Με αφορμή το φετινό “Pride”, η Mac παρουσιάζει την συλλογή “Pride & Joy”.

 

 

 

 

Για να συνεχίσουν οι εορτασμοί – και με έμφαση στην αυθεντικότητα – οι Make Up Artists της Mac,  είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το πιστό της κοινό να βρει το τέλειο “Pride look” με χαρούμενα χρωματιστά προϊόντα που αναδεικνύουν την δική τους Υπερηφάνεια –από τις πιο απαλές μέχρι τις πιο έντονες αποχρώσεις.

 

 

 

 

 


Μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία της με LGBTQIA+ οργανώσεις και τη συγκέντρωση πάνω από $500.000.000 μέσω του προγράμματος VIVA GLAM, η Mac είναι αποφασισμένη όχι μόνο να συνεχίσει τους εορτασμούς αλλά και να ενδυναμώσει καθεμία φωνή της κοινότητας, όλο το χρόνο.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη Mac, “Το Pride είναι ακόμα ζωντανό, για όλους τους ανθρώπους και για όλες τις ταυτότητες.”

 

Star product αυτής της χαρούμενης colorful συλλογής τα eyeliner Pride and Joy Liquidlast Liner σε μια πλειάδα αποχρώσεων.

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Μπράβο στη Mac και σε αυτές τις δράσεις της!! Αγαπημένα, ζωηρά, χαρούμενα χρώματα, είναι από αυτά που προτιμώ το καλοκαίρι 😍

  2. Μπράβο στη MAC και σε καθε κίνηση που προβάλλει την δαιφορετικότητα,μεχρι να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο που το διαφορετικό δεν θα είναι πια “διαφορετικό”, αλλά κομμάτι δικό μας.

  3. Δεν μπορεί κανείς παρά να επαινέσει την πρωτοβουλία αυτη από την MAC….

  4. Αχ αυτή η Mac ότι λανσάρει κ ότι μας παρουσιάζει είναι πάντα κορυφαία πρωτοπωριακά κ προσδίδει αυτή την πολυτέλεια!!!

  5. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το σχόλιο της Στέλλας.
    Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω διαβάσα κανονικά post από την 1η Ιουνίου!!! Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αυτών των τελευταίων ημερών του σχολείου με έχουν αποδιοργανώσει πλήρως!

  6. @Amalia: Το ξέρω, το θυμάμαι και το σκεφτόμουν. Αλλά λίγο ακόμα να αργούσες, θα σε αναζητούσα!! 🙈😃😘

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.