Radiant Professional Sun Defense Fluid. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

 

 

 

Τι θέλουμε κυρίες μου,  από ένα αντηλιακό προσώπου; Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

 

1ο (και πιο σημαντικό) Nα είμαστε σίγουρες ότι η φόρμουλά του, μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τις επιπτώσεις τους.

2ο . Να έχει ελαφριά υφή,  φιλική προς το δέρμα, να απλώνεται εύκολα,  να μην αφήνει κατάλοιπα και λευκά ίχνη στην επιδερμίδα.

3ο Να μην επιβαρύνει το θαλάσσιο περιβάλλον.

 

Θα γράψω και έναν 4ο λόγο– ειδικά αν πρόκειται και για αντηλιακό της πόλης και της καθημερινότητας: να προσφέρει και βαθιά ενυδάτωση – απαραίτητη προϋπόθεση για υγιές και νεανικό δέρμα.

 

 

 

 

 

 

Έγραψα παραπάνω «να μην επιβαρύνει το θαλάσσιο περιβάλλον» και θυμήθηκα τι συνέβη πριν λίγες μέρες όπου μια παρέα από μας κολυμπούσε και έκανε βουτιές στη θάλασσα.  Ο κύριος Ρωμανός λατρεύει τα μακροβούτια και κάποια στιγμή εκεί που κολυμπούσε, έβγαλε το κεφάλι του στην επιφάνεια και έβαλε μια φωνή αηδίας «ίουυυυυ… μαμά πήγαινε πιο πέρα έχει λάδια σε αυτό το σημείο η θάλασσα και κατά λάθος τα άγγιξα!! Ίουυυυυυ!!» («λάδια» το είπε και με το δίκιο του, εγώ του εξήγησα ότι είναι κατάλοιπα αντηλιακών από τους λουόμενους)

 

Σίγουρα έχει συμβεί και σε σας και είναι πράγματι αηδιαστικό. Και αν για μας είναι αηδιαστικό,  για την υποθαλάσσια ζωή είναι από καταστροφικό έως θανατηφόρο.

 

 

 

 

 

Σε αυτές λοιπόν τις ολιγοήμερες «διακοπές» της προηγούμενης εβδομάδας πήρα μαζί μου τις αντηλιακές κρέμες  προσώπου Sun Defense Fluid Moisturizing Creams  της Radiant Professional   διότι πληρούν όλες τις παραπάνω προδιαγραφές  αλλά και γιατί ήθελα να τις γνωρίσω από κοντά και να σας γράψω λεπτομέρειες (βάζω το διακοπές σε εισαγωγικά διότι οι δουλειές- δουλειές και πολλές μάλιστα… αλλά τέλος πάντων ας πούμε ότι βρεθήκαμε τουλάχιστον κοντά στη θάλασσα)

 

 

 

 

Οι νέες αντηλιακές κρέμες καθημερινής περιποίησης Sun Defense Fluid Moisturizing Creams προσφέρουν ενυδάτωση, τονώνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προστατεύουν απόλυτα από την υπεριώδη UV ακτινοβολία αλλά  και την πρόωρη δερματική γήρανση που προκαλεί και η IR ακτινοβολία μετά την έκθεση στον ήλιο. Περιέχουν φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος που σέβονται το περιβάλλον και δεν καταστρέφουν τα κοράλλια με βάση την τεχνολογία EcoSun Pass. Eίναι ανθεκτικές στο νερό και τον ιδρώτα, δερματολογικά ελεγμένες και gluten free.

 

 

Στην φόρμουλα τους βρίσκουμε ένα συνδυασμό ευρέος φάσματος φωτοσταθερών αντηλιακών φίλτρων συμβατών με το περιβάλλον καθώς και :

 

 

  • Υαλουρονικό Οξύ βιοτεχνολογικής προέλευσης  το οποίο προσφέρει ενυδάτωση και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

  • Εκχύλισμα Polygonum Aviculare για προστασία από τη φωτογήρανση (ακτινοβολία IR)

 

 

Θα τις βρείτε διάφανες αλλά και με χρώμα (Tinted) σε SPF 30 και SPF 50. Δική μου αγαπημένη της σειράς είναι  η SPF 30 Tinted γιατί μου προσφέρει  απόλυτη προστασία, αλλά  και μια ελαφριά κάλυψη στις ατέλειες- ακριβώς αυτό που θέλω. Την tinted την απλώνω αμέσως μετά τον πρωινό καθαρισμό. Ο ήλιος είναι φυσικά αμείλικτος παντού και  δεν περιμένω να την απλώσω όταν βρεθώ στη θάλασσα- έχει ήδη γίνει η ζημιά αν το κάνω αυτό- τη φοράω κάθε πρωί και όλες τις εποχές του χρόνου.

