Essence goes vegan!

 

 

Με την βασική σειρά της essence  Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 το brand δείχνει να έχει  πετύχει τον στόχο : 100% vegan. Όλα τα νέα προϊόντα της συλλογής είναι purely vegan, δηλαδή χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

 

Επιπλέον, η essence έχει αλλάξει τη σύνθεση σε όλα τα υπάρχοντα, αγαπημένα προϊόντα ώστε να είναι κι αυτά vegan. Φυσικά, όλα τα προϊόντα συνεχίζουν να είναι crueltyfree – όπως ήταν πάντα στην essence.

 

Πολλά από τα νέα προϊόντα ανταποκρίνονται και στο σύνθημα skin first, makeup second. Το επίκεντρο είναι το Clean Beauty* και η αίσθηση φροντίδας των προϊόντων – έχουν ευχάριστη αίσθηση, είναι όμορφα και περιποιούνται το δέρμα με αποτελεσματικά συστατικά.

 

*Όλα τα προϊόντα “Clean Beauty” της essence περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών και υποστηρίζουν την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου.

 

  • Πείτε «Αντίο» σε: • PEGs • Μικροπλαστικά σωματίδια • Parabens • Επιπρόσθετα για τα βερνίκια νυχιών
  • Πείτε «Αντίο» σε: Πολυμερή στυρενίου, εποξυκές ρητίνες, μελαμίνη, πολυαϊμίδια, τοσυλαμίδιο αιθυλίου, καμφορά, φωσφορικό τριφαινύλιο.
  • Βρείτε το vegan εικονίδιο της essence σε έναν αυξανόμενο αριθμό προϊόντων καθώς γίνεται αυτή η μετάβαση του brand.

 

Ας δούμε τώρα και κάποια προιόντα από τις συλλογές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

 

HELLO, GOOD STUFF! SLEEPING MASK   –   96%   φυσικά συστατικά Τιμή 4,99Ε

Η HELLO, GOOD STUFF! SLEEPING MASK είναι η  τελευταία πινελιά για κάθε ρουτίνα βραδινής περιποίησης: απλώς εφαρμόστε την αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ και καθαρίσετε το πρόσωπο και αφήστε τις ενυδατικές ουσίες να δράσουν όλη τη νύχτα. Είναι απαλλαγμένη από αλκοόλ και σιλικόνη, απορροφάται γρήγορα και δεν κάνει το δέρμα να κολλάει χάρη στην ελαφριά τζελ υφή της. Η μάσκα ύπνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με την κρέμα νύχτας. Ο συνδυασμός παρέχει μια επιπλέον δόση φροντίδας, καθώς η μάσκα «κλειδώνει» τα ενεργά συστατικά, ώστε να μπορούν να θρέψουν το δέρμα ακόμη πιο εντατικά. Το έλαιο λεβάντας εξασφαλίζει ένα κομψό άρωμα, χωρίς τεχνητά αρώματα .

 

 

 

 

HELLO, GOOD STUFF! HERBAL FACE MIST   –   92%   φυσικά συστατικά Τιμή 3,79Ε

Το σπρέι με πράσινο τσάι, χαμομήλι και νερό από έλαιο τσαγιού ενισχύει τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με ένα πραγματικά  προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω ή κάτω από το μακιγιάζ.

 

 

 

FRESH & FIT FOUNDATION Τιμή 6,29Ε

Το δημοφιλές FRESH & FIT FOUNDATION επαναλανσάρεται – και τώρα είναι 100% vegan. Το make- up με νερό cranberry, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β5 και νιασιναμίδη θρέφει το δέρμα. Η σύνθεσή του είναι φρέσκια και ελαφριά και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή. Το φυσικό φινίρισμα με λεπτές χρωστικές που αντανακλούν το φως διαρκεί έως και 12 ώρες.

Αποχρώσεις: 05 fresh porcelain, 10 fresh ivory, 20 fresh nude, 30 fresh honey, 40 fresh sun beige, 50 fresh almond

 

 

 

 

Cool COLLAGEN plumping lipstick Τιμή 3,59Ε

Το Cool COLLAGEN plumping κραγιόν σε κομψό ροζ χρυσό σχέδιο με καπάκι σε γυαλιστερή εμφάνιση δεν περιέχει σιλικόνες και έχει φόρμουλα χωρίς αλκοόλ. Η θρεπτική υφή με υποκατάστατο κολλαγόνου καλύπτει τις λεπτές γραμμές, δίνει ένα λείο αποτέλεσμα και κάνει τα χείλη να φαίνονται ορατά πιο γεμάτα – και είναι 100% vegan. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, η φόρμουλά του παρέχει ενυδάτωση. Χάρη στην απαλή υφή του, θρέφει τα χείλη και δίνει μία απαλή αίσθηση.

Αποχρώσεις: 201 My Dream, 202 My Mind, 203 My Advice, 204 My Way, 205 My Love

 

 

 

 

Εyeshadow palettes mini Τιμή 4,19Ε

Τα ονόματα των νέων παλετών σε μίνι έκδοση εμπνευσμένα από αγαπημένες μελωδίες: I like to MAUVE, MAUVE it, Dancing GREEN, BRONZED this way και ice, ice baby. Οι μίνι παλέτες σκιάς ματιών  χωράνε ακόμη και στην πιο μικρή τσάντα, ώστε να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας ακόμη κι όταν είστε εν κινήσει. Έχουν ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας, δεν περιέχουν έλαια και κυκλοφορούν σε τέσσερις  σειρές χρωμάτων που ταιριάζουν με το όνομά τους: μωβ, πράσινο, χάλκινο και μπλε. Κάθε παλέτα αποτελείται από έξι απαλές, πολύ χρωματισμένες σκιές ματιών σε μορφή πούδρας, με αποχρώσεις από ματ μέχρι μεταλλικές, που ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους.

