Υπέροχα παστέλ bikini στο thelady.gr και το καλοκαίρι έρχεται!

 

 

 

Να μη σας πω ψέματα, τα μόνα ψώνια που έχω κάνει online τους τελευταίους δυο μήνες είναι adaptors (μετασχηματιστές), covid tests  και λουλούδια, πολλά λουλούδια.

 

Εδώ και δέκα μέρες όμως,  σερφάρω και πάλι σε αγαπημένα fashion shopping sites και «μαρκάρω» και φτιάχνω wish και buy lists.

 

Φυσικά πριν από οτιδήποτε άλλο κοιτάω μαγιό και μάλιστα ειδικά φέτος – ψάχνω παστέλ αποχρώσεις σε μαγιό – ούτε μαύρα, ούτε μπλε, ούτε με ρίγες. Θέλω  παστέλ bikini, μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις, παστέλ μανικιούρ και πεντικιούρ.

 

Τίποτα έντονο,  τίποτα υπερβολικό, τίποτα φλούο. Νομίζω το λες και ότι μετά την “καταιγίδα” του φετινού χειμώνα θέλω «ηρεμία ψυχής» για το καλοκαίρι που έρχεται.  Αν και μεταξύ μας τα παστέλ χρώματα εκτός από «ήσυχα»,  δεν παύουν να κρύβουν θηλυκότητα έχουν ρομαντισμό, νάζι και τσαχπινιά.

 

 

 

 

 

Υπέροχα bikinis σε παστέλ αποχρώσεις βρήκα στο  thelady.gr που προτείνει τέσσερα μοναδικά γυναικεία μαγιό σε pastel αποχρώσεις και όσο να είναι, ανεβάζει τη διάθεση για το καλοκαίρι που είναι just around the corner.

 

 

Διαβάστε:

 

Pastel γκοφρέ μαγιό

Δύο υπέροχες φετινές τάσεις δίνουν τα χέρια και δημιουργούν το pastel γκοφρέ bikini “Hope“. Η ελπίδα και η ζωή έχουν απλότητα, χρώμα και υφή. Όπως ένα απλό τριγωνάκι σε γλυκό ροδακινί pastel ή ένα σιέλ μπουστάκι.

 

Fashion Tip

Το σιέλ, το ροδακινί και όλες οι pastel αποχρώσεις του ροζ ταιριάζουν πολύ με λευκό ή μαύρο. Φόρεσε το bikini αυτό με λευκό καπέλο και λευκό παρεό ή συνδύασέ το με μαύρα μακραμέ κοσμήματα.

 

 

 

Pastel με χιαστί

Άλλη μια διπλή τάση στα γυναικεία μαγιό είναι τα χιαστί pastel bikinis. Τα χιαστί bikini έκαναν πριν μερικά χρόνια την εμφάνισή τους και έχουν κερδίσει τις καρδιές μας. Το πιο σύνηθες χρώμα για ένα χιαστί bikini είναι το μαύρο. Όμως, πλέον τα pastel colors ήρθαν για να το αλλάξουν και αυτό.

 

Fashion Tip

Στο thelady.gr θα βρεις το υπέροχο χιαστί bikini Nattie σε 5 χρώματα για να διαλέξεις. Τέλεια εφαρμογή και σούπερ sexy διάθεση.

 

 

 

 

Color Combo

Αν πραγματικά δεν ξέρεις πιο pastel χρώμα για το bikini σου να διαλέξεις, σου έχουμε τη λύση. Το Seri bikini είναι ένα color combo σε pastel αποχρώσεις για να απολαύσεις δύο χρώματα σε ένα μαγιό.

 

Fashion Tip

Φόρεσέ το με αντίστοιχα χρώματα σε αξεσουάρ και ζήσε ένα χρωματικά μαγικό καλοκαίρι κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Δώσε φόρα στο color blocking και φέτος για να γεμίσεις πολύχρωμες φωτογραφίες και αναμνήσεις από τις διακοπές σου.

 

 

Pastel και strapless

Αυτό κι αν είναι συνδυασμός! Τέλειο μαύρισμα και pastel bikini για απόλυτη θηλυκότητα. Ένα μαγιό που αναδεικνύει γλουτούς και λαιμό είναι η απόλυτη προσθήκη στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

 

Fashion Tip

Συνδύασέ το με αξεσουάρ από φυσικά υλικά και ριχτά λινά πουκάμισα. Ήρθε η ώρα να χαρείς τον ήλιο με ένα στράπλες μαγιό με σούπερ εφαρμογή. Ένας φανταστικός συνδυασμός νεανικότητας και θηλυκότητας θα σε κατακλύσει μόλις το φορέσεις.