 

 

 

 

 

Στη θάλασσα παίρνω συνήθως τη διάφανη Sun Defense Fluid SPF 30 αλλά και την πούδρα Photo Ageing Protection Compact Powder  -με έχει σώσει αυτή η πούδρα γιατί καλύπτει και προστατεύει  με SPF 30,  έχει  διάφανο αποτέλεσμα και καθόλου το εφέ «στόκος», έχει και καθρεφτάκι να βλέπω τι κάνω- το γράφω αυτό γιατί κάποια στιγμή αγόρασα μια αντηλιακή πούδρα χωρίς καθρεφτάκι, δεν με βόλεψε καθόλου και βρίσκεται στα αζήτητα και πέταξα τα ωραία μου λεφτουδάκια.

 

 

 

 

 

Φέτος το καλοκαίρι μετά από 1,5 χρόνο τραγικών συνθηκών στον παγκόσμιο χάρτη εξ αιτίας μιας πανδημίας που άγγιξε όλους μας- άλλους λιγότερο και άλλους αφάνταστα περισσότερο,  ας προσπαθήσουμε να έχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο ξένοιαστο καλοκαίρι.

 

Λέω φέτος,  να μην «φορτωθούμε» αναίτια στις διακοπές μας. Λίγες φορές έχουμε πάρει ασήκωτες βαλίτσες και καταλήγουμε να φοράμε δυο ρούχα και τρία μαγιό; (ελάτε, όλες το έχουμε πάθει αυτό) Κάντε downsize αυτό το καλοκαίρι. Downsize στην ύλη, αλλά up size στην ψυχή. Εξ άλλου δεν χρειαζόμαστε και πολλά για να πετύχουμε τον συνδυασμό downsize/up size : μαγιό, παρεό, σανδάλια, τα Radiant αντηλιακά μας και το πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού στην τσάντα μας.

 

 

 

34 Σχόλια
  1. Ψηφίζω Radiant χειμώνα – καλοκαίρι και πολύ χαίρομαι που λανσάρει αντιηλιακό! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αγοράσω το συγκεκριμένο με το χρώμα και την πούδρα (πού να πάω χωρίς πούδρα με τόσο λιπαρό δέρμα, θα γυαλίζω λες και με έχει γλειψει αγελάδα 😉) Και πόσο συμφωνώ με τα απολύτως απαραίτητο στη βαλίτσα μας, πόσες φορές την έχω γεμίσει άδικα, και εχω χρσησιμοιησει μόνο τα μισά! Το πιστοποιητικό μου το έχω και σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή και χαίρομαι πολύ γιαυτό!! Μόνο θα ήθελα να παρακαλέσω τους αρνητές να σταματήσουν τον ψυχολογικο πόλεμο προς τους εμβολιασμενους (θα πεθάνετε σε 2 χρόνια, θα γίνετε ζόμπι, βάλατε το μπόλι!) Τι να κάνουμε ρε παιδιά, το κάναμε και κυκλοφορούμε λίγο πιο άνετα, θα χουμε και τον ψυχολογικο σας πόλεμο από πάνω? Τουλάχιστον δεν το παίξαμε γιατροι από τον καναπέ μας με αποφοίτηση από το Google, αλλά προτιμήσαμε να εμπιστευτούμε τους πραγματικούς γιατρούς μας που ξέρουν το ιστορικό μας.. Και δεν εχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο παρανοιας να πιστεύω οτι όλος ο πλανήτης ζει την απόλυτη συνωμοσία ερήμην του ή ότι “ανώτερες” δυνάμεις έχουν σκοπό να μας καταστρέψουν μέσα από τα εμβόλια και όχι να μας σώσουν!

  2. @Maryl: Πόσο σωστά, πόσο πολύ σωστά όσα έγραψες αγαπημένη! Εγώ απλά δεν μπαίνω καν σε συζήτηση με αυτόν τον κόσμο- απλά δεν υπάρχουν για μένα. ( αυτό όταν δεν εξαγριώνομαι που παίζουν με την υγεία μου και την υγεία των αγαπημένων μου). Τις προάλλες ο κύριος Ρωμανός με ρώτησε «μαμά πότε επιτέλους θα κάνω το εμβόλιο; Στο Λος Άντζελες όλα μου τα συνομήλικα ξαδέρφια έχουν ήδη εμβολιαστεί!». Σύντομα εύχομαι να έρθει και η σειρά του. Σου ξαναλέω: αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν να μην υπάρχουν. Άξιοι μόνο περιφρόνησης.

