Tom Ford Νέα συλλογή μακιγιάζ, SOLEIL SUMMER 2021

 

 

 

Ήρθε και αυτή η στιγμή,  που ο Mr Tom Ford μας προσκαλεί στο «δικό» του καλοκαίρι,  ένα καλοκαίρι με ίσες δόσεις εκλεπτυσμού, glamour και εξωτικών προορισμών.

 

Ήλιο-λαγνεία; Ήλιο-λαγνεία, ό, τι θέλει, εξάλλου ποια είμαι εγώ να πω όχι στα καλέσματα του Tom, που αποφάσισε να ονομάσει αυτό  το νέο υπέροχο χρυσαφένιο gloss “Sunlust Lip”. Εμπνευσμένο από την μαγεία του ηλιοβασιλέματος, ανάλαφρο και κρεμώδες  αντανακλά αστραφτερή χρυσή λάμψη στα χείλη. Κάθεστε; Μόλις το απλώσεις παίρνει χρώμα από τα χείλη  και μεταμορφώνεται σε μια ζουμερή και άκρως κολακευτική peach απόχρωση. 

 

 

Yin – Yang, ζεστό –κρύο, μέρα- νύχτα, μαύρο- άσπρο, φωτιά- νερό,  πείτε το όπως θέλετε αφού από ότι βλέπω για τον Tom ισχύει το opposites attract γι αυτό και προτείνει το Soleil Summer Cream and Powder Eye Color. Δυο metallic ultra pigmented σκιές σε χρυσό και γκρι-μαύρο σε αυτή την υπέροχη διπλή συσκευασία. Mε άψογη, βελούδινη εφαρμογή για εμφάνιση υγρής λάμψης.

 

 

 

 

last but not least…

 

To νέο Private Blend Soleil Brûlant!  

 

Το Soleil Brûlant είναι το τρίτο άρωμα της συλλογής Soleil. Ετοιμαστείτε για νότες υπέροχων λουλουδιών που αιχμαλωτίζουν τη θερμότητα του ήλιου και συνδυάζονται μοναδικά με τις νότες κεχριμπαριού, προκαλώντας μία εκρηκτική συνάντηση, καθώς οι ακτίνες του ήλιου αγγίζουν το γυμνό δέρμα.

 

Το floral ανατολίτικο άρωμα, μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι, όπου η λάμψη από τις ακτίνες του ήλιου περιπλέκονται με την έντονη φρεσκάδα από το εκχύλισμα μανταρινιού και περγαμόντου. Οι νότες από πικάντικο ροζ πιπέρι  αναδεικνύουν το περίτεχνο εκχύλισμα και την floral καρδιά από γιασεμί sambac, τουμπερόζα και άνθη πορτοκαλιάς.

 

 

 

 

 

Καθώς ο ήλιος αγκαλιάζει το σώμα, η ζεστασιά από απολαυστικό κεχριμπάρι εμπλουτισμένο με ρητίνες, ξύλα και νέκταρ από μαύρο μέλι, αναδύει μία αίσθηση αποπλάνησης. Η απρόσμενη σύνθεση από κόκκους καφέ Arabica και tonka ζωντανεύει τις καπνιστές αποχρώσεις από λιβάνι, βέτιβερ και δέρμα.

 

 

38 Σχόλια
  1. Αχ βρε Θωμά τι μας κάνεις!!!! “Αν είναι να κολαστώ… αν είναι να κολαστώ… θέλω μόνο μαζί σου…” 😉

  2. Τι χρυσοί πειρασμοί!! Είμαι άπληστη που τα θέλω όλα??? Και τα τρία είναι υπέροχα!!

  3. Οι σκιές, φανταστικές! Σε μια υπέροχη, υπέροχη συσκευασία! Κι αυτό το lip τρυκ..! Ε, πιο τέλειο, δεν έχει!
    xx

  4. Τι λιγότερο να περιμένει κανείς από τον Tom Ford..αυτή την εξαιρετική τριάδα αν μου το κανανε δώρο δεν νομίζω να το ξεχνούσα ποτέ😍😍το χρυσαφένιο gloss είναι πραγματικός πειρασμός φαντάζομαι κ το άρωμα το ίδιο μιας κ τα αρώματα του Tom έχουν τις νότες που με αντιπροσωπεύουν!! I love you Tom

  5. Αχ, Tom, αχ αχ αχ! Δε θα ξεχάσω που πέρυσι για πάρτη σου έβαλα στην άκρη ένα ποσό για το “Noir” και 3 μέρες μετά μας βρήκε η καραντίνα και μου έμεινε το άρωμα να το φοράω στο σπίτι ένα χρόνο κοντά! Καταραμένε covid!

