To αγαπημένο Double Serum της Clarins τώρα και για τα μάτια μας.

 

 

 

Συμπυκνωμένη διπλή σύνθεση, 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από βιολογικό άγριο μυρώνι και κουρκουμά για διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά, η επιδερμίδα γύρω από τα ματιά γίνεται πιο νεανική.

 

Αυτό είναι το νέο Double Serum Εyes που βασίζεται σε μια σημαντική διπλή ανακάλυψη:

 

Τα Εργαστήρια Ερευνών  της Clarins, τόνισαν το βασικό ρόλο που διαδραματίζουν οι πρωτεΐνες alpha-v integrins καθώς εξασφαλίζουν τη συνοχή των κυττάρων. Με την πάροδο των ετών, η ποσότητα των integrins γύρω από το περίγραμμα των ματιών μειώνεται σημαντικά. Αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε επιβράδυνση των 5 ζωτικών λειτουργιών της επιδερμίδας που προάγουν τη νεανική  όψη στην περιοχή των ματιών: ανανέωση, οξυγόνωση , τροφή, ενυδάτωση & προστασία.

 

Οι συνέπειες; Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα γίνονται πιο έντονα, η επιδερμίδα γίνεται ακόμα πιο θαμπή και εύθραυστη.

 

 

 

 

Μια φυτική ανακάλυψη – κλειδί  για ακόμα πιο νεανική όψη στην περιοχή των ματιών: οργανικό εκχύλισμα από άγριο μυρώνι.

 

Τρία χρόνια έρευνας & μελέτης σε 196 φυτά στα Εργαστήρια της Clarins :  το οργανικό εκχύλισμα wild chervil επιλέχθηκε για την εξαιρετική ικανότητά του να ενισχύει την παραγωγή alpha-v integrins που βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τη δύναμη και τη ζωντάνια χάρη στη σωστή κυτταρική συνοχή.

 

Το οργανικό εκχύλισμα από άγριο μυρώνι συνδυάζεται με ακόμη 12 ισχυρά φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένου του κουρκουμά για διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας. Μια μοναδική βοτανική σύνθεση που δικαιολογεί την υψηλή απόδοση του Double Serum Eye.

 

 

 

 

 Διπλή υφή σε απόλυτη ισορροπία με την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια

 

 Δυο υφές που έρχονται σε επαφή μόνο μετά την έξοδό τους από την αντλία.Η μίξη τους δημιουργεί μια ανάλαφρη σύνθεση που απορροφάται εύκολα. Αυτή η αναζωογονητική, μη-λιπαρή, διπλή υφή συνδυάζει το αποτέλεσμα σύσφιξης ενός τζελ με την άνεση μιας κρέμας: σε τέλεια ισορροπία με την επιδερμίδα γύρω από το περίγραμμα των ματιών, απορροφάται αμέσως και χαρίζει μια πιο λεία, ξεκούραστη και νεότερη όψη γύρω από τα μάτια.

 

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της φόρμουλας;  2 προϊόντα περιποίησης ματιών σε 1 για να διατηρηθεί η μοναδική διπλή του φόρμουλα. Συγκεντρώνει αντιγηραντικά φυτικά εκχυλίσματα διαλυτά σε νερό και σε έλαιο σε ένα καινοτόμο μπουκάλι διπλής τεχνολογίας.

 

 

 

 

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η αφοσίωση στη φύση, ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι  του  DNA της Clarins: με το 96% των συστατικών να είναι φυσικής προέλευσης, το Double Serum Eye ενσωματώνει  την «πράσινη» δέσμευση. Με τόπο προέλευσης  την Ωβέρνη, το βιολογικό εκχύλισμα μυρωνιού είναι πιστοποιημένο και η συγκομιδή του γίνεται με υπεύθυνο τρόπο. Συλλέγεται με το χέρι από τη γαλλική οργάνωση επαγγελματιών θεριστών άγριων φυτών.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Θα ήθελα να το δοκιμάσω ….αν και η τιμή του χωρις την εκπτωση ειναι λιγο τσουχτερή…. με την έκπτωση κάτι γίνεται…. στο μεταξύ, βλέπω πως είναι στα 20ml σε αντίθεση με τα περισσότερα προ’ι’όντα ματιών που είναι στα 15ml(αν δεν κάνω λάθος)
    Η CLARINS βέβαια αποτελεί εγγύηση…

  2. Καλημερα
    Τα προιοντα Clarins τα εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες οπως και το σερουμ
    Τα βρισκω καταπληκτικα πραγματικα
    Ειδικα το σερουμ μεσα στα 4 καλυτερα που εχω χρησιμοποιησει

  3. Φαίνεται εκπληκτικό προϊόν, όπως το αντίστοιχο αγαπημένο serum για το πρόσωπο, όπως καθετί της Clarins!
    xx

  4. Το skin illusion serum foundation της Clarins ειναι κορυφαίο make up!

  5. Ποιός/ποιά δεν φοράει πλέον serum?Το συγκεκριμένο σίγουρα ξεχωρίζει.

  6. Φαίνεται υπέροχο!!!! ❤️♥️💙💙♥️💛💚🧡💛💚💙❤️♥️❤️♥️❤️♥️💙♥️💛💚💛💚💛🧡🧡🧡♥️❤️♥️❤️ Θα ήθελε να το δοκιμάσω κάποια στιγμή

  7. Αν και δεν χρησιμοποιώ serum ματιών φαίνεται πολύ καλή επιλογή για όσες βάζουν, βέβαια από τιμή δεν γνωρίζω φαντάζομαι θα είναι ανάλογη της ποιότητας του!

  8. Τρία χρόνια έρευνας & μελέτης σε 196 φυτά!!!
    Μετά από αυτό νομίζω οτι δεν έχω να πω κατι😁

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.