dhd: Φορητό, ασύρματο styler για τέλεια μαλλιά παντού.

 

 

 

Tα παίρνω όλα τα εργαλεία μου για τα μαλλιά μαζί όταν φεύγω- να μη λέω ψέματα. Αν τα μαλλιά μου δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα θέλω– δεν περνάω καλά.

 

Φυσικά όλα τα έχω σε μικρό μέγεθος. Μικρό σεσουάρ ταξιδιού, μικρές βούρτσες όσο πιο μικρό μπορώ ψαλίδι ισιώματος (διότι  σε ταξίδια δεν μπορώ να πάρω μαζί το Steam Pod είναι τέλειο μεν, τεράστιο δε, θα μου φάει όλο τον χώρο στη βαλίτσα.)

 

Νομίζω η επόμενη αγορά στη wish list προϊόντων μαλλιών θα είναι το GHD Good Hair Day on the Go, διότι πρόκειται για ένα μικρό, ελαφρύ,  άκρως βολικό- και το καλύτερο;- ασύρματο styler μαλλιών (κάθεσαι στο κατάστρωμα- φτιάχνεις και ένα μαλλί.. εντάξει βρε κορίτσια αστειεύομαι- ας γελάσουμε και λίγο) Πάντως καταλάβατε τι εννοώ.

 

 

 

 

Το ότι είναι όμως φορητό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει και σωστά τη δουλειά του, αφού είναι  ισχυρό και προσφέρει  το τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε.

 

Με λιγοστό χρόνο θέρμανσης 45 δευτερολέπτων, το ghd unplugged εξασφαλίζει έως 20 λεπτά συνεχούς styling (ανάλογα φυσικά και με το πόσο πυκνά ή μακριά είναι τα μαλλιά)  χωρίς καλώδιο.

 

Το φορτίζεις απλά και όμορφα με το καλώδιο φόρτισης USB-C και το φυλάς με ασφάλεια στην τσάντα  αμέσως μετά τη χρήση χάρη στη θερμοανθεκτική του θήκη (για να μη σου κάψει και το ρούχο- αν το βάλεις ζεστό μέσα στη βαλίτσα- μη ρωτάτε).

 

 

 

 

Με υβριδική τεχνολογία κοβαλτίου-λιθίου και μπαταρίες ιόντων λιθίου μακράς διαρκείας η προηγμένη τεχνολογία ghd dual-zone διασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία styling των 185°C και στις δύο πλάκες. Επιπλέον, παρέχει τις υψηλότερες επιδόσεις ghd, σε ένα εργαλείο τόσο μικρό που χωράει στην τσάντα.

 

Και επειδή είναι σε μέγεθος ταξιδιού είναι κατάλληλο και για πτήσεις αφού μπορούμε να το μεταφέρουμε στη χειραποσκευή μας.

 

 

 

 

Ναι, ναι. Το θέλω, το χρειάζομαι,  το αποφάσισα. Ακριβούτσικο,  αλλά θα τα βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω.

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Εκπληκτική συσκευή, που τα έχει όλα! Ένα “μικρό” θαύμα για τα μαλλιά μας!
    xx

  2. Σούπερ ακούγεται! Άμα είναι να κάνει τη δουλειά του, δεν το συζητώ… Μεγάλη ιστορία να είσαι καλοχτενισμενη, κι με το μαλλί δεν το έχω καθόλου…

  3. Εμένα τα μαλλιά μου κι ειδικά τωρα το καλοκαίρι είναι μόνιμα σε bhd (bad hair day) ….ακούω το ghd να φωνάζει το όνομά μου…
    Μήπως ακούει ο Santa;;;Καλέ, δεν είναι νωρίς…Christmas in July,γαρ….

  4. @Celia: Αχ Celia, σε σκεφτόμουν σήμερα!! Βέβαια για άσχετο λόγο από το post γιατί κάπου έβλεπα το άρωμα προς τιμήν σου το Plum Celia by Seventeen..

