Αegean Bronze by Korres. To δικό μας άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού.

 

 

Ελληνικό καλοκαίρι. Θάλασσα, άμμος, ήλιος, Αιγαίο. Μια μέρα στην παραλία Μούρος της Αμοργού. Ένα δειλινό στην καλντέρα της Φολεγάνδρου. Ένα απογευματινό wine tasting στο Santo Wines με θέα το ηφαίστειο. Cocktails στα Ματογιάννια.

 

Στις παραπάνω αγαπημένες στιγμές που εύχομαι  να μπορέσω να ξανα- απολαύσω το φετινό ελληνικό καλοκαίρι, προσθέστε και τις δικές σας και τέλος βάλτε στην εξίσωση και το νέο άρωμα Aegean Bronze Eau de Parfum by Korres. Ένα άρωμα ύμνος στο Αιγαίο και το ελληνικό καλοκαίρι,  ένα άρωμα που βάζει πλώρη να γίνει το best seller του brand.

 

Εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι είναι ένα άρωμα κομψό, θηλυκό αλλά και αισθησιακό. Και πως όχι; Στη σύνθεσή του είναι ασφυκτικά γεμάτο με νότες από μεσογειακό περγαμόντο, φρέζια και  βανίλια, αλλά και άμμο σε μία αρωματική συμφωνία που φέρνει στο μυαλό το γλυκό αεράκι της καταγάλανης θάλασσας.  Περγαμόντο στην κορυφή, φρέζια, frangipani και λαχταριστή καμένη ζάχαρη στη καρδιά και η συγχορδία κλείνει με άμμο, βανίλια και μόσχο στη βάση.

 

 

 

 

Το ψεκάζεις, κλείνεις τα μάτια και “μεταφέρεσαι” στη στιγμή στον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό ενώ αυτή η αίσθηση παραμένει μαζί σου όλη τη μέρα,  ένα eau de parfum με διάρκεια.  Κλεισμένο σε ένα  μπουκάλι γεωμετρικό, λευκό, απλό, λιτό αλλά τόσο εκλεπτυσμένο και όμορφο που χαίρεσαι να το έχεις στο καλοκαιρινό σου beauty case.

 

 

 

 

Το νέο Aegean Bronze Eau de Parfum υπακούει και αυτό στις βασικές αρχές ανάπτυξης προϊόντων Korres: με το  αντιοξειδωτικό εκχύλισμα δενδρολίβανου που συντηρείται φυσικά χωρίς PCM και phthalates, ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για τον οργανισμό και το περιβάλλον. Εξάλλου είναι ένα άρωμα με 82% φυσική σύνθεση.

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Φανταστικός συνδυασμός! Υπέροχες αρωματικές νότες που με κάνουν να ανυπομονώ να μυρίσω το νέο άρωμα του Korres! Καλό & ανέμελο καλοκαίρι να έχουμε!
    xx

  2. Ε, Εντάξει!!!! Τα “θαλασσινά” έχουν γίνει η αγαπημένη μου κατηγορία αρωμάτων. Κι όταν λεω θαλασσινά δεν εννοώ τα βαρετά για μένα αρωματα που μυρίζουν καρύδες και αντηλιακό, αλλα τέτοια αρωματα που μυρίζουν αρμύρα, θάλασσα, αεράκι Αιγαίου! Το υπέροχο με αυτά τα αρωματα είναι, ότι αφ΄ενός είναι ιδανικά για καλοκαίρι, αλλά αναδεικνύονται εκπληκτικά, αν τα φορέσεις φθινόπωρο και χειμώνα με την υγρασία και την ψύχρα!

  3. Αγαπημένη μου Τζούλια σου εύχομαι ολόψυχα (κ είμαι σίγουρη) να ξαναζήσεις αυτές τις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές!! 💖 Έχει κυκλοφορήσει αυτό το άρωμα του Κορρέ?? Γιατί σήμερα το απόγευμα θα πάω στο φαρμακείο για ανεφοδιασμό μασκών ματιών του Κορρέ που δεν τις αλλάζω και επειδή οι νότες που περιεγραψες παραπάνω ηταν πολύ δελεαστικές θα ήθελα να το αγοράσω..

  4. Φαίνεται ενδιαφέρον.Αύριο που θα πάω φαρμακείο,αν υπάρχει θα το μυρίσω.

  5. Hello και από εμένα αγαπημένες! Έχει κυκλοφορήσει στα μεγάλα φαρμακεία και της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σιγά σιγά και στην περιφέρεια. Το Aegean Bronze ήρθε για να μείνει στην αρωματική συλλογή Korres.

  6. Eγώ δεν άντεξα…το παράγγειλα…(με έχει πιάσει μια απερίγραπτη καταναλωτική μανία σήμερα) Μόλις το δοκιμάσω ,θα ενημερώσω με τις εντυπώσεις μου.

  7. @Στέλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί .
    Θα πάω να το δοκιμάσω σίγουρα.Το μόνο που φοβάμαι είναι το θέμα διαρκείας, γιατί όσα αρώματα του Κorre που έχω αγοράσει δεν κρατούν πολύ σε εμένα.

