Aegean Bronze και self – tan από Korres; Γιούπι!

 

 

 

 

To mail που έλαβα την περασμένη εβδομάδα, ξεκινούσε κάπως έτσι: «Τζούλια μου καλημέρα με διάθεση παντοτινού καλοκαιριού!»

 

και το mail συνέχιζε…

«Λάμψη παντοτινού καλοκαιριού και στο δέρμα με φυσικό τρόπο, σαν κάθε ημέρα να είναι μία συλλογή στιγμών σε μαγικές αμμουδιές. Η αύρα, τα χρώματα και η ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού βρίσκονται στη νέα συλλογή Aegean Bronze της KORRES. Σύντομα θα βρίσκονται στα χέρια σου το νέο Serum Αυτομαυρίσματος για πρόσωπο + σώμα με 100% φυσικής προέλευσης παράγοντα μαυρίσματος και η Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος με υαλουρονικό δίνουν στο δέρμα τη ζεστή χρυσαφένια απόχρωση και τη λάμψη του ήλιου.»

 

Δεν χρειαζόταν να διαβάσω παραπάνω.  Self Tan και Korres; Αυτή ήταν η απάντησή μου στο αγαπημένο Korres girl Μίνα:

 

 

 

 

 

Ήταν πολύ λογικός ο ενθουσιασμός μου γιατί οι «παλαιότερες» μάλλον το θυμάστε αλλά για τις  πιο «νέες» να σας πω ότι τα self tans είναι μέσα στα top τρία αγαπημένα μου προϊόντα σώματος που μας έχει δώσει η κοσμετολογία. Χρησιμοποιώ self tan από περίπου 23 ετών, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω μαγιό αν πριν δεν έχω απλώσει self tan για να πάρω αυτό το πρώτο γλυκό χρυσαφένιο χρώμα και έχω κάνει πολλά post με πλήθος από συμβουλές κατά τη διάρκεια των ετών τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ. (σας έχω επίσης πει ότι τα «μαγικά» αυτά προϊόντα «καμουφλάρουν» απίστευτα τις μικροατέλειες στο σώμα- ακόμα και η κυτταρίτιδα «θαμπώνει»)

 

H Korres λοιπόν φέτος λανσάρει δυο νέα προιόντα για το σώμα,  το Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος για Πρόσωπο και  Σώμα και την Aegean Bronze μια Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος.

 

 

 

 

Ας τα δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες

 

Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος Πρόσωπο + Σώμα

Άμεσο Αποτέλεσμα + Διάρκεια

 

Ενυδατικό serum αυτομαυρίσματος που διαρκεί για άμεσα λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα, με εξαιρετικά ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα. Το serum συνδυάζει 100% φυσικό παράγοντα μαυρίσματος DHA, υαλουρονικό οξύ και 4 υπερ-θρεπτικά, ενυδατικά έλαια από καρότο, chia, καρύδα και αβοκάντο, για sun-kissed, φυσικά λαμπερό, απαλό δέρμα με υγιή όψη και τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια.

 

 

 

 

Aegean Bronze Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος

Λάμψη + Blurring effect

 

Ανάλαφρη ενυδατική mousse με υαλουρονικό οξύ, που χαρίζει φυσική λάμψη και αναδεικνύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, απαλύνοντας ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Περιέχει πλήθος φυσικών συστατικών για δέρμα ενυδατωμένο, ελαστικό, απαλό και φυσικά λαμπερό, ανάμεσα στα οποία το υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα από φύκια, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο karite, έλαια βερίκοκου και ηλίανθου, φυτικό σκουαλένιο.

 

 

Η φόρμουλα

 

Βερίκοκα, ηλίανθοι, καρότα, αβοκάντο, αμύγδαλα είναι μερικοί από τους θησαυρούς της γης που χαρίζουν τα ευεργετικά έλαιά τους στη νέα συλλογή Aegean Bronze.

 

 

To Eνυδατικό Serum Aυτομαυρίσματος βασίζεται σε 100% φυσικής προέλευσης παράγοντα μαυρίσματος DHA. Μία υψηλής καθαρότητας πούδρα με προέλευση το σιτάρι και το ζαχαροκάλαμο μέσω μίας 100% φυσικής διαδικασίας ζύμωσης, που είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική.

