Travel Ρόδος: Οι top περιοχές για το απόλυτο night life στο νησί των ιπποτών.

 

Σκέφτεστε να επισκεφτείτε το νησί των ιπποτών; Ανακαλύψτε τις κορυφαίες περιοχές για νυχτερινή ζωή στη Ρόδο και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις.

 

Ρόδος, ένα πραγματικό κόσμημα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού βρίσκεται η πρωτεύουσά του, η πόλη της Ρόδου, που με πληθυσμό περίπου 55.000 κατοίκους αποτελεί και τον μεγαλύτερο οικισμό του. Εντός των ορίων της πόλης της Ρόδου, βρίσκεται η Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ή Παλιά Πόλη, όπως αποκαλείται από τους ντόπιους, μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις του κόσμου, που έχει αναγνωριστεί από το 1988 ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.  Αλλά και η Λίνδος, το Φαληράκι, η Ιαλυσός θα ενθουσιάσουν με την μοναδική ομορφιά και ενέργειά τους ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

 

 

Οι top περιοχές για την απόλυτη νυχτερινή ζωή στη Ρόδο.

 

 

Η Ρόδος είναι μεγάλη σε έκταση, αν λοιπόν προτιμήσετε να πάτε αεροπορικώς τότε  η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο  μπορεί να σας λύσει εύκολα το πρόβλημα της μετακίνησης.

 

Όσο αφορά τώρα τη νυχτερινή ζωή στη Ρόδο, το σίγουρο είναι ότι το νησί των ιπποτών δε θα σας απογοητεύσει. Και για να γνωρίζετε που κρύβονται οι καλύτερες ευκαιρίες, σήμερα θα δούμε ποιες είναι οι top περιοχές για νυχτερινή ζωή στο νησί.

 

 

                                                             Ρόδος- Πόλη

 

 

 

 

Με την έκφραση “Πόλη της Ρόδου”, περιγράφονται δύο πρόσωπα. Το πρώτο είναι της παλιάς, μεσαιωνικής πόλης του νησιού και το άλλο της νέας, σύγχρονης πόλης. Κάθε μεριά κρύβει διαφορετικές ευκαιρίες για νυχτερινή ζωή και φυσικά διαφορετική ατμόσφαιρα. Η παλιά πόλη είναι ένα πραγματικό ταξίδι στον χρόνο, ενώ η νέα, με τα παραθαλάσσια μπαρ της, δίνει μια μοντέρνα και κοσμοπολίτικη νότα στο νησί. Όποια μεριά και αν επισκεφτείτε, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε το ιδανικό μέρος για τη νυχτερινή σας εξόρμηση.

 

 

Γευτείτε μοναδικά κρασιά σε μεσαιωνικούς παλμούς στο Κελάρι των Ιπποτών, ανακαλύψτε φινετσάτα κοκτέιλ στο Flaws ή χορέψτε υπό τη ζωντανή μουσική του Blue Lagoon. Και αυτά είναι μόνο λίγα απ’ τα πολλά διαφορετικά μέρη που σας περιμένουν.

 

 

                                                                             Φαληράκι

 

 

 

 

Δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για νυχτερινή ζωή στη Ρόδο χωρίς να αναφέρουμε το Φαληράκι.Είναι πολύ πιθανό να το γνωρίζετε ήδη ως μια απ’ τις πιο “hot” περιοχές για νυχτερινή διασκέδαση, καθώς το όνομα του έχει συνδεθεί με ξέφρενα πάρτι και πολλή διάθεση.Πολλά διαφορετικά κλαμπ, μπαρ και εστιατόρια, σας περιμένουν για να ομορφύνουν τις νύχτες σας στο νησί.

 

 

Απ’ το Bondi Bar, έναν πραγματικό παράδεισο κοκτέιλ, το Climax Bar για πολύ χορό, μέχρι και το Bliss για ναργιλέ αλλά και το Espuma Lounge Cocktail, για πιο χαλαρωτικές βραδιές.

