Glamglow: Nέα μάσκα προσώπου για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

H νέα μάσκα BRIGHTMUD™ της Glamglow,  περιέχει βιταμίνη C και Νιασιναμίδη που χαρίζουν άμεση λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ το Γαλακτικό και Σαλικυλικό οξύ προσφέρουν χημική απολέπιση που αποκαθιστά τη θαμπή όψη της επιδερμίδας.

 

H κρυσταλλική ηφαιστειακή ελαφρόπετρα της μάσκας Glamglow BRIGHTMUD (του brand [που αγαπούν οι περισσότερες celebrities του Hollywood) προσφέρει μηχανική απολέπιση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και βοηθά στην αναδόμηση της, προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Τέλος, ο λευκός άργιλος αφαιρεί τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, ενώ ενισχύει τη διαύγεια και τη λάμψη της επιδερμίδας, η οποία ακτινοβολεί από λάμψη

 

 

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

  • Γαλακτικό Οξύ (ΑΗΑ) & Σαλικυλικό Οξύ (ΒΗΑ): προσφέρουν χημική απολέπιση και βοηθούν στην ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.
  • Κρυσταλλική Ηφαιστειακή Ελαφρόπετρα: προσφέρει μηχανική απολέπιση που μειώνει την όψη της ανομοιόμορφης επιδερμίδας
  • Βιταμίνη C & μείγμα Νιασιναμίδης: προσφέρουν φωτεινότητα και ενισχύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Εφαρμόστε ένα στρώμα σε καθαρή επιδερμίδα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις για να ενεργοποιηθεί η μάσκα και αφήστε να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, με την προσθήκη λίγου νερού κάντε κυκλικές κινήσεις για να ολοκληρωθεί η περιποίηση λάμψης. Τέλος, ξεβγάλετε το πρόσωπο με νερό.

 

Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνεται η χρήση για 3 συνεχόμενες ημέρες και στη συνέχεια 2-3 φορές την εβδομάδα. Συστήνεται η χρήση αντιηλιακής προστασίας SPF κατά τη διάρκεια της χρήσης του προϊόντος, καθώς και η αποφυγή τη χρήσης σε περιόδους με αυξημένη έκθεση στον ήλιο.

 

 

 

 

Τα προϊόντα  Glamglow είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία, online φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών .

 

 

7 Σχόλια
  1. Ιδανική μάσκα αυτή την εποχή που δεν έχει πολύ ήλιο ή και πιο χειμώνα ακόμα.. Αυτού του είδους οι μάσκες ταιριάζουν πιστεύω ιδιαίτερα στα πιο λιπαρά δέρματα όπως το δικό μου😉

  2. Μου αρέσουν πολύ οι μάσκες αυτού του είδους.Ακόμα καλύτερα αν είναι και glamglow.

  3. Τόσο ωραία συστατικά σε ένα προϊόν?!! Πρέπει να είναι φοβερή μάσκα ! Κατάλληλη από εδώ και πέρα η χρήση της και χημική απολέπιση που μου άρεσει ούτως ή άλλως! Και από τιμή δεν την λές και ακριβή για τα ml και τα συστατικά που περιέχει!!!

  4. Αγαπώ τις μάσκες & θα συμφωνήσω με την @Τζενη, ότι έχει υπέροχα συστατικά! Τον λευκό άργιλο τον έχω δοκιμάσει σε μάσκα άλλης εταιρείας, αλλά αυτός ο εμπλουτισμένος συνδυασμός, φαντάζομαι ότι θα είναι ότι καλύτερο!
    xx

  5. Μα κι η συσκευασία λάμπει…. πράγματι, ακούγεται φοβερή η μάσκα….

  6. Τι υπέροχη μάσκα!!!! Υπέρλαμπρη μέσα και έξω!!!! 💙♥️💜♥️💜♥️💜♥️💜❤️🧡💜💛💜💛💚♥️💚♥️💚♥️❤️♥️💜♥️💜💙♥️💙♥️💙💜🧡❤️🧡❤️🥰💚♥️💚♥️💜💙💙♥️💙♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.