Review: Vichy  Capital Soleil UV- Age Daily SPF 50, το καθημερινό  «αόρατο» αντηλιακό νέας γενιάς

 

 

 

Η ρύπανση- ειδικά για όσες από μας ζούμε σε μεγάλες πόλεις- δεν γνωρίζει από εποχές είναι πάντα παρούσα. Από την άλλη (να το γράψω για χιλιοστή φορά) και ο ήλιος είναι πάντα εκεί.  Ακόμα και αν δεν τον βλέπουμε, ακόμα και αν έχει συννεφιά, οι ακτίνες UVA είναι παρούσες όλο τον χρόνο.  Ρύπανση+UVΑ = φωτορύπανση – ο πιο σύντομος δρόμος για πρόωρη γήρανση.

 

Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει και τη φωτογήρανση αλλά και τη φωτορύπανση είναι η καθημερινή χρήση φωτοπροστασίας αλλά με ένα προϊόν που να μπορούμε εύκολα να το χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Να είναι ελαφρύ, να απλώνεται γρήγορα, να απορροφάται στη στιγμή, να μην αφήνει κανένα ίχνος, κανένα λευκό σημάδι στην επιδερμίδα, αλλά παράλληλα δεν θα ήταν ασχημο να έχει και αντιγηραντική, αντιοξειδωτική δράση. (με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια)

 

Σε αυτή την ανάγκη απαντάει η Vichy δημιουργώντας μια νέα γενιά αντηλιακών υψηλής προστασίας με αόρατο φινίρισμα και φυσική αίσθηση.

 

 

 

 

 

Το «μυστικό» πίσω από αυτές τις συνθέσεις είναι το “Netlock” μια νέα τεχνολογία που προσφέρει υψηλή προστασία, μεγάλη ανθεκτικότητα και λεπτόρευστη υφή. Τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε μικροσταγονίδια γέλης η οποία μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα σχηματίζει ένα λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό φιλμ.

 

Το Capital Soleil UV Age SPF 50 εκτός από υψηλή προστασία στις ακτίνες UVA και UVB επιπλέον προσφέρει διόρθωση στα σημάδια γήρανσης, ρυτίδες και κηλίδες και έχει αντιοξειδωτική δράση. Η συνθεσή του είναι υποαλλεργική, μη φαγεσωρογόνα, δεν τσούζει τα μάτια, δεν περιέχει σιλικόνες και μικροπλαστικά ενώ αντέχει στο νερό και τον ιδρώτα. Ένα προιόν για καθημερινή αντηλιακή προστασία όλο τον χρόνο.

 

 

 

 

Aκολουθεί review από το bb girl SofiaT,  που το χρησιμοποιεί και παρακάτω μας γράφει την εμπειρία της.

 

“Σήμερα θα σας μιλήσω για το απόλυτο αντηλιακό για τις δικές μου απαιτήσεις και δεν το λέω τυχαία θα σας εξηγήσω  το γιατί. Ψάχνω για αντηλιακό που και να με προστατεύει από τον ήλιο αλλά και να μου παρέχει και αντιγήρανση.

 

Εξάλλου ο ήλιος κάνει καλό με μέτρο και προστασία.  Γι’ αυτο έψαξα αρκετά και αυτά που ήθελα σαν καταναλώτρια τα βρήκα στο για μένα τέλειο αντηλιακό το Vichy capital Soleil  UV Age Daily spa 50+

 

Μιλάμε για ένα αντηλιακό νέας γενιάς, το οποίο παρέχει προστασία αλλά και αντιγηρανση!!!

 

Βασικό για εμένα μιας και διαλέγω για το πρόσωπο υψηλό δείκτη,  είναι η υφή του κάτι που είναι δύσκολο στα αντηλιακά με μεγάλο  δείκτη προστασίας. Τα περισσότερα είναι πολύ παχύρευστα και αφήνουν λευκά σημάδια. 

 

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο είναι ένα αντηλιακό με λεπτόρρευστη υφη και δεν αφήνει ίχνος από λευκά σημάδια! Και το καλύτερο είναι ότι απορροφάται τελείως από το δέρμα εξασφαλίζει αόρατο τελείωμα, ανάλαφρη αίσθηση,  αφήνει την επιδερμιδα μου να αναπνέει,  δεν με τσούζει καθόλου στα μάτια και παραμένει σταθερό και εξαιρετικά ανθεκτικό όλη μέρα. Διαβάζοντας κάποια πράγματα γι αυτό έμαθα ότ εκτός από πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας το συγκεκριμένο περιέχει  πεπτίδια, νιασιναμιδη, κλάσματα προβιοτικων δηλαδή ό, τι καλύτερο μας πρπσφέρει σήμερα η κλοσμετολογία  για αντιγηρανση, προστασία αλλά και μείωση των ρυτίδων και των σκούρων  κηλίδων!

