150 χρόνια Vaseline και το γιορτάζει με  νέα σειρά φροντίδας

 

 

 

 

Όλα ξεκίνησαν το 1870, όταν η Vaseline παρουσίασε το θαυματουργό Jelly, ένα προϊόν που προστάτευε την επιδερμίδα από τα πάντα.

 

Μπορούσε να επανορθώσει τα σκασμένα χείλη, τα γδαρσίματα στα γόνατα, τις πληγές στα δάχτυλα από τα στενά παπούτσια – από το πιο μικρό πρόβλημα μέχρι την πιο μεγάλη, ξηρή ζώνη στην επιδερμίδα.

 

Πολύ γρήγορα η Vaseline έγινε ένα απαραίτητο προϊόν της καθημερινότητας και βρήκε τη θέση της σε κάθε σπίτι, ως λύση SOS για όλη την οικογένεια. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Vaseline όχι απλά εξελίχθηκε αλλά άνοιξε νέα κεφάλαια στην περιποίηση της επιδερμίδας με το εμβληματικό Jelly και την εκπληκτική επουλωτική δύναμή του να «χτυπά» στην καρδιά του brand και να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα best sellers παγκοσμίως.

 

 

 

 

 

Φέτος η Vaseline γιορτάζει τα 150 χρόνια της στον πλανήτη της φροντίδας με τον καλύτερο τρόπο: παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης, την Vaseline Expert Care. Με εξειδικευμένη τεχνολογία και ενεργά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και τη γλυκερίνη, τα προϊόντα της νέας αυτής σειράς ενυδατώνουν σε βάθος, αφήνουν απαλή και ελαστική την επιδερμίδα, απορροφώνται αμέσως χωρίς να μένει ίχνος λιπαρότητας.

 

Όπως όλα τα προϊόντα Vaseline, και οι νέες αυτές συνθέσεις της σειράς Expert Care είναι δερματολογικά ελεγμένες, κατάλληλες για το πολύ ξηρό δέρμα.

 

 

 

 

 

 

Τα ΝΕΑ της Vaseline

Η νέα σειρά Expert Care αποτελείται από 4 πρωτοποριακές συνθέσεις που δίνουν το αποτέλεσμα που υπόσχονται από την 1η κιόλας εφαρμογή.

 

 

  1. Η Vaseline Expert Care Instant Dry Skin Rescue (400ml), είναι μια λοσιόν σώματος για πολύ ξηρό δέρμα με Υαλουρονικό οξύ, Ενυδατική γλυκερίνη και Βαζελίνη. Η Δερματολογικά Ελεγμένη σύνθεσή της, χωρίς άρωμα, απορροφάται γρήγορα, αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο σώμα και βοηθά στην επανόρθωση του ξηρού δέρματος από την 1η μόλις χρήση.

 

 

 

 

 

  1. H Vaseline Expert Care Elasticity Restore (400ml) είναι μια λοσιόν σώματος ειδικά μελετημένη για πολύ ξηρό δέρμα, η οποία βοηθάει στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος από την 1η εφαρμογή. Κολλαγόνο, Replenishing Pro-Lipids και Βαζελίνη συνδυάζονται σε αυτή την βελούδινη λοσιόν σώματος που αγκαλιάζει το σώμα με απαλότητα και διακριτικό άρωμα.

 

 

 

 

  1. To Vaseline Expert Care Dry Skin Healing Balm (250 ml) είναι ένα balm σώματος για πολύ ξηρό δέρμα. Η Δερματολογικά Ελεγμένη σύνθεσή του, χωρίς άρωμα, βασίζεται σε ένα συνδυασμό Ενυδατικής γλυκερίνης, Replenishing Pro-Lipds και Βαζελίνης, που βοηθούν στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος άμεσα και για 72 ώρες. Η πλούσια υφή του απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα και αφήνει  απαλή την επιδερμίδα.

 

 

 

 

  1. HVaseline Expert Care Dry Hands Rescue Cream (75ml) είναι μια ενυδατική κρέμα χεριών με διπλό ρόλο: ενώ ενυδατώνει βαθιά τα ξηρά, σκασμένα χέρια βοηθάει συγχρόνως και στην προστασία του από βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν δερματικές ενοχλήσεις. Η μη λιπαρή σύνθεσή της, χωρίς αλκοόλη, είναι εμπλουτισμένη με Ενυδατική Γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε και ένα ειδικό Αντιβακτηριδιακό παράγοντα, για ολοκληρωμένη φροντίδα των ταλαιπωρημένων χεριών.

 

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Αυτή η τηλεπάθειά μου με το bb δεν λέγεται!Πριν από λίγο είδα κάτι σκασίματα στο δάχτυλάκι του ποδιού από τριψιμο παπαουτσιού και αναρωτήθηκα τι κρέμα να βάλω ή να βάλω βαζελίνη,χαχα

  2. Τα προϊόντα vaseline τα χρησιμοποιώ από την εφηβεία μου, η Vaseline με μυρωδιά cacao δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι με τσ καλλυντικά μου.

  3. Την εμπιστεύομαι χρόνια τώρα. Χαίρομαι που ανανεώνεται!

  4. Πριν από 28 χρόνια έγινε η πρώτη μου γνωριμία μαζί της, στην εγκυμοσύνη της κόρης μου! Τότε, μας συνιστούσαν να τη βάζουμε στην κοιλιά μας για να αποφύγουμε τις ραγαδες. Χρόνια Πολλά Vaseline!
    xx

  5. Είναι όντως καλή για τις ραγαδες στην κοιλιά από την εγκυμοσύνη @SOFIA? Δεν το είχα ξανακουσει

  6. Εγώ εννοείται πως χρησιμοποιώ βαζελίνη! Μια στο τόσο αλείφω μια γενναιόδωρη ποσότητα στις πατούσες και βάζω κάλτσες για όλη τη νύχτα. Το πρωί τα πόδια μου είναι σαν βελουδινα!!!!

  7. Νομίζω βρήκα την απόλυτη κρέμα χεριών μου για τον χειμώνα, αν μας ακούει η εταιρεία θέλουμε κ αφρόλουτρο οπωσδήποτε αν γίνεται!!! Με τις λοσιόν δεν το χω αλλά το balm θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω

  8. Αυτή η dry hands rescue σαν να μου κλείνει το μάτι….

  9. @NIKOLM ναι, για μένα, ήταν πολύ καλή! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, που την χρησιμοποιούσα, δεν έκανα καμία ραγαδα. Μετά από πέντε χρόνια, στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου, δεν ήμουν τόσο σχολαστική, κι έκανα δύο μικρές στην περιοχή της κοιλιάς. Τώρα βέβαια, έχουν βγει πολύ εξειδικευμένα προϊόντα για τις ραγαδες.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.