New York Fashion Week SS 2022 και hair styling με TRESemmé.

 

 

Ψηλές αλογοουρές, μονόχρωμα αξεσουάρ, παιχνιδιάρικες κορδέλες και boho braids ήταν κάποια από τα hair looks που κυριάρχησαν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’22.

 

Το TRESemmé, με τα επαγγελματικών προδιαγραφών προϊόντα του, αποτελεί επίσημο χορηγό της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 10 χρόνια και έτσι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και  πρωταγωνίστησε με ευφάνταστα hair looks.

 

Το φαντασμαγορικό Show του La Quan Smith στην κορυφή του Empire State Building, που για πρώτη φορά άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί sexy σύνολα, μοντέρνες πινελιές και μια ωδή στην ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση κάθε σωματότυπου. Ψηλές αλογοουρές, ολόισιες χωρίστρες και styling στα baby hairs έδωσαν έμπνευση σε όλες τις γυναίκες για να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου, όπως και το εμβληματικό location του show.

 

 

 

 

 

Το αγαπημένο brand του Hollywood alice + olivia παρουσίασε μια συλλογή λαμπερή, τολμηρή και πολύχρωμη. Μονόχρωμα αξεσουάρ, παιχνιδιάρικες κορδέλες αλλά και eyecatching hair accessories, μία από τις top τάσεις της σεζόν μαζί με τις boho πλεξούδες, που έκλεψαν τα βλέμματα.

 

 

 

 

 

Το ατμοσφαιρικό show του Joseph Altuzarra, φέτος έκανε ένα θριαμβευτικό comeback στη Νέα Υόρκη μετά από τέσσερα χρόνια. Ο σχεδιαστής παρουσίασε εντυπωσιακά bohemian looks με tie dye και πλεκτά σύνολα, συνδυάζοντας πιο καθημερινά outfits με μαγικές, χειροποίητες πινελιές. Τη συλλογή ολοκλήρωσαν τα boho chic χτενίσματα, που δημιούργησε η ομάδα του TRESemmé, με μαλλιά γεμάτα υφή και braids.

 

 

 

 

 

Το fashion brand STAUD, παρουσίασε μια συλλογή γεμάτη χρώματα, αέρινα σύνολα και παιχνιδιάρικες υφές γεμάτη από  summer vibes. Έμπνευση για τα hair looks ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές, η χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά και η μοναδικότητα των μαλλιών κάθε μοντέλου, με φυσικές υφές και simple looks που δεν χρειάζονται πολλή προετοιμασία.

 

 

Τα star προϊόντα TRESemmé που χρησιμοποιήθηκαν για το styling:

 

 

Hair Spray 4, Hair Spray, δυνατό κράτημα

 

 

 

 

Keratin Smooth with Marula Oil, προφυλάσσει από το φριζάρισμα έως και 72 ώρες

 

 

 

 

Volume & Lift Salon Finish, mousse για όγκο στα λεπτά και άτονα μαλλιά

 

 

Day 2, Dry Shampoo, ξηρό σαμπουάν που επαναφέρει τον χαμένο όγκο των μαλλιών

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Μου αρέσει πολύ που βλέπω μακριά μαλλιά στο show, είναι αλήθεια ότι τους εχω μία αδυναμία! Και ειδικά στις ψηλές αλογοουρες! Το Ketatin oli των Tresemme είναι ενα λάδι που θα δοκιμάσω οπωσδηποτε..

  2. Kαλημερα
    Ποσο ομορφα ειναι τα μακρυα μαλλια
    Μου αρεσουν που γινονται οτι θελεις
    Στην boho εκδοχη καταπληκτικα

  3. Πολύ καλό προϊόν της εταιρίας είναι το prime & protect με biotin για προστασία από το σεσουάρ.
    Ποσο υπεροχη ειναι η Winnie Harlow είναι από τα μοντέλα που θαυμάζω κυρίως για την “ιδιαιτερότητα “της εάν μπορεί να το πει κανείς έτσι.Γιατι έχει καταφέρει το αυτονόητο ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά και εξίσου όμορφοι!!.

  4. Επιτέλους! Τι ωραία που είναι να βλέπουμε να (ξανά) γίνονται όλα αυτά τα events! Τα μακριά μαλλιά, τα αγαπώ, θεωρώ πως τονίζουν την θηλυκότητα μιας γυναίκας. Από τα προϊόντα TRESemme έχω δοκιμάσει τα σαμπουάν και έχω μείνει ευχαριστημένη, κι ύστερα από αυτό το post θα πάρω το λαδακι για την προστασία από το φριζαρισμα και για την μικρή μου κόρη μου που αγαπα το styling, & τον όγκο, το mousse.
    xx

  5. Λατρεύω τα μακριά μαλλιά ειδικά όταν είναι καλοκουρεμένα και καλοσχηματισμένα!! Τα προϊόντα Tresemme δεν τα έχω δοκιμάσει ενώ θέλω πολύ εδώ και καιρό αλλά έχω ενδοιασμούς άλλες κριτικές που διαβάζω είναι καλές και άλλες πολύ κακές!! Όποια έχει δοκιμάσει κάποιο σαμπουάν-conditioner-μασκα μαλλιών να μου πει ποια σειρά της Tresemme θεωρεί καλή..διαφημίζονται αρκετά τα προϊόντα της αλλά όπως είπα αρκετές κριτικές που έχω δει είναι πολύ πολύ κακές

  6. Έχω πάρει το θερμοπροστατευτικό και μου άρεσε.Το λαδάκι πρέπει να είναι πολύ καλό!

