Κερδίστε 2 αρωματικές, αισθησιακές Body Lotions  “Eros Iros” by JOUR NAPER.

 

 

 

Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και αν και φέτος θα είναι πολύ διαφορετική από άλλες χρονιές,  αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπολείπεται σε  pampering- εξάλλου φέτος πέφτει και Κυριακή- ιδανική μέρα για να μας κανακέψουμε.

 

 

Δωράκι λοιπόν  από μας  για σας για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η υπέροχη άκρως αισθησιακή Body Lotion Eros Iros by JOUR NAPER, το ελληνικό αρωματικό brand με τα σοφιστικέ αρώματα και τις εκλεπτυσμένες σε body lotions αρωματοθεραπείας  και αρωματικά κεριά.

 

 

 

 

 

Eros Iros λοιπόν, ένας Eros, που καλά κρατεί εδώ μέσα, αλλά και ίσως το πιο ιδανικό δώρο για αυτή τη μέρα. Ένα δώρο με νόημα, μια αρωματική body lotion  φτιαγμένη για το παιχνίδι της αποπλάνησης. Παντρεύει τόσες φαινομενικά αντίθετες νότες, μα τόσο σέξι και πικάντικες. Ανατολίτικο ουντ παρέα με  ζουμερή φράουλα και νότες από δέρμα μαζί με κουβερτούρα. Αντιφατικό σαν τον έρωτα, αισθησιακό, προκλητικό, ακαταμάχητο, ένα   “γλυκόπικρο άρωμα, για τις δύο πλευρές του έρωτα”.

 

Αυτή η βελούδινη υφή, απορροφάται και γίνεται ένα με το δέρμα. Το φοράς κι ερωτεύεσαι ή σε ερωτεύονται.

 

 

Και τώρα 2 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να την κερδίσετε και να την λάβετε έγκαιρα για να γιορτάσετε την St Valentine’s Day (and Night..)

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

 

Good luck Valentines!

 

 

 

 

 

 

 

402 Σχόλια
  1. Καταπληκτικό δώρο !! Ευχαριστούμε πολύ !! 💕💕

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.