L’Oreal Paris X Elie Saab: H limited edition σειρά μακιγιάζ “The Power of Grace”

 

 

 

 

Όταν η υψηλή ραπτική συναντά την ομορφιά το αποτέλεσμα είναι μια limited edition σειρά μακιγιάζ που συνδυάζει αρμονικά τον χαρακτήρα του maison ELIE SAAB, με βασικές του αξίες την κομψότητα, τη θηλυκότητα και τη χάρη με τη φιλοσοφία της L’Oréal Paris η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών.

 

The power of Grace

H νέα συλλογή L’Oréal Paris X ELIE SAAB είναι μια πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη δική τους ατομικότητα και να ενισχύσουν τη θηλυκότητά  η οποία ενσαρκώνεται σε μια πολυπόθητη περιορισμένης έκδοσης συλλογή μακιγιάζ. Η πολυτέλεια και η κομψότητα του οίκου Elie Saab συναντούν την καινοτομία και την υπεροχή στις συνθέσεις της L’Oréal Paris.

 

 

 

 

Η καμπάνια προσκαλεί όλες τις γυναίκες να χαράξουν τον δικό τους μοναδικό δρόμο. Όσο για το τι σημαίνει χάρη εν έτει 2021; Πρόκειται για την ένωση της κομψότητας αλλά και του δυναμισμού που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Η L’Oréal Paris, επιδιώκει να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες το κίνητρο και τη δύναμη που χρειάζονται, μέσα από μια σειρά makeup η οποία τις βοηθά να δραπετεύσουν από την πραγματικότητα και να επιδοθούν στην μαγεία της ομορφιάς.

 

 

 

 

«Το πάθος μου ήταν πάντα να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα και το μακιγιάζ  έχει την ικανότητα να υπογραμμίζει την φυσική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Ως η τελευταία πινελιά σε ένα makeup look ή ένας προσβάσιμος τρόπος να πλησιάσει κάθε γυναίκα μια συλλογή υψηλής ραπτικής, η νέα συλλογή “The power of Grace” είναι εδώ για να δώσει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα άγγιγμα της μαγείας ELIE SAAB κάθε μέρα», δήλωσε ο Elie Saab.

 

 

 

 

 

Couture Craftsmanship x Beauty Expertise

«Για εμένα προσωπικά, less is more. Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια καθολική συλλογή μακιγιάζ η οποία θα ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και περίσταση, για αυτό επέλεξα απαλά, ζεστά χρώματα και μια ποικιλία υφών από πολύ λαμπερή έως ματ για την παλέτα, προκειμένου η χρήση της να προσφέρει κομψότητα χωρίς να μειώνει σε τίποτα τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας.»

Elie Saab.

 

 

 

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Eyeshadow Palette

la Palette Haute Couture

 

Παλέτα σκιών με μια μοναδική συλλογή χρωμάτων που προσφέρει στο βλέμμα  χρώμα και λάμψη. Η παλέτα περιλαμβάνει 9 πολύ pigmented αποχρώσεις και μεγάλο φάσμα στα φινιρίσματα από ματ έως εξαιρετικά λαμπερό, από απαλό έως αρκετά έντονο. Αυτή η κομψή παλέτα σκιών επιτρέπει στην κάθε γυναίκα να εκφραστεί με τον τρόπο που της ταιριάζει. Η αποκλειστική χειροποίητη συσκευασία από δέρμα και καθρέφτη στην υπογραφή του ELIE SAAB «μπεζ ροζ» είναι διακοσμημένη με χρυσό υλικό για να προσφέρει μια πινελιά προσιτής πολυτέλειας για την κάθε γυναίκα.

