Τα νέα της Korres Οκτώβριος 2021.

 

 

H μεγαλύτερη έκπληξη που μας επιφύλαξε η Korres όσο αφορά τα λανσαρίσματα της νέας σεζόν στην παρουσίαση που παρακολουθήσαμε πριν λίγες μέρες, δεν ήταν άλλη από την πλήρη σειρά βρεφικών/ παιδικών προϊόντων και ρούχων που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Επειδή όμως είναι πράγματι ένα πολύ μεγάλο νέο θα του αφιερώσουμε εν ευθέτω χρόνω, ένα post όπου θα τα μάθουμε όλα.

 

 

 

Για σήμερα όμως ας δούμε κάποια από τα νέα προϊόντα για τα οποία μας μίλησε το brand :

 

 

 

 

 

Όσο αφορά το skincare:

 

ΝΕW:  Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας με Χρώμα + SPF20,  με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, προβάλλει ένα ελαστικό, νεανικό πρόσωπο με ένα «σφιχτό» περίγραμμα, ενώ προστατεύει από τη φωτογήρανση.

 

 

NEW: Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Serum , ενισχυμένο serum για άμεση δράση σύσφιγξης και ανόρθωσης περιγράμματος, ορατό lifting και λάμψη, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

 

 

 

 

NEW:  Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Νύχτας,  πλούσια κρέμα νύχτας για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, προσφέρει ανανεωμένο, εξαιρετικά απαλό, ορατά πιο σφριγηλό δέρμα και πιο γεμάτο πρόσωπο το επόμενο πρωί.

 

 

 

 

Στη σειρά Λευκή Πεύκη / White Pine,  έχουμε το λανσάρισμα της Radiant Body Lift Cream, για σμίλευση και ανόρθωση 5 κύριων περιοχών χαλάρωσης, με εξαιρετικά ελαφριά, cream-gel υφή, που είναι συμβατή με την υφή και λειτουργία του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση (αυξημένη έκκριση σμήγματος). Από την 1η εφαρμογή είναι εμφανής η βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Σε 14 ημέρες το δέρμα στις περιοχές-στόχος είναι πιο ελαστικό, γεμάτο, lifted, νεανικό, με 9 στις 10 γυναίκες να αισθάνονται ότι έχουν επαναφέρει το δέρμα στο διάστημα προ-εμμηνόπαυσης[1].

 

 

 

Όσο αφορά τις βαφές μαλλιών:  (και μην ξεχνάτε ότι οι φυτικές βαφές μαλλιών Korres είναι Νο 1 σε πωλήσεις στα κομμωτήρια και δικές μου αγαπημένες όταν ήμουν έγκυος στον κύριο Ρωμανό)

 

Στη σειρά λοιπόν ΑRGAN OIL ADVANCED HAIR COLORANT έρχονται να προστεθούν 5 πιο ζεστές και χρυσαφένιες αποχρώσεις οι Golden Cocoa (6.73), Golden Mocha (7.73), Golden Caramel (8.73), Blond Beige (7.17) , Dark Blonde Beige (6.17)

 

 

 

Στα αρώματα να σας πω μόνο ότι το Aegean Bronze (το είχαμε και σε διαγωνισμό το καλοκαίρι) έκανε τρελές πωλήσεις και ανακηρήχθηκε στο best seller άρωμα της συλλογής.

 

 

Όσο αφορά το μακιγιάζ:

Θα δούμε σε limited edition την παλέτα Volcanic Minerals Eyeshadow palette “Jungle Nudes”  σε όμορφες και κολακευτικές αποχρώσεις

 

 

 

 

και τα μολύβια ματιών Volcanic Minerals Velvet Eyeliners σε γκρί και απίθανη πράσινη απόχρωση (θα εξηγήσω το απίθανη παρακάτω)

 

 

 

 

Είσαστε έτοιμες για ψώνια; (ναι, ναι θα το θελήσετε αυτό που θα σας προτείνω). Μάλλον δοκίμασα ένα από τα ωραιότερα – αν όχι το ωραιότερο μολύβι ματιών που έχω δοκιμάσει εδώ και πολύ καιρό. Το νέο Volcanic Minerals Velvet Eyeliner σε πράσινη / χακί απόχρωση, δεν είναι άλλο ένα πράσινο. Στη σύνθεσή του έχει πάρα πολύ ελαφρύ χρυσαφένιο glitter– τόσο όσο για να λάμπει το βλέμμα χωρίς όμως καμία υπερβολή. Το φόρεσα πριν λίγες μέρες σε Lady’s Night, οι ladies ξετρελάθηκαν και το Σάββατο πήγαν για ψώνια όπως καταλάβατε. Απίθανο σας λέω.

 

Δείτε για  να καταλάβετε τι εννοώ. Πάνω το χακί- χρυσαφένιο και κάτω το γκρι.

 

 

Α-πί-θα-νο.

 

 

[1] Self-perception test

 

 

 

 

31 Σχόλια
  1. τι μας κάνεις τι μας κάνεις!!! αχ αυτο το μολυβι το σκεφτομαι και σε συνδιασμο αυτα τα 2!!!