 

Νομίζω μετά από όλα αυτά  αυτό το αντηλιακό θα θέλετε να το δοκιμάσετε!!”

 

Εάν το αγοράσετε θα σας δώσουν και δώρο σε δείγμα το. H.A epidermic filler 10ml. Γι’ αυτό το υπέροχο προϊόν θα σας μιλήσω άλλη φορά…

 

SofiaT.

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!Μόλις γύρισα από τα ψώνια.. Έχω και συνεχεια😁😁αλλά δεν με νοιάζει γιατί έχω την απόλυτη προστασία από τον ήλιο μιας και σήμερα είναι μια πολύ ζέστη μερα🌞🌞
    Το αντηλιακό που σας προτείνω εγώ και η @Τζούλια εάν το δοκιμάσετε θα το λατρέψετε
    μπορείτε να πάρετε πρώτα ένα δείγμα και θα με θυμηθείτε!!

  2. Ωραίο αντηλιακό πόλης θα το χαρακτήριζα Σοφία, πράγματι απορροφάται και δεν αφήνει λιπαρότητα, από τα πιο λεπτόρευστα που κυκλοφορούν ,θυμίζει λίγο σε σύσταση το Shaka Fluid από La Roche Posay. Πολύ ωραίο αντηλιακό νεας γενιάς είναι και το καινούριο της La Roche Posay Anthelios Age Correct Phytocorrection ,είναι σίγουρα πιο ενυδατικό με νιασιναμίδη, υαλουρονικό και λειτουργεί και θεραπευτικά για τις ήδη σχηματισμένες φθορές από την φωτογήρανση και υπόσχεται ότι έχει και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Της vichy είναι πιο ματ ενώ της LRP πιο πλούσιο και ενυδατικό κατάλληλο για πιο μεγάλες ηλικίες με περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις .Και τα 2 πάντως είναι αντηλιακά νέας γενιάς, πολυεργαλεία δηλαδή…πάνε τα αντηλιακά που προστάτευαν απλώς από UVA και UVB ακτινοβολία τώρα μόνο καφέ που δεν ψήνουν.

  3. @Panos ναι μοιάζει πολύ στη υφή με το la Roche,
    και όντως οι διαφορές τους είναι πολύ λίγες.
    Απλά εγώ την ενυδάτωση την παίρνω πιο πολύ από την ενυδατική μου που βάζω πρώτα η το σερουμ (ανάλογα τα κέφια μου)το αντηλιακό είναι το τελευταίο step στην ρουτίνα μου.

  4. Θελω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω, η VICHY είναι μάρκα εγγύηση!! Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχω κολλήσει με την αντηλιακή Frezyderm Velvet 30 spf και είμαι τόσο ευχαριστημένη που δύσκολα θα την άλλαζα, αλλά τουλάχιστον ένα δείγμα από την αντηλιακή της VICHY θα το ζητήσω για να τις εναλλάσσω μέσα στο καλοκαίρι…

  5. Kαλημερα
    Ειχα απορια και εγω γιαυτο το νεο “διαφορετικο” αντηλιακο
    Θελω να το δοκιμασω
    Μου εκανε εντυπωση επισης το γεγονος οτι εχει λευκο μπουκαλι και οχι πορτοκαλι οπως τα περισσοτερα αντηλιακα
    Ειμαι οπως και η @maryl κολημμενη με την Frezyderm Velvet και την lierac
    Η αγαπη μου ομως για τα καλλυντικα θα με κανει να το δοκιμασω και αυτο γιατι δεν θα συγχωρω τον εαυτο μου να μην εχει προσωπικη αποψη
    Νεο προιον χωρις να το δοκιμασω, ….ποτε ποτε ποτε

  6. @SofiaT: Ξέρεις, ξέρεις εσυ! Από τα «άδυτα!».. 😂😂😂😂💜💜💜💜

  7. @Julia ακριβώς!!είχα αποκλειστικοτητα 😁😁😁😁

  8. το εβλεπα εδω και λιγο καιρο στα online φαρμακεια και μου κινησε την περιεργεια… νομιζω οτι θα ειναι στις επομενες αγορες μου

  9. Αγαπημένο θέμα τα αντηλιακά!Είναι μέσα στους φετινούς μου στόχους να το αγοράσω.Πήρα για αρχή της apivita από την καινούργια της σειρά και μου αρέσει πολύ.Αλλά θα τελειώσει γρήγορα γιατί το σωληνάριο είναι 50ml.Βέβαια,το καλοκαίρι βάζω στην παραλία το frezyderm sun screen velvet tinted το οποίο έχει φανταστική υφή,σαν να βάζεις foundation.Όμως,μου πέφτει λίγο σκούρο κι έτσι περιμένω να μαυρίσω πρώτα.Το apivita ήταν σε προσφορά 50% το δεύτερο αντηλιακό κι έτσι μπήκα σε πειρασμό.

