Garnier: συνδυασμός αλόης με υαλουρονικό οξύ για καθαρισμό και ενυδάτωση.

 

 

 

Η σειρά Hyaluronic Aloe από τη Garnier η περιλαμβάνει προϊόντα καθημερινού καθαρισμού και εντατικής ενυδάτωσης, με τη δύναμη της Βιολογικής Αλόης και του Υαλουρονικού Οξέος Φυσικής Προέλευσης.

 

Η Βιολογική Αλόη ενυδατώνει εντατικά και ανακουφίζει την επιδερμίδα που έχει ταλαιπωρηθεί από τις καυτές ακτίνες του ήλιου των περασμένων μηνών, ενώ το Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης έχοντας τη δυνατότητα να δεσμεύει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, κλειδώνει» την υγρασία επαναφέροντας την ελαστικότητα στην επιδερμίδα

 

Τα Προϊόντα

Hyaluronic Aloe Jelly 6,55Ε

 

Η νέα ενυδατική κρέμα με  υφή gel Hyaluronic Aloe Jelly προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, καταπραΰνοντας και επαναφέροντας την ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Κατάλληλη για κανονική επιδερμίδα μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ και ακόμα και σαν μάσκα boost ενυδάτωσης. Απλώνετε μια πλούσια στρώση, την αφήνετε να δράσει 5 λεπτά και την ξεβγάζετε.

Στη σειρά θα βρείτε και την Hyaluronic Aloe Cream με τα ίδια οφέλη αλλά με πιο πλούσια φόρμουλα ιδανική για  ξηρές επιδερμίδες  στην ίδια τιμή.

 

 

 

 

Hyaluronic Aloe Tissue Mask 1,98Ε

Η υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης Hyaluronic Aloe Tissue mask προσφέρει  ενυδάτωση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα και είναι και αυτή εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη και υαλουρονικό οξύ. Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

 

 

 

 

Hyaluronic Aloe Gel 5,00Ε

Το Gel καθαρισμού Hyaluronic Aloe αποτελείται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης. Έχει αποτελεσματική καθαριστική δράση ενάντια στη λιπαρότητα και τη ρύπανση ενώ παράλληλα κάνει τους πόρους λιγότερο ορατούς. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες.

 

 

 

 

Hyaluronic Aloe Αφρός Καθαρισμού 5,99Ε

Ο αφρός καθαρισμού Hyaluronic Aloe από την Garnier υπόσχεται βελούδινα απαλή επιδερμίδα σε μόλις 3 ημέρες. Η επαναστατική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Serum Υαλουρονικού Οξέος και Αλόη, και ο πλούσιος αφρός που δημιουργεί χάρη στην τεχνολογία micro bubbles προσφέρουν:

 

  • 50% μεγαλύτερη πυκνότητα και πιο πλούσιο αποτέλεσμα σε σχέση με τα gel καθαρισμού.
  • Εκατομμύρια micro-bubbles που εισχωρούν στους πόρους της επιδερμίδας, απομακρύνοντας σκόνη, ρύπους και σμήγμα, χωρίς να τους μεγεθύνουν.
  • Εντατική ενυδάτωση που διαρκεί, χάρη στο υαλουρονικό οξύ, παγιδεύοντας μόρια νερού στις στιβάδες της επιδερμίδας.

 

 

 

 

 

Hyaluronic Aloe Micellaire 6,99Ε

Το Νερό Καθαρισμού Micellaire Hyaluronic Aloe είναι το πρώτο νερό καθαρισμού Micellaire που ενισχύεται με υαλουρονικό οξύ και βιολογική αλόη. Χάρη στην  καινοτόμο τεχνολογία του,  προσφέρει:

  • Αποτελεσματική δράση ενάντια στη λιπαρότητα και τους ρύπους.
  • Εύκολη αφαίρεση του μακιγιάζ με μία κίνηση.
  • Βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση με λιγότερο ορατούς πόρους.

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Τα micellaire της Garnier είναι αρκετά καλά, αλλά τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης προσώπου δεν μου αρέσουν έχουν κάποιααρκετάσυστατικάστην λίσταπουτααποφεύγωγενικότερα..παλιότερα μάλιστα είχα δοκιμάσει μια απλή 24ωρη κρέμα προσώπου και μου δημιούργησε εξανθηματα σαν αλλεργία

  2. Είναι πολύ οικονομικα προϊόντα, ειχα δοκιμάσει παλιότερα μια αντικυτταριδικη τους κρέμα και είχα μείνει ικανοποιημένη, αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με την @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ πιο πανω..

  3. Kαλημερα
    Και εγω μονο το micellaire εχω χρησιμοποιησει
    Ουτε καλο ουτε κακο
    Αδιαφορο

  4. Δυστυχώς και σε εμένα μου προκάλεσα αλλεργία η κρέμα τζελ.Αλλα θελω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο!!! στην εταιρεία γιατί όταν επικοινώνησα μαζί τους και τους εξήγησα τι συνέβη αμέσως μου αντικατέστησαν το προϊόν με κάποιο άλλο που γνώριζα ότι μου ταίριαζε στο δικό μου δέρμα.
    Έτσι μέσα σε λίγες ημέρες μου έστειλαν στο σπίτι εντελως δωρεάν το λαδάκι bio levander!!!
    Όλη η σειρά bio της Garnier είναι εξαιρετικη!! Κυρίως η σειρά bio levander είναι από τις αγαπημένες μου😍😍😍😍

  5. , ,se emena kamiq qlergia h kalyteri gia mena apo tis oikonomikes

  6. Οι κρέμες-τζελ είναι αγαπημένες μου. Κι εμένα από όσες έχω δοκιμάζει από την Garnier, η bio σειρά μου άρεσε περισσότερο. Με την τιμή που έχουν αξίζουν μία δοκιμή.

  7. Δεν την έχω δοκιμάσει τα προ’ι’όντα της σειράς αλλα θα συμφωνήσω με την Αμαλία πως αξίζουν μια δοκιμή (δεδομένης και της τιμής τους….)

  8. Το υαλουρονικο είναι αγαπημένο μου. Θα δοκιμάσω, και θα επανέλθω.
    xx

  9. Κάθε φορά που θα πάω σούπερ μάρκετ( δηλαδή μια φορά στις δύο εβδομάδες) θα βάλω στο καλάθι μου μια tissue mask! Με έχουν βολεψει παρά πολύ Και μετά από κάθε χρήση τους νιώθω πολύ απαλό το δέρμα μου! Επίσης χρησιμοποιω εδώ και αρκετό καιρό το Micellaire!!! Θεωρώ πως είναι μια αξία εταιρεία και πολύ οικονομική!!! 💚❤️🤍❤️🧡❤️🧡🧡💜♥️🤍💚💜💚❤️💚❤️🤍❤️🧡💜🧡💜💛💜💛💛❤️❤️💚❤️💚❤️💚❤️🧡❤️💚❤️💚❤️🤍❤️🧡🧡💜🧡💜🧡❤️❤️🧡❤️

  10. h kalteri gia mena apo tis oikonomikes moy teriazei poly

  11. Δοκίμασα την υφασμάτινη μάσκα μόνο. Καλούτσικη μπορώ να πω.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.