Smashbox X The Suicide Squad: Limited Edition συλλογή μακιγιάζ

 

 

H Smashbox Cosmetics,  ανακοινώνει τη συνεργασία της με την  ταινία δράσης και περιπέτειας, The Suicide Squad από τη Warner Bros. Pictures, η οποία είναι διαθέσιμη στο Smashbox.gr.

 

Στα πλαίσια  αυτής της συνεργασίας, η Smashbox λανσάρει μία αποκλειστική συλλογή πέντε αποχρώσεων του Be Legendary Lipstick και της Always On Cream Shadow. Οι πλούσιες και εμπλουτισμένες με primer συνθέσεις συνοδεύονται από μοναδικές συσκευασίες όπου απεικονίζονται εμβληματικές στιγμές από σκηνές και χαρακτήρες της ταινίας όπως των: Harley Quinn, Mongal, Bloodsport, Peacemaker, Javelin, Polka-Dot Man και Ratcatcher 2.

 

 

 

 

 

 

 

Για την συλλογή η Smashbox συνεργάστηκε με την επικεφαλής του τμήματος μακιγιάζ της ταινίας, Heba Thorisdottir. Η Heba δημιούργησε μοναδικά tutorials εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της ταινίας, χρησιμοποιώντας τη limitededition συλλογή.

 

 

 

 

 

«Υπάρχει μια αναμφισβήτητη δυναμική μεταξύ της ταινίας The Suicide Squad και της Smashbox», λέει ο Glenn Evans, Global General Manager της Smashbox Cosmetics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς μέσα από αυτή τη συνεργασία γιορτάζουμε όχι μόνο το εκκεντρικό storytelling της ταινίας, αλλά και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία και την πολυεπίπεδη προσέγγιση που προσφέρει η Heba Thorisdottir στη ταινία αλλά και στο brand»

 

 

 

 

«Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, η Smashbox ήταν και παραμένει ένα κορυφαίο makeup brand γνωστό για χρώματα με επαγγελματική απόδοση και τις μοναδικές συνθέσεις του, δήλωσε η Heba Thorisdottir, επικεφαλής  του τμήματος μακιγιάζ για τη ταινία The Suicide Squad. «Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζομαι είναι ένα makeup brand που να συμβαδίζει μαζί μου, αλλά και με τους χαρακτήρες που δημιουργώ στο set. Μια όμορφη απόχρωση δεν είναι ποτέ αρκετή. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι η απόδοσή. Η Smashbox το κάνει αυτό.»

 

 

 

 

 

About Smashbox

Η Smashbox Cosmetics γεννήθηκε από τα Smashbox Studios, το σύγχρονο image factory στο Los Angeles, στην California. Μετά την ίδρυση των στούντιο φωτογραφίας, οι αδελφοί Dean και Davis Factor, δισέγγονοι του θρύλου του μακιγιάζ Max Factor, εμπνευστήκαν τη δημιουργία μιας σειράς καλλυντικών που ικανοποιεί τις απαιτητικές ανάγκες μιας επαγγελματικής φωτογράφισης. Η Smashbox Cosmetics φέρνει το ανεξάρτητο πνεύμα των Smashbox Studios στη ζωή κάθε γυναίκας και προσφέρει την behind-the-scenes τεχνογνωσία στους καταναλωτές παγκοσμίως . Η ζωή είναι το set για κάθε γυναίκα μεταμορφώνοντας κάθε στιγμή είναι ένα φωτογραφικό ενσταντανέ.

 

 

 

 

About Suicide Squad

Η περιπέτεια δράσης υπερηρώων της Warner Bros. The Suicide Squad, η οποία αποτελεί μια συλλογή από τους πιο παραβατικούς χαρακτήρες της DC, είναι ένα δημιούργημα του συγγραφέα και σκηνοθέτη James Gunn. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga κ.α. Η ταινία έχει ήδη προβληθεί στις Ελληνικές αίθουσες.

 

 

 

 

 

Ναι, ναι. Καταπληκτική κόκκινη απόχρωση.

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Πόσο φοβερή η μωβ σκιά 💜την ερωτεύτηκα!! Το ίδιο και την κίτρινη 💛 εκπληκτικα ζωντανά χρώματα!! Και super οι συσκευασίες!! Τώρα λίγο άσχετο, αλλά είδαμε τα σκυλιά της Δαλματιας με την υπέροχη Margot Robbie εγώ και τα κορίτσια μου και το λατρέψαμε, το έχουμε δει ήδη 3 φορές, ειδικά η Μαριλια μου έχει ξετρελαθεί

  2. Η μωβ σκιά είναι όνειρο!!! Για το κόκκινο κραγιόν δεν χρειάζονται λόγια υπέροχο!

  3. Καλημερα
    Η μωβ σκια μου αρεσε και εμενα…πολυ ζωντανη και φοβερη αποχρωση μωβ
    Μου αρεσε επισης το πρωτο απο τα τρια κοκκινα κραγιον
    Οσο για τα εντονα θεωρω οτι ειναι πιο θεατρικα και για αλλες περιπτωσεις μακιγιαζ
    Φυσικα οχι κατι καθημερινο και απλο να βγω εξω
    Καλο Σαββατοκυριακο ευχομαι

  4. Έντονα χρώματα, νομίζω πως θα πάνε περισσότερο δε νέες ηλικίες. Το κόκκινο κραγιόν υπέροχο.
    xx

  5. In purple we trust… αν και γενικότερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν τη Smashbox!

  6. Ευφάνταστο το όνομα της συλλογής….το μωβ χρωμα της σκιάς και του lipstick μοιαζουν να φωνάζουν το όνομά μου….
    Η SMASBOX θεωρώ πως έχει τα καλύτερα primers …μακράν…

  7. Θα βάλω σε λίγη ώρα να δω την ταινία!!! Χαχαχαχα ακριβώς πάνω στην ώρα διάβασα αυτό το άρθρο!!!! 💙💜🤍💜♥️💜♥️💜♥️❤️💛❤️💛♥️❤️💚🤍❤️🤍💙💜💜💙💙💜🤍💜💜 Και εγώ ξετρελαθηκα με τή μωβ σκιά!!!! Όσο για το κραγιόν Harley Quinn, σε κόκκινη απόχρωση απλά τα σπάει όπως και η ίδια!!!!! 🧡💜💜💛💜♥️💜♥️🤍♥️🤍💚🤍💚💚🤍💚🤍💚🤍💛💜💜🧡🧡💜🧡💜💛♥️💜♥️💜💜❤️❤️💜💜❤️💜❤️💜❤️💜❤️

  8. Έχω πάρει μολύβια από smashbox,τα καλύτερα για μένα, κραγιόν, σκιές κλπ.Το μηχανικο μολύβι ματιών με απογοήτευσε μόνο, χάλασε πολύ Οι limited edition σειρές δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν δικές μου,αν και το ήθελα,δεν τις προλάβαινα.

  9. *πολύ γρήγορα ήθελα να γράψω.Δεν θα έβαζα με τίποτα κίτρινη σκιά.Αν ήμουν μελαχρινή, ίσως.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.