Η Jo Malone London παρουσιάζει τη συλλεκτική  English Pear & Freesia Collection

 

 

 

Ολάνθιστοι κήποι, πλημμυρισμένοι από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Φρεσκάδα των φρεσκοκομμένων, ώριμων αχλαδιών.

 

Ένα μπουκέτο από φωτεινές λευκές φρέζιες, όπου τα αψεγάδιαστα άνθη τους εκπέμπουν αγνότητα και έναν ήπιο τόνο δροσιάς. Πλούσιες νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο που το τυλίγουν σε μια απροσδόκητη ζεστασιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι νότες

Κορυφής — King William

Καρδιάς – Φρέζια

Βάσης — Πατσουλί

 

 

«Μυρίζοντας το  English   Pear & Freesia, αυτόματα μεταφέρεστε σε έναν κήπο, στον οποίο χυμώδη φρούτα αναμειγνύονται με ανθισμένα λουλούδια.Υπάρχει κάτι απροσδόκητο σχετικά με τον συνδυασμό των βασικών συστατικών του αρώματος, και αυτό είναι η φρεσκάδα και η κομψότητα που χαρακτηρίζει το brand». Celine Roux, Global Head of Fragrance

 

 

 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει τo English Pear & Freesia Cologne και Home Candle σε limited edition κομψή συσκευασία από περίτεχνο κυματιστό γυαλί, καθώς και το English Pear & Freesia  Body & Hand Wash 500ml. Ήπιος καθαρισμός  με το Body & Hand Wash στην special edition συσκευασία των 500ml. Στη συλλογή θα βρείτε επίσης το αγαπημένο best seller English Pear & Freesia Diffuser που θα αρωματίσει απαλά τον χώρο σας.

 

 

Fluted Bottle Edition Cologne 30ml, 60.00€ (ΠΛΤ)

Fluted Bottle Edition Cologne 50ml, 84.00€ (ΠΛΤ)

Fluted Bottle Edition Cologne 100ml, 123.00€ (ΠΛΤ)

Fluted Glass Edition Home Candle, 57.00€ (ΠΛΤ)

Limited Edition Body & Hand Wash 500ml 58.00€ (ΠΛΤ)

 

 

Διατίθεται από τον Σεπτέμβριο του 2021

 

21 Σχόλια
  1. Οι φρέζιες είναι αγαπημένες μου αλλά σε συνδυασμό με το αχλάδι, θεωρώ πως το αποτέλεσμα στη μυρωδιά της συλλογής θα είναι κάπως γλυκερό ….
    Το κερί από την άλλη, θα ηθελα να το αποκτήσω γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ σε κανένα κερί …πόσο μάλιστα αν είναι JO MALONE.
    Τέλος , δεν μπορώ παρά να μην σχολιάσω την ευφάνταστη καμπάνια της συλλογής με τα παιχνιδιάρικα αχλάδια και το έντονο κίτρινο outfit του μοντέλου(μαζί με το καπέλο)…

  2. Καλημερα
    Υπεροχο το κιτρινο χρωμα….χρωμα αισιοδοξο
    Πιστευω οτι οπως μας εχει συνηθισει ηJO MALONE. οι νοτες θα ειναι καταπληκτικες
    Κανενα αρωμα η κερι δεν υστερει απο τα προηγουμενα σε τιποτα

  3. @Celia: Αχλάδι… και μένα θα μου φαινόταν «γλυκερό»… όταν όμως δοκίμασα το Bottega Veneta Parco Palladiano III – ίσως ένα από τα 5 αγαπημένα μου αρώματα όλων των εποχών- με βασική νότα το αχλάδι και το ξύλο αχλαδιάς, άλλαξα για πάντα γνώμη. (για να μη σου πω, τι έπαθαν οι φίλες μου όταν το μύριζαν… όλες εκείνη τη χρονιά Parco Palladiano III). Ίσως λοιπόν, πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία και στη JM.

  4. Εγώ πάλι θα ήθελα να δοκιμάσω άρωμα με αχλάδι δεν έχω μυρίσει ,νομίζω όμως θα μου αρέσει…θα είναι παιχνιδιαρικο 😋🥰 Τόσο ενδιαφέρον συλλογή αυτή

  5. Το όμορφες φωτογραφίες, φαντάζομαι τι μεθυστικες θα είναι οι ευωδιές!! Θα ήθελα πολύ να δω πώς μυρίζουν!

