Τρία αντιοξειδωτικά serum- “bombs”, από την SkinCeuticals.

 

 

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στις «μαγικές» ιδιότητες των ορών κι αυτό, γιατί είναι ένα μοναδικό προϊόν με δράσεις τόσο εμφανείς και καθοριστικές για το δέρμα μας, που καμμιά κρέμα δεν μπορεί μόνη της να τις αντικαταστήσει.

 

Όσα μπορούν να προσφέρουν οι οροί στο δέρμα, λόγω της ενισχυτικής τους σύστασης, της λεπτόρρευστης υφής και των συνδυαστικών δράσεων, δύσκολα τα βρίσκουμε μόνο σε μία κρέμα περιποίησης.

 

Πολύ δε περισσότερο, όταν αναφερόμαστε στην  ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική λύση, για κάθε ανάγκη και για κάθε τύπο επιδερμίδας, από την SkinCeuticals την εταιρεία που εμπιστεύονται και προτείνουν οι δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, ειδικά για γυναίκες που δεν θέλουν να καταφύγουν ακόμα σε πιο δραστικές και επεμβατικές λύσεις.

 

 

 

 

Πριν από λίγο καιρό παρακολούθησα ένα παγκόσμιο διαδικτυακό συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρεία Skinceuticals και έμαθα πολλά και ενδιαφέροντα για το brand και τη φιλοσοφία του.

 

Η SkinCeuticals είναι μια tταιρεία που θεμελιώθηκε, πάνω στην ακαδημαϊκή έρευνα του Dr. Sheldon Pinnell, ο οποίος έθεσε και κατοχύρωσε όλες τις παραμέτρους που πρέπει να πληρούνται σε ένα καλλυντικό προϊόν, ώστε να υπάρχει η βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C, στο δέρμα.

 

 

 

 

Μιας βιταμίνης που είναι εξαιρετικά δύσκολο, να ενσωματωθεί σε ένα καλλυντικό προϊόν, παραμένοντας φρέσκια και δραστική και προσφέροντας τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, χωρίς να χάνει την αρχική τοπική της σύνθεση.  Ένας πραγματικός άθλος για την κοσμετολογία!

 

Oι αντιοξειδωτικοί οροί της SkinCeuticals είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπεται στο δέρμα να αναπλάθεται και να επιδιορθώνει τις φθορές και τα σημάδια του δέρματος, μπαίνοντας σε μια αυτόνομη διαδικασία.

 

 

 

 

Πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η καθημερινή έκθεση στις ατμοσφαιρικές συνθήκες, την ρύπανση και την ηλιακή ακτινοβολία, είναι αυτές που οδηγούν το δέρμα σε μια συνεχόμενη μάχη με την γήρανση της επιδερμίδας και τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών.

 

Η SKINCEUTICALS δημιούργησε τρείς ορούς, έναν για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος με μια απόλυτα εξειδικευμένη και κλινική φροντίδα.

 

SILYMARIN CF

 

 

 

 

Έξι χρόνια έρευνας χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί για πρώτη φορά, ένας αντιοξειδωτικός ορός βιταμίνης C, που παρέχει προηγμένη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις στο λιπαρό δέρμα µε τάση ακμής, μειώνει τη λιπαρότητα, λειαίνει την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνει λεπτές γραµµές και ρυτίδες.

 

Το Silymarin CF είναι ένας πανίσχυρος ορός βιταμίνης C, εμπλουτισμένος  µε 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας:  0,5% Σιλυμαρίνη, 15% L-ασκορβικό οξύ και 0,5% Φερουλικό οξύ.

 

Προσφέρει  προηγμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στις εξωτερικές  επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση του σμήγματος και συνήθως οδηγούν σε ορατά σημάδια  γήρανσης.

 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

SILYMARIN CF: 155 

 

 

 

C E FERULIC

 

 

 

 

Το CE Ferulic μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ώριμο δέρμα, ανεξαρτήτως αν αυτό είναι κανονικό, ξηρό ή ευαίσθητο, αλλά παρουσιάζει δυσχρωμίες και αφυδάτωση.

Βελτιώνει την όψη λεπτών γραµµών και ρυτίδων, μειώνει την απώλεια της σφριγηλότητας και φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας

Το CE Ferulic είναι ερευνητικά αποδεδειγμένο, ότι μειώνει σε ένα εκπληκτικό ποσοστό 41% το σύνολο των οξειδωτικών βλαβών που έχουν προκληθεί από ακτίνες UV, Όζον και Καυσαέρια Diesel.   Είναι ιδανικό καθημερινό συμπλήρωμα του αντηλιακού, γιατί προσφέρει  σταθερή αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία.