    (Αγαπημένη Radiant, υπέροχες οι νέες αντηλιακες κρεμες θα σου αρέσουν πολύ! )

  3. @Maryl 2: Συμπληρώνω για να μη γίνω αφοριστική. Δεν συζητώ για ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν κάποιο νόσημα και νιώθουν έναν φόβο. Συζητώ για ψεκασμένους, αντιρρησίες, δυσιδαίμονες. Με αυτούς εξάλλου δεν υπάρχει συζήτηση. Εκπέμπουν αλλού.

  4. Ωραίες προτάσεις για τη δεύτερη φάση αγοράς αντηλιακών του καλοκαιριού!
    Εμείς που ήδη πήγαμε την εκδρομή μας (μη φωνάξετε ότι εμείς στο νησί κάνουμε συνέχεια διακοπές, δεν είναι έτσι), προσπαθήσαμε να κάνουμε downsize στις βαλίτσες μας. Βέβαια, εκεί που τα καταφέραμε για εμάς και για το παιδάκι μας, μας προέκυψε oversize βαλίτσα για το νέο κουταβομέλος της οικογένειας και έτσι χάσαμε το στοίχημα…

  5. @Julia: οχι Τζούλια μου ούτε και εγώ μιλάω για τους ανθρώπους που έχουν κάποιο νόσημα,. Κι εγώ λογω θρομβοφιλιας στις εγκυμοσύνες μου, φοβόμουν και πολύ μάλιστα αλλα απευθυνθηκα στον αιματολογο μου και μετά από εξετάσεις μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, όπερ και εγένετο.. Αλλά δεν δέχομαι οι λεγόμενοι αρνητές να επιπλητουν όσους θέλουν ή έχουν εμβολιαστεί και να αραδιαζουν ενα σωρό ανοησίες(άλλη λέξη μου ήρθε αλλά δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο της, ανάρτησης μου😉) . Αν κάποιος δικός τους ή ακόμα και αυτοί οι ίδιοι βρεθούν στη ΜΕΘ άραγε θα αλλάξουν γνώμη ή θα τους φταίει πάλι το σύστημα? Ας σταμάτησουν πια την αντίδραση για την αντίδραση και ας λυπηθουν και τον εαυτό τους και το σύνολο.. Δεν ΓΊΝΕΤΑΙ να ζήσουμε αλλον εναν ίδιο χειμώνα επειδή κάποιοι στο 2021 θυμήθηκαν να επιστρέψουν στο Μεσαίωνα.. Αυτά, σταματάω εδω γιατί μου έχει βγει το Υδροχοιστικο και δεν θελω να φανεί σαν κήρυγμα, απλά βαρέθηκα να μου στέλνουν άκυρες αναρτήσεις στο messenger ή να βλέπω τόσο σκοταδισμο στα social

  6. @Amalia: Αχχχχ!! Τι μου θύμισες!! Όταν ο κύριος Ρωμανός ήταν σε αυτή την ηλικία… Ένα πορτ μπαγκάζ θέλαμε!!🤪🤪

    Φυσικά και εσείς στα νησιά χρειάζεται να πάτε κάπου άλλου για διακοπές. Δοκίμασε τα Radiant δεν θα χάσεις!

  7. @Julia, ο Γιάννης πήρε ελάχιστα πράγματα, αλλά η Μπιζού μας μας γέμισε το πορτμπαγκάζ. Έπρεπε να νιώσει σαν το σπίτι της στο ξενοδοχείο…

  8. Παιδιά το πιο τραγικό είναι ότι λόγω του εμβολιασμού μου έγινα δέκτης όχι μόνο αρνητικής κριτικής και ειρωνικών σχολίων από άτομα που θεωρώ φίλους μου αλλά διέκρινα και την έντονη διάθεση ανθρώπων να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα για την επιλογή σου ,φυτεύοντάς σου την αμφιβολία για το τι θα σε βρει στο μέλλον από αυτή την επιλογή που έκανες (λες και ξέρει κανείς τι θα φέρει η επόμενη μέρα σε εμβολιασμένους η μη) Και απλά αναρωτιέσαι…αν δεν μπορείς βρε άνθρωπε να πεις μια καλή κουβέντα ενθάρρυνσης η εμψύχωσης τουλάχιστόν γιατί δεν σωπαίνεις, γιατί έστω δεν αδιαφορείς για τις επιλογές των άλλων αλλά επιλέγεις να σπέρνεις την ειρωνεία ,την ανησυχία και την αναστάτωση στις ανθρώπινες ψυχές; Λες και χαίρονται να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα…αυτό και αν είναι πανδημία της νέας εποχής…
    Και τα έλεγε ο Αυλωνίτης σε κάποια ταινία…”ωρε που πάμε…που πάμε;”
    @JULIA Τα αντηλιακά αυτά είναι νέες κυκλοφορίες η είναι τα αντηλιακά που είχε ήδη η Radiant σε σωληνάρια και επανακυκλοφόρησαν σε νέες συσκευασίες;