 

 

                                                                            Λίνδος

 

 

 

 

Η Λίνδος είναι ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος γεμάτο γραφικά σοκάκια, ειδυλλιακές παραλίες και φυσική ομορφιά. Και η αλήθεια είναι ότι, η νυχτερινή ζωή στη Λίνδο δεν πάει πίσω. Στην όμορφη Λίνδο, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά μέρη για να διασκεδάσετε και να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές.

 

Απ’ τα εκλεπτυσμένα κοκτέιλ του Socrate’s Bar και του Crazy Moon, στη φιλική και γεμάτη indie μουσική ατμόσφαιρα του 404 ή την ξέφρενη και γεμάτη χορό του Arches, η Λίνδος έχει να προσφέρει κάτι σε όλους!

 

                                                                          Ιαλυσός

 

 

 

 

Η Ιαλυσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρόδου και κρύβει ευκαιρίες για όμορφη νυχτερινή ζωή. Όπως και τα άλλα μέρη που είδαμε, έτσι και η Ιαλυσός, μπορεί να προσφέρει κάτι σε όλους και να ικανοποιήσει παρέες με διαφορετικά γούστα.

 

Επί της οδού Φερενίκης, θα συναντήσετε πολλά διαφορετικά μπαρ μαζεμένα να σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Όπως το Cavo Tango, για εκλεκτά κοκτέιλ αλλά και sushi ή το Patty’s Lounge Bar με την υπέροχη θέα του για κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα.

 

Και φυσικά, οι υπόλοιπες περιοχές της Ιαλυσού, έχουν εξίσου ενδιαφέροντα μέρη. Όπως για παράδειγμα το Double Deuce, ένα δυνατό bar για όσους αγαπούν τα live και τη rock μουσική.

 

 

 

Η Ρόδος, ιστορική, πανέμορφη, ανεξάντλητη θα σας ενθουσιάσει,  ενώ χωρίς αμφιβολία είναι ένα νησί στο οποίο η νυχτερινή διασκέδαση παίρνει πολλά πρόσωπα. Το σίγουρο πάντως είναι,  ότι αν απολαμβάνετε το night life  το νησί των ιπποτών δε θα σας απογοητεύσει.

 

 

Βιώστε την ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή της Ρόδου σε όποια περιοχή εσείς θέλετε, με ενοικίαση αυτοκινήτου απ’ την Kalithea Rent a Car και ζήστε όμορφες και ανεπανάληπτες νύχτες.

 

 

12 Σχόλια
  1. Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα αυτό το υπέροχο νησί μας όμως όταν φτιάξουν λίγο τα πράγματα(και η ψυχολογία μου 🤣θα ήθελα πολύ να πάω…

  2. Η πρώτη φορά που επισκέφθηκα το νησί ήταν με την σχολική εκδρομή της Γ’ Λυκείου…από τότε το έχω επσκεφθεί αρκετές φορές ακόμα και κάθε φορά με εκπλήσσει.
    Θα συμφωνήσω με την Τζένη πιο πάνω…. η ψυχολογία μας στα Τάρταρα…. ειδικα όσων μένουν στην περιοχή που κινδύνευσε κι επλήγησε από τις τρομακτικές αυτές πυρκαγιες…. η σκέψη μας κι οι προσευχές μας είναι με όλους τους.

  3. Δεν έχω πάει ποτέ Ρόδο, είνμαι των πιο πικρών νησιών και προορισμών σε ότι αφορά τις διακοπές. Ενα aperol spritz ωστόσο, θα το έπινα όπου και να ήτανε… Ελπίζω όλες οι φίλες και οι φίλοι του ΒΒ να είναι καλά και ασφαλείς, αν μη τι άλλο στην σωματική τους υγεία, γιατί για την ψυχική κανείς μας δεν είναι 100%… Περιμέναμε τόσο αυτό το καλοκαίρι, να ηρεμήσουμε, να χαρούμε, να λυτρωθούμε από τα δεινά της καραντίνας και γεμίσαμε θλιψη και απόγνωση για ότι βιώνει η χώρα. Ζούμε τον πόλεμο της δικής μας γενιάς, αυτα τα τελευταία δέκα-δωδεκα χρόνια….

