Clinique Cheek Pop Pearl: ρουζ και highlighter, δύο σε ένα.

 

 

Ποιο είναι το Νο 1 σε πωλήσεις ρουζ της Clinique; Μα φυσικά το Cheek Pop για δυο βασικούς λόγους: η φόρμουλά του χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα λάμψης και υγείας στα ζυγωματικά, αλλά και η σούπερ χαριτωμένη συσκευασία του,  “φωτίζει” κάθε νεσεσέρ.

 

 

 

 

Αυτός λοιπόν ο best seller κωδικός της Clinique τώρα αναβαθμίζεται κι’ άλλο, ονομάζεται Cheek Pop Pearl και χαρίζει χρώμα αλλά και λάμψη στα μάγουλα και τα ζυγωματικά.

 

 

 

 

 

Η σύνθεση ξεκινά σαν υγρή βάση και ψήνεται αργά μέσα σε μια φόρμα η οποία του χαρίζει το σχήμα λουλουδιού ζέρμπερας. Το αποτέλεσμα είναι ένα μεταξένιο, περλέ και πουδρένιο προϊόν το οποίο προσφέρει μια ζωηρή δόση χρώματος που γλιστρά εύκολα  στην επιδερμίδα, προσφέροντας μια διακριτικά λαμπερή απόδοση χρώματος. Περιέχει θρεπτικά συστατικά, γλυκερίνη και σκουαλένιο, τα οποία προσδίδουν μία κρεμώδη λάμψη από μέσα προς τα έξω ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται την επιδερμίδα.

 

 

 

 

Η  χρωματική του απόδοση προσδίδει ένα λαμπερό φινίρισμα, με εφέ δεύτερης επιδερμίδας, που διαρκεί για ώρες. Αυτή η νέα  υβριδική φόρμουλα ρουζ + highlighter είναι ελαφριά και απαλή, με εύκολη εφαρμογή και θα την βρείτε σε έξι νέες περλέ αποχρώσεις.

 

 

01 Opal Pop

02 Topaz Pop

03 Coral Pop

04 Rose Quartz Pop

05 Ruby Pop

06  Garnet Pop

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Υπέροχα, χαρούμενα κι αγαπημένα! Clinique η σταθερη αξία των νιάτων μου…..

  2. @Stella: Μη λες τέτοιες κουβέντες! Μη λες τέτοιες κουβέντες! Τα νιάτα- σε κάθε ηλικία – είναι στάση ζωής και όχι ημερολογιακό νούμερο! (αγαπημένη χρόνια βέβαια η Clinique- σε αυτό συμφωνούμε!! χαχαχαχα)

  3. Χαρούμενα νεανικά χρώματα, νομίζω ότι είναι ιδανικά για πιο κοριτσίστικα μαγουλάκια 😉😉

  4. Mην τα λέτε αυτα,βρε κορίτσια μου…. κι εμείς νιάτα είμαστε….τι δηλαδή, δεν κατάλαβα…Χαχαχαχα….
    Τέλεια φωτεινά χρώματα…. θα φέρουν την άνοιξη μέσα στον χειμώνα….

  5. Τι όμορφα που είναι! Γνωστή η ποιότητα των προϊόντων της Clinique! Αλλά, τώρα αυτή η λουλουδένια εμφάνιση, είναι σαν να έχουμε την άνοιξη στο νεσεσερ μας!
    xx

  6. Kαλημερα
    Ομορφα χρωματα απο εταιρεια με προιοντα που εχουμε και ειχαμε ολοι στο νεσεσερ μας
    Χρονια Πολλα για την μεγαλη γιορτη την σημερινη
    Να χαιρεστε ολοι οσοι εχετε δικους σας ανθρωπους που γιορταζουν

  7. Με τάραξε πολύ ο θάνατος της Φώφης και δεν είμαι στα καλά μου… Σκέφτομαι συνέχεια πόσο μικρη ειναι η ζωή και πόσο μεγαλώνουμε, για να το πάρουμε χαμπάρι…

    Χρόνια Πολλά σε όλους!

  8. @Stella: και εμένα το ίδιο Στέλλα μου, πόσο πολύ λυπήθηκα, μία υπέροχη δυναμική γυναίκα – χαμόγελο (ενα γλυκό χαμόγελο ηταν ολόκληρη) που είχε τόσα πολλά να δώσει ακόμα, μητέρα τριών παιδιών, δυστυχώς με άτιμο Dna😪 Τελικά για χιλιοστή φορά διαπιστώνω ότι μόνο το πρόβλημα υγείας είναι όντως πρόβλημα , όλα ταλλα είναι προβληματισμοι..

  9. Συμφωνω κοριτσια@stella maryl ολους μας συγκλονισε ο θανατος της
    Μου ανοιξε πικρες αναμνησεις απο δικους μου ανθρωπους με το ιδιο προβλημα
    Κριμα πραγματικα για ολες τις γυναικες που φευγουν νεες

  10. @Rania, @Stella, @Maryl : ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο, διακριτικό, δυναμικό & χαμηλών τόνων ταυτόχρονα. Και γω πολύ στεναχωρήθηκα. Με άγγιξε κάτι που η ίδια η κυρία Φώφη Γεννηματά είπε: “Κι αν σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα; Να την περάσω κλαίγοντας;” ; Παράδειγμα προς μίμηση…
    respect.

  11. Μόνο εμένα μου θυμίζει άνοιξη?? Πολύ όμορφα και χαρούμενα χρώματα!!! Ήρθε η άνοιξη πριν καλά καλά έρθει ο χειμώνας!!! 💜🧡💚💙♥️❤️🧡♥️♥️🧡💛🧡♥️🧡❤️🧡❤️♥️💙💜🧡💛♥️❤️♥️💙💚💚😍♥️💛♥️❤️

  12. Αγαπημένη clinique!Πολύ όμορφα χρώματα,θα τα δω από κοντά.

  13. Τι τέλεια που φαίνονται πραγματικά πόσο ωραίες υφές και αποχρώσεις .. η περιγραφή σου με έβαλε σε μεγάλο πειρασμό 😍😍😍 θα ήθελα πολύ να τα δω και από κοντά και δεν είμαι σίγουρη αν τελικά θα αντισταθώ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.