Skincare  “Botanical Kinetics” από την Aveda.

 

 

 

Λανσάρισμα των botanical kinetics™ serums από την Aveda, μια σύνθεση τριών προϊόντων που προσφέρουν στοχευμένα skin care αποτελέσματα ενισχυμένα με τη δύναμη φυτικών συστατικών.

 

Η Aveda είναι ένα vegan, υψηλής απόδοσης, plant-infused brand περιποίησης μαλλιών με βασική αποστολή τη βιωσιμότητα. Πιο συγκεκριμένα, η Aveda έχει τελειοποιήσει την τέχνη και την επιστήμη των φυσικών συστατικών της, με κλινικά αποτελέσματα για κάθε προϊόν. H σειρά botanical kinetics™ serums χρησιμοποιεί μία σύνθεση από βλαστοκύτταρα και οξέα φυτών που επιλέγονται για τη δύναμη μεταμόρφωσης που προσφέρουν.

 

Κάθε ένα από τα τρία serums: Intense Hydrator, Instant Luminizer και  Pore Refiner είναι αγνά, plant-powered προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και υποστηρίζονται από κλινικά αποτελέσματα, ενώ η σύνθεσή τους είναι vegan και cruelty-free.

 

 

 

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PLANT STEM CELL + PLANT ACID

 

Κάθε μία σύνθεση των botanical kinetics™ serums είναι ενισχυμένη από δύο συμπληρωματικά ενεργά φυτικά συστατικά. Κάθε συσκευασία περιέχει φυσικά προερχόμενα οξέα και 10.000 φυτικά βλαστοκύτταρα που έχουν επιλεχθεί για την αποδεδειγμένη δύναμη μεταμόρφωσης που προσφέρουν, ενώ έχουν συνδυαστεί ώστε να καταφέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

 

Για να δημιουργήσει αυτά τα προϊόντα η Aveda μελέτησε τη διαδικασία αναγέννησης των φυτών σε κυτταρικό επίπεδο και έτσι καλλιέργησε βλαστοκύτταρα στο βοτανικό της εργαστήριο. Αυτή η διαδικασία επέτρεψε στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης να αποκτήσει υψηλότερα επίπεδα δραστικών συστατικών δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν αποκλειστικά με τη βοήθεια των φυτών. Τα υψηλής απόδοσης οξέα της Aveda – Υαλουρονικό οξύ, Alpha υδροξύ-οξέα (ΑΗΑ) και Beta υδροξύ-οξέα (BHA)  – προέρχονται 100% από τα φυτά.

 

 

 

 

Tα serums

 

  • botanical kinetics intense hydrator: Είναι το ιδανικό serum για την αφυδατωμένη επιδερμίδα με ξηρή υφή και εμφανείς λεπτές γραμμές καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ενισχύει το προστατευτικό στρώμα λιπιδίων του δέρματος με την πάροδο του χρόνου. Σε κλινικές δοκιμές το 100% όσων τη δοκίμασαν εμφάνισαν βελτιωμένα αποτελέσματα καθημερινής και άμεσης ενυδάτωσης.

 

To φραγκόσυκο είναι γνωστό για τις ικανότητες του να συγκρατεί το νερό, βοηθώντας την επιδερμίδα να επαναφέρει τον φυσικό φραγμό της ώστε να συγκρατεί την ενυδάτωση, γεγονός που είναι αποδεδειγμένο από την in vitro δοκιμή. Το φυτικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει τα κύτταρα και επαναφέρει άμεσα την υγρασία της επιδερμίδας, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στην αφυδατωμένη επιδερμίδα. Ακόμα τα διαφορετικά μοριακά βάρη διασπώνται σε διαφορετικό χρόνο κι έτσι το υαλουρονικό οξύ προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα και τη διατηρεί ενυδατωμένη ενώ τα κατώτερα στρώματα της ενδυναμώνονται.

 

  • botanical kinetics instant luminizer: Η αργή ανανέωση των κυττάρων κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή, όμως με μία μόνο χρήση του botanical kineticsinstant luminizer τα κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια αναζωογονούνται και η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή, λεία όψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

 

O λωτός είναι γνωστό για το όμορφο λευκό φύλλωμα του και τα βλαστοκύτταρα του βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει λάμψη. Τα φυτικά προερχόμενα alpha υδροξύ-οξέα (ΑΗΑ) ενεργοποιούν τη δραστηριότητα των κυττάρων και απολεπίζουν την επιδερμίδα. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται αποκαλύπτοντας τα ορατά πιο λαμπερά κύτταρα. Η επιφάνεια της επιδερμίδας είναι αισθητά πιο λαμπερή με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το 81% όσων τη δοκίμασαν παρατήρησαν πιο λεία την επιδερμίδα τους ενώ το 97% όσων τη δοκίμασαν παρατήρησαν βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας μετά από τέσσερις εβδομάδες.

