Ο “χάρτης” ομορφιάς της Benefit. Summer 2021

 

 

Αυτός ο “χάρτης ομορφιάς” παραπάνω,  θα μπορούσε να είναι μόνο στην Καλιφόρνια και μάλιστα στη Βόρεια Καλιφόρνια,  αφού εκεί στο San Francisco γεννήθηκε και η Benefit. California Dreamin’ για το Καλοκαίρι του 2021.

 

 

 

 

 

 

Ένας χάρτης – “πλοηγός” για να μην μπερδευτούμε με πολλά και διάφορα προϊόντα,  αφού για το brand δυο είναι τα σημεία κλειδιά που πρέπει να αναδείξουμε φέτος το καλοκαίρι – μάγουλα/ζυγωματικά και χείλη.  Άρα τα σταρ προϊόντα του φετινού καλοκαιριού πρέπει να είναι, ρουζ/ bronzer/ highlighter και ένα juicy lip balm.

 

 

 

Λοιπόν… για να δούμε ποια είναι τα “αξιοθέατα” του χάρτη, που αξίζει να “επισκεφτούμε”:

 

 

Στο Fouroscope Amusement Park οπωσδήποτε θα κάνουμε στάση (η California φημίζεται εξάλλου) και είναι  ό, τι καλύτερο για τις μικρές και τις όχι και τόσο μικρές. Εκεί θα βρούμε και  τις τρεις νέες παλέτες “Fouroscope” (43,50) για μάγουλα, ζυγωματικά και πρόσωπο.

 

 

 

 

Στο Cookie Factory  θα μάθουμε λαχταριστές συνταγές και θα απολαύσουμε μυρωδιές από μπισκότα. Μαζί μας φυσικά το “Cookie Highlighter” (36,95) για διακριτική μεν αλλά χρυσαφενια δε, λάμψη.

 

 

 

 

 

California Hippie Market και τα παιδιά των λουλουδιών μας πάνε πίσω στο χρόνο, κάπου στα late 60’s early 70’s. Φυσικά και  έχουν αδυναμία στον αγαπημένο “Galifornia” ήλιο. (19,50 το travel size)

 

 

 

 

O «πυρετός του χρυσού του 19ου αι.»  και τα bb girls εκτός από beauty addicts είναι και καλλιεργημένα και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούμε το μουσείο Gold Rush.  Με λάμψη χρυσού όμως στα ζυγωματικά και με το “Gold Rush Blush”. (36,95E,  19,50 το travel size)

 

 

 

 

 

Ώρα για κολύμπι στο Hoola Beach,  αλλά σας προειδοποιώ ότι όποιο μήνα ακόμα και τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο κολυμπήσετε στα νερά του Ειρηνικού στη Δυτική Όχθη,  θα παγώσετε. Οι τολμηρές κάντε το, εγώ θα σας περιμένω στο beach bar, αλλά μην ανησυχείτε, θα έχω ήδη πάρει χρώμα στα μαγουλάκια με το τέλειο bronzer “Hoola” (19,50E το travel ή beach bag size) ακόμα και χωρίς ήλιο.

 

 

 

 

PCH  χωρίς clubbing, γίνεται; Δεν γίνεται. Το βράδυ ραντεβού στο Hoola Glow Beach Club και όλες  κούκλες και λαμπερές με το νέο “Ηοola Glow”  (38,50E) που είναι και bronzer,  αλλά έχει και διακριτικό shimmer, καταλάβατε. Σέξι, California babes,  εν δράση.

 

 

 

 

 

Αχ, αυτό το California Kissing Tower… (η αγαπημένη μου στάση)

 

 

 

 

Οτιδήποτε μας κάνει να χαμογελάμε σε δύσκολες εποχές αξίζει την προσοχή μας. Με έκαναν και χαμογέλασα πολύ τα νέα lip balms “California Kissin Color Balms” (25,50E). Φυσικά ερωτεύτηκα την υπέροχη συσκευασία τους,  αλλά πολύ περισσότερο το αποτέλεσμά τους.

 

 

 

 

Το California Kissin Color Balm, γλιστράει στα χείλη, το φοράς χωρίς καθρέπτη, τα χείλη γίνονται ζουμερά και πιο σαρκώδη στη στιγμή γιατί είναι φουλ ενυδατικό, οι αποχρώσεις υπέροχες και έντονες και η διάρκεια πολύ μεγάλη. Έχει δίκιο η εταιρεία που λέει: who needs a lipstick, anyway?” Δοκίμασα δυο αποχρώσεις την Νο 77 Pink Rose και τη Νο 333 Berry που στα χείλη μου, δεν δείχνει τόσο berry, όσο σοκολατο-berry δηλαδή κάτι σε bronze-berry,  σα να έχουν  φυσικό χρώμα τα χείλη. Το Pink Rose δεν το συζητώ, αγαπημένο- λαμπερό ροζέ, ζουμερό, ακαταμάχητο. Νομίζω θα φοράω το 333 το πρωί και το 77 το βράδυ. Μπορεί όχι στην Καλιφόρνια, αλλά ελπίζω στις Κυκλάδες.

