Βούτυρο του Καφέ, το Νο 1 φυσικό βούτυρο κατά της κυτταρίτιδας!

 

 

 

Το νούμερο ένα βούτυρο για κυτταρίτιδα, χαλάρωση, ραγάδες, αδυνάτισμα είναι το βούτυρο του καφέ. Και αυτό συμβαίνει διότι  περιέχει καφεΐνη, η οποία βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος τοπικά, κάνοντας έτσι  φυσική λιποδιάλυση.

 

Το Βούτυρο Καφέ (Coffee Bean Butter) προέρχεται από την επεξεργασία υδρογονωμένου έλαιου σπόρων καφέ. Οι σπόροι Καφέ που χρησιμοποιούνται ανήκουν στη ποικιλία Coffea arabica, ένα είδος που κατάγεται από την Υεμένη και τα υψίπεδα της Αιθιοπίας. Οι κόκκοι καφέ χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά, για τη παρασκευή ροφήματος, από τους Άραβες της Υεμένης. Από εκεί ξεκίνησε η διάδοση του καφέ, πρώτα στην Αίγυπτο, την Ελλάδα και τη Τουρκία και στη συνέχεια σε ολόκληρο το κόσμο.

 

Tο βούτυρο καφέ χρησιμοποιείται, από τη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών στα καλύτερα προϊόντα για την κυτταρίτιδα, όπως και σε προϊόντα σώματος που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η χαλάρωση, οι ραγάδες αλλά  και γενικότερα σώματα ταλαιπωρημένα από το χρόνο ή τις εγκυμοσύνες.

 

Ειδικά στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, είναι το συστατικό με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Είναι πολύ πλούσιο σε φυτοστερόλες (phytosterols), οι οποίες έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν εύκολα στην επιδερμίδα και να συγκρατούν την υγρασία κάνοντας το επίσης πολύ ενυδατικό. Παρουσιάζει μεγάλη απορροφητικότητα και είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα.

 

 

 

 

 

 

To Βούτυρο Καφε έχει ένα εκπληκτικό άρωμα φρεσκο-καβουρδισμένου καφέ. Είναι ένα μαλακό Βούτυρο με ανοιχτό καστανό χρώμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο ή ως συστατικό σε προϊόντα ενυδάτωσης, lotion, lip balms και σαπούνια (συνήθως σε ποσοστό 2-5%). Το Βούτυρο Καφέ είναι “στέρεο” σε θερμοκρασία δωματίου (μέχρι 25C). Παρόλα αυτά “λιώνει” αμέσως όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα και της χαρίζει, άμεσα, βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση.

 

Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα σκληρό, ενδέχεται να αρχίσει να υγροποιείται όταν αυξηθεί η θερμοκρασία (θα πρέπει να αποθηκεύεται στο ψυγείο). Ακόμη και αν υγροποιηθεί, το Βούτυρο Καφέ δεν χάνει τις ιδιότητες ή τα συστατικά του. Στα Sensities   μπορείτε να βρείτε  100% καθαρό βούτυρο καφέ  χωρίς  χημικές ουσίες.

 

 

 

 

 

 

                         Το τέλειο προϊόν για το σώμα λίγο πριν υποδεχτούμε την Άνοιξη.

 

100% αγνό βούτυρο του καφέ θα βρείτε στο All -In – One Body Butter της σειράς Stella’s Recip-y. Ένα πραγματικό “όπλο” ενάντια στη χαλάρωση, τις ραγάδες, και την κυτταρίτιδα. Με πολύ ισχυρή αντιγηραντική δράση από επιλεγμένα αιθέρια έλαια κισσού, εσπεριδοειδών, τζίντζερ, κέδρου, σανδαλόξυλου, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά. Αποξηραμένοι σπόροι φυτών, ιδανικοί όχι μόνο για απολέπιση αλλά και για αποτοξίνωση και λιποδιάλυση, ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος. Ξεκινήστε σήμερα και σε μόλις ένα μήνα θα δείτε απιστευτη διαφορά στην υφή και τη σύσφιξη του σώματος- ειδικά στις δύσκολες περιοχές (κοιλιά, μηροί, γλουτοί) που έχουν περισσότερη ανάγκη φροντίδας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stella

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Φαντάζομαι και τι τέλεια θα μυρίζει,δεν θα χρειαζεται να βάλεις επιπλέον κρέμα σωματος για ενυδατωση και ευωδιά…Το κατατάσσω στα προιοντα που προτιμώ,τα πολυχρηστικά!

  2. @Maryl Αυτο το πλεονέκτημα υπάρχει σε όλα τα προιόντα σωματος των Stella’s Recipy. Ειτε Body butters είτε Body oils. Το αρωμα διαρκεί και δεν χρειαζεσαι επιπλέον άρωμα.

  3. @Stella καλημερα
    Αν τρωγονταν κιολας θα ηταν τελεια
    Σαν να εχω την μυρωδια στην μυτη μου με αυτα που διαβασα
    Καλη εβδομαδα ευχομαι για ολες

  4. Καλή εβδομάδα!! Όντως φαίνεται το ιδανικότερο σιγά σιγά που μπαίνουμε στην άνοιξη!!Τα παρέχει όλα σε 3να προιόν εντυπωσιακό!!

  5. Πόσο εξυπηρετικά κι ευκολόχρηστα είναι αυτά τα all in one προ’ι’όντα…

  6. @ΡΑΝΙΑ Θα μπορούσαν να φαγωθούν σε ένα πολυ μεγάλο ποσοστό τους. Αν δεν ηταν τα αιθερια που ειναι ακατάλληλα για βρώση (όχι όλα… ) είναι τόσο αγνά που ναι, θα μπορούσες να τα φας!

  7. Τέλεια! Μια ερώτηση μόνο: θέλει κάποια ώρα να στεγνώσει με την εφαρμογή; Αφήνει κάποια λιπαρότητα στο δέρμα;
    xx

  8. @Sofia Marga. Όχι καθόλου.! Απορροφαται αμεσως, θελει φυσικά και το καλο του απλωμα για να γίνει ενα σχετικο μασάζ και να διεισδύσουν τα συστατικά, γιατι τα βουτηρα ειναι απολυτα συμβατά με την επιδερμίδα και δεν εχουν σχέση με την χημική λιπαρότητα απο γλυκερίνες και σιλικόνες των συμβατικών προϊόντων. Αφήνει ενα στρώμα προστασίας κι ενυδάτωσης που δρα.

  9. @Stella, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις! Και γω, είχα στο νου μου λιπαρότητα, προφανώς από γλυκερίνες που έχουν τα προϊόντα που κυκλοφορούν…
    xx

  10. ❤️💚💜💛🧡💛💜💚❤️💙💚💜💛🧡💙❤️ χρήσιμες πληροφορίες!!!! Ευχαριστούμε πολύ 🧡❤️💜❤️💜❤️

  11. Βούτυρο του καφέ,ωραία ιδέα!!Σίγουρα θα είναι απολαυστικό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.