Korres: 25 χρόνια «Αγριο Τριαντάφυλλο»

 

 

 

Η πρώτη κρέμα με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου δημιουργήθηκε στο εργαστήριο του ομοιοπαθητικού φαρμακείου Κορρές στο Παγκράτι, το 1996.

 

Στα χρόνια που πέρασαν το άγριο τριαντάφυλλο,  έγινε σύμβολο της KORRES και σταθερό σημείο αναφοράς, πρωταγωνιστής σε βραβευμένες συλλογές περιποίησης και μακιγιάζ που αγκάλιασαν τη φυσική ομορφιά.

 

Σήμερα, στο 2021 τo άγριο τριαντάφυλλο που έδωσε την πρώτη πνοή στην KORRES, συνεχίζει να «κοσμεί» προϊόντα που δημιουργούνται με την ίδια αγάπη όπως τότε στο μικρό εργαστήριο του φαρμακείου.

 

 

 

 

Η Korres γιορτάζει  αυτά τα 25 χρόνια, με μία limited edition συλλογή nail colors γεμάτη με τα χρώματά του και ένα liquid highlighter που χαρίζει την εμβληματική λάμψη και γοητεία του πιο δημοφιλούς λουλουδιού στον κόσμο και του πιο πολύτιμου λουλουδιού στο σύμπαν της Korres.

 

 

Apothecary Wild Rose

Iconic Glow Liquid Highlighter

25 Years Limited Edition

Sheer Coverage + Instant flash of light

 

Ηighlighter σε υγρή μορφή για άμεση φυσική λάμψη, ιδανική για όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, βιταμίνη C, και υψηλό ποσοστό μικροσφαιριδίων λάμψης, που αντανακλούν το φως, χαρίζει φρεσκάδα και φωτεινότητα στην επιδερμίδα με ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Το λάδι άγριο τριαντάφυλλο διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προέρχεται από τους καρπούς του λουλουδιού με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C –9x υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού-, ενώ είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α. Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και χρωματικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας. Προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, ενώ διαθέτει  ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες.

 

 

 

 

 

A rose garden made of rose colours

Gel Effect Nail Colour

25 Years Limited Edition

 

Moonstone Rose, Eternity Red Rose, Ballarina Rose, Pink Parfait Rose, Misty Rose, Cherry Brandy Rose. Χρώματα εμπνευσμένα από τη σαγήνη του άγριου τριαντάφυλλου, από τις διαφορετικές -αλλά εξίσου εντυπωσιακές- όψεις του. Άλλοτε έντονα στην παλέτα του κόκκινου και άλλοτε πιο ήρεμα, λαμπερά παστέλ. Nail colors για απόλυτη λάμψη χρώματος και διάρκεια έως 10 ημέρες.

 

 

Σε άλλα νέα, είναι υπέροχο να γίνονται events παγκόσμιας εμβέλειας και στην Αθήνα μας. Ανυπομονησία και περηφάνια. Στον παγκόσμιο χάρτη, τα φώτα είναι στραμμένα στην Αθήνα σήμερα, μέσα από τη συλλογή “Made in Greece” του εμβληματικού οίκου Dior.  Cruise Collection 2022 και η προσφορά της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

 

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Σήμερα, αν δεν κανω λάθος, είναι το event του Dior, φαντάζομαι ποσο φαντασμαγορικο θα είναι και πόσο τυχεροί όσοι το παρακολουθήσουν από κοντά… Άραγε θα υπάρχει live streaming?? Όσο για τον Κορρέ, η συλλογή Άγριο Τριανταφυλλο ήταν η πρώτη που είχε αγοράσει η μητέρα μου οταν ειχε βγει, ηταν ό,τι έπρεπε για το ξηρό της δέρμα και από τότε, της κάνω σε τακτικά διαστήματα δώρο τη wild rose day cream.. Πολύ ενδιαφέρον το highlighter!

