New Entry: Garnier Hair Food «Watermelon». Καρπούζι,  για όγκο στα λεπτά μαλλιά and more.

 

 

Θέλω εδώ και λίγο καιρό να σας πω το πόσο χαριτωμένες είναι οι συσκευασίες της σειράς περιποίησης μαλλιών Garnier Fructis Hair Food.

 

Μη σας πω ότι και τα τρία μαζί δηλαδή το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα κάποιες φορές τα αγόρασα και τα έκανα δώρο. Μάλιστα δώρο.  Και δεν μπορώ να σας πω, πόσο ευπρόσδεκτο δώρο ήταν. Έχω ήδη κάνει τρία δώρα σε τρία διαφορετικά κορίτσια– τη σειρά Macademia, τη σειρά Banana και τη σειρά Watermelon (που θα την δούμε παρακάτω με περισσότερες λεπτομέρειες)

 

 

Για να τα αγοράσω και τα τρια κοστίζουν περίπου 20Ε (εκτός αν τα βρω σε ειδική τιμή- ακόμα λιγότερο) ενώ κάποιες φορές τα βρίσκω και σε σετ – το σετ συνήθως περιλαμβάνει το σαμπουάν και τη μάσκα.

 

 

 

 

 

 

Ακόμα και εγώ έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο ενθουσιάζονται όταν τους τα δίνω και έχω καταλήξει ότι εκτός του ότι είναι αποτελεσματικά και μυρίζουν υπέροχα, είναι και τόσο όμορφα να τα έχεις στο μπάνιο σου- οπότε εν ολίγοις είναι ένα έξυπνο δώρο και σας δίνω ιδέα.

 

Δεν ξέρω αν το θυμάστε,  αλλά η σειρά Hair Food είχε λανσαριστεί στην αρχή μόνο με τις μάσκες βαθιάς θρέψης,  αλλά μετά από λίγο καιρό έκαναν την εμφάνισή τους και τα σαμπουάν και τα conditioner και ολοκληρώθηκε.

 

 

 

 

 

Για την σειρα Hair Food έχουμε γράψει και στο παρελθόν εδώ   (κρατήστε, ότι περιέχει 97% συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι vegan, χωρίς σιλικόνη και τεχνητές χρωστικές και σε συσκευασία ανακυκλωμένου πλαστικού)  και πρόσφατα προστέθηκε στη γκάμα και το “Watermelon” με φόρμουλα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά. Η σειρά είναι limited edition και φαντάζομαι αυτό ισχύει γιατί όπως και να το κάνουμε,  η μυρωδιά του καρπουζιού  είναι φουλ καλοκαιρινή. Το εκχυλισμα καρπουζιού στη σύνθεση,  είναι αυτό που  προσφέρει θρέψη και αναζωογόνηση στα λεπτά μαλλιά και τα βοηθάει  να αποκτήσουν όγκο με υγιή όψη χωρίς να τα βαραίνει.

 

 

 

 

How To:

 

  1. ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Σύνθεση 96% φυσικής προέλευσης, που θρέφει εντατικά, προσφέρει όγκο και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

 

  1. CONDITIONER

Πλούσια σύνθεση που απορροφάται από την τρίχα προσφέροντας όγκο και ξεμπερδεύει τα λεπτά μαλλιά κρατώντας τα ανάλαφρα.

 

  1. ΜΑΣΚΑ

Μάσκα μαλλιών 3 σε 1. Η κρεμώδης & απαλή της υφή απορροφάται γρήγορα και προσφέρει αμέσως όγκο. Τρεις τρόποι που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε: ως μάσκα, ως μαλακτικό ή ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα.

 

 

 

Όπως έγραψα η σύνθεση είναι 97% φυσική και το υπόλοιπο 3%, είναι συστατικά που διασφαλίζουν τις καλλυντικές ιδιότητες και τη σωστή συντήρηση της σύνθεσης.  Από τα ωραιότερα λανσαρίσματα της Garnier, μπράβο τους.

 

 

 

Μια που μιλάμε πάντως για περιποίηση μαλλιών, να σας πω ότι τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ και το σαμπουάν TRESemmé Keratin Smooth με έλαιο Marula και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη. Τα μαλλιά μου είναι λαμπερά, με σώμα, λεία, χωρίς φριζάρισμα, απαλά και δείχνουν πολύ υγιή. Βέβαια είμαι σίγουρη ότι το «υγιή» έχει να κάνει με το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο είναι μηδαμινή η χρήση που κάνω σε θερμαντικά εργαλεία και αν εξαιρέσετε τη ρίζα, έχω κάνει μόνο μια φορά ένα ελαφρύ balayage  στο στεφάνι πέρυσι το καλοκαίρι. Είχε και τα καλά της τελικά η καραντίνα.

 

 

 

 

Τώρα για το TRESemmé που λέγαμε,  με τιμή περίπου 4,50Ε (και το έχω βρει και με 2,50Ε σε μεγάλο online κατάστημα καλλυντικών) τα 400ml,  κοντράρει άνετα, σαμπουάν κομμωτηρίου των 10 και 12 ευρώ και παραπάνω. Όσες έχετε τον δικό μου τύπο μαλλιών ( έως τους ώμους, σγουρά-σπαστά, μεσαίου πάχους τρίχα,  με τάση για φριζάρισμα) δοκιμάστε το οπωσδήποτε.

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Εντελώς καλοκαιρινές οι συσκευασίες με το καρπούζι της Garnier και εφόσον δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά είναι ό,τι πρέπει για τα δικα μου.. Επίσης οι τιμές των Garnier είναι πάντα προσιτές για όλους.