 

 

«Το Nude είναι μια ιστορία χρώματος που δεν λείπει ποτέ από τα runways. Έτσι, σε αυτή τη limited συλλογή μόδας τα μοντέρνα nudes υπερβαίνουν τις τάσεις. Είναι όλα εδώ σε μια υπέροχη παλέτα, η οποία συνδυάζει μοντέρνα φινιρίσματα και λάμψη σε μια εκλεπτυσμένη συλλογή αποχρώσεων για κάθε μέρα και κάθε διάθεση. Επιπλέον, μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να μιλήσουμε για αυτήν τη συσκευασία; Επιτέλους μια παλέτα σκιών με κάποια σοβαρά διαπιστευτήρια!», δήλωσε η VAL GARLAND, L’Oréal Paris Global Makeup Artist

 

 

 

 

 

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Color Riche Lipstick

la Couleur Haute Couture

 

Τα συλλεκτικά αυτά Color Riche έρχονται με ένα άγγιγμα ELIE SAAB μαγείας. Το iconic αυτό προϊόν διατίθεται τώρα σε 4 αποκλειστικές αποχρώσεις, ενώ η συσκευασία ενθουσιάζει όποιον αγαπάει το χώρο της μόδας. Τα νέα limited edition Color Riche είναι σίγουρα εμπνευσμένα από τη δεξιοτεχνία των πολυτελών δημιουργιών του Elie Saab ενώ οι ανάγλυφες λεπτομέρειες σε σχήμα σφαίρας αντικατοπτρίζουν το κέντημα ενός φορέματος υψηλής ραπτικής.

 

 

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Gloss

le Brilliant Haute Couture

 

Η υφή ενός πολυτελούς υφάσματος που επαναπροσδιορίστηκε ως μια λεία λάμψη, μέσα από αυτό το nude gloss. Διατίθεται σε 3 έντονες nude αποχρώσεις, ενώ η μεταξένια του υφή εφαρμόζει  στα χείλη με εξαιρετική άνεση προσφέροντας μια ελαφριά αίσθηση και αποτέλεσμα που διαρκεί.

 

 

 

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Mascara

le Volume Haute Couture

 

Μια επαναστατική σύνθεση που προσφέρει όγκο και μήκος σε κάθε εφαρμογή. Η Le Volume Haute Couture μάσκαρα εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλή εφαρμογή ενώ το βουρτσάκι με την εναλλαγή ευθείων και κυματιστών ινών προσφέρει μέγιστη αποτελεσματικότητα και μήκος.

 

 

 

 

 

About Elie Saab

Ο σχεδιαστής μόδας από τον Λίβανο είναι ευρέως γνωστός ως ο κύριος του στυλ στον κόσμο της μόδας. Πρόκειται για έναν από τους πολύ λίγους σχεδιαστές που έχει κερδίσει τη θέση του ως αξιότιμο μέλος του Chambre Syndicale  de la Haute Couture (το κυβερνητικό όργανο που πιστοποιεί σχεδιαστές ως «haute couture»).

 

 

 

 

O Elie Saab είναι ιδιαίτερα θαυμαστός στον κόσμο της μόδας για την εκπληκτική του αίσθηση χειροτεχνίας, μιας τέχνης που επεκτείνεται σε κάθε πυλώνα της μάρκας. Ο ίδιος, ξεκίνησε την καριέρα του με το σχεδιασμό haute couture νυφικών ενώ στη συνέχεια συνέχισε την καριέρα του στο κομμάτι των αξεσουάρ. Οι δημιουργίες του έχουν κατά καιρούς κοσμήσει πασαρέλες, κόκκινα χαλιά και βασιλικούς γάμους ανά τον κόσμο ενώ η μοναδική του αισθητική υπάρχει σε κάθε ξεχωριστό κομμάτι που ο ίδιος δημιουργεί. Για τον κόσμο, τα δημιουργήματα του Elie Saab είναι συνώνυμα της χάρης.

 

 

 

 

Μέχρι σήμερα το brand που έχει δημιουργήσει αποτελεί παγκόσμια αναφορά για την κομψότητα, μεταφέροντας την ιδέα της μοναδικότητας της κάθε γυναίκας, ενώ τα φορέματά του είναι πάντα από τα πιο περίτεχνα της βιομηχανίας μόδας. Ο Elie Saab είναι ειδικός στο να προσφέρει στις ζωές των γυναικών ένα αριστούργημα. Η αποστολή του: Είναι απλό ! Να γίνει ο κόσμος ένα πιο όμορφο μέρος.

