essence Advent Calendar Χριστούγεννα 2021 (για να ξέρετε τι να κάνετε…)

 

είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω: πέρυσι είχαμε «δράματα» από όσες δεν καταφέρατε να βρείτε εγκαίρως το advent calendar της essenceπου περιλαμβάνει 24 προϊόντα στην εξαιρετική τιμή των 29,99Ε και μου στέλνατε μηνύματα και δεν μπορούσα να σας βοηθήσω.

 

Γι’ αυτό φέτος σας το γράφω από τώρα,  γιατί όπου να’ ναι, σήμερα αύριο θα εμφανιστεί στα καταστήματα και θα μείνει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και ξέρετε πλέον, ότι εξαντλούνται εν ριπής οφθαλμού.

 

“24 sparkling moments of joy”- να μην τις αποκαλύψουμε όλες τις εκπλήξεις και τις εκτυφλωτικές στιγμές χαράς-  αλλά θα βρείτε 21 «πορτούλες» με συλλεκτικά προϊόντα, καθώς και 3 πόρτες με best seller προϊόντα από τη βασική συλλογή.

 

 

 

 

 

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα  λαμπερό ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση που περιμένει να ανακαλυφθεί. Ένα  lip balm και ένα κραγιόν με υψηλή χρωματική απόδοση που εξασφαλίζουν λαμπερά χριστουγεννιάτικα χείλη.

 

 

 

 

 

 

Ένα μίνι primer νυχιών, έτσι ώστε τα εορταστικά σχέδια στα νύχια σας να διαρκέσουν όλα τα Χριστούγεννα και τα μακράς διαρκείας στιλ μακιγιάζ στα μάτια είναι εγγυημένα με την κρεμώδη βάση σκιάς ματιών σε ανοιχτή καφέ απόχρωση.

 

 

 

 

Στο φετινό advent calendar θα βρείτε επίσης  ένα  μαλακό μπλέντερ σκιάς ματιών αλλά και το αντίστοιχο εργαλείο καθαρισμού πινέλου.

 

Καλό σαββατοκύριακο και καλά ψώνια.

 

 

12 Σχόλια
  1. Να ένα πανέμορφο advent calendar σε super τιμή, μόλις βρήκα το δώρο που θα κάνω στην Κατερίνουλα μου που γιορτάζει αυτό το μήνα 😉💖

  2. Σε ευχαριστουμε πολυ αγαπημενη μας για την γρηγορη ενημερωση
    Καλο Σαββατοκυριακο να εχεις και εσυ σου ευχομαι

  3. @Maryl &Rania: Καλό ΣΚ και καλά ψώνια αγαπημένες! ❤️🥰😘

  4. Υπέροχο!!! Πρώτη φορά, θα κάνω δώρο, χωρίς να αποκαλυφθούν όλες οι πορτουλες! Μου φαίνεται, ακόμα πιο ωραίο να είναι δώρο- έκπληξη, οχι μόνο για το πρόσωπο που θα το δώσω, αλλά και για μένα που θα το αγοράσω! … ( μάλλον τα Χριστούγεννα με κάνουν πιο πολύ παιδί!)
    xx

  5. Υπέροχο δωράκι και σούπερ τιμή!!! Καταπληκτικό χρωμα το κραγιόν!!! ♥️🧡❤️💚🧡💛♥️🧡❤️💚♥️🧡♥️🧡💛🧡💚💚🧡♥️♥️🧡💛🧡💚💚💛♥️💜💜💙♥️💙♥️💙❤️💙💛💚 Ευχαριστούμε που μας δίνεις ιδέες για χριστουγεννιάτικα δωράκια από πολύ νωρίς!!!! Μας αρέσει!!!!

  6. 🧡💜💚♥️💚♥️💚♥️💚♥️💛♥️💙💜💛🧡💚🧡💚🧡💚💜💚💜💜💚♥️💛♥️♥️💛💜💛🧡💚🧡💚💚🧡💚🧡💚💜💚♥️

  7. Υπέροχο!!!! Οικονομικό και τεράστια ποικιλία.. νομίζω δεν θα βρούμε φέτος πιο τέλειο σούπερ σετ για την ανανέωση του νεσεσέρ μας αλλά και για δώρο 🤪🤩😍🥰 Συγχαρητήρια στην Essence για ακόμη μία φορά!

  8. Value for money το advent….και τα προ’ι’όντα εννοείται….
    Μηνας εορτων ο Νοεμβρης ….και των γενεθλίων μου βεβαιώς,βεβαιως…..

  9. Aχ, είναι πολύ όμορφο <3

  10. Το πρόλαβα το χαριτωμένο και γλυκούλι και το έκανα ήδη δώρο.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.