  2. Λατρεύω τη μαύρη Πεύκη του Κορρέ, αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το serum και τις κρέμες ημέρας κ νύχτας και το δέρμα μου τις εκτιμά απίστευτα καλά!! Super το χακί χρώμα του μολυβιού, μου αρέσει πολύ που έχει γκλιτερ και σαν χρώμα το βρίσκω πολύ κολακευτικό!

  3. Όλο το καλοκαίρι την έβγαλα με την σειρά korres yogurt και το αντίστοιχο σερουμ με προβιοτικα και 3 τύπων υαλουρονικο και απλά το λάτρεψα!!!!
    Να διευκρινίσω ότι παλιά όσες φορές δοκίμαζα κάποια κρέμα korres δεν μου ταίριαζε. Αυτήν την φορά έγινε το θαύμα και βρήκα κάποια.!! Μετα απο αυτή την θετική μου εμπειρία πείρα δείγμα για την σειρά λευκη πευκη και έμεινα υπερικανοποιημενη!!!!Τρέχει και ένα promo με σετ της σειράς σε τέλεια τιμή!!!!
    Καλά για την βαφή δεν έχω λόγια την χρησιμοποιώ Χρόνια και δεν την αλλάζω με τίποτα!!Το 5.17 είναι το αγαπημένο μου.
    Ξέχασα να αναφέρω ότι επέστρεψα και τις χρησιμοποιημένες συσκευασίες και πήρα μια καταπληκτική τζιν τσάντα του korres από ανακυκλωμένα συστατικά.
    Έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και ένα καταπληκτικό λαδι από σταφύλι μακάρι να το φέρουν και εδώ!!!

  4. @Άλκηστις: Αλκιστάκο μου, δεν το κάνω πάντα! Αλλά η αλήθεια είναι όταν δοκιμάζω κάτι και ενθουσιάζομαι δεν γίνεται να μην σας το πω και να μη σας στείλω για ψώνια! χαχαχα! Φιλιάααα

  5. @Maryl: Με το δέρμα και τα μαλλιά σου, νομίζω αυτό το μολύβι έχει σχεδιαστεί για σένα! Το χειμώνα πάω στοίχημα θα το λατρέψεις!

  6. @SofiaT: Mμμμμμμ… review μου μυρίζει το παραπάνω σχόλιο!!! 🙂 🙂 🙂

  7. Αγαπώ πολύ την Μαύρη Πεύκη από το Korres, έχει ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες του δικού μου δέρματος. Οπότε, επίκαιρο όσο ποτέ, το post…και με το λανσάρισμα της Λευκής Πεύκης, αποφασίζω, πώς, ναι, είμαι έτοιμη για ψώνια! Για τα μολύβια Korres, έχω να πω τα καλύτερα, το μολύβι χειλιών, δεν το αλλάζω με τίποτα! Και αυτό που διάβασα αρχικά και με ενθουσίασε, είναι η νέα είσοδος Korres στα βρεφικά προϊόντα, γιατί, μόλις πριν 1 μήνα και κάτι μέρες, έγινα ΓΙΑΓΙΑ!!!
    xx

  8. @Julia πως με καταλαβαίνεις 😁Το έχω στο μυαλό μου εδώ και μέρες 😁😁😁Μάλλον σε λίγο χρονικο διάστημα στο στειλω😉

  9. @Sofia Marga: Επιτέλους ένα υπέροχο νέο! !!❤️😍 ( βέβαια εσυ θα είσαι η γιαγιά-κοριτσάκι δε νομίζω να σε πιστεύουν όταν θα το λες…)😄

    Συγχαρητήρια αγαπημένη μας! Το Bebe post Korres, αφιερωμένο σε σένα!!🌟🌟👶👶

  10. @SofiaT: Αφού σε έχω γεννήσει λέμε!!!!😄😄❤️❤️

  11. @Julia μου, ευχαριστώ πολύ ❣️❣️❣️ Θα περιμένω πως και πως το post!!! Πράγματι, υπέροχο νέο, απερίγραπτα συναισθήματα, που αν δεν τα νιώσεις, δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθός τους, την έκταση τους!!!! …Κι όλα αυτά, να περιέχονται και να τα μεταφέρει ένα τόσο μικρό πλασματακι με λιλιπούτειες διαστάσεις ❣️

  12. @Julia να τα λέμε αυτα😅😅😁😁😘😘😘😘
    @sofia margarita εσύ γιαγιά απίστευτο!!!
    Να σας ζήσει!!!!!

  13. Καλημερα
    Σαν την @SofiaT ημουν και εγω δυσαρεστημενη απο τα προιοντα ΚΟΡΡΕΣ
    Η μαυρη πευκη ομως με εκανε να αλλαξω γνωμη
    Μαλλον δεν μου προτειναν οι “αισθητικοι” της εταιρειας τι μου ταιριαζει και μου εδιναν ποιο επρεεπε να προωθησουν
    Ευχαριστημενη ημουν παντα με την ενυδατικη σειρα με γιαουρτι για το σωμα
    Περιμενω και εγω να δω την βρεφικη σειρα γιατι ολες εχουμε ενα μωρακι στον κυκλο μας
    Μακαρι να γινω γιαγια σαν την Σοφια και να νιωσω τα συναισθηματα που την διακατεχουν αυτη και ολες τις γιαγιαδες

  14. @Julia : πώς με ξέρεις! 💖 @Sofia Marga: συγχαρητήρια, να σας ζήσει το μωράκι!! Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευλογία από το να αντικρίζεις το μωρό του μωρού σου!

