Review: Η σειρά περιποίησης προσώπου, Korres Greek Yogurt.

 

 

 

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα  να πάρω μαζι μου λίγα και καλά  και ξεκίνησα  πρώτα από τα καλλυντικά. Εξ άλλου όπως όλες ξέρουμε δεν είναι λίγες οι φορές που η βαλίτσα γίνεται ασήκωτη από το βάρος των προϊόντων.

 

Ήταν μεγάλο το δίλλημα αλλά τα κατάφερα! Πρώτο μου μέλημα ήταν φυσικά η καλή ενυδάτωση και ήθελα να έχω μαζί μου μια κρέμα και ενα σέρουμ που να μου προσφέρουν 24ωρη κάλυψη.

 

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο από την σειρα Korres Greek Yogurt από την οποία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

 

Όλοι μας κάποια στιγμή στην ζωή μας έχουμε καεί κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας μας και δεν υπάρχει καλύτερο γιατροσόφι από το γιαούρτι. Μας προσφέρει άμεσα ενυδάτωση ,δροσιά και είναι πλούσιο σε βιταμίνες και “καλα” προβιοτικά βακτήρια. Ενας θησαυρός για το δέρμα μας.

 

Τα τελευταία χρόνια τα προβιοτικά  έχουν μπει για τα καλά και στην διατροφή μας αλλά και στα προϊόντα ομορφιάς.

 

 

 

 

 

Τι είναι όμως τα προβιοτικά;

 

Τα προβιοτικά ειναι ζωντανοί  μη παθογόνοι μικροοργανισμοί που παρέχουν οφέλη για την υγεία όταν καταναλώνονται γιατί βελτιώνουν την χλωρίδα του εντέρου και όταν γίνεται χρήση αυτών στο δέρμα μας μέσα από τις κρέμες  ή τα serums ενισχύουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας.

 

Τι είναι το μικροβίωμα της επιδερμίδας?

 

Μιας και  το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας είναι το δέρμα ειναι και το πρώτο που έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον και πρωταρχικό του μέλημα είναι να μας προστατεύει απο τους εξωτερικούς  εχθρικούς παράγοντες. Αυτό το καταφέρνει με το μικροβίωμα το οποίο δεν είναι άλλο από τα δισεκατομμύρια μικρόβια που ζουν πάνω μας. Αυτοί οι μικροοργανισμοί είναι η γνωστή δερματική χλωρίδα.  Είναι ακίνδυνα και ευεργετικά και παίζουν σημαντικό ρόλο  στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος και την υγιή όψη του δέρματος. Το μικροβίωμα ειναι οι στρατιώτες στην πρώτη γραμμή. Αυτό μάχεται αμέσως όλα τα κακά βακτήρια που ερχόμαστε σε επαφή.

 

Το μικροβίωμα είναι μοναδικό σαν το δακτυλικό μας αποτύπωμα!

 

Όμως το δέρμα μας μπορεί να χάσει την ισορροπία του και το μικροβίωμα να υποστεί βλάβη και αυτό γίνεται από την χρήση ακατάλληλων σαπουνιών ,την υπερβολική χρήση αντιβιοτικών κ.λ.π Το αποτέλεσμα είναι να παρατηρήσουμε στο δέρμα ξηρότητα, σπυράκια ,κοκκινίλες, έκζεμα, δερματιτιδα.

 

Έξω στην αγορα των καλλυντικών υπάρχουν πολλές εταιρίες που έχουν εντάξει τα προβιοτικά  στην σύνθεσή τους. Εγώ όμως διάλεξα την εταιρία Korres γιατί είναι η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που ενσωμάτωσε το γιαούρτι σε καλλυντική φόρμουλα ,το yogurt cooling gel το 2003,μεταφέροντας στο ακέραιο τη ισχυρή ενυδατική δράση του σε ένα προϊόν που κατέληξε συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού  και best seller της μάρκας.

 

 

 

 

Η σειρά Korres Greek yogurt καλύπτει όλες τις επιδερμίδες γιατί περιλαμβάνει κρέμα  gel για ξηρές,  για λιπαρές αλλά και για μικτές/κανονικές . Όλη η σειρά συνδυάζεται  Greek yogurt comforting probiotic serum που για μένα επιβάλλεται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την κρέμα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Εγώ  χρησιμοποίησα το serum και την κρέμα για κανονικές /μικτές επιδερμίδες και θέλω να σας πω αυτό: έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα το δέρμα μου ήταν απαλό, ενυδατωμένο και λαμπερό καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και γυρίζοντας από τις διακοπές το ένιωθα υγιές σαν να μην είχε υποστεί την ταλαιπωρία των καυτών καλοκαιρινών μηνών!

 

 

Και ένα μικρό tip: ειδικά το καλοκαίρι τα έβαζα στο ψυγείο για σουπερ boost δροσιάς!

 

 

Τέλος για όσες  ψάχνετε φουλ ενυδάτωση χειμώνα – καλοκαίρι πιστεύω θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες.

