H iconic mascara “Great Lash” της Maybelline, γιορτάζει τα 50 της χρόνια!

 

 

 

Αν σας έλεγαν, ότι πρέπει να διαλέξετε δύο μόνο, τα πιο απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ, για το υπόλοιπο της ζωής σας είμαι σίγουρη, ότι θα επιλέγατε το αγαπημένο σας κραγιόν και τη μάσκαρα.

 

Κι αν σας έλεγαν πάλι, ότι θα φύγετε σ΄ένα ερημονήσι και θα πρέπει να πάρετε, ένα και μόνο ένα, προϊόν μακιγιάζ μαζί σας; Είμαι σίγουρη και πάλι, ότι αυτό θα ήταν η μάσκαρα.

 

Εξάλλου, το αποδεικνύει και η ιστορία, μιας από τις πιο αγαπημένες και μακροβιότερες μάσκαρα της ιστορίας του μακιγιάζ, της Great Lash Maybelline, που φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια.

 

Ήταν το 1913, όταν μετά από δεκαετίες χρήσης τοξικών προϊόντων από τις γυναίκες, προκειμένου να ομορφύνουν και να σκουρίνουν ή αντίθετα να ξανθίνουν τις βλεφαρίδες τους, ανάλογα τη μόδα της εποχής,  ο φαρμακοποιός Τ.Ι. Williams δημιούργησε μια χρωματική ουσία για τις βλεφαρίδες της αδελφής του, της Maybel,  μετά από την παράκληση της, να ομορφύνει το βλέμμα της και να γοητεύσει τον αγαπημένο της.  Η επιθυμία της, όχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά λέγεται, ότι η Maybell κέρδισε με το αισθησιακό της βλέμμα, την καρδιά του αγαπημένου της.

 

Το όνομα της έγινε η έμπνευση της μάρκας καλλυντικών Maybelline, που εξελίσσοντας την έμπνευση του Williams, δημιούργησε το 1971 την εμβληματική μάσκαρα Great Lash, στην cult πλέον συσκευασία, με το ροζ και πράσινο χρώμα. Ένα προϊόν μύθο για εκείνη την εποχή, αλλά ακόμα και σήμερα που λέγεται, ότι σε αυτήν οφείλεται το αξεπέραστο iconic βλέμμα της Twiggy που στιγμάτισε τα seventies.

 

Οσο κι αν οι εποχές περνάνε κι όλα αλλάζουν, ένα μόνο πράγμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο στο χρόνο. Η ανάγκη των γυναικών για όμορφες, μακριές και μεγάλες βλεφαρίδες που γοητεύουν. Τα τελευταία 50 χρόνια η Great Lash είναι η νούμερο ένα επιλογή μάσκαρα στην Αμερική, όπως και η επιλογή των αναγνωστών του περιοδικού Allure, ενώ έχει βραβευθεί με το Best of Beauty Award.

 

 

 

 

 

Με την διαχρονική της τεχνολογία η Great Lash Mascara ενυδατώνει τις βλεφαρίδες,  ενισχύει το μήκος και την ένταση τους, ενώ το βουρτσάκι της δίνει έμφαση ακόμη και στα πιο μικρά τριχίδια βλεφαρίδων για ακόμα περισσότερο όγκο.  Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη, χωρίς να δημιουργεί αλλεργίες και ιδανική, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα μάτια και όσες φορούν φακούς επαφής.

 

 

 

 

Δείτε μερικά tips, για να χρησιμοποιήσετε την Great Lash Mascara πετυχαίνοντας maximum αποτελέσματα.

 

Βήμα 1. Εφαρμόζεις την μάσκαρα με το ειδικό της βουρτσάκι από την ρίζα μέχρι τις άκρες των βλεφαρίδων .

Βήμα 2. Συνεχίζεις να ενισχύεις τον όγκο με επιπλέον στρώσεις, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου.

 

Βήμα 3. Το μυστικό! Μην αφήσεις τη μάσκαρα να στεγνώσει ανάμεσα στις στρώσεις που την εφαρμόζεις, ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

 

Stella

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα πόσο συμφωνώ πώς τα δύο απαραίτητα προιόντα μακιγιάζ είναι η μάσκαρα κ το κραγιόν εννοείται!! Maybelline σταθερή κ ακάθεκτη αξία! Σίγουρα θα είναι τέλεια όπως κ όλες οι μάσκαρα της Maybelline είναι κορυφαίες κ πολύ οικονομικές για την ποιότητα τους!! Τις υπεραγαπώ

  2. Αγαπημένες μάσκαρα οι Maybelline εδώ και πολλά χρόνια!! Έχουν ποιότητα εφάμιλλη με κάποιες πανάκριβες αλλά είναι πολύ οικονομικότερες! Η Great Lash είναι κλασικη αγαπημένη💟

  3. Ο ορισμός του staple mascara.
    λόγω ευαισθησίας στα βλεφαρα έχω δοκιμασει πανω απο 80 μασκαρα στα 47 μου χρόνια. Δεν ειναι η πιο ακριβή, ουτε η πιο θεαματική ειναι αξιοπρεπής και αξιοπιστη, μενει εκει για ωρες δεν κομπιαζει, δεν κραταει καμπυλη συγκλονιστική αλλά εχει βαθυ μαυρο χρωμα.

  4. Αγαπημένη για μένα & τις κόρες μου η μάσκαρα Maybelline ! Δεν το ήξερα πως υπάρχει εδώ και 50 χρόνια!
    xx

  5. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ,έστω και για μια φορά, την Great Lash στο νεσεσέρ της.
    Μουτςς

  6. Πωωωω θυμάμαι που μου την είχεδωσει αυτήν την μάσκαρα η μητέρα μου επειδή είχε τελειώσει για να παιζω!!!! Χαχαχαχαχα ναι ναι σας μιλάει μια 25αρα! 💜💙❤️💙❤️💙🧡🧡💙🧡💙💙❤️💜💚🤎💚🤎💚🖤💚🤎💚💜💚❤️💚❤️🧡💚🧡💙💛💙💛💙💛💙🧡💙🧡💙❤️💜💙💙

  7. Επίσης να πω πως θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας! Η Maybelline έχει καταπληκτικές μάσκαρα εδώ και χρόνια!!!! 💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💚💚💚💚💚💛💛💛💛🧡🧡🧡❤️❤️💜💜💜💙💙

  8. Η πρώτη μου μάσκαρα <3 Με γυρισατε αρκετα χρόνια πίσω και σας ευχαριστώ γι'αυτο<3

  9. maybelline,value for money προϊόντα.Δεν το μετανιώνεις ποτέ όταν τα αγοράζεις.

  10. Ενδιαφερουσα η ιστορία για την ονομασία της… προσωπικά, δεν την θεωρώ την καλύτερη από τα brands της ευρείας…

  11. Θα ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά δεν έτυχε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.