To foundation Touche Εclat Le Teint ανανεώνεται.

 

 

Το αέρινο και λεπτόρρευστο foundation Touche Εclat Le Teint ανανεώνεται,εμπλουτίζεται με βότανα από τους κήπους του οίκου YSL Beauté στην κοινότητα Ourika και  προσφέρει 3 σημαντικά οφέλη:

 

φυσική λάμψη υγείας, 24ωρη κάλυψη που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα και 24ωρη ενυδάτωση για αψεγάδιαστη όψη.

 

 

Η φόρμουλα

 

Τα νέα συστατικά  προέρχονται από τον κήπους του οίκου YSL Beauté στην κοινότητα Ourika: μια όαση στο παρθένο τοπίο της οροσειράς Άτλαντας στο Μαρόκο, όπου επικρατούν ακραίες συνθήκες.

 

 

Εκχύλισμα καλέντουλας για εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας.

 

Εκχύλισμα μολόχας για φωτεινή επιδερμίδα.

 

Παράγωγο βιταμίνης Ε για προστασία της επιδερμίδας από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες.

 

 

Η υφή

 

Ίδιο τελείωμα μακιγιάζ και υφή: οι ίδιες 20 αποχρώσεις σε 4 διαφορετικές χρωματικές οικογένειες, για να καλύπτουν διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας: πολύ ανοιχτόχρωμους, ανοιχτόχρωμους, μεσαίους, σκουρόχρωμους. Επιπλέον, κάθε απόχρωση έχει ενισχυθεί με δείκτη προστασίας SPF22/PA++.

 

 

 

Η συσκευασία

 

Η νέα σύνθεση κυκλοφορεί με αναβαθμισμένη, μοντέρνα σχεδίαση. Ένα γραφιστικό μπουκάλι με τετραγωνισμένα άκρα στο στυλ του Encre de Peau All Hours Foundation. Αυτό το νέο τετράγωνο μπουκάλι ενσαρκώνει το απαραίτητο προϊόν που χρειάζονται οι γυναίκες, για να κάνουν δική τους τη λάμψη.

 

 

 

 

Η μούσα

 

Η Kaia Gerber πρωταγωνιστεί σε μια νέα καμπάνια που σηματοδοτεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού φωτός του οίκου YSL Beauté.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Αν και δεν φοράω συχνά foundation, όταν κάνω την επόμενη αγορά μου θα κοιτάξω αυτό κ μόνο αυτό!! Μου φαίνεται ο,τι πιο τέλειο σε foundation θα μπορει να περιέχει κ να προσφέρει! Αλλωστε αγαπώ τόσο τα προιόντα κ αρώματα απο Ysl

  2. Kαλημερα
    Για μενα το απολυτο προιον foundation
    Κανει ολα οσα προτεινει χωρις να ειναι απλα διαφημιση
    Μετα την τοποθετηση του εχω το πιο ομορφο φωτεινο και λειο δερμα
    Καταπληκτικο προιον και μετα τις προσθηκες που εκανε πιστευω οτι η τελειοτητα ειναι εδω

  3. Πόσο υπέροχο foundation, όπως και το illuminator touche éclat! Δεν αγαπήθηκε τυχαία όλα αυτά τα χρόνια από εκατομμύρια γυναίκες!

  4. Από τα καλύτερα foundatiion, το βρίσκω εξαιρετικο!! Ολα τα. YSL προϊόντα για μένα ειναι εξαιρετικά!! 💕 Και η μουσα της καμπάνιας πανέμορφο κορίτσι, ίδιο με τη μαμά του!!!

  5. Όταν διάβασα την επικεφαλίδα του post σκέφτηκα: γίνεται το τέλειο να γίνει ακόμα τελειότερο;
    xx

  6. Τα προϊόντα κάλυψης της μάρκας νομίζω ότι είναι στις top επιλογές. Λεπτόρευστες υφές με καταπληκτικά αποτελέσματα. Μοναδικά!

  7. Είναι δυνατόν να μην είναι top ένα foundation από YSL??
    Η Kaia καλή είναι …αλλά σαν τη μαμά Cindy ,όχι….

  8. Πολύ γλυκιά η Kaia Gerber!!!
    Ωραία συσκευασία!!!! 🖤🖤🤎🤎💜💜💙💙💚💚💚💛💛🧡🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧡🧡🧡💛💛💛💚💚💙

  9. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπαίνει στη wishlist,αν κρίνω από την παρουσίαση και τα σχολια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.