  4. Ωραίο νησί,δεν έχω πάει αλλά θα το ήθελα.Έχω ακούσει τα καλύτερα.Μακάρι να είμαστε όλοι ασφαλείς με όλα αυτά που περνάμε.Η ψυχολογία όντως ανεβοκατεβαίνει.Μόλις πάμε να σηκώσουμε κεφάλι,κάτι συμβαίνει.Όταν βγούμε από όλο αυτό,θα είμαστε άλλοι άνθρωποι.

  5. Κατά την ταπεινή μου άποψη η Ρόδος δεν είναι απλά ένας ακόμα νησιωτικός / τουριστικός προορισμός. Είναι ένα σχεδόν αυτόνομο νησί- τόπος, που όλοι αξίζει να επισκεφτούμε έστω και μια φορά στη ζωή μας. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι. Βρέθηκα εκεί πριν κάποια χρόνια τέλη Σεπτεμβρίου και έμεινα άφωνη. Αρχαιολογία, Ιστορία, Φυσικό Περιβάλλον, η Ρόδος προσφέρεται για ένα αυτόνομο μοναδικό ταξίδι κάθε εποχή.

  6. Καλησπέρα! Συμφωνώ, @Julia! Είναι σχεδόν αυτόνομο νησί! Υπέροχο! Το αγαπώ πολύ ❣️ Όπως και όλα τα νησιά μας! Έχω πάει τρεις φορές, και έχω περάσει υπέροχα! Και τις τρεις φορές έμεινα σε διαφορετικά μέρη. Οι προτάσεις του post είναι super για αυτόν τον φανταστικό προορισμό!
    Εύχομαι σε όλους μας δύναμη!
    xx

  7. Χαιρετώ όλο τον BB κόσμο!!! Σπούδασα στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και έμεινα 4 χρόνια στην αγαπημένη Ρόδο. Είναι τόσο μεγάλη σε έκταση που δεν έχεις καν την αίσθηση ότι ζεις σε νησί .Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στις ομορφιές του νησιού, θα τις ανακαλύψετε από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε εκεί. Είναι όμως σημαντικό να αναφερθώ στο ανεπτυγμένο βιοτικό επίπεδο που κυριαρχεί σε αυτόν τον μαγικό χώρο. Σχεδόν ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Ίσως παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό η επιρροή του τουρισμού. Στο νησί μένουν μόνιμα (χειμώνα- καλοκαίρι) πολλοί άνθρωποι από όλον τον κόσμο και αυτό έχει διαμορφώσει μια εντελώς νέα κουλτούρα. Η Ρόδος σίγουρα είναι αυτόνομη και έχει και την δική της επίσης ”αυτόνομη” κουλτούρα. Οι κάτοικοι εκεί αγαπούν την καλοπέραση, την πολυτέλεια, και ζουν πραγματικά μια πολύ όμορφη καθημερινότητα με εντελώς διαφορετικές συνήθειες και ρυθμό από ότι ζούμε εμείς, ειδικά στην Αθήνα. Αν μείνετε ποτέ στο νησί για μεγαλύτερο διάστημα και όχι μόνο για διακοπές θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις ιδιαίτερες προσωπικότητες των ανθρώπων που θα συναναστραφείτε.
    Το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή στην Ρόδο είναι μια μαγική εμπειρία!!!
    @STELLA ούτε και εμείς δεν ξέρουμε τι ζούμε αυτή την τελευταία δεκαετία…΄΄ο πόλεμος” που λες είναι μια έννοια πιο ξεκάθαρη τουλάχιστον, αντίθετα εμείς ζούμε το απόλυτο χάος, τι να περιγράψουμε τώρα…και εκεί που λέμε δεν μπορεί θα ηρεμήσουμε και λίγο ,έρχεται το επόμενο παράλογο και μας αποτελειώνει…

  8. @Panos: Κάπως έτσι ήθελα να την περιγράψω και εγώ, ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο, από ένα τουριστικό- καλοκαιρινό νησί, αλλά εσύ την περιέγραψες τέλεια! Πόσο τυχερός να ζήσεις εκεί τέσσερα χρόνια….

  9. @JULIA καλές διακοπές!!! Περιμένουμε την όμορφη καθημερινότητα του ΒΒ από Σεπτέμβριο, να ξαναβρεθούμε με νέες δυνάμεις❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.