  2. Καλά οι συσκευασίες των μπουκαλιών μου θυμίζουν smoothies και τις βρίσκω υπεροχες😁
    Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα η συσκευασια παίζει μεγάλο ρόλο στην πρώτη εντύπωση.Εχω αγοράσει προϊόν μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε από την εμφάνιση, βέβαια ότι είναι 97% Φυσικά συστατικά είναι ένα μεγάλο μπράβο από εμένα.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα ότι όλο και πιο πολλές εταιρίες ακολουθούν αυτή την ταση😊
    @Julia Μόλις το έστειλα 😁😁😁

  3. Τη σειρά μπανάνα εχω πάρει αρκετές φορές… Αυτή με το καρπούζι σίγουρα θα την δοκιμάσω…η συσκευασία είναι τόσο παιχνιδιάρικη και καλοκαιρινή…
    Στο μεταξύ κάπου την είδα τις προάλλες σε διαγωνισμό στο insta κι εννοείται πως έλαβα μέρος και τάγκαρα και κάποια bb girls από εδώ μέσα…καλή μας επιτυχία, κορίτσια.

  4. Χρησιμοποιώ μόνο αυτές πλέον τις μάσκες με είτε 98-96-95% φυτικά συστατικα που έχουν βγάλει η Garnier, η Gliss , Le petit marseillais..από Garnier έχω δοκιμάσει την macadamia,την banana κ την papaya κ είναι όλες δίνουν το ίδιο ωραίο αποτέλεσμα τις αγαπώ!! Κάποια στιγμη είδα στα site του εξωτερικού ότι εκείνες ήταν με διαφορετική συσκευασία κ πιο εμπλουτισμένες από αυτές στην Ελλάδα δεν ξέρω γιατί οπως κ υπήρχε η μάσκα με καρπούζι κ άλλη μία με καρύδα νομίζω αλλά συνήθως στο lookfantastic ήταν σε έλλειψη..η καρπούζι ήρθε λοιπόν θα την δοκιμάσω..σαμπουάν κ conditioner δεν έχω δοκιμάσει

  5. Μύρισε καλοκαίρι σήμερα. Έχω ευχαριστηθεί τη σειρά Macademia αλλά θα δοκιμάσω και το παιχνιδιάρικο καρπούζι.
    Μουτςς

  6. Το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει από τα παραπάνω είναι η μάσκα hair food πριν από πολύ καιρό και δεν θυμάμαι να σας πω την κριτική μου.Έχω πάθος με τα περιποιημένα μαλλιά, σχεδόν ποτέ 🤪 δεν είμαι ικανοποιημένη,πάντα κάτι βρίσκω.Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το σαμπουάν ,korres argan oil για βαμμένα μαλλιά.Ειναι πολύ καλό,τα κάνει μεταξένια.Η μάσκα okara Rene furterer είναι αυτή που αγοράζω φανατικά.Τσουζει λίγο οικονομικά αλλά είναι τέλεια για τα βαμμένα μαλλιά.Ενα άλλο προϊόν που με ενθουσίασε ήταν το rescue oil apivita.Το βάζω όλο το βράδυ ή κάποιες ώρες πριν το λούσιμο.Κσι αυτό έχει φοβερό αποτέλεσμα, μαλακά μαλλιά.Αυτά τα νέα μου για τα μαλλιά,δεν ήταν και λίγα!😄

  7. Γεια σας
    Και εμενα οι συσκευασιες προιοντων με ελκυουν περισσοτερο απο το προιον καθεαυτο
    Σιγουρα δεν ειναι σωστο αλλα ελκυομαι πολυ
    Τα συγκεκριμενα συμπτωματικα δεν τα εχω δοκιμασει ακομη οπως και το TRESemmé
    Ειναι στα σχεδια μου οταν τελειωσω αυτα που εχω
    Κοριτσια το πεντικιουρ μου με το φουξια – ροζ βερνικι της ESSIE καταπληκτικο
    Σκεφτειτε να ηταν και μαυρισμενα τα ποδια μου….πανεμορφο

  8. Μμμ…. εδώ μύρισε καλοκαίρι! Και οι συσκευασίες τέλειες, αλλά και το περιεχόμενο! Ειδικά η μάσκα καρπούζι 🍉 3 σε 1 θα είναι η καλύτερη λύση για τα μαλλιά μου αυτό το καλοκαίρι!
    xx

  9. Οι μάσκες της Garnier είναι πολύ ωραίας, τουλάχιστον οι Banana και Papaya που έχω δοκιμάσει. Το άρωμά τους είναι πολύ έντονο και διατηρείται. Η κρέμα που είχα δοκιμάσει δεν με κάλυψε για το ξεμπέρδεμα των κατσαρών μαλλιών μου. Η συσκευασία τους πάντως είναι γλύκα! Στα προσεχώς η πρόταση για το TRESemmé Keratin Smooth.

  10. Έχω δοκιμάσει την σειρά με τη μπανάνα και έχω μείνει ευχαριστημένη! Μυρίζει φοβερά και όντως μένει η μυρωδια στα μαλλιά!!! Θα δοκιμάσω και εγώ το σαμπουάν της TRESemmé!!!! Το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό αλλά όλο ξεχνούσα να το πάρω…. Θα μπει στη λίστα για το σούπερ μάρκετ!! 🧡🧡♥️💙♥️💙♥️♥️💛♥️💛💜💛💜💛💜💛🧡💛💙♥️♥️💛🧡💛🌸💙💙💜💙💜💜💙💜💙💜🧡💙🧡💙♥️💙♥️💛♥️💛♥️🧡💛🧡😊🌸💙🌺💙🌺🌺💙♥️😁😯😁😯😁

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.