 

Τόσο το Serum Aυτομαυρίσματος, όσο και η Ενυδατική Μousse Λάμψης Σώματος, με άνω του 92% φυσική σύνθεση, περιέχουν πλήθος φυτικών ελαιών λόγω της αποδεδειγμένης ενυδατικής δράσης που θρέφει το δέρμα, εξασφαλίζοντας την ελαστικότητα, απαλή υφή και υγιή όψη του για τη μέγιστη απόδοση της φυσικής λάμψης.

 

 

 

Το υαλουρονικό οξύ είναι αυτό που και στις δύο περιπτώσεις αναζωογονεί το δέρμα, σχηματίζοντας ένα ενυδατικό φιλμ στις ανώτερες στοιβάδες του, μειώνοντας την απώλεια νερού και αναδεικνύοντας τη νεανική όψη της επιδερμίδας.

 

 

Υποσχέθηκα στη Μίνα ότι θα δοκιμάσω αυτή την εβδομάδα το Serum Αυτομαυρίσματος  και  περιμένει το feed back μου. Μόλις το δοκιμάσω, φυσικά θα έχετε και εσείς review.

 

 

Έχω και άλλα νέα όμως από Summer Korres. Ένα  άρωμα με νότες από Αιγαίο κάνει την εμφάνισή του,  που νομίζω θα σας ενθουσιάσει. Θα σας μιλήσω γι’ αυτό όμως, σε άλλο ξεχωριστό post.

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. @Bάγια: Έτσι ακριβώς είναι. One woman’s poison, is another woman’s cup of tea.

  2. @Τζούλια βάλε με στην λίστα σου😄😄Είμαι tan girl😁😁Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω φορεμα η σορτς και να μην έχω βαλει στα πόδια έστω και λίγο αυτομαυριστικο η κάποιο είδος bronzing/blur σώματος. Κάποιες φορές βαζω στην κρέμα σώματος ελάχιστο μεικ απ από την dermacol η το αντίστοιχο perfect body make up.
    Εχθές το βράδυ είδα και εγώ την νέα σειρά του korre και το καταχαρηκα!!! ΕΝΝΟΗΤΑΙ την επόμενη εβδομαδα θα πάρω όλη την σειρα😁😁😁

  3. Ενθουσιασμός κι από μένα @Julia μου! Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία για μας (προηγείται η δική σας δοκιμή) αλλά, εγώ θα πάω και θα ζητήσω οπωσδήποτε το mousse σώματος! Θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μου beauty αγορά!
    xx

  4. @Julia θα το συνεχίσω απο εδω😁Καλα η τσάντα Korres ειναι καταπληκτικη!!!!!εγω την διακόσμησα και λιγο😁😁😁😁Θα σου στείλω φωτο!!

  5. Ένα μεγάλο μπράβο στα My Market και στην Dove για την δράση τους υπέρ της ανακύκλωσης. Οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια, πρέπει να προβάλλεται και να αφυπνίζει συνειδήσεις! Το σχόλιο το γράφω εδώ, γιατί δεν μπορώ κάτω από το παρακάτω post.
    xx

  6. kαλημερα
    Εχω διαβασει ολα αυτα τα χρονια γιαυτη την αγαπη σου Τζουλια
    Ομως μετα απο πολυ πολυ παλια αποτυχημενη δοκιμη με αντιστοιχο προιον γνωστου brand δεν εχω πειστει
    Φυσικα και λατρευω το μαυρισμα γιαυτο και περνω ατελειωτες ωρες στον ηλιο
    Ομως μεχρι να μαυρισουν τα ποδια μου δεν φορω σορτσακια και φουστες
    Μετα ομως…….

  7. @SofiaT: Ε ναι, ναι. Τι, θα βγούμε εμείς λευκές σαν το γάλα χωρίς self tan; Α πα πα! Σα να μου πεις να βγω χωρίς αντηλιακό στο πρόσωπο. Γυμνή! Γυμνή! χαχαχαχαχχ!