 

 

 

 

 

 

Αν έβγαζα κάποτε όλο το καλοκαίρι με το Benetint-who- needs- a- lipstick-blush,  ε τώρα θα βγάλω όλο το καλοκαίρι με το Kissin Color Balm,, no questions asked.

 

 

Καλώς σας βρήκα, πολυ αγαπημένες.

 

 

 

 

38 Σχόλια
  1. Welcome back!!!
    Πόσο αγαπώ τη Benefit! Πόσα χρόνια θέλω το Galifornia! Πόσο τα θέλω όλα! Πόσο πίσω με πήγε αυτο το ποστ, όταν αγόραζα Benefit σε μια προ μνημονίων – προ κρίσης -προ covid εποχή! Πόσο θέλω πίσω τη ζωή και την καθημερινότητα μου! Πόσο θέλω να γελάσω ξανά! Πόσο αγαπώ το ΒΒ! Πόσο μου έλειψες! Πόσο μου λείψατε όλες!

  2. @Stella: Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλήξει ότι το βασικό benefit της Benefit δεν είναι μόνο τα λαχταριστά και αγαπημένα προϊόντα. Είναι το ότι έχει έναν τρόπο να μας κάνει πάντα να χαμογελάμε. Και αυτό είναι ανεκτίμητο. (και μένα, δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείψατε..)

  3. Τι χαρά ήταν αυτή; Πόσο μου έλειψες αγαπημένη μου. Επιστροφή στην κανονικότητα 💕
    Μουτςς

  4. Καλοσώρισες❤❤❤❤❤❤❤❤❤Τζούλια μας!!Μας έλειψες όπως κ η τα υπόλοιπα souper stars bbgirls πάρα πολύ!! Μπήκες με την αγαπημένη μου μακράν Benefit που το έλεγα, το λέω ξανά κ ξανά κ θα το λέω σε όλα τα άρθρα που μας ανεβάζεις για τα καλλυντικά της Benefit οτι είναι η πρώτη μου επιλογή κ αν κ τσιμπημένα έχω αρκετά καλλυντικά της εταιρείας γιατί θεωρώ προσωπικά εγώ που βάφομαι τόσο καθημερινά κ όχι με πολλά πολλά ότι όσα έχω στην συλλογή μου θελω να ειναι λίγα κ καλά!!

  5. Καλημερα
    Καλωσηρθες κοντα μας παλι
    Η χαρα μου ειναι πολυ μεγαλη και ειναι σαν να μην περασε μια μερα ( που περασε)
    Αλλα ολα να ειναι καλα απο δω και περα
    Οσο για την Benefit οσο και να φαινεται περιεργο δεν εχω αγορασει ποτε τιποτα
    Παντως δεν ημουν αρνητικη απλως δεν ετυχε

  6. @Litsa: Αχ αγαπημένη μου, με τα ωραία σου! Σωστά! Η κανονικότητα του bb! ❤️❤️❤️❤️

  7. @Tζενη: Καλώς σας βρήκα αγαπημένη μου! Ναι χαρούμενη αρχή με Benefit που αγαπούν όλα τα κορίτσια! Το έχεις ακόμα το σούπερ λεωφορείο των περασμένων Χριστουγέννων;; 🌺❤️🌺❤️

  8. @Rania: Καλώς σας βρήκα αγαπημένη! Πάντως έχεις δίκιο.. και εγώ νιώθω σα να «μιλούσαμε» μόλις χθες.. αυτό συμβαίνει μόνο στις πραγματικές φιλίες νομίζω.

  9. Καλώς μας ήρθες dearest Julia! Μου είχαν λείψει πολύ αυτά τα κείμενα που μου φτιάχνουν τη διάθεση, όσο δύσκολη και να είναι η μέρα μου. Love and kisses!

  10. @Julia Χαχα καλά πλάκα κάνεις έτσι δεν παίζει?? Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το είχα σαν φυλαχτό!! Κ σε κατάσταση τέλεια κ σε σημείο ούτε να σκονίζεται !!

