Guest Post, Review για το serum VICHY LIFTACTIV SUPREME HA EPIDERMIC FILLER 

 

 

 

Πριν από πολλά χρόνια είχα διαβάσει για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα  του ABC NEWS που πρόβαλε μια εκπομπή για ένα χωριό της Ιαπωνίας, το χωριό Yuzurihara, στο οποίο κατοικούν οι μακροβιότεροι άνθρωποι.

 

Έχει χαρακτηριστεί  ως το “Village of Long Life,”  χάρη στη  διατροφή της περιοχής που είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ το οποίο προέρχεται από τα τοπικά αμυλούχα τους όπως το satsumaimo, μια γλυκοπατάτα, satoimo, μια κολλώδη λευκή πατάτα και το imoji, μια ρίζα πατάτας.

 

Οι κάτοικοι του χωριού παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους δεν παρουσιάζουν τα συνήθη συμπτώματα γήρανσης όπως ρυτίδες, εκφύλιση αρθρώσεων, προβλήματα όρασης κ.λ.π

 

Οι επιστήμονες μετά από σχετικές έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα  ότι το μυστικό που διατηρεί τους κατοίκους του χωριού τόσο νεανικούς ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία,  κρύβεται στα υψηλά επίπεδα υαλουρονικού οξέος που οι κάτοικοι διατηρούν στο σώμα τους λόγω της ποσότητας που προσλαμβάνουν μέσα από τη διατροφή τους.

 

 

 

 

                                            Τι είναι όμως το υαλουρονικο οξύ?

 

Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που παράγεται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα και βρίσκεται κυρίως στους συνδετικούς ιστούς και τα κύτταρα της επιδερμίδας.

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι διαθέτει την ιδιότητα να έλκει έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Επιπλέον, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα κύτταρα συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση και  βοηθαει στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.

 

Όλα αυτά μεταφράζονται στο ότι διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος μειώνει τις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας,  ενώ παράλληλα ρυθμίζει τα επίπεδα της ενυδάτωσης στο δέρμα.

 

Όσο αφορά στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ μέχρι κάποια ηλικία δεν έχουμε πρόβλημα  στην παραγωγή υαλουρονικου οξέως, συνήθως μετά τα 40 έτη,  η συγκέντρωση του μειώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αφυδατώνεται πιο εύκολα και να  χάνει τον όγκο και την ελαστικότητα της.

 

 

 

 

Μετά από όλα αυτά που διάβασα bb girls,   αποφάσισα εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσω κάποιο όρο η σερουμ  θα ήταν σίγουρα κάποιο με βασικό συστατικό  το υαλουρονικο οξύ!

 

Δοκίμασα αρκετά και κατέληξα στο αγαπημένο μου, το οποίο δεν είναι άλλο από το ….

 

 

                               VICHY LIFTACTIV SUPREME HA EPIDERMIC FILLER 

 

 

 

 

Πρόκειται για εναν καινοτόμο ορό αντιγήρανσης που στοχεύει σε  όλες τις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας στο πρόσωπο αλλά  και στην περιοχή των ματιών. Λίγες σταγόνες αρκούν  και εγώ προσωπικά είδα  ορατά αποτελέσματα που βελτιώνονται προοδευτικά με την καθημερινή χρήση.

Η φόρμουλα του περιλαμβάνει :

 

– 1,5% καθαρό υαλουρονικό οξύ & Volcanic νερό VICHY το γνωστό ηφαιστειακό νερό της Vichy .

 

Το υαλουρονικο οξύ που περιέχει είναι χαμηλού και υψηλού βάρους άρα..

 

– Το 1% χαμηλό μοριακό βάρος,  διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες αποκαθιστώντας σταδιακά την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

-Το 0,5% υψηλό μοριακό βάρος,  αναπληρώνει το δέρμα στην επιφάνεια, προσφέροντας ενυδάτωση και λείανση .

 

Το VICHY VOLCANIC WATER ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος και είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον είναι ενισχυμένο με  βιταμίνη CG, επίσης γνωστή ως (Γλυκοζιτης Αςκορβυλιου) είναι μια συνθετική μορφή της βιταμίνης C και διαθέτει παρόμοια οφέλη φροντίδας του δέρματος όπως αντιοξειδωτική προστασία, αντιγηραντικές ιδιότητες και βελτιωμένη λάμψη του δέρματος. Ενεργοποιείται κατά την απορρόφησή της στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας .

 

Η υφή του είναι σε μορφή αραιού τζελ,  αρκετά ελαφριά και απορροφητική αν και θέλει περίπου 1 λεπτό απαλό μασάζ για να απορροφηθεί εντελώς.  3  με 4 σταγόνες είναι αρκετές για όλο το πρόσωπο αλλά  και τα μάτια και δεν  αφήνει καθόλου κολλώδη αίσθηση.

 

Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ εφόσον έχω καθαρίσει το πρόσωπο μου, απλώνω στο πρόσωπο 2 με 3 σταγόνες και κάνω ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί .

 

Ένα έξυπνο tip που εφαρμόζω είναι ότι πάντα χρησιμοποιώ προϊόντα με  υαλουρονικο οξύ σε νωπό δέρμα και ποτέ σε τελείως στεγνό,  γιατί μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα!

