St Valentine’s Day: Let us, do the cooking!

 

 

 

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιουργεί μια πολύ κομψή γαστρονομική εμπειρία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα αυθεντικό ρομαντικό δείπνο για δύο, το οποίο θα ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς και θα το φέρει στο σπίτι σας,  η εξαιρετική ομάδα των σεφ του ιστορικού ξενοδοχείου.

 

 

Υποδεχτείτε τη βραδιά με φρεσκοψημένα μπλινίς, πατέ καπνιστού σολομού και γαρίδες με περγαμόντο και τζίντζερ. Για πρώτο πιάτο απολαύστε μια εξαιρετική σούπα κάστανο με κρέμα αμαρέτο, στη συνέχεια προσούτο San Daniele, μοτσαρέλα ‘di bufala’, ραντίτσιο και ψητό μάνγκο και η εμπειρία απογειώνεται με το τρυφερό φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ραγού μανιταριών του δάσους ‘en croute’, πουρέ από ψητές ρίζες και λαχανικά εποχής στον ατμό.

 

Το δείπνο ολοκληρώνεται με σοκολατένιο τριαντάφυλλο με μους ‘bitter’ σοκολάτας, κρέμα καραμέλας και ‘brownies’ με καρύδι πεκάν. Κόστος 120Ε

 

 

 

 

 

Τώρα αν θέλετε να το πάτε all the way και  να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο την γευστική εμπειρία, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει το Caviar & Champagne Valentine’s menu, το οποίο σας δίνει την επιπλέον δυνατότητα να απολαύσετε τη γνωστή σαμπάνια TAITTINGER BRUT καθώς και το μοναδικό ROYAL GOLD RESERVE χαβιάρι. Κόστος 180Ε

 

 

 

 

 

 

Εφόσον λοιπόν φέτος δεν προβλέπεται ένα ωραίο ταξίδι ή έστω ένα δείπνο σε ένα δημιουργικό ρεστοράν με τον αγαπημένο μας -ή την αγαπημένη μας- νομίζω ότι αυτή η ιδέα, αυτό το Valentine’s Day at Home από το ιστορικό Hotel Grande Bretagne,  είναι χωρίς αμφιβολία,  the next best thing και έχετε μια εβδομάδα να το οργανώσετε.

 

 

Για πληροφορίες και παραγγελίες | 11.00-19.00 – 210 33 30 748

 

12 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Πολυ ομορφη και εξοχως γευστικη προταση
    Κομψη γαστρονομικη εμπειρια πραγματικα
    Αν ημουν μονη στο σπιτι μαζι του θα την σκεφτομουν αυτη την “πολυτελεια” για μας

  2. Ωραίες προτάσεις αν κ μας βλέπω πιο απλά να την περνάμε άλλωστε δεν γιορτάζουμε ποτέ την συγκεκριμένη μέρα, αλλά σχεδόν κάθε μέρα❤😜

  3. Ωραία ιδέα αλλά και εγώ μια από τα ίδια με την @Τζενη. Το πολύ πολύ να φτιάξω ένα πιο ιδιαίτερο φαγητό εκείνη την μέρα… Σίγουρα γιορτάζω καθημερινά την αγάπη μου η οποία φαίνεται στις κινήσεις και όχι στα λόγια!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  4. Συμφωνώ με @NIKOL M & @Τζένη Κασαπιδου, αν και οι προτάσεις είναι γαστρονομική πανδαισία!

  5. Τι υπέροχες δημιουργίες!!! Φαντάζομαι και πόσο νόστιμες..!!! Εξαιρετική ιδέα για αυτήν την ξεχωριστή μέρα ❣️
    xx

  6. Εγ’ω εκείνη την μέρα βγαίνω απο τη ν κουζινα(ευκαιρία ζητουσα…χιχιχι) και παραγγέλνω σούσι…. και σάκε… (μια φορά προσπάθησα να φτιαξω εγω αλλά απετυχα παταγωδως)
    Ωραία η πρόταση από την μεγάλη Βρεταννία αλλά δεν μπορώ το χαβιάρι ,βρε κορίτσια…αλήθεια λέω…εσάς σας αρέσει;

  7. Εντυπωσιακή πρόταση!
    @Celia, ναι, εμένα μου αρέσει, όποτε έχω την ευκαιρία να το απολαύσω. Όχι συχνά, είναι η αλήθεια…

  8. @Celia, ενώ η μητέρα μου τρελαίνεται για χαβιάρι, εγώ… καθόλου! Στον άντρα μου, και στις κόρες μας αρέσει πολύ. Όταν μείναμε στην Νορβηγία, όλη η οικογένεια ήταν fun! Εγώ περιοριζομουν στο σολωμό! Γούστα είναι αυτά..!
    xx

  9. @SOFIA MARGA…εγώ τρελαίνομαι για σολωμό…. σαφώς και γούστα είναι….

  10. Πάντως @Celia, δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά το γλυκό τους, είναι σε άλλο επίπεδο, αριστουργηματικό..! Τόσο όμορφο που το κοιτάζω ξανά & ξανά!…πως να δαγκώσεις αυτό το θαύμα!
    xx

  11. Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσει κανείς αυτές τις σπεσιαλιτέ.Θα μου άρεσε να έβγαινα έξω μια τέτοια μέρα ,να είχε λήξει η καραντίνα αλλά δεν πειράζει έχει και delivery!Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.