    PLUM CELIA- “Πολυτελές άρωμα που συνδυάζει πλούσιες ανατολίτικες νότες από πατσουλί, βανίλια και κεδρόξυλο, με φρουτώδεις νότες δαμάσκηνου, μήλου και φραγκοστάφυλου.”

    Kαι το χρώμα των μαλλιών σου (plum) και το όνομά σου;

    Κάποιο μυστικό μας κρύβεις και δεν το μοιράζεσαι με τα bb girls… (secret admirer maybe???)

    Ανεβαίνει το θερμόμετρο, ανεβαίνει και το Χριστουγεννόμετρο βλέπω… χχαχαχαχαχ

  5. @Stella: Μου έκλεψε την καρδιά αυτό το γκατζετάκι και είχε καιρό να μου συμβεί αυτό. Απλά σκέφτηκα, πόσο, μα πόσο πολύ θα με βολέψει!!

  6. Παρότι δεν χρησιμοποιώ καμία τέτοια συσκευή, δεν μπορώ παρά να μη θαυμάσω τη συγκεκριμένη ως gadget…

  7. kαλημερα
    Παροτι δεν χρησιμοοιω καθολου τετοιες συσκευες…δεν παραλειπω και εγω να πω οτι σιγουρα για οσες τις χρησιμοποιειτε θασας λυσει τα χερια

  8. @JULIA εχει λανσαριστεί άρωμα με το όνομά μου;;Και Celia και plum;;;; Καλά ,δεν το συζητώ….θέλω ένα post αφιερωμένο ….το λιγότερο….και μια δωδεκάδα μπουκάλια…. πάω να το ψάξω….. ψήνομαι περισσότερο για το άρωμα παρά για το ghd…

  9. @Celia: Εχεις δίκιο! Έχεις δίκιο! Κανονικά πρέπει να γίνει αφιέρωμα! Το βάζουμε στα πλάνα!! (και θα επιληφθώ και για δωράκι, αλλά όχι ακόμα…)

  10. @JULIA…. Στο αφιερωμα θέλω τη φωτό μου φαρδιά πλατιά να στραφταλίζει…..

  11. H Ghd από μόνη της είναι μάρκα εγγύηση, ghd είναι το πιστολάκι μου το οποίο σχεδόν μόνο του μου ισιώνει τα μαλλιά σε χρόνο dt. Οπότε για μία μάρκα που εχω δοκιμάσει δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι και αυτό το προϊόν της θα είναι super,. Εγώ βέβαια δεν μπορώ καθόλου να χρησιμοποιω ψαλίδια ίσιωματος, δεν το εχω καθόλου, ένα της remington keratin therapy pro που μου είχαν κάνει δώρο από την. Αvon το χάρισα στη μεγάλη μου κόρη, αλλά οποια τα χρησιμοποιεί της συστήνω ανεπιφύλακτα τη συγκεκριμένη μάρκα

  12. Όσο τρελαίνομαι με τέτοια gadgets, τόσο δεν έχω την υπομονή να τα χρησιμοποιήσω! Το πιστολάκι μαλλιών (που είχα πάρει και επαγγελματικό, τρομάρα μου!) ακόμη στο κουτί του είναι! Γίνεται να παίρνω μαζί μου τον κομμωτή μου though;

  13. Μόλις το είδα μου φάνηκε όνειρο.Αξίζει τα λεφτά του σίγουρα.

  14. Μου αρέσουν όλες οι συσκευές styling μαλλιών βασικά τις αγαπώ από τότε που με θυμάμαι κ όσες έχω αγοράσει ήταν ακριβούτσικες, αλλά τις έχω κ πάνω από 10 χρόνια!!

  15. Πολύ χαριτωμένο. Ερωτεύτηκα!
    Μουτςς

  16. Τέλεια ιδέα!! Ειδικά για το καλοκαίρι!!! 🤍💜🤍💜💙💜💙💜💙💜💜💙💙💜💜🧡🧡💜🧡💜💛💜💛💜🧡💜🧡💜🤍💜🤍💜❤️💜❤️❤️💜💜🤍💙💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡💜💜🤍❤️💜❤️💜❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.