essence Trend Edition, το μακιγιάζ “The Glowin ‘golds”

 

 

 

H essence μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε τη δική μας Χρυσή Ώρα.  Τις καλοκαιρινές μέρες και συχνά πριν από το ηλιοβασίλεμα, υπάρχει μια ξεχωριστή ώρα όπου το φως γίνεται λιγότερο έντονο και διαπερνά όλο τον κόσμο σαν ένα απαλό φίλτρο.

 

Οι φωτογράφοι λατρεύουν να περιμένουν αυτή την τέλεια στιγμή για να τραβήξουν τη χρυσή φωτογραφία.

 

Με την σειρά της essence Trend Edition The Glowingolds, μπορούμε τώρα να δημιουργήσουμε αυτή τη στιγμή μόνοι μας όποτε το θέλουμε. Η Trend Edition λειτουργεί σαν ένα λαμπερό χρυσό φίλτρο που εξασφαλίζει μια φυσική, ηλιόλουστη επιδερμίδα.

 

Όπως πάντα  skin conscious με πολλά οφέλη για το δέρμα και συστατικά όπως βιταμίνες C και Ε, τα προϊόντα συνδυάζουν σωστά τη φροντίδα και το μακιγιάζ.

 

Σημειώστε ότι η Trend Edition θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούνιο του 2021.

 

I LOVE EXTREME
limited crazy volume mascara

Η δημοφιλής μάσκαρα από την κλασσική σειρά έρχεται τώρα σε αυτήν την Trend Edition, σε περιορισμένη έκδοση με έναν εκλεπτυσμένο, χρυσό σχεδιασμό. Η κρεμώδης, βαθιά μαύρη υφή της best seller μάσκαρα  δίνει  εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες. Περίπου 3,59 €

 

 

 

 

 

body shimmer gel

Χρυσή εμφάνιση παντού: Η ελαφριά υφή του gel με βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ δημιουργεί ένα απαλό αποτέλεσμα στο δέρμα. Με την καινοτόμο φόρμουλά του, το shimmer gel εξασφαλίζει μια απαλή, λαμπερή επιδερμίδα στην περιοχή του λαιμού, στα χέρια ή στα πόδια. Με ελαφριά υφή και φρέσκο άρωμα καρύδας.

Περίπου 4,49 €

 

 

 

 

 

vitamin C glow serum

Βιώσιμος και αποτελεσματικός: ο ορός με βιταμίνη C προάγει τη φυσική λάμψη του δέρματος – η ελαφριά του σύνθεση λειτουργεί ως  τέλεια βάση μακιγιάζ για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Περίπου 4,89 €

 

 

 

 

 

vitamin C baked highlighter

Το «ψημένο» highlighter όχι μόνο δίνει στο δέρμα μια όμορφη λάμψη, αλλά του παρέχει και πολύτιμη βιταμίνη C για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Η υφή είναι εξαιρετικά μαλακή, με πολύ μεγάλη απόδοση και αναμιγνύεται εύκολα.

Περίπου 4,19 €

 

 

 

 

 

hydrating golden face mask

Είστε σε διάθεση για λαμπερή επιδερμίδα και υγιή λάμψη σε μόλις 15-20 λεπτά; Απλώς απλώστε την ενυδατική χρυσή μάσκα προσώπου στην πολυτελή χρυσή απόχρωση στο καθαρισμένο δέρμα και voilà: η ενυδατική γλυκερίνη αφήνει το δέρμα απαλό με μια επιπλέον δόση λάμψης.

Περίπου 2,49 €

 

 

 

 

 

caring shimmer lip oil

Η ελαφριά υφή του λαδιού χειλιών περιέχει jojoba oil και βιταμίνη Ε για να εξασφαλίσει έντονα ενυδατωμένα χείλη. Με τη λεπτή χρυσή λάμψη του, το λάδι χειλιών έχει plumping αποτέλεσμα – χωρίς να κολλάει. Το διαφανές χρυσό και ζεστό ροδακινί είναι τα χρώματα αυτής της σεζόν.