  9. @Amalia: Σωστά! Σωστά! Μάλλον ήταν το πρώτο ταξίδι της κουκλίτσας. 🐶🐶🐶

  10. Radiant! Σταθερη αξία! Παντα καμαρώνω, όταν βλεπω προιόντα της ειναι τόσο υπέροχη κι Ελληνική Εταιρεία που αξίζει να την επιβραβεύουμε με τις αγορες μας, γιατί τα προιντα της δεν έχουν τιποτα να ζηλέψουν απο τις εφάμιλλες πολυεθνικές.

    Οσο για το θεμα του εμβολίου, κατ΄αρχην ναι φυσικά και το έχω κανει και νιωθω πολύ τυχερή που ζω στο 2021 και η επιστημη μου δινει τα μέσα, να αντιμετωπίζω εναν τέτοιο κινδυνο για τη ζωή μου. Οσοι θελουν να ζουν στον Μεσαίωνα, πολυ απλα να ειναι αυτοι παρακαλώ που θα κλειστουν μεσα τον Σεπτέμβριο. Εγω εκανα αυτο που επρεπε απεναντι στον εαυτο μου, τους δικούς μου και το κοινωνικό συνολο. Αυτοι που φοβουνται και λειτουργουν συνομοσιολογικά, ας κλειστουν μεσα, μεχρι να αποφασισουν ποτε θα ειναι ετοιμο το εμβολιο γιατί αυτοι ξερουν καλυτερα…. απο τους επιστημονες.
    Χάνονται ζωές, χάνονται δουλειές, καταστρεφονται οικονομίες, κάποιοι αρνουνται να δουν την δικη τους ευθυνη απεναντι σε αυτο.

  11. @Panos: Είναι νέες κυκλοφορίες, νέα τεχνολογία, αντηλιακή fluid κρέμα ημέρας και με πιστοποίηση Eco Sun Pass. Πολύ ωραίο λανσάρισμα.

    Έλα τώρα! Αντί να τους κάνουμε εμείς να δείχνουν και να νιώθουν γελοίοι θα το κάνουν εκείνοι; Μην τρελαθώ κιόλας με τον κάθε αστοιχείωτο.

  12. @Stella: Έχεις δίκιο! Πράγματι είναι περηφάνια μα βλέπεις ελληνική μάρκα να τα πηγαίνει τόσο καλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις 18 χώρες που εξάγεται. Η ποιότητα είναι το μεγάλο της ατού. Χωρίς πολλά φρου φρου είναι η ποιότητα.

    Με κάλυψες παραπάνω από απόλυτα. Δεμένοι και σπιτάκι τους όλοι αυτοί!!

    Εγώ ειδικά έχω κάθε λόγο να είμαι εξαγριωμένη. Έχασα αγαπημένο άνθρωπο για μολις δυο εβδομάδες. Σε δυο εβδομάδες ήταν η σειρά του να εμβολιαστεί και τώρα θα περνούσε στην αγαπημένη του Ελλάδα τις διακοπές του….

  13. Εν τω μεταξυ το Photo Ageing Protection Compact Powder με εξιταρει πολυ να το δοκιμασω, γιατι ειναι απο το ειδος των προιοντων, που τελικα εχω καταληξει να φοραω χειμωνα καλοκαιρι

  14. @JULIA Ακούγονται υποσχόμενα τα αντηλιακά αυτά!!! Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την Radiant γιατί κυρίως έχει ήδη μακιγιάζ αλλά 2 προϊόντα skin care που έχω δοκιμάσει μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις (κρέμα ματιών και μάσκα προσώπου) Θα δοκιμάσω σίγουρα το fluid spf 50

  15. Αν κ παλιότερα δεν τρελενόμουν με το είδος πούδρας με spf νομίζω σιγά σιγά αρχίζει κ με εξιτάρει αυτή η ιδέα!! Κ η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ καλή

