Celebrities: Φωτογραφίζονται με τους εαυτούς τους, τότε και τώρα.

 

 

Νιώθεις κάπως σα να μπαίνεις σε χρονομηχανή,  όπου γυρνάς πίσω στο παρελθόν και “συναντιέσαι” με μια νεότερη εκδοχή του εαυτού σου.

 

Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Ολλανδός καλλιτέχνης Ard Gelinck και έκανε εξαιρετικό photoshop από φωτογραφίες αγαπημένων celebrities,  οι οποίοι φωτογραφίζονται με τους νεότερους εαυτούς τους,  σα να είναι φιλαράκια που απλά βρέθηκαν να ποζάρουν μαζί.

 

Σε κάποιους τα χρόνια φαίνονται πολύ,  κάποιοι δεν έχουν ιδιαίτερες αλλαγές, κάποιοι είναι σχεδόν αγνώριστοι, σε κάποιους ο χρόνος ήταν φίλος  και κάποιοι άλλοι, είναι απλώς καλύτεροι – Boy George, Jennifer Lopez, δυο αδιαμφισβήτητα παραδείγματα.

 

 

Al Pacino

 

 

 

Boy George

 

 

 

 

Brad Pitt

 

 

 

Brigitte Bardot

 

 

 

Courtney Cox

 

 

 

Robert De Niro

 

 

 

Daniel  Radcliffe

 

 

 

 

Jim Carrey

 

 

 

Ellen  DeGeneres

 

 

 

 

Elton John

 

 

 

Emma Watson

 

 

 

Meryl Streep 

 

 

 

 

David  Schwimmer

 

 

 

 

Harisson Ford

 

 

 

Bill Murray

 

 

 

 

Jennifer Aniston

 

 

 

Jennifer Lopez

 

 

 

Justin Timberlake

 

 

 

 

Julia Roberts

 

 

 

 

Kate Moss

 

 

 

Keanu Reeves

 

 

 

 

Clint Eastwood

 

 

 

Lady Gaga

 

 

 

Leonardo Di Caprio

 

 

 

 

 

Matthew  McConaughey

 

 

 

Matt LeBlanc

 

 

 

Madonna

 

 

 

Paul McCartney

 

 

 

 

Sandra Bullock

 

 

 

Sylvester Stalone

 

 

 

 

Dwayne  Johnson, “The Rock”.

 

 

 

Tina Turner

 

 

 

Taylor Swift

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Υπέροχο project!!! Καμία αίσθηση πικρίας για την τωρινή εικόνα, ακόμη και για εκείνους που ο χρόνος έχει αφήσει ορατά σημάδια, χωρίς πολλές παρεμβάσεις. Και πόσο ωραία αγκαλιασμένοι καινούργιος και παλιός εαυτός, όμορφοι και τότε και τώρα!

  2. @ΒΙΚΥ: Πράγματι υπέροχο project και ξέρεις τι σκεφτόμουν; Τι υπέροχο δώρο για να κάνεις σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Να βρεις μια φωτό του/της είτε από παιδικά είτε από νεανικά χρόνια και να την κάνεις σε κάποιον επαγγελματία ένα όμορφο photoshop με μια τωρινή του!

  3. Kαλημερα
    Τι ομορφη ιδεα Τζουλια…μου θυμισε δημοσιευσεις που εκανε παλια η LIFO η η ATHENS VOICE δεν θυμαμαι καλα που εβαζε καποιον ανθρωπο να βγαζει φωτο στο ιδιο μερος με την ιδια σταση και ιδια ρουχα
    Θα καταθεσω κατι δικο μου.
    Ογιος μου ηταν στην στρατιωτικη του θητεια Ευζωνας
    Βρηκαμε μια φωτογραφια που τον ειχα βγαλει διπλα σε ευζωνα σε ηλικια 5 ετων
    Μετα απο χρονια ηταν εκεινος στην θεση του Ευζωνα και πολλα αλλα παιδακια να στεκονται διπλα του για φωτογραφια

  4. Φοβερό project και βρίσκω ακόμα πιο φοβερό ότι οι περισσότεροι (με εξαίρεση βέβαια τους 80 plus) ειναι καλύτεροι τώρα από ότι στα πολύ νιατα τους, σαν το παλιό καλό κρασί!