  6. @Stella: Ε βεβαίως! Βεβαίως! Δεν θα κολαστούμε με όποιον και όποιον! 😀😀😘

  7. @Maryl: Όλες μας τα θελουμε όλα!!! Tom είμαι αυτός!! 😀❤️

  8. @Sofia Marga: Και εγώ ξετρελάθηκα με τις σκιές. Κόσμημα για το νεσεσέρ και δεν τελειώνουν! Έχω μια μονή σε μπρονζε απόχρωση και φέτος θα είναι το τρίτο καλοκαίρι που θα την χρησιμοποιήσω! 🙂😘🌺

  9. @Τζενη: Έχεις δίκιο. Αξέχαστο δώρο θα ήταν αυτό. Everybody loves Tom! ❤️

  10. @Sheena: Σε νιώθω απόλυτα. Αγαπημένο το Noir ίσως περισσότερο και από το Black Orchid…

  11. Εγω παντως την αμαρτία μου την λέω. Την δίψα μου για Tom Ford την κόρεσα στο Scarlet. Ας ειναι και παλιές σεζόν…. Je m’ en fous!

  12. @julia Καλως ήθρες!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά και να επέστρεψες δυναμικά!Είχα ανησυχήσει με την απουσία σου.
    Το άρωμα παιδιά είναι αρκετά βαρύ για καλοκαιρινό -Tom βέβαια είναι αυτός σιγά μην κυκλοφορούσε ελαφρύ άρωμα…Πολλοί το χαρακτηρίζουν χειμερινό και θα συμφωνήσω.Είχα πάει να το μυρίσω για να γράψω γι’αυτό σε μια σελίδα που έχω στο instagram πριν κάποιες μέρες και το βρήκα πολύ βαρύ ανατολίτικο!!!Αν το επιλέξετε για καλοκαίρι μόνο βράδυ φοριέται και μια ψεκασιά.Από Σεπτέμβρη νομίζω θα είναι ωραία επιλογή.Περιμένω εντυπώσεις από την Στρατηγό των αρωμάτων @Stella όταν το δοκιμάσει!

  13. @Panos: Καλώς σε βρήκαμε Πάνο μας! Όσο για το Soleil Brulant ποια είμαι εγώ να μιλήσω που φοράω άνετα τα καλοκαιρινά βραδιά και Noir και Black Orchid και Velvet Orchid, το δε Black Orchid “Hair Mist” το λιώνω! 😀 ( α ξέχασα και την άλλη αγάπη το Soleil Blanc στο λευκό μπουκάλι)

  14. @Stella: Σωθήκαμε εμείς οι Φορτντιτσες με το Scarlet. 🤪😂

  15. @Julia πάω πάσο …με τις επιλογές των αρωμάτων δεν παίζουμε κατά το γνωστό περί ορέξεως😂

  16. @Panos τώρα μίλησες στην καρδιά μου!! Ώστε ειναι βαρύ κ ανατολίτικο ε?? Ναι συμφωνώ με Τζουλια στο 100% ναι κ καλοκαίρι βεβαίως κ πρωί κ χαράματα κ μεσημερι κ όλα!! Αν θυμίζει το velvet orchid τότε ναι με χίλια γι αυτό

  17. @TZENH ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ σε παρακαλώ Τζένη μην μπούμε Ιούλιο-Αυγουστο μεσημέρι στο ίδιο βαγόνι του Metro😂😂😂

  18. Λοιπόν ακούστε… Υπαρχει tip για τα “βαρια” για να φορεθούν καλοκαίρι ή και όποτε θελουμε, χωρίς πρόβλημα. Εγω το έμαθα και το κάνω και είναι πραγματικα σωτήριο, γιατί μπορείς να φορέσεις τα πάντα. Δυο ψεκασμους στην κοιλιά χαμηλά στον αφαλό και είσαι ο.κ. Κάντε το και φορέστε τα ΠΑΝΤΑ χωρίς δισταγμό!