  8. Mε έπεισες! Φέτος θα δοκιμάσω self tan επιτέλους γιατί υπάρχει και μια εμπιστοσύνη στον Κορρέ.

  9. @Sofia Marga: Νομίζω θα το βρεις πολύ σύντομα αν όχι ήδη!
    Γιατί δεν μπορείς να αφήσεις σχόλιο στο προηγούμενο post??

  10. @Anastasia: Καλά θα κάνεις, αλλά γενικά να σου πω ότι υπάρχουν πολλά καλά self tan στην αγορά- τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια πριν απο αυτό το λανσάρισμα. Αλλά ναι, η αλήθεια είναι ότι θέλω και εγώ φέτος να δοκιμάσω Korres.

  11. @Ράνια: Κρίμα.. επρεπε ίσως να κάνεις ένα scrub πριν το απλώσεις. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τώρα πλέον το απλώνω με κλειστα μάτια, σα να απλώνω ενυδατική κρέμα σώματος.

  12. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτομαυριστικά αν κ τρελένομαι για μαυρισμένο δέρμα ,για δύο λόγους ο ένας ότι φοβάμαι μήπως φύγει σε σημεία κ γίνω πουά(τραγικό γιατι είμαι ανοιχτόχρωμη αρκετά)κ το κυριότερο για το τι περιέχουν ώστε να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα!! Σίγουρα στην περίπτωση αυτή του Korre δεν ισχύει προφανώς γιατί μιλαμε για πάνω από 92% φυσικά συστατικά οπότε ναι το σερουμ κ η mousse είναι μία ασφαλή επιλογή, αν κ η mousse λάμψης μου έκανε το κλικ! !

  13. Eγώ έχω πολύ άσχημη εμπειρία από σελφ ταν πολύ γνωστού brand επιλεκτικής κι από τότε είμαι επιφυλακτική ….αλλά για να πω την αλήθεια μου αρέσει το κατάλευκο δέρμα μου στην αρχή της σεζόν…
    Να επισημάνω και κάτι θέλω…. έχετε κι εσείς την εντύπωση πως σε μικρότερες ηλικίες μαυρίζατε ευκολότερα;; Ή φταίει που την τελευταία δεκαπενταετία το λιγότερο χρησιμοποιούμε αντηλιακό με μεγάλο ΔΠ…(εγώ από 50SPF και πάνω…αγαπημένα μου είναι τα παιδικά)

  14. @Tζενη: ΌΛα τα self tans περιέχουν την χρωστική dihydroxyacetone (DHA) που δίνει προσωρινό χρώμα στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος το οποίο φεύγει ομοιόμορφα στο ντους.. Χρώμα στην επιφάνεια δηλαδή. Πουά δεν θα γίνεις γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ ελαφρύ- απλά σπάει την ασπρίλα του χειμώνα. Αν επαναλάβεις τη διαδικασία 2, 3 φορές τότε ναι, το χρώμα σκουραίνει κλαι είναι σα να έχεις κάνει 15 μπάνια στη θάλασσα.

  15. Ούτε εγώ έχω την καλύτερη άποψη για τα self tan, παρόλο που πάντα εκανα πηλινγκ πριν τη χρήση τους, γινομουν πάντα λες και ειχα βγάλει τη χρυσή όπως μου ελεγε η γιαγιά μου, χώρια που δεν μπορούσα να φορέσω λευκό χωρίς να χρωμστιστει.. Έτσι δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει εδώ και μία δεκαετία, αλλά ευτυχώς μαυρίζω εύκολα 😉 πάντως επειδή η μεγάλη μου κόρη τα χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία θα της δειξω το post μιας και έχουμε και οι δύο μία αδυναμία στα Κορρέ 💖

  16. Και τα δύο με έχουν ξετρελάνει από χθες όταν τα είδα.Δεν ξέρω γιατί,αλλά είναι η πρώτη φορά που θέλω να βάλω self tan.H mousse πρέπει να είναι τέλεια!