  5. Τι καταπληκτική ιδέα!!! Πόσο πολύ μου άρεσαν! Ακομπλεξαριστοι!!! Αυτό και μόνο τους κάνει super!!! @Rania: τι όμορφη στιγμή μας περιέγραψες!!! Και να φανταστώ η μανούλα @Rania, θα κοίταζε τον Εύζωνα – γιο, γεμάτη υπερηφάνεια!!!!
    xx

  6. @SOFIA ποια μαμα δεν θα ηταν περηφανη
    Οτι και αν κανουν τα παιδια μας το βρισκουμε υπεροχο
    Ποσο μαλλον οταν εχουν την τυχη να υπηρετησουν σε ενα τετοιο Ιερο Μνημειο

  7. @Rania: Αχ πόσο όμορφο! Συγκινήθηκα αλήθεια σου λέω Ρανια μου..

  8. @Maryl: Δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε..

  9. Al Pacino και Κeanu Reeves ψηφίζω δαγκωτό….. (σας έχω πει οτι τον δεύτερο τον έχω πετύχει στο μετρό στη ΝΥ και τον κοίταζα καλά καλά λες κι είχα δει εξωγήινο…και ο άνθρωπος πρέπει να κατάλαβε από το αποβλακωμένο μου βλέμμα ότι είχα εκστασιαστεί και μου έσκασε χαμόγελο…τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα….ένα θα σας πω, έχασα τον σταθμό που θα έπρεπε να κατέβω και κατέβηκα στον επόμενο)
    Θα συμφωνήσω με την MARYL πως οι περισσότεροι/ες είναι καλύτεροι/ες τώρα….

  10. Ναι, @Rania μου, έτσι είναι! Μεγάλη τιμή να βλέπεις το παιδί σου εκεί! Και για μένα, ότι και να κάνουν οι κόρες μου, πάντα το έβρισκα υπέροχο! Από τις ζωγραφιές τους στο νηπιαγωγείο, τα ποιήματα στο δημοτικό, μέχρι και τον τρόπο που συζητάμε σήμερα!!! Ξέρω, ξέρω…! Είμαι πολύ “χαζομαμα” ❣️
    xx

  11. @Celia: You’ve seen Keanu in real life??? Και αναπνέεις ακόμα;;;😆😆😆😆😆😆!!!

  12. Αχ μωρε… δεν είναι ακριβώς έτσι… όταν βλέπω τον Harrison και τον Clint τότε και τώρα… αχ,αχ… τι αγόρια ήταν αυτά… ( και ηλικιακά είναι μεγαλύτερα από τον Ντινο – μπαμπά… περιττό να σας πω τη χαρά του Ντινου γι αυτό… χαχαχαχα!)

  13. Ο ωραιότερος κ ο πιο γοητευτικός άντρας για μένα από μικρή εως τώρα ήταν είναι κ θα είναι φυσικά ο Sylvester Stalone!!Χαίρομαι που στην εκπληκτική αυτή λίστα είναι φυσικά κ οι δύο επόμενοι εξαιρετικοί κ αθάνατοι Al Patcino κ De Niro!!Σε ευχαριστώ ολόψυχα Τζούλια από τα καλύτερα post!! Θα ήθελα πολύ κ μια παρουσίαση χαρακτηριστικών ταινιών που άφησαν εποχή όλοι αυτοί!!