 

 

 

 

 

Περισσότερες προτάσεις για μαγιό θα βρείτε στο thelady.gr.  και μάλιστα σε ασυναγώνιστες τιμές. Φυσικά μπορείτε να δείτε και  περισσότερα fashion trends στη σελίδα του thelady.gr στο instagram.

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Αυτό το τελευταίο λιλά-ροζ θα το φορούσα αν ήμουν κάτι λίγα χρονάκια πιο νέα και κάτι λίγα κιλάκια πιο αδύνατη…. μην γελάσετε με το <>…

  2. Εγώ φέτος έχω κολλήσει με την ρετρό τάση στο μοτίβο vichy!!Μπορω να πω σε όλα τα χρώματα από τα παστέλ έως το φουξια😁😁
    Μάλλον οι Κάννες φέτος με καλούν 😁😁😁

  3. Celia : συμφωνώ κ εγώ το ίδιο.. Αν και νομίζω ότι ούτε οταν ήμουν κατι λίγα χρονάκια πιο νέα δεν είχα φορέσει ποτέ παστέλ ποτέ σε μαγιό και μαλλον ούτε σε ρούχα αν θυμάμαι καλά 😉

  4. Το color combo πόσο τέλειο!! Αν κ μου αρέσουν πολύ οι παστέλ αποχρώσεις κ τις φοράω πολύ στα ρούχα, για κάποιο λογο μια ζωή τα μαγιο μου ήταν ή μαύρο ή ροζ δεν ξέρω κ γω γιατί😋

  5. Κοριτσια μια απο τα ιδια
    Και εγω παστελ ποτε ποσο μαλλον τωρα με κιλακια και χρονακια
    Ομορφα παρ ολα αυτα για κοριτσια φρεσκα και νεα

  6. @Celia: Να μη σε νοιάζει τίποτα από αυτά! Να κάνεις ότι ακριβώς σε ευχαριστεί! Όσο για τα παραπάνω κιλάκια πήγες DNA? Τα ξέχασες τα δικά μου τα περσινά; Μια χαρά βγηκα με bikini ( βέβαια μετά από 6 μήνες εγκλεισμού… άσε…κάτι σα να ξανα φύτρωσε εκεί μπροστά… 😀😀😀)

  7. @Maryl: Σε έχω δει με συγκλό λευκό bikini θεωρώ το δίχρωμο παστέλ θα είναι όνειρο πάνω σου!

  8. @Τζενη Κας: Και μένα αυτό είναι το αγαπημένο μου!! 💛🧡💜

  9. @Ρανια: Μα υπάρχουν και χρώματα ανάλογα με ηλικίες;; Όχι. Δεν το πιστεύω.

  10. @Tzουλια …. το πρασινο του σμαραγδιου , το μπλε σκουρο και το μαυρο η μαυρο-ασπρο προτιμω πλεον

  11. Α ξεχασα
    Παλι καρμικο το ποστ
    Σημερα ημουν κεντρο και επισκεφτηκα το ΑΤΤΙCA
    Αφου χαζεψα παντου γιατι μου ειχε λειψει την πιο πολυ ωρα την εφαγα στα μαγιω
    Υπαρχουν πραγματικα κυριως στις νεανικες ελληνικες εταιρειες πολυ ομορφα σχεδια

  12. Ωραία τα παστέλ μπικινάκια και έριξα μια ματιά στο site και έχει πολύ ωραίες προτάσεις, και πολύ καλές τιμές πράγματι! και πολλά sold out βέβαια αλλά κάτι θα βρω είμαι σίγουρη. Thanx Julia!

  13. @Anastasia: Ναι και εγώ το πρόσεξα αυτό με τα sold out. Με τέτοιες τιμές βέβαια, λογικό είναι.

  14. Πολύ όμορφα μαγιό. Τα παστέλ χρώματα τα αγαπώ, αλλά νομίζω πως θα πρέπει πριν τα φορέσω να έχω μαυρίσει λίγο… ευτυχώς βοηθά και το self tan του Korres!
    xx

  15. @Sofia Marga: Πολύ σωστά! (λέω να το δοκιμάσω αυτό το ΣΚ…💜😘)

  16. Τι υπέροχο το ροδάκινο μαγιό? Πολύ μου άρεσε!!!!! 💛🤍💛🤍💛🤍🧡🤍🧡🧡💗🧡♥️💚❤️💚❤️💚💛🤍💜🤍💜🤍💛🤍💛🧡🤍💚💙💚❤️ Έτοιμη για καλοκαίρι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.