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Ωραία η συσκευασία της παλέτας…το λιλά και το ροδακινί μου έκλεψαν την καρδιά….και τα gloss το ίδιο…

  2. Νομίζω ότι οι nude είναι οι πιο ασφαλείς αποχρώσεις, ειδικά το καλοκαίρι και τις θεωρώ κολακευτικές και πολύ αγαπημένες! Πολύ ωραίες οι συσκευασίες..

  3. Να γίνει ο κόσμος ένα πιο όμορφο μέρος…..ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ στοχος
    Σαν τα προιοντα που υπογραφει
    Μου αρεσαν παρα πολυ

  4. Άμα συνεχίσουν να υπάρχει σχεδιαστές αυτού του επιπέδου σιγουρα ο κόσμος θα γίνει ένα πιο όμορφο μέρος. Εγώ πάντως έχω στην λίστα μου εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω το άρωμα του το
    Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές.

  5. Ο κόσμος γίνεται πιο όμορφος κάθε στιγμή που κάνουμε, ότι αγαπάμε με ενσυναίσθηση και τη χαρά της δημιουργίας!
    @SofiaT το le parfum είναι ένα εξαίσιο, αριστοκρατικό και διαχρονικά θηλυκό άρωμα. ❤️

  6. Φαίνονται πολυτελή προιόντα αν κρίνω κ από τις συσκευασίες πρεπει να είναι τέλεια! Η μάσκαρα όμως μου έκλεψε τις εντυπώσεις!!

  7. Εδω και εγώ! Άργησα λίγο γιατί μόλις επέστρεψα από την Β Δόση της μαμάς. Η οποία μέσα στη χαρά κανονίζει το πρώτο ταξιδάκι σε νησάκι τώρα που θα γίνει ελεύθερη!! Η ζωή είναι μικρή μου είπε και έχει απόλυτο δίκιο!! 🥰

  8. @Maryl: Και εγώ συμφωνώ. Δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό, αλλά αρχίζω και εκτιμώ πολύ τα nude που κάποτε τα βαριόμουν φοβερά..

  9. @Ρανια: Είναι τόσο απλό να κάνουμε τον κόσμο μας ένα πιο όμορφο μέρος και ταυτόχρονα νομίζουμε ότι είναι δύσκολο ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκινήσουμε από μέσα μας. Τις περισσότερε φορές ακόμα και ενα χαμόγελο όταν δεν το περιμένουμε μπορεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

  10. @SofiaT: Συμφωνώ και συμφωνώ και συμφωνώ και δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά συμφωνώ εντελώς. Υπέροχος ο Elie…

  11. @Τζενη Κας: Ωραία, classy συνεργασία. Η Mascara, αγαπημένη!

  12. Οντως ο Elie Saab είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος, λαμπρός θα έλεγα σχεδιαστής. Διαπρέπει και στα αρώματα, για όσες αγαπούν τα απόλυτα θηλυκά, πλούσια λευκά φλοράλ, αλλά και περίτεχνα αρώματα!

  13. Κάποιος φίλος έγραψε προχθες στο forum της fragrantica, κάτι που βρηκα πολύ πολύ σοφό… “Θέλω να προσέχω τον εαυτό μου, την εμφάνιση μου, την υγεία μου, το ντυσιμο μου… Οταν αφήνεσαι εκμπέμπεις μιζέρια κι αυτο είναι πολύ κακό για σένα και τους γύρω σου, για το περιβάλλον σου…”
    Δεν είναι ακριβώς αυτα τα λόγια του, αλλά αυτο είναι το νόημα. Οταν το διάβασα δεν σκέφτηκα, το ακριβό, το γκλαμουράτο, το αστραφτερό, το μαρκάτο, το μουράτο… Δεν σκέφτηκα ακριβά ρούχα και μάρκες αστραφτερές. Σκέφτηκα το φροντισμένο, το καλοβαλμένο, το αισθητικά αρμονικό, το υγιές, το καθαρό, αυτο που εκπέμπει την υγεία του ατόμου, μέσα κι έξω, σωματική και ψυχική. Προπαντός εκπέμπει σεβασμό για την ίδια του την προσωπικότητα και κατ΄επέκτασιν για τους γύρω του…
    Αυτο για μένα ομορφαίνει τον κόσμο!
    Σκεφτείτε έναν κόσμο με ανθρώπους που είναι αισθητικά και υγιώς αρμονικοί… Σκεφτείτε εναν κόσμο με παραιτημένους, παρηκμασμένους, άρρωστους, μίζερους ανθρώπους…