  2. Αγαπημένη εταιρεία η Korres, με πάντα υπέροχα προϊόντα! Ιδιαίτερα η σειρά με το άγριο τριαντάφυλλο είναι η αδυναμία μου! ❤️❤️❤️

  3. Ίσως επειδή αγαπώ πολύ τα τριαντάφυλλα, είναι από τις σειρές προσώπου που δοκίμασα στην αρχική μου γνωριμία με τα Korres ( ακολούθησε η φανταστική μαύρη πεύκη) εκτός βέβαια τα αφρολουτρα και σαπούνια που έχουν τη θέση τους εδώ και χρόνια στο μπάνιο μου. Αναρωτιέμαι, πότε πέρασαν 25 χρόνια..! Αλλά, πάλι, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Γιατί σημασία έχει να περνάνε όμορφα! Όπως σήμερα, επιβεβαιώνεται πως η έμπνευση & η ομορφιά , δεν έχουν σύνορα! Πόσο περήφανη που η αφετηρία του πολιτισμού, της μόδας και της ομορφιάς είναι η χώρα μας! Συγχαρητήρια στον Dior και στις προσπάθειες όλων αυτών που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του event.
    xx

  4. Μα πόσο πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω αυτό το show!!!!Νομίζω θα το μεταδίδουν live στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος..
    Όσο για τον αγαπημένο Κορσέ τι να πεις για το άγριο τριανταφυλλο🌹🌹🌹🌹Έχω το διφασικο σερουμ της σειράς το οποίο είναι καταπληκτικο😍 Σήμερα κιόλας ημουν στα hondos center και δοκίμασα το νέο άρωμα της σειράς…Ενώ στην αρχή είναι γλυκό με νότες καρύδας στο τέλος σε εμένα μου έβγαζε κάτι πιο φρούτο σαν πεπόνι .
    Έχει κάποια bbgirl δοκιμάσει το άρωμα???

  5. Υπέροχη εμπειρία αυτη που θα ζήσεις σήμερα Τζούλια! Ανυπομονώ να μας την περιγράψεις!

  6. @SofiaT: Ναι φυσικά έχω δοκιμάσει το Aegean Bronze! Super καλοκαιρινό, ζεστό, σεξι, φέρνει στο μυαλό Κυκλαδίτικο νησί. Μου θύμισε επίσης και διάσημο καλοκαιρινό άρωμα που κάθε χρόνο ξεπουλάει…

  7. @JULIA για την διάσημη καλοκαιρινή θεά λες;;;
    @SOFIAT ,έλιωσα με τον <>…
    Για το highlighter από Korres ,ένα έχω να πω…. let there be light 🌟✨

  8. @Julia τωρα το ειδα το ονομα σου!!!!!Είσαι στους καλεσμένους!!!!!!!
    Καλά δεν έχω λογιααααα !!!!😍😍😍😍
    Μήπως είναι +Ένα ακόμα άτομο η προσκληση😁😁😁😁😁πλάκα κάνω χιχιχιχι
    Μπραβοοοοο Τζουλιαααα😘😘😘😘😘

  9. @Julia : κ εγώ Τζούλια μου τώρα είδα το όνομά σου στην πρόσκληση, ανυπομονώ τρελά να μας το περιγράψεις 😍💖

  10. @Julia Περιμένουμε πως κ πως τα νέα είμαι σίγουρη θα είναι ένα event που όλες θα θέλαμε να παρεβρισκόμασταν εκεί!
    😜😍❤💕!! Από Korre θα ήθελα να δοκιμασω το έλαιο προσώπου με μαύρη πευκη οποια το έχει δοκιμάσει θέλω τις εντυπώσεις της!!

  11. Λατρεμένα τα βερνίκια νυχιών .
    Μουτςς

  12. @Julia καλησπερα
    Τυχερη που βρισκεσαι σε τετοια επιδειξη
    Ειχα διαβασει οτι ειναι μονο 70 καλεσμενοι απο Ελλαδα
    Σιγουρα το Παναθηναικο Σταδιο θα αναδειξει τελεια την επιδειξη
    Τυχερος ο οικος που πηρε το οκ
    Ανυπομονω για λεπτομερειες “απο μεσα”
    Οσον αφορα τα ΚΟΡΡΕΣ Να ειναι γεροι ευχομαι να γιορτασουν και αλλες επετειους πολλες ακομη

  13. Θα αναζητήσω τα μανό, γιατί μου αρέσουν πολύ τα τριανταφυλλένια χρώματα.
    Περιμένουμε λεπτομέρειες από το show!!!

  14. Το highlighter με φωνάζει.Έχω ξεσηκωθεί με την επίδειξη μου αρέσει οτιδήποτε προβάλλει την Ελλάδα και έχει σχέση ,όχι μόνο με το παρελθόν της αλλά και το μέλλον της.Επίσης,μου άρεσε πάρα πολύ η setmefreecampaign για την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.