 

Εσείς έχετε  εντάξει κάποιο προιόν με υαλουρονικό οξύ στην καθημερινή σας φροντίδα;

 

SofiaT

 

 

17 Σχόλια
  1. kαλημερα
    @SofiaT αγαπημενο μου και μενα το υαλουρονικο
    Αγαπημενα ομως πιο πολυ τα σερουμ ειτε το περιεχουν ειτε οχιΝομιζω ομως οτι τα περισσοτερα το εχουν στην συνθεση τους
    Το συγκεκριμενο προιον δεν το εχω χρησιμοποιησει, αλλα θελω να το δοκιμασωΚαι απο την δικη σου περιγραφη αλλα και απο ολα οσα εχω διαβασει γι αυτο

  2. @Rania πιστευω οτι εάν κάποια θέλει να ξεκινήσει την χρηση γενικά σερουμ …το υαλουρονικο ειναι το καλύτερο απο άποψη ( ανεκτικότητας του δέρματος και όχι μόνο) γιατι το έχουμε στον οργανισμό μας.
    Εάν το δοκιμάσεις (Vichy HA) θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένη 😊

  3. @SofiaT: Το χρησιμοποιώ, πρωί-βράδυ τις τελευταίες 15 μέρες…. 🙂 🙂 🙂

  4. @Julia εγώ το χρησιμοποιώ πανω απο μήνα 😊 πρωί-βράδυ …πολλές φορές οταν θελω έξτρα ενυδάτωση βαζω μια σταγόνα στην κρεμα ημέρας η νύχτας 😊 μου εχει γίνει απαραίτητο πια 😁😁😁😁

  5. @JULIA παντα τα καλυτερα χρησιμοποιεις και μας προτεινεις…καλη σου μερα
    @SofiaT ΝΑ ξερεις με επεισες…και δεν με λες και ευκολη στο να πειθομαι

  6. Λατρεύω τα προϊόντα με υαλουρονικο οξύ, είναι από τα λίγα που δεν βαραίνουν καθόλου το δέρμα μου και το τονώνουν απίστευτα! Αυτή την περίοδο χρησιμοποιω ενα serum της Bearth Cosmetics με υαλουρονικο, αλλά θέλω οπωσδηποτε να δοκιμάσω και της Vichy, είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες!

  7. Super πληροφορίες! Γενικά, το υαλουρονικο είναι από τα αγαπημένα της επιδερμίδας μου! Εφαρμόζοντας το καθημερινά είτε σε μορφή κρέμας που το περιέχει είτε σε μορφή serum, έχω δει αποτελέσματα. Η Vichy είναι επίσης μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Οπότε, θα το δοκιμάσω κι αυτό το προϊόν, και θα επανέλθω!
    xx

  8. Το υαλουρονικό κ το κολλαγόνο τα αγαπώ!! Το περιέχει κ η κρέμα ημέρας που χρησιμοποιώ και η νυκτός αλλά χρησιμοποιώ κ της the ordinary το σέρουμ το οποίο αποτελείται από 3 μορφές υαλουρονικού οξέως χαμηλού-μεσαίου κ υψηλού μοριακού βάρους καθημερινά κοντά ένα χρόνο!! Το συγκεκριμένο της Vichy φαίνεται εξαιρετικό κ δελεαστική επιλογή κ φυσικά καλύτερο από την απλή έκδοση Liftactiv! @Sofiat ευχαριστούμε πολύ

  9. Μπράβο Σοφια! Πολύ εμπεριστατωμένο και ενημερωτικό post! Σε ευχαριστούμε πολύ!

  10. Εγώ σας ευχαριστω ολες!!!Χαιρομαι πολυ που σας άρεσε 😊😊🥰🥰
    @Τζενη Κασαπιδου τα The ordinary τώρα που τα έφεραν τα Sephora θελω πολυ να τα δοκιμάσω
    Οπως και τα Inkey List εχουν οικονομικά και καλα προιοντα.
    Τελευταία εχω αρχίσει να υποθέτω την ιδέα να χρησιμοποιώ μια πολυ καλη ενυδατική και ολα τα
    υπόλοιπα που χρειαζεται το δερμα μου να τα περνω απο τα σερουμ που ειναι ποιο διεισδυτικά.

  11. @Sofiat ακριβώς αυτό κάνω τον τελευταίο χρόνο κ η διαφορά είναι απίστευτη!Κατά την γνώμη μου μια καλή ενυδατική ή αντιγηραντική κρέμα αρκεί δεν χρειαζεται να την αλλάζεις ποτέ κ απλά layring κάποια serum(εφόσον συνδιάζονται μεταξύ τους) κ διαφορετικούς συνδιασμούς μέσα στην εβδομάδα πρωί-βράδυ, κ η επιδερμίδα σου αντλεί όσα αντιοξειδωτικά,αντιγηραντικά συστατικά(πεπτιδια,κεραμίδια κοκ,βιταμίνες χρειάζεται με αυτό τον τρόπο κ πολύ πιο αποτελεσματικό από το να αλλάζεις κρέμες για να πάρεις ολα τα οφέλη

  12. @Τζένη Κασαπιδου ακριβώς έτσι!!!!
    Βλέπω είσαι άκρως ενημερωμένη!!!!😊😊😊

  13. Μου αρέσει η vichy,εμπιστεύομαι πολλά προϊόντα.Θα το έχω υπόψη για επόμενη αγορά.

  14. M’ αρέσουν τα fillers….ακόμα και την ημέρα μια σταγόνα μέσα στην ενυδατική θεωρώ πως είναι μια συνήθεια που πρέπει όλες να υιοθετήσουμε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.