 

SofiaT

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα από την φθινοπωρινή Αθήνα!!
    Εδώ έχει ξεκινήσει η βροχή και ευελπιστώ το απόγευμα να είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί έχω εξωτερικές δουλειές και βλέπω να γίνομαι παπί.
    Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει την σειρά Korres greek yoghurt?? ΤΟ σερουμ της σειράς είναι το αγαπημένο μου το έχω παραγγείλει άλλες δύο φορές είναι πραγματικά πολύ καλό!!!Με 3 τύπος υαλουρονικο και 100% φυσικό άρωμα για όσες έχουν αλλεργίες αξίζει να το δοκιμάσετε 😉

  2. Σοφία μου το χρησιμοποιούσα χρόνια και ζαμάνια, ξεκινώντας από μία καλοκαιρινή περίοδο πριβ χρόνια που το είχε δώρο ένα περιοδικό, κι επειδή είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη, το αγόραζα ξανά και ξανά – ήταν απαραίτητο αντικείμενο του ψυγείου μου κάθε καλοκαίρι 😉

  3. @Maryl έτσι ακριβώς άμα το δοκιμάσεις δεν το αποχωριζεσαι ξανα😉 Ειναι must have προιον😁

  4. Γεια σας
    Εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον την κρεμα σωματος Korres greek yoghurt
    Και αυτο γιατι μου αρεσε η μυρωδια του
    Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα ουτε και οτι δεν μου αρεσε
    Γενικα τα προιοντα ΚΟΡΡΕΣ τα βρισκω στο δικο μου δερμα “ελαφρια”
    Καλη σειρα βρισκω την μαυρη πευκη για μενα αλλα οχι το κατι εξαιρετικο
    Μαλλον δεν μου ταιριαζουν στις αναγκες του δερματος μου
    Ισως σε αλλες κοπελες να ανταποκρινονται πιο καλα

  5. Έχω χρησιμοποιήσει το αντηλιακό του Korres με γιαούρτι και μου άρεσε . Και το έβαζα στο ψυγείο, για extra δροσιά! Γενικά, είμαι της φιλοσοφίας να βάζω τις κρέμες προσώπου στο ψυγείο, ειδικά αυτές που προορίζονται για τα μάτια. Πάντως, από τα αγαπημένα μου προϊόντα Korres, είναι η Μαύρη Πεύκη.
    xx

  6. Έχω χρησιμοποιήσει το αντηλιακό του Korres με γιαούρτι και μου άρεσε. Και το έβαζα στο ψυγείο, για extra δροσιά! Γενικά , είμαι της φιλοσοφίας να βάζω τις κρέμες προσώπου στο ψυγείο, ειδικά αυτές που προορίζονται για τα μάτια. Πάντως, από τα αγαπημένα μου προϊόντα Korres, είναι η σειρά με την Μαύρη Πεύκη.
    xx

  7. @sofiaMarga μαύρη πευκη έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ της νύχτας και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!

  8. Τη συγκεκριμένη σειρά δεν την έχω δοκιμάσει αλλά αφού λέτε καλά λόγια γιατί όχι;;Έχω βέβαια χρησιμοποιήσει πολλά από korres τα οποία γενικά μου άρεσαν.

  9. Eυχαριστούμε για το review,Σοφία…. όχι ,εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα προ’ι’όντα…

  10. Και εγώ θα ήθελα να τη δοκιμάσω! ♥️❤️💚💛💙❤️💚♥️💛💚❤️♥️💛♥️💛💚❤️💙💚💛♥️💚💛💚 επίσης να πω πως δεν μπορώ να αποχωριστώ το αφρολουτρο μου που έχει μυρωδιά ελληνικού γιαουρτιού και το λατρεύω!!!! Οπότε λογικά θα μου αρέσει και η σειρά του korre! Ειδικά στη μυρωδιά!!! 💜💛❤️❤️💛💛❤️💙💚❤️💚💜💛💜💛❤️💛❤️💚💙💚❤️💚💜❤️💛❤️💛💙💚❤️💚💜

  11. Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη κρέμα με γιαούρτι, ενώ έχει καλά συστατικά και μη φαγεσωρογονα τα περισσότερα, έχω ενδοιασμό στο γεγονός ότι τα κύρια συστατικά που προάγει είναι από τα τελευταία στη μακρά λίστα των συστατικών της κάτι που γενικά παρατηρώ σε πολλές κρέμες προσώπου! Γι αυτό ίσως έχω στραφεί στα εντελώς φυσικά (σαν της Στέλλας) ..θα ήθελα να δω μία εταιρεία που να το καταφέρει αυτό στον καλύτερο βαθμό που μπορεί χωρίς όμως να την πουλάει και για χρυσό!!

  12. Την έχω δοκιμάσει αλλά όπως έχω ξαναπεί korres μόνο σε μακιγιάζ και προϊόντα σώματος. Τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν μου ταιριάζουν.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.