  19. @Julia, όπως το είπες!…όχι απλά φανταστική συσκευασία η διπλή σκιά, αλλά κόσμημα ❣️
    xx

  20. (Ένα αχχχχχχχχχχ… πλανάται στην ατμόσφαιρα)
    Μουτςς

  21. @Litsa: Το ειχα γραψει σε δυο σημεία το αχχχχχ!!! Και μετά για κάποιο λόγο το έκανα delete ( μου φάνηκε too much…) και τώρα το εγραψες εσυ!!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🥰🥰🥰🥰💜💜💜

  22. @Panos χαχαχαχα μην ανησυχείς καθόλου αν με πετύχεις ποτέ θα είναι μετά το 202…. γιατί μετρό εδώ στην Θεσσαλονίκη μόνο σαν λέξη το ξέρουμε….ωραίο tip Στέλλα

  23. @STELLA ενδιαφερον κολπάκι αυτό για την εφαρμογή του αρώματος θα το δοκιμάσω σίγουρα. Πριν λιγο καιρό σε θυμήθηκα γιατί σε παλιότερο ποστ η Julia σου είχε προτείνει αντηλιακη πούδρα της lancaster αν θυμάμαι καλά. Υπάρχει μια εταιρεία υποαλλεργικών καλλυντικών η bell hypoallergenic πολύ γνωστή στο εξωτερικό με υποαλλεργικά προϊόντα μακιγιάζ στην κατηγορία clean beauty.Οι τιμές πολύ χαμηλές τύπου essence – catrice αλλά τα προϊόντα εξαιρετικά ποιοτικά και clean.Η εταιρεία έχει ερθει στα HONDOS πολύ καιρό αλλά από διαφήμιση τίποτα και ο κόσμος δεν την γνωρίζει καν.Υπάρχει compact πουδρα,foundation με spf 50 που δεν το βρίσκεις εύκολα σε τετοιο spf και σε αρκετες αποχρώσεις σε χαμηλή τιμή.Αν εξακολουθείς και χρησιμοποιείς τετοια προϊόντα ψαξτο. Αξιζει να ασχοληθείτε με αυτή την εταιρεία είναι διαμαντάκι και θα παει στον βρόντο αν δεν την προωθήσουν εδώ στην Ελλάδα.

  24. @Panos λέω και εγώ που τα γνωρίζω τα Bell hypoallergenic!!Μα φυσικά εδώ μας τα είχε προτείνει η @Τζούλια 😁😁😁
    @Τζούλια @Στέλλα αυτο το Scarlet με έχει σώσει πολλές φορές ουκ ολίγα δώρα έχω κάνει και το κουτάκι δώρου είναι απιθανο😁😁😁

  25. @SofiaT: Μεγάλη επιτυχία αυτό το Scarlet beauty box και σε πολύ καλές τιμές. Το δικό μου είχε και κραγιόν TF!

  26. @SOFIAT Συγνώμη παιδιά δεν το θυμόμουν καθόλου οτι τα είχε παρουσιάσει η Julia και πολύ καλά έκανε γιατί είναι κορυφαία στο είδος τους και για τις τιμές τους.Εσείς οι κυρίες ξαναθυμηθείτε τα με αυτην την ευκαιρία

  27. Καλησπερα
    Θαυμαστρια και εγω του κ. Τομ για τα εξαιρετικα στο ματι και στην ποιοτητα προιοντων
    @Panos καλως ηρθες
    Παντα ενδιαφερουσα η αποψη σου για μενα
    Καλο απογευμα σε ολους και ολες

  28. @Julia τυχερούλα 😘😘😘😘
    @Panos είναι γεγονός το Bb είναι ψαγμένο 😁😁😁😁

  29. @STELLA και @PANOS εγώ ψεκάζω από ακόμα πιο χαμηλά….μην πάει ο νους σας στο πονηρό,βρε… ψεκινάω από αστράγαλο και φτάνω πίσω από το γόνατο…επίσης, κάνω ένα φσιιιτ στον αέρα και περνάω από κάτω!!

  30. Λιώνω σαν παγωτό το ηλιοβασίλεμα. Αργά και βασανιστικά. Black Orchid και στη θάλασσα… Και αχ….

  31. @CELIA Ο ψεκασμός στην κοιλιά έχει νόημα… Ειναι σημειο που αφ΄ενός διατηρείται ζεστό, αρα το άρωμα ανδεικνύεται και ανεβαίνει όσο περνάει ο χρόνος, χωρίς να πνίγει ουτε εσενα, ούτε τους άλλους. Το ψέκασμα στα γόνατα και τους αστραγάλους παλιο και κλασσικό, όταν οι γυναικες φορούσαν φουστες κι ανεβαιναν τις σκάλες, οπότε οι άλλοι που ακολουθούσαν τυλίγοταν στο άρωμα τους. Παρομοίως και ο ψεκασμός που έκαναν τότε, στον ποδόγυρο της φούστας τους.

  32. Μα τι ωραίες συσκευασίες σε χρυσό χρώμα!!!! Πάλι μεγαλούργησε ο αγαπημένος Τομ

  33. ❤️💛💜💛♥️❤️🧡💚💛💜💜💛❤️♥️♥️💙💚💛💜💜💛💚💙❤️♥️♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.