 

 

 

 

 

  • botanical kinetics pore refiner: Η σταδιακή αύξηση της λιπαρότητας και των νεκρών κύτταρων είναι πιθανόν να μεγαλώσουν και να φράξουν τους πόρους της επιδερμίδας. Το botanical kineticspore refiner μπορεί να δώσει λύση προσφέροντας ισορροπημένη υφή στην επιδερμίδα μειώνοντας αισθητά το μέγεθος των πόρων. Το 90% όσων το δοκίμασαν παρατήρησαν σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση των πόρων της επιδερμίδας μετά από τέσσερις εβδομάδες.

 

To γαρύφαλλο είναι γνωστό για το λαμπερό κίτρινο φύλλωμα του, ενώ τα βλαστοκκύτταρα του συσφίγγουν και καθαρίζουν τους πόρους της επιδερμίδας προσφέροντας ισορροπημένα αποτελέσματα. Το γαρύφαλλο αυξάνει το επιδερμικό πάχος, όπως αποδεικνύεται και στις in-vitro δοκιμές. Τα φυτικά beta υδροξύ-οξέα (BHA) που προέρχονται από τον αειθαλή θάμνο εισέρχονται στην επιδερμίδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αποκτήσει νεανική όψη με ορατά πιο μικρούς πόρους.

 

 

 

Όλα τα botanical kinetics™ serums είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά προερχόμενα χρωστικά από οξείδια σιδήρου κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας χωρίς σιλικόνη, parabens, ορυκτέλαια και συνθετικά αρώματα.

 

 

ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

Τα botanical kinetics™ serums είναι κατασκευασμένα από 97% φυσικά προερχόμενα, cruelty free και vegan συστατικά. H συσκευασίες κατασκευάζονται με 90% post-consumer recycled fiber, η γυάλινη φιάλη είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευάζεται από 100% ηλιακή και αιολική ενέργεια μέσω πιστώσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειάς και αντισταθμίσεων άνθρακα.

 

Η συλλογή botanical kinetics™ serums είναι διαθέσιμη στο aveda.gr.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Την AVEDA την έχω χρησιμοποιήσει στα προιόντα μαλλιών κι είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Φαντάζομαι το ίδιο καλά και στην ίδια φιλοσοφία θα είναι και τα προιοντα περιποίησης. Είναι κρίμα, που δεν έχει γίνει ακόμα πιο ευρέως δημοφιλές αυτο το τόσο αξιόλογο brand!

  2. Δεν γνώριζα πως η AVEDA είχε κι άλλα προ’ι’όντα εκτος από αυτά για τα μαλλιά….
    Είδα τώρα τα kinetics στην σελίδα….δεν τα λες κι ακριβα τα serums για την ποσότητα και την ποιότητα που υποθέτω πως είναι δεδομένη.

  3. Εχω χρησιμοποιησει την καλοκαιρινή σειρά της Aveda για τα μαλλιά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη γιατί μου τα κράτησε ενυδατωμένα και υγιή, παρόλο τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο από πισίνα. Οπότε πιστεύω ότι και τα παραπάνω προϊόντα θα έχουν την ίδια ποιότητα!

  4. @Stella: Στην Αμερική είναι από τα Νο 1 brands- κρατάει πρωτεία εδώ και χρόνια. Ε, στην Ελλάδα όπως σε όλα- θελουμε τον χρόνο μας για να πάρουμε μπρος.

  5. Καλημερα…την γνωριζω την εταιρεια αλλα δεν ηξερα οτι εχει τοσα προιοντα
    Ομως οσα εχω χρησιμοποιησει τα εχω βρει παρα πολυ καλα

  6. Από τα πιο καλά & εξειδικευμένα προϊόντα που έχω δοκιμάσει στα μαλλιά μου. Και με εξαιρετική μυρωδιά!
    xx

  7. Το intense hydrator serum είναι το ιδανικότερο σιγά σιγά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν της εταιρείας…και μια που λένε και οι υπόλοιπες ότι έχει εξειδικευμένο προϊόντα μαλλιών νομίζω πρέπει να ρίξω μια ματιά

  8. Τα προϊόντα της εταιρίας τα γνώρισα από πρώτο χέρι εδώ στο bb μετά από ένα υπέροχο διαγωνισμό 😁 (Τωρα που το γραφω @Τζουλια τι λες για κανενα καινουργιο?????😘😘😘😘😘 Λεω εγω😁😁😁😁😁)Και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!!Μόνο το φυσικο άρωμα που εχουν αυτά τα προϊόντα τα κάνει να τα αγαπήσεις αμέσως!!!Την σειρά πρόσωπου (και έχει πολλές )τα γνώρισα μέσα από το scarletbeauty σε σούπερ τιμες. Σίγουρα θα είναι η επόμενη αγορά μου .😁😁😁

  9. Πολύ ενδιαφέροντα τα δύο πρωτά και πολύ ενδιαφέρουσα και η πληροφορία της SofiaT για το ScarletBeauty.

  10. Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει AVEDA για τα μαλλιά μου γτ μου την είχε προτείνει η κομμώτρια μου! Εξαιρετικά προϊόντα!!!! ❤️💚♥️🧡💙💛🤍💜💜❤️💚💛🤍♥️💛💚❤️💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.