Nέα Σειρά: Cannabis Reboot & Therapy by Stella’s Recip-Y!

 

 

 

To ζητήσατε επίμονα στα reviews σας  και το δημιουργήσαμε. Η νέα σειρά προϊόντων των Stella’s Recipy με την δύναμη της κάνναβης είναι γεγονός.  H αρχή έγινε πέρσι με την S.O.S Hand’s Therapy και την λατρέψατε τόσο, που μας οδηγήσατε στη δημιουργία μια νέας ξεχωριστής premium σειράς, με αξεπέραστα προϊόντα! 

 

 

Μια σειρά που φροντίσαμε σε κάθε της λεπτομέρεια! Από τις αγνές και ποιοτικότερες πρώτες ύλες, ως τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τις ετικέτες με το λογότυπο, που φιλοτέχνησε και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη αγάπη, η πολυβραβευμένη, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και καταξιωμένη εικαστικός Μυρτώ Δεληβοριά.

 

 

 

 

 

 

Είστε έτοιμες για την απόλυτη αναγέννηση;

 

Τα Stella’s Recipy φέρνουν στην καθημερινότητα σας, την ανατρεπτική ενέργεια της φαρμακευτικής κάνναβης για απόλυτη αναγέννηση, επανεκκίνηση και θεραπεία. Σε δύσκολες περιόδους, όταν χρειαζόμαστε πιο δραστικές και αποτελεσματικές λύσεις, η νέα premium σειρά προϊόντων Cannabis Reboot & Therapy, φέρνει αποτελέσματα που δεν τολμήσατε, να ονειρευτείτε!

 

Στοχευμένα προϊόντα που μεταμορφώνουν το δέρμα, τα μαλλιά, τα χέρια, την περιοχή του λαιμού, του ντεκολτέ και του στήθους και απογειώνουν τις ασυναγώνιστες ιδιότητες του βιολογικού φυτικού και αιθέριου ελαίου της κάνναβης.

 

Η νούμερο 1 green & clear τάση στην κοσμετολογία σήμερα, το «άγιο δισκοπότηρο» της ομορφιάς και ευεξίας παγκοσμίως, γίνεται το δικό σας Reboot & Therapy, με τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Reboot & Therapy με βιολογική κάνναβη στην πιο αγνή και ευεργετική μορφή της.

 

                         S.O.S Cannabis Therapy τρία ανατρεπτικά προϊόντα με δράση Therapy.

 

  1. S.O.S HAND’S THERAPY

H θεραπεία χεριών με την δύναμη της κάνναβης, που έγινε best seller σε λίγες μόνο μέρες από την κυκλοφορία της!

Η S.O.S Hand’s Therapy δεν είναι μια συνηθισμένη κρέμα χεριών, αλλά μία ολοκληρωμένη θεραπεία για τα χέρια μας, που τόσο ταλαιπωρούνται αυτή την εποχή από τον εντατικό καθαρισμό, τα οινοπνεύματα, τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά, τις καθημερινές συνθήκες.

 

 

 

Ένας μηχανισμός διάσωσης από τις επιπτώσεις των αντισηπτικών, των χημικών καθαριστικών, του οινοπνεύματος και του συνεχούς πλυσίματος, την δύσκολη περίοδο COVID 19 που διανύουμε.

 

Περιέχει έλαιο κάνναβης που είναι επουλωτικό και αναπλαστικό, βιταμίνες Ε, πανθενόλη-προβιταμίνη Β5, λιβάνι, πατσουλί, αλόη, βούτυρο καριτέ και αβοκάντο και πολλά ακόμα αγνά συστατικά που επιλέχθηκαν με πολύ προσοχή.

 

Θέλει ελάχιστη ποσότητα, όσο ένα μπιζέλι. Τα 50ml της συσκευασίας διαρκούν για πολλούς μήνες κι αν την φορέσετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε, θα έχετε μια εξαιρετική αναπλαστική θεραπεία.

 

 

 

 

 

 

  1. S.O.S HAIR THERAPY

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την δύναμη της κάνναβης για γερά, πυκνά, δυνατά, πλούσια, λαμπερά μαλλιά! Το πιο θαυμαστό φυσικό συστατικό για τόνωση, θρέψη και επανόρθωση των μαλλιών.
Μαλλιά ξηρά, ατίθασα, ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, εύθραυστα από τις χημικές διεργασίες ή τις ορμονικές διαταραχές; Μαλλιά με ψαλίδα, τριχόπτωση ή πιτυρίδα; Θα βρουν στο S.O.S HAIR THERAPY το μεγάλο γιατρικό τους!

 

Το έλαιο κάνναβης που περιέχει, συγκρατεί την υγρασία, λειτουργώντας σαν ένας φυσικός «φράχτης». Αποτρέπεται η εισχώρηση στους θύλακες της τρίχας των βλαβερών ουσιών από το περιβάλλον, τη μόλυνση ή τις καιρικές συνθήκες. Τα μαλλιά γίνονται δυνατά και ανθεκτικά.  Διατηρείται και ενισχύεται η φυσική λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής και η φυσική ανάπτυξη και πύκνωση της τρίχας.