Περίπου 2,89 €

 

 

 

 

 

vitamin E baked luminous bronzer

Το Bronzer είναι απαραίτητο για μια λαμπερή μπρονζέ εμφάνιση, καθώς ζεσταίνει το πρόσωπο όμορφα και φαίνεται πολύ φυσικό. Χάρη στην υφή και τη διακριτική χρυσή λάμψη, το  φωτεινό bronzer αναμιγνύεται εύκολα και είναι υπέροχα απαλό στο δέρμα. Η βιταμίνη Ε παρέχει επιπλέον φροντίδα. Περίπου 4,89 €

 

 

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Μ’έψησε το body shimmer gel – πέρα από το ότι λατρεύω τη μυρωδιά της καρύδας, έχει και όμορφη συσκευασία! Και το highlighter βεβαίως-βεβαίως! Μα γιατί να μη μένουμε σε νησί, το σκέφτομαι κάθε καλοκαίρι!
    Καλή εβδομάδα!

  2. Καλημερα….να πω τι μου αρεσε…..δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο απο το vitamin C glow serum
    Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα η λατρειαΚαλη εβδομαδα να εχουμε

  3. @Sheena: Σήμερα από το πρωί που ξύπνησα σκέφτομαι: θέλω νησί… θέλω νησί…και για μένα το πιο ενδιαφέρον από τη νέα συλλογή είναι το Body Shimmer.. 💜

  4. @Rania: Και είναι και σε ωραία συσκευασία στα 20ml ιδανικό για καλοκαιρινά νεσεσέρ Ρανια μου!

  5. @julia εννοειται…ομορφη συσκευασια βολικη και οτι πρεει για μενα που ο ηλιος και η θαλασσα ποτε δεν μου ειναι αρκετα
    Ολη μερα με την αλμυρα στο σωμα μου και τον ηλιο απο ψηλα να μην τελειωνει η μερα και το καλοκαιρι ποτε

  6. Πολύ όμορφες συσκευασίες, ωραιότατο το χρυσό χρωμ5, ειδικά όταν έχεις μαυρίσει, και με αυτές τις απίθανες τιμές που πάντα έχει η Essence θα τα πάρω όλα με την πρώτη ευκαιρία!

  7. @Ju: Αλήθεια είναι, όντως! Μα τα βλέπεις και τα φαντάζεσαι σε μαυρισμένη επιδερμίδα, μαλλιά χαλαρά να λάμπουν στο χρυσό φως του ήλιου και ένα δροσερό μελτεμάκι να φυσάει! Αυτή η καραντίνα με έκανε να αλλάξω κοσμοθεωρία, χαχαχαχα!

  8. Αγαπημένη Essence το body shimmer gel πρέπει να προστεθεί στη συλλογή μου άμεσα!! Τα body shimmer είναι το top του καλοκαιριού χωρίς αμφιβολία! Αλλα κ το glow serum εϊναι τέλειο για τις μικρές μας αποδράσεις

  9. @Sheena: Και τις δυό μας! Και τα δυο winter girls! Άτιμη πανδημία τι μας έκανες!! 😃😃😃

  10. Το body shimmer gel μου έκανε κλικ.
    Μουτςς

  11. Φανταστικά προϊόντα και απίστευτα χαμηλές τιμές! Η μάσκαρα θα αγοραστεί επί τρία, για τα τρία κορίτσια της οικογένειας, και το highligher θα είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό αξεσουάρ!
    xx

  12. Body shimmer!Κι εγώ θέλω νησι!!!Άλλο βέβαια!χαχα

  13. Αναδιαμφισβήτητα τα προ’ι’όντα του brand είναι value for money…. ειδικά οι μάσκαρα της εταιρίας είναι εξαιρετικές….
    Μου κίνησε το ενδιαφέρον το σερουμ με βιταμίνη C….δοκίμασα πρόσφατα ένα της Catrice που μου έφερε μια φίλη από Γερμανία κι ομολογώ πως εξεπλάγην ευχάριστα….

  14. Πολύ καλά προϊόντα και φυσικά πάντα έχουν πολύ καλές τιμές!!!! ♥️💜💙💚♥️💚♥️♥️💚♥️💚💙💚💙💚♥️💚♥️💚♥️💚❤️💚❤️❤️💚❤️💚💙♥️ Το νεσεσερ μου χρειάζεται το bronzer!

  15. @Julia ευχαριστώ πολύ. Πάντα μου αρέσει να διαβάζω ξανά και ξανά το bb! Γιατί συνεχώς μαθαίνω..!
    xx

  16. Το body shimmer gel το έχω πάρει ήδη!!! Το γκλιτερ του είναι φανταστικό και η μυρωδια της καρύδας με ταξιδεύει!!! 🧡💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️❤️💜❤️💜❤️❤️♥️❤️💚❤️💚❤️ Υπέροχο προϊόν και φυσικά value for money!!!! Δεν λυπάσαι να το απλώσεις στο σωμα σου βρε παιδάκι μου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.