  7. Καλημέρα! @Τζενη , έχω δοκιμάσει το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά κι αυτό με την βιοτίνη , Keratin Repair που έκαναν καλό στα δικά μου μαλλιά. Να θυμάσαι όμως, πώς ταιριάζουν διαφορετικά προϊόντα στον καθένα μας, γιατί εκτός των άλλων, έχω παρατηρήσει πως παίζει και η ποιότητα του νερού στην αποδοτικότητα του σαμπουάν. ( Αλλιώς λειτουργούσε το ίδιο σαμπουάν στην Αθήνα, αλλιώς στην Χαλκίδα!) Οπότε, θεωρώ πως μόνο με προσωπική δοκιμή θα καταλήξεις σε συμπέρασμα.
    xx

  8. Kαταπληκτικά προιόντα τα Tresemme. Τη σειρά Keratin δεν την αλλάζω με τίποτα.

  9. @Sofia Marga: Τι είπες τώρα; Δεν έχω διαβάσει πιο σωστό σχόλιο! Μέχρι post αξίζει γι αυτό. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο (φαντάσου έγραψα κεφαλαία που το σιχαίνομαι, αλλά για να δώσω έμφαση στο πόσο πολύ συμφωνώ.). Τα σαμπουάν λειτουργούν ευθέως ανάλογα με το νερό της κάθε περιοχής! Τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Άλλο στην Αθήνα, άλλο στον Πόρο, άλλο στη Σέριφο κλπ κλπ κλπ. Για να μη σου πω όταν παίρνω τα σαμπουάν μου στο Λονδίνο… δράμα η κατάσταση, μέχρι να συνηθίσει το μαλλί μου το εκεί νερό.

    Επειδή το έχω ψάξει πολύ να ξέρεις ότι στην Αθήνα το νερό είναι “σκληρό”. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα σαμπουάν για λείανση θα λειάνει έως ένα σημείο και όμορφα τα μαλλιά- αλλά μέχρι εκεί. Αν όμως το ίδιο σαμπουάν λείανσης το χρησιμοποιήσεις πχ στον Πόρο και από πάνω βάλεις και conditioner είναι πιθανόν τα μαλλιά να βαρύνουν, ή να παραγίνουν απαλά με αποτέλεσμα να μην έχουν σώμα.

    Μεγααααλη συζήτηση άνοιξες Σοφία μου!

  10. Τι είπατε τώρα??? Όντως ισχύει κάτι τέτοιο? Νομίζω εδώ στην Θεσσαλονίκη το ίδιο ισχύει έχουμε σκληρό νερό 🙂😀 από κει και πέρα αφού δεν μπορώ να μετακομίσω στον Πόρο που λέει και η Τζούλια 😋την σειρά keratin repair περισσότερο έχω σταμπάρει ..νομίζω είναι και η πρώτη που διαφημίστηκε

  11. Mα, νομιζω πως όλες έχουμε παρατηρήσει την διαφορετική συμπεριφορά στα μαλλιά μας όταν πάμε διακοπες…. αυτο για το Λονδίνο που ειπε η Τζουλια πως δραμα η κατασταση μεχρι να συνηθισει το μαλλί το νερό, θαρρω πως λειτουργεί αντιστροφως για την επιδερμίδα, ομως….
    Όσο για το show στο εμβληματικο ESB , πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί….
    Ο αφρός για όγκο και το λαδακι κερατινης, σιγουρα θα γινουν τα αγαπημένα μου…. @JULIA, το λαδάκι σίγουρα θα το χρειαστεις κι εσυ στο επόμενο ταξιδι σου στο Λονδίνο….

  12. Συμφωνω και εγω για την αποδοτηκοτητα των σαμπουαν σχετικα με το νερο
    Στο Μεσολογγι που ειναι το νερο καπως εφαλμυρο στα δικα μου μαλλια εχω παρατηρησει οτι δεν θελω conditioner
    Παραδοξο αλλα ισχυει

  13. Και εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μακριά μαλλιά!!!! Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα το καρέ το οποίο λατρεύω αλλά δεν πάει σε όλους!!!! ❤️🧡💙🧡💛🧡💛💛💜💚♥️💛♥️💙♥️❤️♥️♥️❤️💙♥️💙🧡💛💜💛💛💜💙♥️❤️♥️❤️💙♥️💛♥️💛🧡💛💛💜💛🧡💙♥️💙🧡💙🧡💛💛

  14. Επίσης να πω ότι έχω “ανακαλύψει” τους τελευταίους μήνες τα dry shampoo τα οποία με έχουν σώσει!!!! Έχω αρκετά λιπαρά μαλλιά και σχεδόν καθημερινά έπρεπε να κάνω μπάνιο αλλιώς την επόμενη ημέρα τα μαλλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση… ❤️💚💜💚♥️💙💛🧡💚❤️💜 Θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό και θα σας πω εντυπώσεις!!! Εσείς χρησιμοποιείτε dry shampoo?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.