 

Το S.O.S Hair Τherapy, είναι το απόλυτα στοχευμένο προϊόν με μια σύνθεση από κορυφαία φυσικά συστατικά, που ενισχύουν τις δράσεις της κάνναβης στα μαλλιά.

 

 

 

Με πανθενόλη-προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει και διατηρεί την τρίχα λεία, απαλή και εύπλαστη στο χτένισμα και το φορμάρισμα. Ομορφαίνει τα μαλλιά, χωρίς λιπαρότητα και κατάλοιπα, δίνοντας όγκο, λάμψη, ελαστικότητα, τιθάσευση, «νεύρο».

 

Με πρωτεΐνες ρυζιού που έχουν εντυπωσιακές αντιγηραντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Με έναν ακαταμάχητο σε ιδιότητες συνδυασμό, βιολογικών αιθέριων και φυτικών ελαίων και βιταμινών.Ένα μοναδικό απόλυτα αγνό σέρουμ, χωρίς ίχνος χημικών πρόσθετων ή σιλικόνων, που δεν βαραίνει τα μαλλιά.

 

Το S.O.S Hair Τherapy, χρησιμοποιείται ως δραστική μάσκα για ενδυνάμωση και θρέψη, ειδικά σε περιόδους που τα μαλλιά είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα ή άτονα, από χρόνιες χημικές διεργασίες ή αντιμετωπίζουν τριχόπτωση ή πιτυρίδα. Ειδικά σε δύσκολες περιόδους που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως συμβαίνει σε παρατεταμένες περιόδους στρες, ανάρρωσης, ορμονικών μεταβολών, εγκυμοσύνης, εμμηνόπαυσης.

 

Απλώνοντας πριν το λούσιμο το S.O.S Hair Therapy, σε όλο το μήκος και κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στις ρίζες, βελτιώνεται άμεσα και ορατά, η υγεία και η ομορφιά των μαλλιών, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος και παρέχονται, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και τα αντιοξειδωτικά Ω3 και Ω6, που βελτιώνουν άμεσα την υφή τους.

 

Το S.O.S Hair Τherapy χρησιμοποιείται και ως καθημερινό σέρουμ. Αρκούν μόνο δυο, τρεις σταγόνες στις άκρες, μετά το λούσιμο και όσο τα μαλλιά είναι νωπά, για να γίνουν απαλά, λαμπερά, τιθασευμένα, χωρίς φριζάρισμα. Δε συγκρίνεται με κανένα κοινό προϊόν μαλλιών!

 

 

 

 

  1. S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY

 

Με την ασφάλεια της φύσης και την δύναμη της κάνναβης, τα πιο εμβληματικά κι ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος μπορούν τώρα να είναι όμορφα, νεανικά και σφριγηλά!

 

Ο λαιμός, το ντεκολτέ και το στήθος, είναι τα σημεία που μαζί με τα χέρια αποτυπώνουν πρώτα απ΄όλα τις φθορές του χρόνου και την καταπόνηση του γυναικείου σώματος από εγκυμοσύνες, θηλασμούς, συνεχείς αυξομειώσεις βάρους, προδιάθεση χαλάρωσης, παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

 

Η λεπτή και εύθραυστη επιδερμίδα του λαιμού είναι η πιο ξηρή στο σώμα, γιατί δεν διαθέτει σμηγματογόνους αδένες και λιπίδια, ενώ εκτίθεται καθημερινά σε περιβαλλοντικές φθορές. Ο λαιμός δεν έχει μυϊκή υποστήριξη, ενώ με τις διαρκείς κινήσεις του φθείρει με τα χρόνια, όση ελαστίνη και κολλαγόνο διαθέτει. Μετά την ηλικία των 35 εμφανίζονται ήδη ρυτίδες και χαλάρωση, ενώ μετά τα 50 οι περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ, είναι οι πρώτες που πλήττονται από την εμμηνόπαυση και παρουσιάζουν ραγδαίες και εμφανείς φθορές, χαλάρωση, δυσχρωμίες, πανάδες, ρυτίδες.

 

 

 

Η περιοχή του στήθους, επίσης δεν διαθέτει μύες, αλλά λιπώδη ιστό και αδένες. Όσο κι αν το δέρμα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ελαστικό, αλλά τόσο είναι ευαίσθητο και ταλαιπωρείται, απ’ όλα όσα βιώνει μια γυναίκα στη διάρκεια της ζωής της. Ακόμα και ένα νεανικό, αλλά μεγάλο και βαρύ στήθος είναι ευαίσθητο στη φθορά και τη χαλάρωση.

 

Είτε προληπτικά, είτε επανορθωτικά η περιοχή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στοχευμένη φροντίδα. Η κακή διατροφή, η απότομη απώλεια βάρους, η κληρονομικότητα στην χαλάρωση, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός, η καθιστική ζωή, η κακή στάση σώματος και πλάτης, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, αφήνουν εύκολα τα σημάδια τους.