  14. Η συσκευασία της παλέττας σκιών είναι Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Η!!! Αυτο last but not least… 😉

  15. @SOFIAT θα το βρεις σε απαιχτη τιμή στο parfimo.

  16. @Stella σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία 😘😘😘😘😘

  17. Υπέροχα προϊόντα, φανταστικα χρώματα L’Oréal.

    Εξαιρετική η παρότρυνση/αποστολή του Elie Saab μέσα από το έργο του, να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος, ένα πιο όμορφο μέρος!
    Πιστεύω πολύ στην αυτοβελτιωση, και νομίζω, πως όλοι μας μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητα μας, τον πλανήτη μας, την ίδια τη ζωή.
    Δυσκολίες πάντα υπήρχαν και πάντα υπάρχουν. Το χαμόγελο μας, η αισιοδοξία μας, η αισθητική και η αγάπη μας, όμως, είναι προσωη. Για μένα, είναι απλά, στα

  18. Υπέροχα προϊόντα, φανταστικα χρώματα L’Oréal.

    Εξαιρετική η παρότρυνση/αποστολή του Elie Saab μέσα από το έργο του, να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος, ένα πιο όμορφο μέρος!
    Πιστεύω πολύ στην αυτοβελτιωση, και νομίζω, πως όλοι μας μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητα μας, τον πλανήτη μας, την ίδια τη ζωή.
    Δυσκολίες πάντα υπήρχαν και πάντα υπάρχουν. Το χαμόγελο μας, η αισιοδοξία μας, η αισθητική και η αγάπη μας, όμως, είναι προσωη. Για μένα, είναι απλά, στα

  19. * συνεχίζω γιατί προέκυψε πρόβλημα στο πληκτρολόγιο

    Το χαμόγελο μας, η αισιοδοξία μας, η αισθητική και η αγάπη μας, είναι επιλογή.
    Για μένα, είναι απλά, στάση ζωής!
    Την αγάπη μου σε όλες σας! ❤️
    xx

  20. Πολύ όμορφα! Και πόσο μου έχουν λείψει τα κραγιόν με τις μάσκες, μονίμως αισθάνομαι ότι κάτι λείπει!
    Υ.Γ. Αχ, αυτά τα νυφικά του Elie! ❤️

  21. Ουαου!!! Ωραίες συσκευασίες. Ωραία χρώματα!!!! ♥️❤️💜❤️💜💜❤️💛❤️💛💛💙🧡💙🧡💙🧡💛💚💛❤️💜❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️💜❤️💜❤️💛💛💛💚

  22. Εντάξει,Ellie Saab φανταστική σειρά.Τα κραγιόν και οι σκιές μου άρεσαν πάρα πολύ.Για τα νυφικά του δε, ένα έχω να πω,έπος.

  23. Οι συνεργασίες της L’ Oreal είναι πάντα εντυπωσιακές! Μάλλον επειδή μου έχουν λείψει καλοκοίταξα gloss και κραγιόν.
    Κατά τα λοιπά, δεν νομίζω ότι κανείς περιμένει να λύσει το μεσανατολικό χρησιμοποιώντας ή διαβάζοντας για προϊόντα ομορφιάς. Σίγουρα, όμως, φτιάχνουν τη διάθεσή μας και έτσι μπορεί να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε κάποιον κι αυτός σε κάποιον άλλον και πάει λέγοντας. Μικρές καθημερινές στιγμές χαράς…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.