 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

C E FERULIC: 155 

 

 

PHLORETIN CF

 

 

 

 

Η φλορετίνη είναι ένα ευρέος φάσματος µόριο, µε αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές  ιδιότητες ειδικά στη χρήση, ως παράγοντας ρύθμισης της μελάγχρωσης.  Είναι ένα συστατικό που προέρχεται από τον κορμό της μηλιάς. Έτσι, ο ορός PHLORETIN CF,  προστατεύει  από την δημιουργία ελεύθερων ριζών και επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος και της κυτταρικής ανανέωσης.

 

Με τον τρόπο αυτό, βελτιώνει την όψη των δυσχρωμιών και προσδίδει λάμψη και ομοιομορφία χρώματος.

 

Το Phloretin CF είναι ένας αντιοξειδωτικός ορός υψηλής αποτελεσματικότητας µε ευρεία δράση: 2% φλορετίνη, 10% Βιταµίνη C και 0,5% φερουλικό οξύ.

 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι :

PHLORETIN CF: 155 

 

 

 

Βρείτε εδώ, έναν SKINCEUTICALS επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας.

 

Stella

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Τελευταία μπήκα και εγώ στο “παιχνίδι” αυτό δηλαδή να εντάξω τα σερουμ στην καθημερινή μου φροντίδα. Έχω ξεκινήσει με υαλουρονικο και βιταμίνη C . Σίγουρα δεν τα συγκρίνω με τα τα
    SKINCEUTICALS που είναι κορυφαία αλλά αυτά που έχω βρει είναι μια πολύ καλή εναλλακτική 😁

  2. Και εγώ χρησιμοποιώ το serum Vitamin C10 της La Roche Posay. Φυσικά τα Skinceauticals είναι άλλης φιλοσοφίας και γι αυτό και άλλης τιμής- θεωρούνται κορυφαία δερμοκαλλυντικά. Πάντως από Skinceuticals έχω δοκιμάσει το αντηλιακό Sheer Mineral UV Defence SPF 50. Ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ και σε σχετικά προσιτή τιμή για το brand (γύρω στα 35Ε). Φουλ προστασία, κανένα λευκό ίχνος στο δέρμα, απορρόφηση σε δευτερόλεπτα και άφηνε και μια όμορφη διακριτική λάμψη στο πρόσωπό μου. Υπέροχο προιόν, πραγματικά

  3. Εγώ serum έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιω αδιάκοπα από τα 30 μου, κυριολεκτικά τα λατρεύω, πιο πολύ και από τις κρέμες, ίσως γιατί βλέπω ότι είναι πέρα για πέρα άμεσα αποτελέσματικα για το λιπαρό μου δέρμα και απορροφιουνται άμεσα! Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ κάτι αμπούλες της Hydrovit τις pure vitamin C 20% που δεν έχω λόγια, με το που τη φοράω είναι σαν να μου κάνει ενα άμεσο botox! Στην αρχή τσούζει λίγο εξαιτίας της βιταμίνης C αλλά αυτό δείχνει το αποτέλεσμα.. Και, χωρίς να ξέρω τα παραπάνω serum για να εκφέρω κάποια γνώμη , η τιμή των Hydrovut είναι πολύ μικρότερη και νομίζω κατώτερη για το αποτέλεσμα που δίνουν..

  4. Kαλημερα…αγαπημενα μου πολυ τα σερουμ πολλα χρονια τωρα
    Σχεδον ολα οσα κυκλοφορουν τα εχω αγορασει και χρησιμοποιησει
    Τα συγκεκριμενα λογω τιμης και σιγουρα οχι λογω ποιοτητας δεν τα εχω χρησιμοποιησει
    Ειναι οντως οπως διαβαζω αλλης φιλοσοφιας
    Αυτη την εποχη μετα απο το πολυ αγαπημενο μου σερουμ της LANCOM Και τις αμπουλες και σερουμ της LOREAL που τα ξεχωριζω ξαναπηρα το serum Vitamin C10 της La Roche Posay.
    Το εχω ξαναχρησιμοποιησει και εμεινα πολυ ευχαριστημενη

  5. Γεια στην όμορφη παρέα!Χρησιμοποιώ αδιάκοπα serum και τελευταία της the ordinary.Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα.Το serum της la roche posay vitamin c χρησιμοποιείται και το καλοκαίρι;Θα ήθελα να το δοκιμάσω.Την εταιρεία που παρουσιάζουμε σήμερα τη γνωρίζω αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι.Είναι κορυφαία όπως λέτε.