  16. @STELLA χαχαχα ναι το έχω ακούσει, η φίλη μου πριν μερικά χρόνια τα έπαιρνε τρία -τρία όταν πηγαίναμε μαζί Hondos. Την κοιτούσα με απορία και την ρωτούσα γιατί δεν παίρνει ένα, μετά έμαθα ότι ήταν από τα best seller της εταιρείας. Από τότε όποτε κατέβαινα κέντρο μου έλεγε ”αν σε βγάλει ο δρόμος σου σε κάποιον Hondo πάρε μου το radiant illuminator concealer” δηλαδή στην πραγματικότητα εννοούσε μην τολμήσεις να γυρίσεις σπίτι χωρίς το concealer.😂 Το έμαθα απ’έξω και ακόμα το θυμάμαι😂 😂😂

  17. Δεν έχω χρησιμοποιήσει αντηλιακό radiant αλλά θα το έκανα ευχαρίστως γιατί εμπιστεύομαι το brand.Και σίγουρα δεν θα το πρότεινε η Τζούλια αν δεν άξιζε.
    Για τους αρνητές το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτοί που γνωρίζω το κάνουν από αντίδραση και δήθεν εξυπνάδα.Γνωριζω και κάποια φοβική, μικρή κοπέλα με μυαλά 80+.Από την πρώτη στιγμή είχα αποφασίσει να εμβολιαστώ γιατί εργάζομαι σε χώρο με συνωστισμό και δεν μπορώ να ζω με τον φόβο.Ευτυχως ποτέ δεν είχαμε εδώ έξαρση.Αν οι αρνητές είχαν βιώσει τέτοια επικίνδυνη εμπειρία,δεν θα άλλαζαν γνώμη;

  18. @Stella: Πω πω! Το ίδιο ισχύει και με μένα. SPF 30 σε μορφή πούδρας χειμώνα – καλοκαίρι και μέσα σε τσάντα και στο αυτοκίνητο. Σούπερ βολικό προϊόν!

  19. Θα το δοκιμάσω για να επιβεβαιώσω ότι δεν αφήνει ασπράκια στο δέρμα.
    Μουτςς

  20. @Panos: Κρέμα ματιων δεν έχω δοκιμάσει αλλά μάσκα αν εννοείς την Instant Glow Mask, την αγαπώ!

  21. Εκπληκτικά αντηλιακά! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω! Μου αρέσει πολύ αυτή η αφαιρετική τάση @Julia μου,! Απλότητα και μόνο τα απαραίτητα για τις διακοπές μας! @Panos, συμφωνούμε απόλυτα…
    xx

  22. Ταυτίστηκα με τον κ.Ρωμανό και τα > στη θάλασσα….
    Για τα προ’ι’όντα τα συγκεκριμένα έχω να πω πως φαίνονται πολλά υποσχόμενα…
    Όσο για το εμβόλιο ,εγώ το έκανα μετά από σκέψη αρκετή και ενημέρωση από φίλους στον τομέα της υγείας… αυτό που με κάνει σκεπτική είναι πως είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο…αυτό το φοβαμαι λίγο ,για να πω και την αλήθεια.
    @MARYL η κόρη σου η μεγάλη το έκανε;;;Το bb boy εδώ εχει κλεισμένο ραντεβού για αύριο αλλά είναι λίγο επιφυλακτικός…θα δείξει…

  23. @JULIA Ναι αυτήν την μάσκα εννοώ ,είναι εξαιρετική, θυμάμαι ότι την είχες παρουσιάσει εδώ σε post, από εσένα την έμαθα❤️
    @SOFIA MARGA 😀👍

  24. @Celia: Όλοι φοβόμαστε. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Και το αεροπλάνο κάποιοι (αρκετοί) φοβούνται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ταξιδεύουν. Φοβάμαι όμως πολύ περισσότερο τον ιό. Και φυσικά εμπιστεύομαι τους επιστήμονες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θέλουν κάποιοι «δάκτυλοι» να «αφανίσουν» την ανθρωπότητα. Και μόνο που το γράφω μου φερνει γέλια. Και άντε να αφανίσουν τους άνω των 75 για να μειωθούμε. Θα αφανίσουν και όλη τη νέα γενιά ας πούμε στην Αμερική; Από 12 ετών και πάνω; Ξέρεις τι πιστεύω ακράδαντα; Ότι αν αύριο έβγαινε ο ΠΟΥ και έλεγε ότι δεν υπάρχουν αρκετά εμβόλια για όλους, θα είχαμε τσαλαπατηθεί ποιος θα προλάβει. Το πιστεύω 100%.