  15. @Rania & @Maryl έτσι είναι, όπως τα λέτε! Σας ευχαριστώ πολύ ❣️

  16. Να σας ζήσει Σοφάκι ο,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί 🙂γερό και καλοτυχο! Εκτος τις μάσκες προσώπου δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σερουμ ή κρέμες του Korre νομίζω για την ηλικία μου και το δέρμα μου θα πέσουν βαριές και το ο,τι περιέχουν αρώματα με χαλάει λίγο..βέβαια αφού λέτε τόσα θετικά σχόλια ίσως στο μέλλον δοκιμάσω κάποιο σερουμ του Korre για αρχή !

  17. @Τζενη: Αν θέλεις να κάνεις την αρχή με κάτι από Korres θα σου πρότεινα το Golden Crocus Elixir. Για κάθε ηλικία, για κάθε επιδερμίδα, ένα πραγματικά πολύ πετυχημένο προϊόν με διθυραμβικές κριτικές και με πολύτιμο σαφράν στη σύνθεση του. Ενυδατωση/ Αντιγήρανση.

  18. @Julia ναι νομίζω είπες το κατάλληλο serum αν κρίνω από την πρόταση σου και τις κριτικές που έχω διαβάσει θα μου ταιριάξει, ίσως μπερδεύομαι κυρίως γιατί έχω συνδυάσει την μαύρη πευκη σαν σήμα της εταιρείας

  19. @Τζενη: Είναι όπως το λες. Η Μαύρη Πεύκη είναι πράγματι το «βαρύ πυροβολικό» της Korres και απόλυτο best seller. Αλλά αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που γράφεις, νομίζω εσυ θα αγαπήσεις το Golden Crocus (και δικό μου αγαπημένο)

  20. @SOFIA MARGA ,το καλύτερο νέο…..να σας ζήσει….θα είσαι μια γιαγιά ξεχωριστή….
    Για την μαύρη πεύκη πάντως πολλά διαφημιστικα σποτ βλεπω στην tv τον τελευταίο καιρό….

  21. @SOFIAMARGA να σας ζήσει!!! Εύχομαι να είναι καλότυχο το παιδάκι και εσύ να είσαι πάντα δίπλα του να το στηρίζεις! 🤍💙💙💜🧡💜🧡💜💚❤️🧡❤️❤️🧡🧡♥️🧡♥️🧡💜💙💜💜🧡💜💙🤍💙❤️💙💙❤️💙❤️💙♥️

  22. Το γκρι μολύβι έχει μπει ήδη στην λίστα για το φαρμακείο! Επίσης να πω πως εδώ και αρκετά χρόνια αγοράζω τη μάσκαρα από korres για καθημερινή χρήση και είμαι υπερευχαριστημενη!!!! Δεν ερεθίζει καθόλου το μάτι, φαίνεται πολύ φυσικό το αποτέλεσμα και δεν αποδυναμώνει τις βλεφαρίδες! Ότι πρέπει για την καθημερινότητα…. 💚♥️💚♥️💚♥️💚💙🧡💙💚❤️🧡💙💜💙💜💙🧡💙💚♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💚🧡♥️🧡♥️💜♥️💜💜💙💜♥️

  23. @Julia ναι ναι Τζούλια το Golden Crocus θα είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μου το κοίταξα και ψιλοψηθηκα να σου πω ίσως είναι η επόμενη επιλογή μου στην αγορά σερουμ,η Μαύρη Πεύκη θα πέσει αρκετά βαριά στο δέρμα μου!!Δύο ερωτήσεις: το Golden Crocus είναι για χειμώνα- καλοκαίρι? Και κάτι ακόμα έχεις δοκιμάσει την μάσκα προσώπου Macadamia Moisturising & Revitalising? Τι γνώμη έχεις?

  24. Πολύ ωραία τα νέα της εταιρείας Korres.Χρησιμοποιώ διάφορα κρέμες σώματος, προσώπου αλλά και τοargan oil ,φανταστικό! Είμαι σε αναζήτηση νέων μολυβιών,το χακί και το γκρι είναι τέλεια.

  25. Βρε κορίτσια μου έχει κυκλοφορήσει η συλλογή? Θελω να αγοράσω το γκρι μολύβι αλλά δεν το βρήκα στο φαρμακείο μου και δεν θέλω να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ. Θα ήθελα να στηρίξω τα συνοικιακά μαγαζιά….

  26. ♥️🧡💛💙💚💜🧡❤️♥️💛💙💚💜🧡♥️❤️🤍💙💛💜💛🧡♥️❤️💛💜💛💜💚💚💜🧡💜♥️💜♥️💙💛💙💛💚💜💚💜🧡♥️♥️

  27. ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΟΡΡΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.