  8. Τώρα που το σκέφτομαι το bronze goddess της
    Estee εχει κυκλοφορήσει ??

  9. @SOFIAT αυτό με την διαρκεια το σκέφτηκα κι εγώ …ελπίζω αυτή τη φορά να διαψευσθώ….

  10. Kαλημερα
    Τζουλια αυτη η περιγραφη σου με παραλιες νησιων με ξεσηκωσε
    Νοητα πηγα ηδη εκει και σιγουρα ευχομαι σε σενα και σε ολες τις φιλες να παμε οπου μας αρεσει φετος
    Το μπουκάλι γεωμετρικό, λευκό, απλό, λιτό αλλά τόσο εκλεπτυσμένο και όμορφο που χαίρεσαι να το έχεις στο καλοκαιρινό σου beauty case….αυτη η προταση σου το προσδιοριζει πληρως
    Πιστευω οτι θα μου αρεσει και εμενα πολυ

  11. @Stella αυτο που εγραφες χθες και δεν σου απαντησα για το parfimo. το ξερεις σαν σιτε
    Τα προιοντα πολυ φτηνα δεν ειναι,
    Δεν ξερω

  12. Λέω να πεταχτώ μέχρι το φαρμακείο.
    Μουτςς

  13. @ΡΑΝΙΑ Ναι βεβαια! Οπως στα περισσότερα eshops. Υπαρχουν πλέον τόσα πολλά, εχω αναφερθεί αρκετές φορες στο παρελθόν, που τα αρωματα στοιχίζουν πολύ φθηνότερα απο τα ελληνικά καταστήματα, ακομα και στις εκπτώσεις. Είναι αυθεντικά, απο αυτα που σας έχω συστησει. Εχω αγοράσει άπειρες φορές.

  14. Κι επειδή είπατε για bronze goddess, καλοκαίρι και bronze goddess είναι συνώνυμες λέξεις.Φετος ομως, δύσκολα θα αποχωριστώ το beautiful δωράκι του beautyblog από Θ.Καλοτίνη.Έχω εθιστεί!

  15. Τώρα γύρισα από το φαρμακείο που είμαι πελάτισσα και μέλος advance αλλά δεν το είχαν ακόμα φέρει, αν και θεωρείται από τα μεγάλα φαρμακεια του Πειραιά, εντούτοις θα μου τηλεφώνησει
    με το που το φέρει, ανυπομονώ!

  16. Αν θυμάμαι καλά πέρσυ δεν ήταν που είχε λανσάρει κάποια νέα eau de toilette? Θυμάμαι Τζουλια τα είχες κάνει post..αυτό βέβαια είναι eau de parfum φαντάζομαι θα έχει κ μεγαλύτερη διάρκεια..αλλά θα το πω κ πάλι είμαι της άποψης ότι άρωμα από εταιρεία κυρίως καλλυντικών δεν θα επέλεγα να αγοράσω προτιμώ να πληρώσω κ το κάτι παραπάνω να πάρω 1-2 πολύ καλά αρώματα παρά να έχω καμοιά δεκαριά μπουκάλια που εν τέλη δεν θα με γεμίζουν…δοκίμασα σε δείγμα το Scandal από Jean Paul Gaultier κ ενθουσιάστηκα αφάνταστα…. εχω μπει σε πειρασμό να το αγοράσω πολύ άμεσα..

  17. @Τζενη Κας: Εννοείς ελληνικές εταιρείες καλλυντικών που λανσάρουν άρωμα; Γιατί εκτός από τα designer perfumes ( τα αρώματα από σχεδιαστές δηλαδή) πολλά αμιγώς beauty brands λανσάρουν αρώματα και πολλά από αυτά με ανυπέρβλητη επιτυχία – “διαμάντια” αρωματοποιίας. Σκέψου μόνο Estée Lauder, Lancome, Clinique, τι έχουν κατά καιρούς λανσάρει.

  18. @Julia Ναι ακριβώς αυτό εννοώ..πες με προκατηλλημένη αλλά στο θεμα άρωμα εχω μια περίεργη σχέση, όπως εχω αναφέρει κι άλλες φορές το άρωμα θελω να είναι ιδιαίτερο,με ένταση κ πολύ διαρκεια κ όταν λεω διάρκεια εννοώ όταν ψεκάζομαι στα ρουχα η στο σώμα να μένει κ μετά το πλύσιμο πόσο μαλλον οταν είναι να βγω δεν θέλω να βάζω 10 ψιτ για να μυρίζει..

  19. Υπέροχα φαίνονται!!! Ανυπομονώ να τα μυρισω κιόλας!!!! Κι όλα μοιάζουν καλοκαιριιιιιι, στη δική σου αγκαλιά βάλε με!!!!! ❤️💚💙💚💙💛♥️💛♥️💛♥️💙♥️❤️♥️❤️❤️♥️💙💚💚💛💛💚💙♥️❤️♥️

  20. Σας να με φύσηκε το μελτέμι του Αιγαίου κι ας ζω τους νοτιάδες του Ιονίου…

  21. Η περιγραφή είναι τόσο γλαφυρή που ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.