 

Σε αυτά τα ευαίσθητα και θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος, εμπιστευόμαστε μόνο την ασφάλεια του φυσικού και των αγνών βιολογικών συστατικών. Το απόλυτα green & clear προϊόν που δημιουργήσαμε για σας, το σέρουμ S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY χωρίς χημικά πρόσθετα και με τις καλύτερες ποιοτικά φυσικές πρώτες ύλες, είναι ιδανικό για την φροντίδα της περιοχή του στήθους, του ντεκολτέ και του λαιμού.

 

 

 

 

Η στοχευμένη σύνθεση του σέρουμ S.O.S DÉCOLLETAGE & NECK THERAPY, με τον αξεπέραστο συνδυασμό της βιολογικής κάνναβης και δραστικών αντιγηραντικών φυτικών και αιθέριων ελαίων και αλόης είναι, ότι πιο αγνό και φυσικό, αλλά και δραστικό για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, την επιβράδυνση της δερματικής γήρανσης, την ομοιογένεια του χρώματος της περιοχής, την αναδόμηση και βελτίωση του περιγράμματος. Ενυδατώνει, ανορθώνει, συσφίγγει, καταπραΰνει από ερεθισμούς, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενεργοποιεί μέσω των αιθέριων ελαίων, τη σύνθεση του κολλαγόνου από το ίδια τα κύτταρα, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα  του δέρματος.

 

Χρησιμοποιείται με απαλές κινήσεις μασάζ, μόνο το βράδυ.

 

 

 

 

 

 

 

Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελειώνουν εδώ… Πολύ σύντομα δυο νέα προϊόντα με δράση Reboot, θα ολοκληρώσουν την σειρά των Stella’s Recipy Cannabis Reboot & Therapy.

 

 

Stay tuned!

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Τι εξαιρετικά προϊόντα!! Και το κυριότερο χωρίς χημικά, parabens κλπ.. Εγώ ειδικά όσον αφορά την περιοχή γύρω από το στήθος προσέχω πάρα πολύ τι προϊόντα χρησιμοποιώ.. Συγχαρητήρια Στέλλα!! 👋👋

  2. @ΒΑΓΙΑ Θα σας ταίριαζε μια χαρά, αν το χρησιμοποιησετε σαν μασκα, αφήνοντας το όσο περισσότερο μπορείτ, ακόμα και όλη τη νύχτα και λούζοντας τα μαλλιά την επομένη (ή μετά από κάποιες ώρες).

  3. Το σέρουμ για λαιμό/ντεκολτέ καθώς και την κρεμα-θεραπεία χεριών είναι δυο απο τα προ’ι’όντα που μπαινουν στην λίστα μου.

  4. Για τριχοπτωση ωφελει το προιον για τα μαλλια?Ειναι καταλληλο για ευαισθητο δερμα κ τριχωτο?Τιμες που υπαρχουν?

  5. @ELEFTHERIA TAGOULI Φυσικά και είναι για τριχόπτωση και ενδυνάμωση και ειδικά σε περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος γιατί είναι απολυτα φυσικό.
    Γραψε μου το mail σου για να σου στειλω αναλυτικό τιμοκατάλογο. https://stellasrecipy.gr/contact/

  6. Μπράβο @Stella!!! Δημιουργική & πολυτάλαντη πάντα! Το serum, φαίνεται εξαιρετικό!
    xx

  7. Μπράβο σου και πάλι @STELLA μου!!!! 💙♥️💙♥️💛💛❤️❤️💛💛❤️💙♥️💙💜♥️💜♥️💜♥️💙♥️💛♥️♥️💛🧡♥️🧡♥️♥️🧡♥️💛♥️💙💜♥️

  8. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα όμορφα σχόλια σας και τα καλά σας λόγια!

  9. Καλά ΕΝΝΟΗΤΑΙ ότι θέλω το S.O.S Hair Τherapy !!!
    @Στέλλα πάλι έκανες τα μαγικά σου 😍😍😍

  10. Τα προϊόντα για τα μαλλιά φαίνονται ασυναγωνιστα, μπράβο Στέλλα για την προσεγμένη και λεπτομερή δουλειά που έκανες! Ειδικά το σερουμ για τα μαλλιά πρέπει να κάνει όντως τρομερή δουλειά! Αν φτιάξεις ένα σαμπουαν κ conditioner της ίδιας σειράς με κανναβη των 1000 ml θα είμαι η πρώτη

  11. O λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια είναι αυτά που μαρτυρούν την ηλικία μιας γυναίκας…θυμάμαι πάντα την γιαγια μου -που ήταν μεγάλη κοκέτα για την εποχή της- να το λέει αυτό…
    Μπράβο στην Στέλλα μας για την εξαιρετική δουλειά….

  12. Συγχαρητήρια Στέλλα μου! Ακούραστη και δημιουργική πάντα! Καλή επιτυχία στη νέα σειρά, που φαίνεται εξαιρετική!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.