«BLACK BOX». To discovery set, από την ελληνική αρωματοποιία Jour Naper.

 

 

Έχω καταλήξει και το έχω αναφέρει πολλές φορές στο Beautyblog & more.gr, ότι ο καλύτερος τρόπος  για να δοκιμάσεις σωστά ένα άρωμα και να καταλήξεις αν σου πάει, αν είναι αυτό που ζητάς κι αν θέλεις τελικά να το αγοράσεις, είναι να το φορέσεις για κάποιες μέρες κανονικά σε επαρκή ποσότητα, απο κάποιο δείγμα ή descant.
Προσωπικά πιστευω, ότι με έναν απλό ψεκασμό στο χέρι, όπως κάνουμε χρόνια τώρα στα καταστήματα, παίρνουμε απλά μια πρώτη γεύση του αρώματος και δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά την συμπεριφορά και την εξέλιξη του πάνω μας, με αποτέλεσμα να κάνουμε συχνά λάθος επιλογές. Τώρα, στην μετά covid εποχή, με κλειστά τα φυσικά καταστήματα και όλες τις προφυλάξεις υγιεινής, η ανάγκη από τις Εταιρείες για δημιουργίες δειγμάτων, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.
Η ελληνική αρωματοποιία Jour Naper του Γιώργου Παπαχατζή, αντιλήφθηκε αυτην την ανάγκη, που στο εξωτερικό αποτελεί συνηθισμένη πρακτική των brands και κυκλοφόρησε ένα KOYTI ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ, το «BLACK BOX» Disovery Set.  To brand Jour Naper επιδιώκει την συνεχή ανανέωση και την υψηλή αισθητική και έτσι με αφορμή, το παράλληλο εντυπωσιακό του redesign κυκλοφορεί ένα DISCOVERY SET, σε τιμή γνωριμίας και στην επαρκή ποσότητα για δοκιμή των 8ml, για καθένα απο τα αρώματα.  Ετσι μπορείτε να ανακαλύψτε μόνοι σας και από την άνεση του σπιτιού σας, ποιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα JOUR NAPER.

Το «BLACK BOX» Discovery Set περιλαμβάνει και τα πέντε αρώματα του brand-  VARONOS, AITHRIA, NYCHTA, OROSIMO, EROS IROS σε μπουκάλια (travel size) των 8 ml.  Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να  επιλέξετε 5 αρώματα σε μπουκάλια travel size της αρεσκείας σας και όχι απαραίτητα τα 5 που συμπεριλαμβάνονται αρχικά στο Discovery Set.

 

 

 

 

Το «BLACK BOX» Disovery Set, το βρίσκω και μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο, ειδικά σε φίλες ή φίλους μας που είναι σε φάση αναζήτησης ενός καινούργιου αρώματος.

 

 

 

 

 

Stella

12 Σχόλια
  1. Είναι και σε μαύρο χρώμα, που το λατρεύω 🖤πολύ όμορφο για δώρο,, γνωρίζεις όλα τα αρώματα, εμένα αν μου το δωριζαν θα ήμουν κατενθουσιασμενη😊

  2. Συμφωνώ με όσα λες Στέλλα στην δοκιμή κ τελική αγορά ενός αρώματος! Το είχα πάθει με το Addict του Dior το μύρισα αρχικά κ ενώ μου άρεζε πολύ μου έβγαζε κάτι αυτά που φοράνε οι μεγάλες κυρίες, τελικά όμως το αγόρασα κ από τα 7-8 αρώματα που έχω παραδόξως αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή όταν είναι να βάλω άρωμα! Πρωτοποριακή για την Ελλάδα η κίνηση του αρωματοποιού συγχαρητήρια! Και πολύ ωραία συσκευασία για δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί!