  11. @ Τζενη Κας: 🚎🚎🚎🚎🚎❤️❤️❤️❤️ ‼️‼️

  12. Wellcome back αγαπημένη μας❣️ Πόσες φορές έμπαινα, ξανά έμπαινα να σε δω…! Μας έλειψες! ❤️ Εκκίνηση λοιπόν με Benefit! Τέλεια προϊόντα μακιγιάζ, οι δε παλέτες -πως το καταφέρνουν αυτό;- καταπληκτικές! Και η ιδέα του χάρτη ομορφιάς, τι έξυπνη! Δηλώνω έτοιμη για ταξίδια!
    xx

  13. @Sofia Marga: Καλώς σας βρήκα Σοφία μου! Ναι! Να εγκαινιάσουμε χαρούμενες την Άνοιξη με Benefit και να ευχηθώ μόνο χαμόγελα από εδώ και στο εξής! ❤️🌺❤️🌺

  14. Χρόνια πολλά💟💟Καλως ήρθες αγαπημένη μου Τζούλια, περιττό να σου πω πόσο μου ελειψες!! Υπέροχες συσκευασίες, πολύ όμορφα, καλοκαιρινά, ζωντανά χρώματα!! Μπαίνει η πιο αγαπημένη μου εποχή το Καλοκαίρι επιτέλους!!! 🌞

  15. Welcome back!!! Λεω κ γω : που ειναι η Julia μας;; Αγαπημένη benefit , αγαπημένο packaging !! 💝

  16. @Maryl: Χρόνια πολλά και καλώς σας βρήκα αγαπημένη μου. Και εγώ περιμένω πως και πως το καλοκαίρι φέτος. Φως παντού! 🌞🌞🌞🌺🌺🌺❤️❤️❤️

  17. @Elsa: Good to be back Ελσακι μου! We are bene-babes!! 😘😘😘😘

  18. Aγάπη μου, καλώς όρισες στο σπίτι σου ξανά… είμαι σίγουρη πως ξέρεις πως η σκέψη όλων μας ήταν μαζί σου όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο….
    Στο δια ταύτα τωρα…αρχικά ,σιγά μην περίμενα την benefit για να φορέσω lip balm χωρίς καθρέφτη…χαχαχα…έχω εξασκηθεί στο σπορ χρόνια τώρα. Και κάτι μου λέει πως θα ερωτευτώ την απόχρωση Νο 333 Berry…..

  19. @Celia: Το ξέρω και το ένιωθα κιόλας αγαπημένη μου…❤️❤️❤️

    Το 333 τα σπάει! Θα το κατά ευχαριστηθείς my West Coast beauty! ( Ειδες; Από East Coaster, θα σε κάνω West Coaster τώρα! 😀😀😀😀)

  20. @JULIA…αχαχαχα…. δεν αλλάζω εγώ….East Coaster παραμένω…δεν με ψήνεις… 🤩💜🚕🗽🍎

  21. Τζούλια μας αγαπημένη,η χαρά μου που σε διαβάζω και σε βλέπω ξανά είναι απερίγραπτη!!!Η επιστροφή σου στο beautyblog μας είναι πιο ζωηρή κι από το highlighter της benefit το οποίο αγαπώ.Γενικά, έχει πολύ ωραία προϊόντα.Το αγαπημένο μου είναι μια παλέτα με bronzer,blush, highlighter αλλά και τα φανταστικά προϊόντα φρυδιών.Απεριοριστα φιλιά.

  22. Είναι μερικές μέρες τώρα που κατά τύχη άρχισα να βλέπω το The bold type και σε είχα όλη την ώρα στο μυαλό μου @Julia δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ μου έλειψες……εννοείται είδα και το Emily in Paris …η αλήθεια είναι αυτό είδα πρώτο. Έψαχνα κάτι που να σε θυμίζει 😁
    Δεν θέλω ξανά ποτέ να σε χάσω κατάλαβες!!!!!😘😘😘😘😘😘😘

  23. @Marianna: Αγαπημένη!! Θέλω να μπω σε ένα πλοίο και να βγω στη Χίο και να πάμε στα Μαύρα Βόλια! Θα φοράμε τα bronzer μας και τα balm μας και θα πίνουμε margaritas στα ωραία beach bars του νησιού! Τι λες;

  24. @SofiaT:

    Αααα Σοφάκι μου… καλά τα είχα πάει έως τώρα και δεν είχα κλάψει… μη μου το κάνεις αυτό! όχι όχι, ποτέ ξανά! Μαζί θα γεράσουμε με τα μοβ μας μαλλιά αγαπημένη, σου το υπόσχομαι!!

    Στο μεταξύ στο Λονδίνο άσε… πολύ clog, πολύ σαμπό, πολύ ξύλινα τακούνια fishermen sandals , δερμάτινες σαγιονάρες με τακούνι, mules “περίεργα” στις βιτρίνες.. τι να σου λέω… μήπως να ετοιμαστείς για guest post summer shoes 2021, σιγά- σιγά;; 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  25. @Αnastasia: Καλώς σας βρήκα αγαπημένη μου! Ναι, είπα να ξεκινήσω με ανοιξιάτικη διάθεση. Νομίζω όλες το έχουμε ανάγκη. Love you too, bb girl.

