCHTA με τριαντάφυλλο Δαμασκού, ροζ πιπέρι, υλάνγκ-υλάνγκ χαρίζει μια μοναδική αίσθηση απαλότητας, ηρεμίας και απόλυτου αισθησιασμού!  Βελούδινη υφή και πλούσιο ανατολίτικο άρωμα που μένει για ώρες στο δέρμα, τα ρούχα, αλλά και τα …σεντόνια.

 

 

 AITHRIA

Ξεχωριστό άρωμα που αγαπώ, γιατί φέρνει το καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Η αίσθηση της θαλασσινής πρωινής φρεσκάδας, της ευφορίας και ευεξίας των καλοκαιρινών διακοπών, μας ωθεί να «δραπετεύσουμε» με ευωδιές από πράσινο τσάι, λεμόνι, θαλασσινό αλάτι και μέντα.  Είναι το άρωμα της χαράς, της ξεγνοιασιάς, του κεφιού, το άρωμα των ελληνικών νησιών!

 

 

 

 

 

EROS IROS

Μια αρωματική λοσιόν φτιαγμένη λες, για το παιχνίδι της αποπλάνησης… Όπως ακριβώς το λεει και το όνομα της! Παντρεύει τόσες φαινομενικά αντίθετες νότες, μα τόσο σέξι και πικάντικες… Ανατολίτικο ουντ παρέα με … ζουμερή φράουλα και νότες από δέρμα μαζί με κουβερτούρα. Αντιφατικό σαν τον έρωτα, αισθησιακό, προκλητικό, ακαταμάχητο, ένα   “γλυκόπικρο άρωμα, για τις δύο πλευρές του έρωτα”. Αυτη η βελούδινη υφή, απορροφάται και γίνεται ένα με το δέρμα. Το φοράς κι ερωτεύεσαι ή σε ερωτεύονται…

 

 

 

 

OROSIMO

Αυτο το πουδρένιο άρωμα γίνεται ακομα πιο πουδρένιο στην body lotion κι είναι  λες και φτιάχτηκε για να τονώνει την αυτοπεποίθηση, όποιας το φοράει. Το νούμερο ένα σε πωλήσεις άρωμα της ελληνικής αρωματοποιίας JOUR NAPER, δε θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από την δική του body lotion.  Ξυλώδεις νότες, κέδρος που ξεχωρίζει, παντρεύονται με το κρίνο της κοιλάδας και την αεράτη πούδρα και δημιουργούν μια ευωδιά απαλότητας, φινέτσας και πολυτέλειας.

 

 

 

 

 

Και τώρα ξέρετε τι σκέφτομαι; Πλησιάζει και του Αγίου Βαλεντίνου, τι ποιο κατάλληλο για την περίσταση από μια αισθησιακή body lotion, που θα ομορφύνει μια βραδιά, που την θέλουμε να είναι ξεχωριστή; Δεν ξέρω πραγματικά, ποια να διαλέξω; Εσείς τι λέτε;

 

 

Stella

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πω πω μία κ μία πραγματικά δύσκολο να διαλεξεις μόνο μία λοσιόν..σίγουρα οι τρεις που ξεχώρισα είναι η orosimo, η eros iros κ η nychta!! Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι σε μορφή λοσιόν κ ως αποτέλεσμα δεν κολλάει κ δεν λαδώνει κάτι που απεχθάνομαι κ στο σώμα κ στις κρέμες χεριών ,εκτός κανά δυο πιο βαριές/πηχτές κρέμες σώματος που χρησιμοποιώ κ αυτό σε νωπό δερμα για τους προφανείς λόγους οι επιλογές μου πάντα είναι είτε σε μορφή λοσιόν είτε ενυδατικά body mist ειδικά το καλοκαίρι!! Πολύ καλη ποσότητα των 200 ml κ εφόσον είναι σε προσιτές τιμές μένει να τις ανακαλύψουμε κ εμείς!! Νομίζω πως η eros iros κ η nychta θα ταιριάζουν πολύ ωραία με το άρωμα I am beautiful κ η orosimo με το άρωμα plumeria που σκέφτομαι να είναι η επόμενη αγορά μου

  2. Ειμαι μεταξυ του Eros Eros & του Orosimo.. Λογω πουδρινης μυρωδιάς που λατρεύω τείνω προς το δεύτερο, αλλά αφού οι τιμές είναι προσιτές θα έπαιρνα και τις δύο body lotion

  3. Aκούω τη Νύχτα και το Ορόσημο να με καλούν….

  4. Στην παρουσίαση των αρωμάτων μου είχαν κάνει εντύπωση τα λιτά μπουκάλια. Νομίζω ότι τώρα είμαι σε φάση AITHRIA σε προσμονή, για πρώτη φορά μάλλον στη ζωή μου, του καλοκαιριού!

  5. NYCHTA …για μένα! Αυτές οι νότες μου ταιριάζουν!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.