YSL Black Opium Eau de Parfum Extreme.

 

 

 

Το 2014, το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM επαναπροσδιόρισε την έννοια του οσφρητικού εθισμού, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά σε ένα γυναικείο άρωμα μια πληθωρική δόση μαύρου καφέ ενισχυμένη με αισθησιακά λευκά λουλούδια & μεθυστική βανίλια.

 

Το 2021, ο οίκος YSL Beauty περνά στο επόμενο επίπεδο με το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME. Νέα ένταση χάρη σε μια νότα κατάμαυρου καφέ, τολμηρές άφθονες δόσεις πατσουλί  μεγάλης διάρκειας και αέρινη θηλυκότητα χάρη στο μπουκέτο λευκών λουλουδιών.

 

Οι δημιουργοί του  Eau de Parfum, οι Master Perfumer Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc & η Principal Perfumer Marie Salamagne, περιγράφουν τη νέα εκδοχή σαν «μια βουτιά στο απόλυτο σκοτάδι της νύχτας, όταν σβήνουν τα φώτα της πόλης.»

 

 

 

 

Οι νότες του

Πρόσθετη Συμφωνία Κατάμαυρου Καφέ. Το άρωμα μιας δόσης φρεσκοαλεσμένου καφέ από τη μηχανή espresso. Η αναζωογονητική εμβληματική συμφωνία του Eau de Parfum αποκτά πιο σκοτεινή κι αποφασιστική διάθεση, ενισχυμένη με το έντονο άρωμα και τη μεστή πικράδα του Absolute Μαύρου Κακάο.

 

Βαθύ Πατσουλί. Σε αυτή τη νέα παραλλαγή, το αιθέριο έλαιο που αποτελεί την πεμπτουσία του «rock chic» αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Αποτελώντας την κρυφή δύναμη του αρώματος το Πατσουλί προσθέτει το βελούδινο, ξυλώδες βάθος και την  μεγάλης διάρκειας δύναμή του.

 

Μαύρη Βανίλια. Ο πολύτιμος λοβός αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο, και το εκχύλισμα Βανίλιας Μαδαγασκάρης αποκαλύπτει βαθείς, μυστηριώδεις και ζεστούς παλμούς με απολαυστικούς βαλσαμικούς τόνους. Ελαφρώς ατίθαση,  ίσως γι’ αυτό  εθιστική.

 

 

 

Λευκά Λουλούδια. Ένα πολύτιμο Superinfusion Γιασεμιού Μεγανθούς από την Ινδία, μια μοντέρνα ποικιλία που παράγεται για τον οίκο YSL Beauty αναδεικνύει τις πιο λαμπερές, δροσερές και αέρινες πτυχές του άνθους και κάνει το άρωμα πιο φωτεινό. Τα μικροσκοπικά άνθη, που συλλέγονται με το χέρι από γυναίκες την αυγή, εκχυλίζονται επιτόπου για να ληφθεί ένα αρωματικό κερί: το Συμπύκνωμα. Στη συνέχεια, το Συμπύκνωμα Γιασεμιού Μεγανθούς εμβαπτίζεται σε αλκοόλη για το χρονικό διάστημα που καθορίζει ο αρωματοποιός. Αυτή η πολύ ακριβής διαδικασία διατηρεί τις πιο πτητικές νότες του συστατικού, δημιουργώντας ένα πιο δροσερό, πιο άμεσο και πιο αρμονικό λουλουδάτο προφίλ που προσεγγίζει στον μέγιστο δυνατό βαθμό το φυσικό άρωμα του λουλουδιού.

 

Σπινθηροβόλα φρούτα. Η αστραφτερή κορυφή από ζουμερές νότες Αχλαδιού, Γλυκό Μανταρίνι & Ζουμερό Λεμόνι φωτίζει το άρωμα.

 

 

 

 

 

Η «μούσα» του αρώματος Zoë Kravitz

Πιο εκκεντρική, πιο τολμηρή & πιο σέξι από ποτέ, η Zoë Kravitz, η ηρωίδα του BLACK OPIUM, παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας στη νέα εντυπωσιακή καμπάνια που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Jodeb. Εμποτισμένη με την ενέργεια του gaming, η ταινία είναι μια περιήγηση στον ψηφιακό κόσμο του BLACK OPIUM, στα όρια μεταξύ αληθινού & εικονικού.

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Από τα αγαπημενα μου αρωματα είναι το BLACK OPIUM,μου αρεσουν παρα πολυ οι νότες του,ιδιαίτερα η μαυρη βανίλια και το πατσουλι. Η μούσα του αρώματος είναι η ιδανική,εχει τη γοητεία του πατέρα της.

  2. Από τα κλασικά αρώματα του οίκου, πολύ επιτυχημένα. Το αγαπημένο της μανουλας μου, στην πρώτη του έκδοση όμως.
    xx

  3. Αξεπέραστη ,σταθερή και διαχρονική η αξία του black opium απο τον YSL….και η Zoë εξαιρετική στην καμπάνια…

  4. Φοβερή και αξεπέραστη μυρωδιά!!!! Από τα ωραιότερα αρώματα που κυκλοφορούν. Συμφωνώ @bbgirls!!!! 💚❤️💚♥️💙♥️💛💚💛💙🧡🧡❤️🧡❤️❤️💚❤️💚♥️❤️♥️💛♥️🧡❤️🧡❤️🧡💚❤️♥️💛♥️🧡❤️🧡❤️💚❤️💚❤️♥️

  5. ayto to aroma pote den exo kataferei na to dokimaso ego

  6. Το Black Opium στα γυναικεία και το La Nuit de L’Homme από τα αντρικά είναι τα καλύτερα αρώματα του οίκου!! Θα ήθελα να δοκιμάσω και την νέα έκδοση!!

  7. Κλασική αξία! Διαβάζοντας το post παρασύρθηκα από τις αρωματικές νότες. Φαντάζομαι να το μυρίσω κιόλας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.