  26. @Julia μη μου βάζεις ιδέες (Όχι ότι δεν θελω😁😁😁😄😄😄)
    Έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου θα σου στείλω σύντομα μήνυμα 😘😘😘😘💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  27. @SofiaT: Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Περιμένω! Περιμένω!!!

  28. Κοίτα να δεις που ένα post για καλλυντικά θα με έκανε να συγκινηθώ τόσο! Καλώς ήρθες πίσω, αγαπημένη! Δεν πέρασε μέρα που να μην ανανέωνα τη σελίδα περιμένοντάς σε. Μας έλειψες απίστευτα! Και όλες εδώ μέσα!

  29. @Sheena: Καλώς σε βρήκα και (a bit delayed..) Happy Birthday πολυ αγαπημένη! Να λοιπόν και πάλι όλα μαζί τα bb girls, σε νέες περιπέτειες! Missed you too, more than you can imagine. 🙂 🙂 🙂 🙂

  30. @Julia: Ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ! ❤️❤️💜💜

  31. Τζουλια ποστ με νεα απο βιτρινες στο Λονδινο αν προλαβες να δεις θελω να μας γραψεις
    Για τα παπουτσια μαλλον θα συμφωνησω οτι φετος ειναι πολυ ασχημα τα σχεδια που κυκλοφορουν
    Ευτυχως εχω πολλα ομορφα απο περυσι

  32. Καλώς ήρθες αγαπημένη μου @JULIA!! Και εγώ έμπαινα και περίμενα να ανεβάσεις κανένα ποστ και όπως κατάλαβες από το προηγούμενο ποστ δεν άντεξα και σε έψαξα!!!!! Μας έλειψες πάρα πολύ!!!!! Η παρέα σου και το απίστευτο συγγραφικό σου ταλέντο μου έλειψε πολύ!!!!! Μην ξαναφύγεις πιαααααα!!!!! 💛🤍❤️💜💚♥️🧡♥️💙💛💛🤍💚🤍❤️🤍💚♥️💜💛💜💛♥️💙💚🧡❤️🧡❤️🤍💚🤍💚🤍♥️💜♥️💜💛💛💙💛💙🧡♥️💚🤍💚

  33. Όσο για τα προϊόντα της benefit τι να πω? Τα λόγια είναι περιττά!!!! 💜💚💜💚💛💚💛💚💙💚💙💚🧡💚💙🤍💛💜🤍❤️🤍❤️🤍💜💛💚💙💚💙💚🧡💚 Μικρά έργα τέχνης που πρέπει να εισχωρήσουν στο νεσεσερ μου επειγόντως!!!!! Μην σου πω ότι θα πάω λίαν συντόμως να πάρω το Ηοola Glow!!!! Έτσι για να προετοιμαστώ για το καλοκαίρι που έρχεται!!! 💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜🤍🤍🤍🤍🤍❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️❤️❤️🤍🤍🤍💜💜💛💛💛💙💙🧡🧡💚💚💚

  34. Όταν ήρθε το newsletter μέσα στην εβδομάδα δεν το πίστευα. Δεν ήθελα να απαντήσω στα γρήγορα. Ήταν σαν να καθρεφτιζόταν όλη η περίοδος της καραντίνας στο ανενεργό έως τότε beautyblog. Ταυτόχρονα, είχα στο μυαλό μου τη Τζούλια μας και σκεφτόμουν ότι η επανεκκίνηση απαιτεί μεγάλη δύναμη και κρύβει συναισθήματα χαρμολύπης. Μετά από όλο αυτό το διάστημα απουσίας, επιβεβαίωσα ότι οι σταθερές μας -όποιας μορφής- είναι οι πυλώνες της καθημερινότητάς μας και μας δίνουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα.
    Καλώς όρισες Τζούλια μας, αν και πιστεύω ότι μοιραζόμασταν πολλά ακόμα και μέσα στη σιωπή…

    Τι να πω για τη Benefit; Τη γνώρισα από το beautyblog και αγαπώ ότι με κάνει να χαμογελώ με αυτοπεποίθηση.

  35. @Amalia: Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου γι αυτά τα υπέροχα λόγια σου που όπως πάντα δεν χορταίνω να τα διαβάζω.
    Τελικά η καραντίνα όπως διαπίστωσα, έχει πολλές μορφές. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε σένα και σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε αγαπημένη εδώ μέσα, να μην ζήσετε ποτέ «καραντίνα ψυχής». Αν συμβεί αυτό, όλα τα άλλα μοιάζουν αστεία.

  36. @Julia, πόσο όμορφο αυτό που είπες! Κάτι τέτοια γράφεις και περιμένω πώς και πώς να γράψεις βιβλίο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.