  17. @Julia κατάλαβα σαν το σολάριουμ σε πιο απλή..εγώ εκεί γυρω στα 17 μεχρι κ 4-5 χρονια λίγο πριν βγω παραλία έτσι άνοιξη έκανα σολάριουμ..δεν φανταζεσαι τι εχω πληρώσει κ τι σολαριουμ έχω κανει…τα ινστιτούτα της Θεσσαλονίκης τα ήξερα όλα κ τα ειχα δοκιμάσει με ό,τι τρόπους είχε το καθένα, πότε έκλεινα πακέτο των 10-12 αν θυμαμαι, πότε εκανα 4-5 😂 μεχρι που σε ένα ινστιτούτο επαθα ζημια κ από τοτε άντε να έκανα 2-3 φορές!! @Celia νομίζω πώς παλιά μαύριζα περισσότερο γιατί ψηνόμουν στον ήλιο σαν την Μπριζίτ Μπαρντό😀κάτι που τώρα ψάχνω σκιά..

  18. Όσες φορές το προσπάθησα πήρα ένα οικτρό πορτοκαλοξεπλυμενί απαίσιο χρώμα οπότε έπαψα να ελπίζω .
    Επίσης δεν μπορώ να μαυρίσω ότι και να κάνω αλλά μπορώ με τρελή επιτυχία να κοκκινίσω από τον ήλιο σε βαθμό κακουργήματος.
    Επίσης παίζει να είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους στη γη που κάηκαν ακόμα και στο σολάριουμ.
    Επίσης, αν και δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, έχω ασπρίσει κι άλλο πιθανόν φταίει η καραντίνα γι΄ αυτό.
    Το πήρα απόφαση πια. Θα παραμείνω λευκότερη του λευκού. ✌😣😣😞
    Μουτςς💋💋

  19. Κι εγώ συμπεριλαμβάνομαι σε όσες είχαν άπαξ πικρή εμπειρία. Είμαι και από τις περιπτώσεις που ουδόλως με απασχολεί το μαύρισμα, οπότε προτιμώ να επενδύσω σε καλά αντηλιακά. Βέβαια, για να είμαι δίκαιη, το νησί μας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον ήλιο από νωρίς.

  20. Με βλέπω να κάνω το before and after, ή ακόμα χειρότερα ένα πόδι χωρίς self tan και ένα πόδι με self tan, να το φωτογραφίσω και να δείτε το αποτέλεσμα. Άντε τώρα να κυκλοφορώ με ένα πόδι μαυρισμένο και με ένα λευκό. Βρε τι έχω πάθει… Θυσιάζομαι για σας! Θυσιάζομαι!

  21. Ουτε εγω ειμαι του σελφ ταν, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε, ότι σε τύπου σερουμ ή μους, το πράγμα γίνεται παιχνιδάκι!

  22. Τζουλια μας αγαπας πολυ φαινεται
    Ευτυχως που δεν ειμαι η μον επιφυλακτικη γιατι ενιωθα ασχημα

  23. Αχ, ευτυχώς διαπιστώνω από τα σχόλια ότι δεν είμαι η μόνη που δεν το’χω, καθόλου όμως, το είχα δοκιμάσει 2-3 φορές στα πόδια και δεν… Δεν ξέρω τι έφταιξε. Από την άλλη πάλι, ενώ σε κάποιες πάει πολύ το μαύρισμα, προσωπικά προτιμώ τις “πορσελάνινες” επιδερμίδες – μου φαίνεται πιο εξωτικό (καθ’ότι έχουμε και μια αδυναμία προς Σκανδιναβία μεριά).
    @Ju: Κάνε ένα before&after με οδηγίες, θυσία η δασκάλα για τις μαθήτριες! 😆

  24. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου self tan! Χρειάζομαι περίπου 3 ώρες ηλιοθεραπείας και παιρνω ένα ωραίο μαυρισμένο χρωματακι! 💜💙💜💙🧡💚💛💚🧡💚💛❤️💙♥️💚♥️💜♥️💜💙💜🧡💜🧡 Είμαι από τις τυχερές που μαυρίζω εύκολα!!! Επίσης μην ξεχνάτε ότι μένω Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική είναι τοοοοοοσο κοντά!!! Το ΣΟΥΚΟΥ όμως είναι ακόμα πιο κοντά….. if you know what i mean!!!!! Hahahaha 🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💚💚💚💚❤️❤️❤️❤️💛💛💛❤️❤️❤️💚💚♥️♥️💙💙💜💜🧡🧡

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.