  3. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες και όχι μόνο, αλλα και τα καταστήματα φυσικά και eshops, να μπουν σε αυτη την διαδικασία του δείγματος. Τώρα, ούτε με αγορές δεν δίνουν δείγματα. Ας τα αγοράζουμε έστω! Δεν θα είχα καμμία αντίρρηση, γιατί ουτως ή άλλως ένας ψεκασμός δεν λέει κάτι σε μένα, αν δεν φορέσω ένα άρωμα κανονικά, να το δω πως εξελίσσεται πάνω μου και στη διάρκεια των ωρων που το φοράω. Κάτι που έξω είναι τόσο συνηθισμένο, εδω πρέπει να “ζητιανεύουμε” απο τις πωλήτριες για να δώσουν, που δεν θα δωσουν…. Στο αρωμα δεν βοηθάει το blind buy.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση της Jour Naper βέβαια, δεν μιλάμε για δείγματα, αλλά για κανονικά travel size! Πολύ, πολύ δελεαστικό!

  4. Συμφωνώ με τα σχόλια για τη δοκιμή του αρώματος.Αν δεν μείνει πάνω στο δέρμα να δω πώς εξελίσσεται όπως λέει και η Στέλλα,δεν το αγοράζω.Πολλές φορές το φοράω αρκετή ώρα ,πάω για άλλες δουλειές και μετά το αγοράζω.Υπάρχουν βέβαια και κάποια που με τραβούν αμέσως αλλά και πάλι δεν ξεγελιέμαι,περιμένω!

  5. Συμφωνώ, @Stella, ένα άρωμα για να καταλήξεις αν σου πάει πρέπει να το δοκιμάσεις ξανά και ξανά. Έξυπνη ιδέα , αυτή λοιπόν με τα travel size!
    xx

  6. Εγώ πάντως που αγόρα από το hondos με click away μου βάλανε διάφορα δείγματα μέσα σε αυτά κ δύο αρώματα, παρ9λο που αυτά που αγόρασα ήταν τελείως άσχετα..είναι κ θέμα καταστήματος

  7. Καλησπερα
    Συμφωνω οτι οι τασεις της εποχης αναγκαζει ολους πλεον αυτο που ηταν συνηθισμένη πρακτική των brands στο εξωτερικο να γινει επιτελους και εδω
    Επρεπε να ερθει μια πανδημια για να μην “παρακαλαμε” για τα αυτονοητα
    Νομιζω εσυ @Stella ειχες πει ειμαι διαθετημενη να τα πληρωσω τα δειγματα αρκει να τα βαλω πριν το κανονικο μεγεθος προιον
    Και με βρηκες συμφωνη και τοτε και τωρα
    Προκειμενου να χασω τα χρηματα μου για προιον που δεν μου ταιριαζει προτιμω να χασω τα πολυ λιγοτερα που θα δωσω για τα δειγματα

  8. Πολύ ωραία ιδέα! Η αλήθεια είναι ότι πλέον αγοράζουμε αρώματα πολλές φορές χωρίς δοκιμή, λόγω της κατάστασης, και δεν είναι πάντα επιτυχημένες οι επιλογές μας…

  9. @ΡΑΝΙΑ Αυτο ακριβώς Ράνια μου! Επίσης ακόμα κι αν δεν αγοράσω τελικά το άρωμα σε full size προιόν, υπάρχει και η ομορφιά της νέας οσφρητικής εμπειρίας, η οποία για μένα είναι πάντα ευχάριστη. Θεωρώ, ότι όσο δοκιμάζουμε κάτι, τόσο πιο έμπειροι καταναλωτές γινόμαστε και βρίσκουμε αυτό που μας ταιριάζει και μας εκφράζει.

  10. 9 στις 10 φορες που αγόρασα άρωμα απλά με ένα ψέκασμα , η επιλογή ήταν αποτυχημένη!

  11. Υπέροχη ιδέα!!!! Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Συνήθως παίρνω κάποιο δείγμα και μετά αγοράζω την κολόνια!!! ,💚💛💚💚💚💜💜💜🧡💙🧡💙🧡💜🧡🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💚🧡💜💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.