Κερδίστε 3 σετ αντηλιακών προσώπου Radiant Professional Sun Defense

 

Xθες μάθαμε για τις νέες αντηλιακές κρέμες ημέρας της Radiant Professional Sun Defense  και σήμερα ήρθε η ώρα που θα έχετε την ευκαιρία να τις δοκιμάσετε και εσείς.

 

Οι νέες αντηλιακές κρέμες καθημερινής περιποίησης Sun Defense Fluid Moisturizing Creams SPF 30&50 με χρώμα (tinted) ή χωρίς προσφέρουν ενυδάτωση, τονώνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προστατεύουν απόλυτα από την υπεριώδη UV ακτινοβολία αλλά  και την πρόωρη δερματική γήρανση που προκαλεί και η IR ακτινοβολία μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Περιέχουν φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος που σέβονται το περιβάλλον και δεν καταστρέφουν τα κοράλλια με βάση την τεχνολογία EcoSun Pass. Eίναι ανθεκτικές στο νερό και τον ιδρώτα, δερματολογικά ελεγμένες και gluten free.

 

 

 

 

Και τώρα 3 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να τις κερδίσετε, να τις δοκιμάσετε και να τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας και στην πόλη και φυσικά και στις διακοπές σας.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου Το Σάββατο 17 Ιουλίου,  θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

Καλή επιτυχία και καλές διακοπές με ασφάλεια, από όλες τις απόψεις.

339 Σχόλια
  1. Καταπληκτικά προϊόντα, ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό σας!!!
    Καλές δουλειές να έχετε και καλό καλοκαίρι με υγεία!!!

  2. 🌸🌺🍃🌸🌺🌷🍃🌸🌷🍃Ευχαριστουμε παρα πολυ για το υπέροχο δώρο!! 🌸🌺🍃🌸🌺🌷🍃🌸🌷🍃

  3. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία!!
    Φανταστικό το δώρο σας.. το θέλωωωωω❤️

  4. Ευχαριστούμε πολύ 🌼🌼🧡❤️💜💜❤️❤️🧡❤️💜

  5. Τέλεια προϊόντα καλό καλοκαίρι

  6. δεν εχω λογια!! ευχαριστουμε !! ( το προηγουμενο σχολιοα ακυρο εγραψα λαθος το μειλ)

  7. Υπέροχο δώρο! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!

  8. Φαίνονται υπέροχα προϊόντα .. μακάρι να σταθώ τυχερή .. ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία αυτή!! Καλό καλοκαίρι!!

  9. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ <3

  10. Μας αγαπάτε και μας το δείχνετε με τον καλύτερο τρόπο, διότι η αξία του να προσφέρεις είναι ανεκτίμητη ❤💜💜❤❤❤💜 Το δώρο σας είναι εκπληκτικό και θα με γεμίσει απεριόριστη χαρά αν καταφέρω να το αποκτήσω.❤💜💜❤❤❤💜 Σας εύχομαι από καρδιάς καλές δουλειές κ να συνεχίζετε να έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέρετε μεγαλόψυχα τα όμορφα δώρα σας. ❤💜💜❤❤❤💜

  11. Ότι χρειαζόμαστε για την καθημερινότητα μας ειδικά στην πόλη όπου παντού έχει τσιμέντο κ ελάχιστους χώρους πράσινου για μια ανάσα δροσιάς εν μέσω νέου καύσωνα. Η προστασία κ η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητα κ καθημερινή ανάγκη.

  12. Χαίρομαι πραγματικά που έχουμε τόσο υπέροχες αντηλιακές κρέμες καθημερινής περιποίησης, ενυδάτωσης, προστασίας κ αντιγήρανσης και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον και δεν καταστρέφουν τα κοράλλια με βάση την τεχνολογία EcoSun Pass. Ας επιλέγουμε προϊόντα με οικολογικό αποτύπωμα. ❤💜💜❤❤❤💜

  13. Το πιο χρήσιμο καλοκαιρινό δώρο!!Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι

  14. Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ
    Καλό καλοκαίρι σε όλες!!!!!

  15. Φανταστικό δώρο! ❤ Ευχαριστούμε πολύ!

  16. Σας ευχαριστώ για την δυνατότητα!!!

  17. υπεροχο δωρο!!ευχαριστουμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.