  14. @Celia: ειδες τον Κιανου!!! Τον αγαπώ, εγω ακόμα στο μετρό θα ήμουνα σαν άγαλμα 😉

  15. @Maryl συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!Ακριβώς σαν παλιο καλο κρασί! Μην σου πω τώρα που το σκέφτομαι μου κάνει σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον😁😁😁
    @Ρανια συγχαρητήρια για τον γιο σου!!! Μεγάλη τιμή να ειναι Ευζωνας !!!

  16. @JULIA
    Μου έδωσες εξαιρετική ιδέα! Θα το ζητήσω στον κουμπάρο μου που ασχολείται με φωτογραφία και κατά καιρούς έχει «μεταμορφώσει» το γιο μου σε Darth Vader, Jack Sparrow και Harry Potter, ανάλογα τη φάση που περνάει! 😊

  17. @JULIA @MARYL Xαχαχα…. μην νομίζετε ,για λίγο πρέπει να σταμάτησε η αναπνοή μου…στο μεταξύ, κανείς δεν του έδινε σημασία ,βρε παιδί μου…κατόπιν έμαθα πως πολλοί stars μετακινούνται με το subway σαν απλοί κοινοί θνητοί…. μια φίλη έχει δει και την SJP μαζί με τα παιδιά της στον δρόμο (εκεί θα είχα πάθει καρδιακό σίγουρα…χαχαχα…) Eχω δει και την Κρις Τζένερ στο BERGDORF GOODMAN στην Πέμπτη Λεωφόρο….αααααχ, βρε κοριτσια …τι μου θυμήσατε τωρα…άρα θα εχουμε την δυνατότητα σύντομα να ταξιδεύουμε ξανά όπως πρώτα…..

  18. @JULIA δεν μπορω να σου περιγραψω την συγκινηση την δικη μου οχι μονο την πρωτη φορα αλλα καθε φορα που τον εβλεπα με την στολη στον Αγνωστο Στρατιωτη
    @SofiaT σε ευχαριστω πολυ
    Ναι πολυ μεγαλη τιμη να εισαι Ευζωνας
    Θα πω κατι ακομη σχετικο με τις φωτογραφιες
    Σκεφτομασταν ποσοι ανθρωποι σε ποσα κρατη εχουν την φωτογραφια του γιου μου στα αλμπουμ τους που θα τους θυμιζει παντα το ταξιδι τους στην Ελλαδα

  19. Υπέροχο project! Το είχα δει στο παρελθόν και νομίζω πως εμπλουτίζεται διαρκώς. Κάποιοι είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω τους!
    Υ.Γ. Keanu και Sandra ❤️
    @Celia: Αχ, ζηλεύω λιγουλάκι!

  20. Υπέροχο💜💜❤️❤️❤️❤️💛🧡🧡💙💚💚💚💚💙🧡💛❤️💜 η lady gaga πριν γίνει star και αλλάξει τόσο πολύ το λουκ της ήταν πανέμορφη

  21. Ο Keanu Reeves έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί πολύ συχνά στο μετρό κλπ οπότε τυχερή που τον πέτυχες

  22. Επίσης η Sandra Bullock είναι ίδια!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα 🧡❤️💜💛💛💙💙💚💚💚💙💛💛💜💜❤️❤️❤️❤️🧡❤️❤️💛💛💜💜💜💛💙💚💚💚💚💛💜💜❤️🧡❤️

  23. Την περασμένη εβδομάδα είχα παρόμοια έμπνευση… Κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης του γιου μου με την ξαδέλφη του, τους έβαλα φόντο μια φωτογραφία τους δυο χρόνια πριν και ξετρελάθηκαν. Γέλασαν πολύ τα μικρά… Δεν έχασα την ευκαιρία να αποτυπώσω τη στιγμή!

  24. Πολύ ωραίο!Κάποιοι είνια καλοδιατηρημένοι,κάποιοι όχι αλλά δεν έχει σημασία,είναι αγαπημένοι.
    @rania,με το δίκιο σου καμαρώνεις!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.