Mάζεψε τα πλαστικά και ρίξτα στον κάδο. Είναι για καλό σκοπό!

 

 

H Dove και τα My market μάς καλούν να δημιουργήσουμε έναν όμορφο κόσμο, με λιγότερο πλαστικό και περισσότερο πράσινο.

 

 

Έχοντας ήδη δημιουργήσει συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και σχεδιάζοντας μελλοντικά την κυκλοφορία συσκευασιών χωρίς καθόλου πλαστικό, η μάρκα Dove παραμένει πιστή στη δέσμευσή της ως προς τη βιωσιμότητα έμπρακτα, και στην Ελλάδα.

 

Έτσι, φέτος, σε συνεργασία με τα My market, μας καλεί να γίνουμε μέρος της προσπάθειας για λιγότερο πλαστικό, μέσω του Just Go Zero”, του πρώτου κινήματος κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα,  και να συμβάλλουμε στην ανάπλαση μίας πλατείας του Δήμου Αθηναίων προσφέροντας μια ανάσα δροσιάς στην πόλη που ζούμε.

 

 

Με κάθε πλαστική συσκευασία που απορρίπτεται στους κατάλληλα διαμορφωμένους κάδους που έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα καταστήματα ή αγοράζοντας προϊόντα Dove ειδικά στα My market, βοηθάς και εσύ στην προσπάθεια για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, χωρίς ρύπανση από πλαστικά. Παράλληλα, συνεισφέρεις στην ανάπλαση μίας πλατείας του Δήμου Αθηναίων, αφού η Dove και τα My market υποστηρίζουν το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την Πόλη σου», που στοχεύει σε μια πιο φωτεινή, πράσινη και φιλική Αθήνα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

 

 

 

Η συλλογή και διαχείριση των πλαστικών κενών συσκευασιών θα πραγματοποιηθεί από την Polygreen, εταιρεία που, με αφετηρία την Ελλάδα, δραστηριοποιείται διεθνώς στον χώρο της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία του Just Go Zero, με όραμα έναν κόσμο, όπου τίποτα δεν είναι περιττό και τα πάντα αξιοποιούνται.

 

Άρα με λίγα λόγια:

 

Συγκέντρωσε τις πλαστικές συσκευασίες σου στους κατάλληλα διαμορφωμένους κάδους, με σκοπό την ορθή διαχείριση τους ή αγόρασε προϊόντα Dove ειδικά στα My market και σύμβαλλε στην προσπάθεια για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Έτσι!!! Ανακυκλωση στα πάντα, πλαστικά, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο!! Είναι πια τοσο εύκολο! Όλοι οι δημοι έχουν τοποθετησει μπλε κάδους στις γειτονιές μας.. Επίσης εδώ και 2 χρόνια ανακυκλώνω ρούχα και παπούτσια στους κόκκινους κάδους.. Ας κάνουμε ο καθένας μας αυτή τη μικρή αλλά τόσο σημαντικη για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και το μέλλον των παιδιών μας κίνηση.. Μπράβο στην. Dove και σε όποια άλλη εταιρία ευαισθητοποιειται σε αυτό τον τομέα

  2. Kαλημερα
    Δεν μπορω να φανταστω πλεον οτι δεν ανακυκλωνουμε οτι ανακυκλωνετε
    Ειναι τοσο ευκολο
    Μπραβο στην Dove και τα ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ γιαυτη την πρωτοβουλια
    Αγαπημενα παρα πολυ τα προιοντα Dove
    Για το αρωμα τους την απαλοτητα τους και τις ενεργειες τους υπερ ολων των γυναικων
    ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

  3. Μπράβο σε ακόμη μια εταιρεία που ξεκίνησε την ανακύκλωση, φαντάζομαι πλέον θα ακολουθήσουν οι περισσότερες αν όχι όλες οι εταιρείες!! Ένα μπράβο κ στα my market φυσικά!

  4. Η ανακυκλωση έχει μπει εδώ και πολλά χρόνια στην ζωή μας και από ότι θυμάμαι η Dove είναι πρωτοπόρος σε αυτό.Τωρα βλέπω ότι πάει ένα βήμα παρακάτω στην ανταποδοτική ανακύκλωση όπου ο πολίτης δεν ανακυκλώνει μόνο αλλά έχει και ένα όφελος παραπάνω ,όπως εδώ έχουμε την ανάπλαση μιας πλατείας.
    Εγώ τελευταία επέστρεψα τις άδειες πλαστικες συσκευασίες της εταιρίας Korres και πήρα δωρο μια υπέροχη μεγαλη τζιν τσάντα για ψώνια ή για την παραλία 😁

  5. @SofiaT: Σωστά! Σωστά! Τι ωραίο αυτό με την τσάντα Korres!

  6. Ωραία ιδέα όταν προωθείται από εταιρείες.Η πλειοψηφία πλέον ανακυκλώνει και τοποθετεί τις μπαταρίες σε συγκεκριμένο κουτί.

  7. (Τώρα άνοιξε το post για μένα εδώ, ίσως φταίει το κινητό μου)
    Ανακύκλωση ❣️🌏 Συγχαρητήρια σε αυτές
    τις δράσεις! Μπράβο My Market & Dove!
    xx

  8. Εννοείται πως κάνω ανακύκλωση εδώ και χρόνια και θα συνεχίσω!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💙💙💙💙💙💙🧡🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💛💛💛💛❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍❤️💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.