  6. Δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα αλλά αν κρίνω από την τιμή τους (που μεταξύ μας ,την θεωρώ κομματάκι απαγορευτική για την μέση Ελληνίδα) σίγουρα θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
    Σε αυτήν την κατηγορία με την βιταμίνη C, χρησιμοποιώ έναν συνδυασμό από pixi και The Ordinary και είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί είναι σίγουρα value for money προ’ι’όντα…

  7. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά φαίνονται πολλά υποσχόμενα.
    Μουτςς

  8. Λατρεύω κ χρησιμοποιώ ανελλειπώς σέρουμ ενυδατικά,αντιγηραντικά,αντιοξειδωτικά,για παναδες,για πόρους τα πάντα!! Τον τελευταίο χρόνο από the ordinary κυρίως..τα συγκεκριμένα δεν τα εχω δοκιμάσει λόγω καθαρά τιμής, ένας καλός ενναλακτικός συνδιασμός είναι ένα φυτικό σέρουμ καθαρής βιταμινης c με ροδόνερο με 2-3 σταγόνες από το σέρουμ της the ordinary ferulic acid 3%& resveratrol 3%! Η αντιηλιακή προσώπου που είπες Τζούλια είναι με φυσικά φίλτρα?Τον τελευταίο χρόνο πάντως που αποφάσισα να χρησιμοποιώ αντιηλιακή προσώπου 😀χειμώνα-καλοκαίρι χρησιμοποιώ την melascreen της Ducray κ είναι εξαιρετική!

  9. @Marianna: Γενικά καλό είναι η Βιταμίνη C να μην χρησιμοποιείται σε μήνες με έντονη ηλιοφάνεια. Αν το κάνεις θέλει πολύ προσοχή το αντιηλιακό το επόμενο πρωί να έχει υψηλό δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30.

  10. @Τζενη. Καθόλου χημικά φίλτρα! Μηδέν. Έχει μεταλλικά φίλτρα, είναι ευρέως φάσματος και ανεκτή ακόμα και για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

  11. @Τζενη 2: Αν χρησιμοποιείς αντηλιακό χειμώνα – καλοκαίρι πλέον σε κατατάσσω και επίσημα στα επιτημα/ καθαρόαιμα bb girls!! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ( και τα δάκτυλά μου να γράφω) ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο προϊόν χειμώνα καλοκαίρι ειδικά σε χώρες σαν τη δική μας με φουλ ηλιοφάνεια.

  12. @Julia χαχαχα καλά θυμάσαι πόσο αρνητική ήμουν? Όχι χειμώνα ούτε καλοκαίρι δεν ήθελα ούτε να το ακούω κ κυρίως για τον λόγο ότι τα περισσοτερα αντιηλιακά που είχα δοκιμάσει κατά καιρούς παλιότερα με έτσουζαν απίστευτα τα μάτια κ μου έβγαζαν τρομερή λιπαρότητα μέχρι που δοκίμασα αυτο της Ducray κ σώθηκα! Τωρα? Χειμωνα-καλοκαίρι ανά 2-3 ώρες το ανανεώνω κ μαλιστα δεν φαντάζεσαι πόσο έχει ηρεμήσει το δέρμα μου!! Θελω πάντως αν γνωρίζεις κάποια αντιηλιακά με φυσικά φίλτρα χωρίς χρώμα κ μη φαγεσωρογόνα που να επιτρέπονται κ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης( όχι δεν είμαι εγκυος😂, αλλα στο άμεσο μελλον το σκεφτόμαστε) οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις! Υπήρχε το Purito που δυστυχώς καταργήθηκε…

  13. @Julia ξέχασα έχω δει ένα, φυσικά είναι παιδικό αλλά ok δεν με πειράζει γιατί έχει πραγματικά υπέροχα συστατικά το Ultrasun Very High SPF 50+ Kids Lotion 150 ml αν το γνωρίζεις..όσο κ αν εχω ψάξει το μόνο που κυκλοφορεί περισσότερο Ελλάδα είναι ενα της Frezyderm αλλά με όχι τοσο θετικά σχόλια(από άποψη βαριάς σύστασης) κάτι που δεν θέλω..

