COSTA AZZURRA: Μεσογειακός αισθησιασμός.

 

 

«Πάντα αγαπούσα τα αρώματα που σε ταξιδεύουν. Το COSTA AZZURRA αιχμαλωτίζει την ανέμελη και sexy διάθεση της Μεσογείου. Για εμένα αποτελεί την ιδανική απόδραση.» – TOM FORD

 

 

Ο TOM FORD παρουσιάζει το νέο Signature eau de parfum, COSTA AZZURRA. Το αισθησιακό άρωμα αντανακλά τη σαγηνευτικά ανέμελη απόδραση στη Μεσόγειο, συνδέοντας το δροσερό θαλασσινό αέρα με την καυτή αίσθηση του ήλιου στην επιδερμίδα.

 

 

Ανήκει στην οσφρητική κατηγορία Fougére και θυμίζει ένα ηλιόλουστο πρωινό, όπου αποκαλύπτεται σταδιακά η πρωινή δροσιά, καθώς αναδύoνται ο κέδρος και τα μούρα, σε έναν καταπράσινο λόφο. Η ζεστασιά του αρώματος, απλώνεται σε όλο το σώμα, όπως ο καυτός πρωινός ήλιος, που αφήνει μία αξέχαστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

Μία στιγμιαία πνοή του απολαυστικού αέρα από τον ωκεανό καθώς ενώνεται με την αλμύρα και τo άρωμα της φύσης γύρω από τους αμμόλοφους – ένας δροσερός συνδυασμός κυπαρισσιού, ζεστών ξύλων και αρωματικών βοτάνων. Όπως οι ακτίνες του ήλιου αιχμαλωτίζονται στη βρεγμένη επιδερμίδα, έτσι τα εσπεριδοειδή φωτίζουν τους τόνους από κουκουνάρι και πευκοβελόνες που βρίσκονται στην καρδιά του αρώματος.

 

 

Καθώς αυτή η υπέροχη ημέρα οδεύει σε ένα μαγικό δειλινό, η θάλασσα γίνεται ένα με το υγρό κεχριμπάρι από απόσταγμα κίστου, αποτυπώνοντας ιδανικά τον επίλογο της εμπειρίας του COSTA AZZURRA.

 

 

 

 

 

Το COSTA AZZURRA διατίθεται σε  εκλεπτυσμένη συσκευασία, σε 50ml και 100ml, με χρυσή πλακέτα και αντίστοιχο καπάκι.

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Τι ομορφη περιγραφη
    Τι ομορφες εικονες και μυρωδιες
    Μου αρεσε πολυ η φωτογραφια του μοντελου στο νερο αλλα φυσικα και το ιδιο το μοντελο
    Ειναι σαν να το μυριζω
    Εννοειτε οτι δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο απο τον κ. Φορντ

  2. Ωραιότατη φωτογραφία, που με κάνει να ανυπομονώ για το καλοκαίρι, νότες αρώματος που με κάνουν να ονειρεύομαι το καλοκαίρι και το μπουκάλι ωραιότατο χρυσό σαν τον καλοκαιρινό ήλιο (μάλλον φαίνεται ποια είναι η αγαπημένη μου εποχή 😉)

  3. Οι αρωματικές νότες του COSTA AZZURRA είναι ένα ονειρεμένο ταξίδι αισθήσεων…. Υπέροχη & η καλοκαιρινή φωτογραφία της διαφήμισης του αρώματος: δυνατή, όμορφη και καθα’ρια όπως το νερό.
    xx

  4. Τι ωραία αρωματικές νότες, τι πολυτελής συσκευασία σε συνδιασμό με την φωτογραφία που αποπνέει ένα αισθησιακό ταξιδιάρικο καλοκαίρι κ ζεστή ανεμελιά…είμαι βέβαιη πως ο Tom Ford έκανε για άλλη μία φορά εξαιρετική δουλειά!!!

  5. Και φυσικά να προσθέσω ότι το VELVET ORCHID είναι ένα από τα αγαπημένα μου κ πιο αισθησιακά αρώματα που υπάρχουν με εξίσου εξαιρετική διάρκεια!!!

  6. Ανυπομονώ να ανοίξουν τα μαγαζιά και να το μυρισω από κοντά!!! Από την περιγραφή νομίζω πως είναι αρκετά κοντά στις μυρωδιές που προτιμώ!!! 💛💜🧡💜❤️❤️💜❤️💜💚💜❤️💜🧡💜💛💜💛💜💛💜💛💜🧡🧡💜❤️💚💜❤️💜❤️💜🧡💛💜💛💜 Επίσης,επειδή είμαι λάτρης των ωραίων μπουκαλιών κολωνιας, να πω πως είναι πολύ προσεγμένο και με παραπέμπει σε κάτι πολύ “ακριβό” με αυτό το χρυσό χρώμα!!!! Για να δούμε……

  7. Μία στιγμιαία πνοή του απολαυστικού αέρα από τον ωκεανό καθώς ενώνεται με την αλμύρα και τo άρωμα της φύσης γύρω από τους αμμόλοφους……..διαβαζοντας ολα τα παραπανω καταλαβαινεις οτι δεν ειναι μακρια το καλοκαιρι😁😁😁😁🌞🌞🌞🌞

  8. Οταν ανοίξουν τα μαγαζιά να μυρίσετε και τα Beau de jour (ότι ωραιότερο κυκλοφορεί στην αγορά σε αντρικό άρωμα αυτη τη στιγμή) αλλά και το Metallique. Είναι και τα δυο σε παρόμοιο μπουκάλι! Νομίζω άκρως εντυπωσιακά και ονειρεμένα και τα δυο!!!

  9. Όταν βλέπεις τέτοια καμπάνια,τι να πεις; Κολλάς!

  10. @Stella, είσαι η παντογνώστης των αρωμάτων!!! (και όχι μόνο!)
    xx

  11. Κάπως έτσι, από μια διαφήμιση, είχα ερωτευτεί το Black Orchid μόλις είχε πρωτοκυκλοφορήσει… Λες;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.