  25. @JULIA συμφωνω απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο…
    Στην Αμερική πάντως κυκλοφορεί έντονα η φήμη για μυοκαρδίτιδες σε μικρές ηλικίες από το Pfizer …. αν έχεις κι ιστορικό στην οικογένεια, δεν το περνάς κι αψήφιστα…
    Σαφώς και φοβάμαι τον ιό περισσότερο από το εμβόλιο.Κοντεύω να κλείσω 1,5 απο την δεύτερη δόση και όλα βαίνουν καλώς… ούτε στον φιλικό και συγγενικό μου κύκλο έχω περιπτώσεις με συμπτώματα πέρα από τα συνηθισμένα (λίγος πόνος στο χέρι,μια ατονία, ισως πυρετος,,,) που υποχωρούν άμεσα. Αντίθετα γνωριζω περιπτώσεις ανεμβολιαστων που νοσηλευτηκαν σε ΜΕΘ και δυο απ’ αυτούς δυστυχως κατεληξαν.

  26. Εμβολιαστηκα με τις ευπαθείς ομάδες. Τέσσερα σημαντικά θέματα υγείας, το ένα αναπνευστικό, τα δύο αυτοάνοσα. Με Pfizer. Ταλαιπωρήθηκα πολύ και στις δύο δόσεις γιατί το pfizer κάνει έξαρση στα αυτοάνοσα. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι γιατροί μου. Δεν δίστασα ούτε στιγμή. Δεν μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό, τις μέρες που είχα τις δυσκολίες μου μετά τον εμβολιασμό που κράτησαν και πολύ.
    Ας σταματήσει πια αυτό το παραμύθι. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολο τον δυτικό κόσμο εμβολιάζονται καθημερινά γιατί θέλουν τις ζωές τους πίσω. Μόνο εδώ ακούμε ακόμα τον πάτερ Παχουμιο και την θεια μας την Μπιρμπίλω…. Γίναμε ειδήμονες με δύο βίντεο τρομολαγνειας στο you tube. Όποιος φοβάται, που στο φόβο δε χωράει λογική, κατανοητό, ας ρωτήσει αξιόπιστους επιστήμονες.
    Κι ας δεχθούμε, ότι οι επιστήμονες ερευνούν κάθε μέρα και κάθε στιγμή και τα δεδομένα αλλάζουν σε κάτι τόσο καινούργιο και τόσο επιθετικό. Δεν διαθέτουν το μαγικό ραβδάκι για να βρουν τη λύση από τη μια στιγμή στην άλλη.
    Δεν υπάρχει χρόνος.
    Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ας μη λείψει κανείς! Κάνεις λιγότερος βρε παιδιά!!!

  27. @Celia : ναι Celia μου, η Κατερίνα μου το έκανε ήδη, μη φοβάται το αγόρι σου, για μία μέρα ανέβασε ενα 37,5 και πονούσε το χέρι της στο σημείο του εμβολίου αλλά μετά όλα καλά!! Καλή ανοσία εύχομαι!

  28. @Stella: Σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό το σχόλιο. Και εγώ μετά τη Β δόση Pfizer είδα μια μικρή έξαρση στο δικό μου αυτοάνοσο και ένα ελαφρύ μούδιασμα σε πέλματα και παλάμες. Συμπτώματα που κράτησαν μόλις ένα 24ωρο. Ούτε που έδωσα σημασία. Και μετά για την επόμενη εβδομάδα αισθανόμουν χαρούμενη, αισιόδοξη, ελεύθερη. Δεν είναι λοιπόν κρίμα που εγώ και εκατομμύρια ακόμη Έλληνες εξ αιτίας όπως λες και συ του Παχουμιου και της Μπιρμπιλως, να αρχίζω να νιώθω πάλι φοβισμένη;

    Και ξέχασα να αναφέρω ότι σχεδόν όλη η οικογένεια μου και οι φίλοι μου στο Λονδίνο εμβολιάστηκαν με Astra Zeneca και είναι όλοι μια χαρά.

  29. @Maryl: Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Maryl μου. Ελευθερία για την κούκλα σου και μα περάσει ένα υπετοχο και ξένοιαστο καλοκαίρι! ❤️

  30. UPDATE Το bb boy έκανε κι αυτό την πρώτη δόση σήμερα #freedom 💪👊

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.