  14. @Τζενη : Δοκίμασε ISDIN Eryfotona Actinica. To brand ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα – λίγο πριν το lockdown – αλλά σκοράρει απίστευτα ψηλά σε reviews και δεν τσούζει καθόλου τα μάτια – αφού μου λες ότι έχεις πρόβλημα με αυτό. Στην προτείνω γιατί την έχω δοκιμάσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Υπάρχουν παρά πολλές organic στην αγορά αλλά δεν μπορώ να προτείνω κάτι τόσο εξειδικευμένο όσο αυτό που ζητας, αν δεν το έχω δοκιμάσει η ίδια και δεν μπορώ να πω ότι έχω ευαίσθητο δέρμα.

  15. Εγώ τώρα που είμαι 25 χρόνων να μπω στη διαδικασία να δω αν μου ταιριάζει κάποιο serum? Νομίζω πως είναι ακόμα νωρίς. Εννοείται πως πλένω καθημερινά το πρόσωπο μου, φοράω αντηλιακή, ενυδατικη και κάνω μάσκες με άργιλο. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω και κάτι παραπάνω…. Δεν νομίζω.

  16. Αγαπημένο προϊόν της καθημερινής μου ρουτίνας ομορφιάς το serum. Έχω δοκιμάσει πολλά, και νομίζω πως το καθένα μου πρόσφερε και κάτι διαφορετικό! ( της Estée Lauder, της Lancome, της La Roche Posay,της L’Oréal, της Biotherm, της NIVEA, της Darphin, κ.α) Τα Skinceuticals δεν τα έχω δοκιμάσει, λόγω κόστους, αλλά γνωρίζω πως είναι υψηλής ποιότητας & ανώτερης κατηγορίας.
    xx

  17. @Julia σε ευχαριστώ πολύ την έχει παρει το ματι μου αυτή την εταιρία! Η αλήθεια είναι πώς δεν είχα πρόβλημα με το δέρμα μου μέχρι που όταν πριν 3 χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με το scincare δεν φαντάζεσαι τι λαθη έκανα κ τι πολύ “κακά” προιοντα χρησιμοποιοϋσα σε σημείο που του εκανα τεράστια ζημιά κ τώρα ενώ εχει 1 χρόνο περίπου που έχει στρώσει κ είναι μια χαρά δυστυχώς έχει γίνει πιο ευαίσθητο κ από τα μωρά!!

  18. @Nikol M: Τέλεια τα κάνεις όλα και θα δεις. Θα δρέψεις τους καρπούς όταν θα είσαι 50 και θα φαίνεσαι 35! xxx

  19. Καλημερα
    Τα ISDIN τα βλεπω σε ανερχομενη τροχια
    Μου εχουν φερει απο την Ισπανια το σερουμ αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομη για να δω
    Παντως εχουν πολυ καλη τιμη ολα τα προιοντα αν και μου θυμιζουν τα χρωματα της την εταιρεια TOMMY HILFIGER
    @STELLA αυτη την πουδρα διαβαζω οτι την εχουν αγαπησει πολλες
    Εκτος και αν το λενε επειδη την προωθουν..γιαυτο και ειχα επιφυλαξη
    Αλλα αφου το λες εσυ σου εχω εμπιστοσυνη Γιατι εισαι και εσυ σαν εμενα χρηστης στα περισσοτερα που κυκλοφορουν και η γνωμη σου και λογω ειδικευσης μετραει διπλα

  20. @ΡΑΝΙΑ Μην το σκέφτεσαι! Αυτη η πουδρα είναι εξαιρετική. Στο μόνο που μπορει να σε δυσκολέψει είναι, οτι ποτε δεν θα είσαι σίγουρη πόση έβαλες. Κι αυτο γιατί ειναι εντελώς αόρατη!

  21. Κι εγώ Τζούλια μου,φοράω αντηλιακό και τον χειμώνα!BB GIRL επίτιμο!!

  22. @Marianna: Ε φυσικά!! Χρόνια τώρα!! Υπουργείο Beauty Addicts!! 😀😀😀❤️❤️❤️😘😘😘

  23. Εντυπωσιακά προϊόντα. Άλλο επίπεδο σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Στέλλα! Κρίμα που είναι πολύ δύσκολο να τα δοκιμάσει κανείς…

  24. ❤️🧡💙💚💛💙💙💜♥️❤️💙❤️💙❤️💚❤️💚💛❤️💙❤️💜❤️💜💚💚💚♥️💛💙💜❤️🧡❤️💛❤️💛❤️💙❤️💜💚💚💚♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.