  6. Υπέροχη και αυτή η συλλογή Jo Malone.Φρεζιες και αχλάδι…Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Όλοι οι συνδυασμοί μας ακούγονται “κάπως” αλλά, όταν δοκιμάσεις JM… είναι σαν να ανοίγει ένα κουτί με μοναδικές ευωδιές, που σε μεταφέρει σ’εναν πανέμορφο κήπο που το μόνο που κυριαρχεί είναι η ευωδιά που εκάστοτε συνδυασμου.
    xx

  7. Κατά τη γνώμη μου, ενα απο τα ωραιότερα αν όχι, το ωραιότερο αρωμα του οίκου! Μην το φοβάστε καθόλου γλυκερό. Τρελλό best seller. Eπιφυλάσσομαι να σας γραψω ενα review!

  8. @Julia Bottega Veneta Parco Palladiano III, μιλάς για ΤΟΝ κορυφαίο οίκο αρωμάτων, με μια απο τις κορυφαίες σειρές του την Parco Palladiano! Αυτη είναι πραγματική ποιότητα στην αρωματοποιία, όχι γλυκατζουρια με εσανς ζαχαροπλαστικής.

  9. Πέθανα με το σχόλιο της Στέλλας μας….. όχι γλυκατζουρια με εσανς ζαχαροπλαστικής….. to the point though….
    Kαλό Φθινόπωρο , bb girls!!! Πρώτη μέρα του Φθινοπώρου σήμερα…. ανυπομονώ για πιο χαμηλές θερμικρασίες,,,(σήμερα κάτι άρχισε να γίνεται)

  10. @CELIA δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι πραγματικότητα. Εδω και μια εικοσαετία χρησιμοποιουνται οι εσάνς ζαχαροπλαστικής σε ΟΛΑ τα brands για φθηνότερο κόστος (και μεγαλύτερο κέρδος). Απλά φρόντισαν να μας τα κάνουν μόδα, εξ’ ου και η τάση των γλυκών, gourmand, βανιλένιων κ.λ.π. αρωμάτων. Το μαρκετινγκ είναι ανίκητο!

  11. @STELLA αλήθεια δεν το γνώριζα,,,νόμιζα πως το έγραψες μεταφορικά…. αλήθεια τώρα;;;Έχω μείνει άφωνη…

  12. @STELLA εσάνς ζαχαροπλαστικής λόγω κόστους; Τι μαθαίνουμε πάλι…ευτυχώς να λέμε που δεν έχουν πάρει και χρώμα ζαχαροπλαστικής ωστε να αποκτάμε με έναν ψεκασμό από το άρωμά μας και διαφορετικό χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα (δίνω ιδέες) . Αγαπημένη Στέλλα έχω αρχίσει να εκπαιδεύομαι τον τελευταίο χρόνο στο Layering και πραγματικά με σωστούς πειραματισμούς και γνώσεις γύρω από τα αρώματα κάνει θαύματα .Θα είχε ενδιαφέρον μεσα από τις δικές σου γνώσεις για τα αρώματα να μας γράψεις κάποια στιγμή λίγα πράγματα σχετικά με αρωματικές ύλες-μυρωδιές (ως πρώτες ύλες) που ”παντρεύονται-ζευγαρόνονται-ταιριάζουν ” μεταξύ τους και μπορούν να μας βοηθήσουν στους αρωματικούς πειραματισμούς μας. Καλό φθινόπωρο να έχουμε bb-κόσμε!!!

  13. @PANOS ναι, γιατί όχι? Αν και νομιζω, ότι στο layering η Αρχηγός ειναι η Τζούλια!

  14. @Stella: Parco Palladiano… από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις… από την έμπνευση, από τους κήπους, από τις «μύτες», από τις μοναδικές νότες και τους τρόπους που συνδυάστηκαν, από το longevity, από το silage ( να ευωδιάζει ο χώρος που ψεκάζεσαι τουλάχιστον για 3 μέρες μετά…) η υψηλή αρωματοποιία στα καλύτερα της. Ι, ΙΙ, III, IV,V,VΙ θεωρητικά τόσο διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με κάποιο «μαγικό» τρόπο να συνδυάζονται όλα μαζί και να κάνουν το layering υψηλή τέχνη.

  15. @Julia….. Ουφ!!!! Μου φουντωσες πάλι το ενδιαφέρον γι’ αυτη τη σειρά! Νοσταλγία!

  16. @JULIA δώσε πληροφορίες στους νέους αλχημιστές…

  17. @Stella Eισαι πηγη πληροφοριων ανεξαντλητη ειδικα στα αρωματα
    Καθε φορα καθε κειμενο, καθε ποστ και κατι νεο μαθαινω

  18. Πολύ γλυκιά καμπάνια! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!!! 💜💙💚🧡💛💙❤️💜❤️💙💙💛💛💙🧡❤️💜❤️💜❤️💙💛💙

  19. Ευτυχώς που άργησα να διαβάσω το post και δεν έχασα τα γεμάτα πληροφορίες σχόλιά σας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.