  10. Ενώ φαίνεται πως παρέχει πολλά καλά κ με καλές προδιαγραφές, δυστυχώς όσα μα όσα αντιηλιακά προσώπου έχω δει τα ακριβή συστατικά τους κανένα δεν μπορεί να ξεπεράσει το melascreen της Ducray τα οποία είναι εξαιρετικά κ ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ με έσωσε κ βοήθησε κ πολύ το δέρμα μου αντιθέτως απο της La roche που μου έτσουζε τραγικά τα μάτια😕

  11. Εξαιρετικά ενδιαφέρον! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Πάντως τα τελευταία χρόνια η αγορά των αντηλιακών έχει απογειωθεί. Όσο θυμάμαι την ταλαιπωρία σε προηγούμενες δεκαετίες, να βρεις το σωστό, να μην είναι πολύ λιπαρό, να μην ασπρίζει, να μην κολλάει…. Για μένα το καλοκαίρι ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία για το δέρμα μου. Τώρα έχω πάμπολλες επιλογές, με εγγύτητα!

  12. @SOFIA T ,σε βλέπω να παίρνεις ντοκτορά στην Χημεία με όλη αυτήν τη μελέτη….
    Η vichy είναι ασφαλώς ένα brand που δεν θα περίμενα κάτι πιο λίγο….μ’ αρέσει που το φοράς και στα μάτια και δεν τσούζει….

  13. @Stella εγώ να δεις!!Δεν ξέρω πόσες εταιρίες έχω δοκιμάσει,!!άσε για το σωμα που τις πρώτες ημέρας λόγω φωτο αλλεργίας υπέφερα😐😐
    @Celia κάτσε να δεις για το επόμενο προϊόν χαχαχα
    @Τζένη Κασαπιδου την Ducray την εκτιμώ για την σειρά που έχει για την τριχόπτωση. Το αντηλιακό το είχα δοκιμάσει παλαιότερα είχε και προσφορά 1+1 απλά ήθελα να απορροφάται πιο γρήγορα στο δικό μου το δέρμα άφηνε πολύ λίγη αστρικά που μετά από λίγο έφευγε βέβαια 😁

  14. Πολύ ωραία! Αγαπώ τα προϊόντα της Vichy, γιατί τα περισσότερα ταιριάζουν στο δέρμα μου! Στα πολύ συν ότι καταπολεμά και τις κηλίδες.
    xx

  15. @SOFIA T και Τζουλια μετα απο αυτη τα αντηλιακα μηπως να δουμε και τα αδυνατιστικα και τα αγαπημενα λαδακια (προσωπου και σωματος)

  16. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και σίγουρα θα επιδιώξω να τη δοκιμάσω. Προς το παρόν περιμένω κι εγώ να έρθουν τα apivita που παρήγγειλα. Την πάτησα όμως και το φαρμακείο συνεργάζεται με acs. Οπότε βλέπω να τα φοράω το φθινόπωρο. Μήπως να παραγγείλω αυτήν που θα έρθει νωρίτερα με άλλη courier;

  17. @Sofiat ναι αφήνει μία ελαφριά ασπρίλα που φεύγει μετά από λίγο, αλλά επειδή έχω ευαίσθητο δέρμα κ ευαίσθητα μάτια οσα ειχα δοκιμάσει με έτσουζαν τα μάτια κ ενώ ειμαι της αλλαγής έψαξα αρκετά αντιηλιακά αλλά μολις βλέπω τα συστατικά παρότι λενε μη φσγεσωρογόνα έχουν συστατικά που φράζουν τους πόρους δυστυχώς!! Αν δεν είχα θέμα παντως σίγουρα οι δύο επιλογές μου θα ήταν το shaka fluid της La roche κ της Vichy το capital soleil το κλασικό

  18. Από τη στιγμή που δοκίμασα το frezyderm κόλλησα και το έβαλα στην κατηγορία “ΤΕΛΕΙΟ” επειδή το ένιωθα άνετο στο δέρμα μου και δεν άφηνε αυτά τα απαίσια ασπράκια – μακαρονάκια (άσχετα που αν κατά λάθος πλησιάσω τα μάτια μου το τσούξιμο φτάνει οριακά σε τύφλωση). Τώρα διαβάζοντας το post αυτό που μου έμεινε είναι ότι δεν τσούζει. Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μπει στην κατηγορία “ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ”
    Μουτςς

  19. Ναι, συμφωνώ κι εγώ για post με θέμα κρέμες αδυνατίσματος! Θα περιμένω, κορίτσια! .. γιατί η ζυγαριά μου δείχνει παραπάνω κιλάκια. Ο εγκλεισμός, βλέπετε..!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.