 

I like to MAUVE, MAUVE it

 

 

 

Dancing GREEN

 

 

 

 

 

BRONZED this way

 

 

 

 

 

ice, ice baby

 

 

 

MULTI-USE AIRBRUSH BLENDER Τιμή 3,79

Χάρη στο εξαιρετικά μαλακό υλικό με μικροΐνες, το σφουγγαράκι προσαρμόζεται τέλεια στα ξεχωριστά περιγράμματα του κάθε προσώπου, και έτσι είναι ιδανικό για το μακιγιάζ στο πρόσωπο και τα μάτια. Υγρές και πουδρένιες υφές μπορούν να εφαρμοστούν  χωρίς να χρειαστεί να το υγράνετε πρώτα. Το έξυπνο σχήμα και η λαβή στο μπροστινό του μέρος, επιτρέπουν έναν ακριβή και εύκολο χειρισμό. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και καθαρίζεται εύκολα στο πλυντήριο στους 60 °C.

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Love Essence always and forever!! Πολύ όμορφα χρώματα, ειδικά τα μωβ και τα πράσινα 💜💚

  2. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! να προσθέσω οτι η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει τεράστια γκάμα απο εκπληκτικές και value for money mascara

  3. Καλή εβδομάδα @bbgirls!!!! Έχω τεράστια αδυναμία στα προϊόντα της essense καθώς είναι ποιοτικά και πολύ οικονομικά! Μου άρεσε πολύ το χρώμα του lipstick, άραγε να είναι matte?? ♥️💚💙💚💙💙💜💙❤️💙❤️💙❤️💙🧡💚🧡💚💙💚♥️💚♥️💜💙💜💙💚💙💚💙💚♥️💜♥️💜♥️💜♥️

  4. @NN τώρα διάβασα το σχόλιο σου και έχω να πω πως όντως δεν αποχωρίζομαι τη mascara της essense εδώ και πολλά χρόνια!!! Μόλις πάω σπίτι θα δω πώς ακριβώς λέγεται και θα σας το γράψω!!!! Κορίτσια ειλικρινά είναι φοβερή!!! ♥️♥️♥️🧡♥️♥️♥️♥️♥️🧡💙♥️♥️❤️♥️♥️🧡💚🧡♥️💚🧡♥️💜💜💜❤️💙💜💜♥️♥️🧡💚🧡💚😍💚🧡😍❤️💙♥️♥️❤️💙❤️💙😍♥️💙❤️💙❤️♥️❤️💙💛💚

  5. Καλημερα
    ομορφα τα χρωματα σκιων…μου αρεσει αυτη η ταση για επαναλανσάρημαι για να ειναι είναι 100% vegan τα προιοντα
    Καλη εβδομαδα ευχομαι σε ολες

  6. Διαβάζοντας όλα τα συστατικά που έχουν αποκλειστεί από τις νέες συνθέσεις αναρωτιέμαι τι βάζαμε στο δέρμα μας τόσο καιρο🤨🤨Ευτυχώς που η εταιρεία κατάλαβα ότι όλο και περισσότεροι στρεφόμαστε στα προϊόντα “Clean beauty” .Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες αν και αυτό το θεωρώ σίγουρο μιας και ολοένα αυξάνεται η ζήτηση.

  7. Η essence μαζι με την catrice θεωρώ πως είναι δυο εταιρείες με μεγαλη γκάμα προ’ι’όντων και value for money…
    Θα συμφωνησω με τα κοριτσια πιο πάνω για τις mascara…ειδικά η princess false lash effect συναγωνίζεται άλλες mascara επώνυμων brands.

  8. Συμφωνώ και γω για την μάσκαρα! Πράγματι, από τις καλύτερες! Οι παλέτες με τα χρώματα αυτά τέλειες, ειδικά η ice! Και super καλή τιμή!
    xx

  9. Πολύ καλή ιδέα τα επαναλανσαρίσματα! Εννοείται ότι η κατεύθυνση της εταιρείας είναι εξαιρετική. Και για σήμερα… I like to MAUVE it, MAUVE it…

  10. Η Essence είναι μία πολύ οικονομική αλλά ποιοτική εταιρεία καλλυντικών και επειδή πολλά καλλυντικά διαφόρων εταιρειών που βάζουμε στο δέρμα μας δυστυχώς είναι πολύ επιβλαβή, συγχαρητήρια στην Essence που παρά την χαμηλή τιμή των καλλυντικών προσπαθεί και καταφέρνει να τα βγάλει!! Μακάρι να ακολουθήσουν όλες οι εταιρείες…

  11. Συγχαρητήρια στην εταιρεία για την κίνηση της ‘οσον αφορά τα συστατικά.Για τις μάσκαρα το έχω ακούσει αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.Η κόρη μου μου έχει πει τα καλύτερα βέβαια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.