Χριστούγεννα στα Sephora 2021 με gift sets και limited edition προιόντα.

 

 

 

Για άλλη μια φορά τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς στην ενήλικη candyland, λέγε με και Sephora που έκανε πριν λίγες μέρες την παρουσίαση των xmas collections και όχι μόνο. Μπορεί η μέρα στη Γλυφάδα να ήταν ηλιόλουστη,  αλλά εμείς μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα της γιορτινής λάμψης.

 

 

Δύσκολο να αντισταθείς στα περισσότερα, αλλά εγώ έκανα μια επιλογή και σήμερα που είναι Δευτέρα, αρχή εβδομάδας, αλλά και πρωτομηνιά και εγκαινιάζουμε πλέον και επίσημα τον Νοέμβριο αυτόν τον υπέροχο pre- Xmas μήνα, θα σας δείξω κάποια που μου άρεσαν  από όσα είδα,  που θα βρείτε σύντομα online και στα καταστήματα. (στολίζω σε 10 μέρες,  btw)

 

 

 

 

Sephora

Πολύ όμορφες συσκευασίες δώρων για κάθε ηλικία και για κάθε budget, σε προϊόντα skin care, σώματος, σειρές μπάνιου,  beauty αξεσουάρ και φυσικά  μακιγιάζ. “Let’s Chill”, “Holiday Vibes”, όμορφα gift sets, παλέτες, το advent calendar της μάρκας που έχουμε ήδη δει εδώ με exclusive brands και last but not least – όπως κάθε χρόνο- η φοβερή mega παλέτα μακιγιάζ που περιλαμβάνει σκιές, ρουζ, highlighters, κραγιόν, πινέλα- ό,τι μπορείς να φανταστείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benefit

Sephora χωρίς Benefit, είναι μελομακάρονο, χωρίς μέλι. Το advent calendar ΧMas 2021 το έχουμε ήδη δει εδώ αλλά θα βρείτε και άλλα gift sets με αγαπημένα προϊόντα του brand σε όμορφα μεταλλικά κουτιά. Δεν αντιστέκεσαι εύκολα στη Benefit, κακά τα ψέματα.

 

 

 

 

 

 

 

Rare Beauty

Από το vegan και cruelty free brand της Celina Gomez, ξεχώρισα αυτό το υπέροχο “Stay Vulnerable Melting Blush” σε πανέμορφη συσκευασία, λιώνει στο δέρμα και δίνει το εφέ «κοκκίνισαν φυσικά τα μάγουλά μου» και εννοείται ότι εγώ τουλάχιστον,  θα το χρησιμοποιώ και στα χείλη,  γιατί δεν σας κρύβω το ερωτεύτηκα αυτό το χρώμα. “Nearly Rose” αν ενδιαφέρεστε.

 

 

 

 

 

Drunk Elephant

Άλλη μια cult μάρκα ομορφιάς με clean φόρμουλες που έχει ξεφορτωθεί από τις συνθέσεις της τα έξι – όπως τα ονομάζει- «ύποπτα» συστατικά  (drying alcohols, silicones, SLS, chemical screens,  fragrances, dyes). Αν θέλετε να την δοκιμάσετε είναι ευκαιρία γιατί τώρα θα βρείτε και gift sets με travel size προιόντα.

 

 

 

 

 

Dr Jart+

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να το αναφέρω αλλά σε όποια φίλη μου έχω δώσει να δοκιμάσει κάποιο προϊόν Dr Jart+, το ερωτεύεται και μετά το ψάχνει να το αγοράσει -ειδικά τη σειρά Cicapair. Τώρα θα την βρείτε σε ένα πολύ χαριτωμένο gift kit με κορδέλα (κρεμιέται και στο δέντρο) που περιλαμβάνει σε 25ml, μάσκα, serum, κρέμα και color correcting treatment. Δική μoυ αγαπημένη σειρά του Dr Jart+ είναι η Ceramides που επίσης θα την βρείτε σε gift set.

 

 

 

 

 

KAY

ALI

Invite Only Amber I 23

 

Τα KAY

ALI,

είναι τα αρώματα που λάνσαρε η ultra famous makeup artist Huda, των Huda Beauty. Το νέο άρωμα Invite Only Amber I 23 μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρον- πικάντικο κεχριμπαρένιο άρωμα για γυναίκες και άντρες- σανταλόξυλο, oud, βανίλια, πατσουλί, ταμπάκο- ταιριάζει με την εποχή.

 

 

 

 

Fenty Beauty

Gift sets με μακιγιάζ αλλά και skincare θα βρείτε και στο Fenty Beauty το brand της Rihanna. To Bell Box με προϊόντα για τα μάτια μου άρεσε περισσότερο γιατί εκτός από τα προϊόντα μου άρεσε και το box.

 

 

 

 

 

NARS

Πως και πως περίμενα να δω τι μας έχει ετοιμάσει η Nars για τα Χριστούγεννα γιατί το 2019 είχαν λανσάρει ένα από τα πιο όμορφα και σέξι xmas gift sets που είχα δει το “Velvet Rope” με τέσσερα κραγιόν – το είχαμε βάλει και σε διαγωνισμό, μπορείτε να το δείτε εδώ. Ο Covid βέβαια, έχει κάνει παντού τα «μαγικά» του και μπορώ να πω ότι τα πάντα είναι κάπως πιο toned down φέτος, αλλά και πάλι η Nars δύσκολα απογοητεύει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Too Faced

Χριστούγεννα χωρίς “γεύση” από Too Faced και λαχταριστές παλέτες, γίνεται; Δεν γίνεται. Φέτος η limited edition eye shadow x-mas palette, έχει μυρωδιές κανέλας. Και tοο faced και too difficult to resist.

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Συγνώμη, αλλα αυτη την στιγμή έχω πάθει… μια παράκρουση να το πω? Μια λύσσα, να το πω….. ? Μια …. υστερία… να το πω? Μια …. ηδονή να το πω…..? Αλλιώς θέλω να το πω και βασικά, να ουρλιάξω στο μπαλκόνι!!!
    Καλό μήνα κορίτσια!!!!

  2. Ωχ Παναγία μου!τι να πρωτοδιαλεξεις!το σίγουρο είναι ότι γυρίσαμε σε πιο φυσιολογικους ρυθμούς κ το χαίρομαι απίστευτα.εγινε το κλασσικό event όπως προ covid.benefit και drunk elephant μάλλον θα επιλέξω!

  3. Καλό μήνα💕💋💙!! Τι να πρωτοδιαλέξεις όντως όλα έχουν το κάτι τους που τα θέλουμε όλα και μιλάμε για τα Sephora έχουμε πολλά ακόμα να δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα και θα είναι δύσκολες επιλογές μιας και φέτος θα μπορούμε άνετα να πάμε για τα Χριστουγεννιατικα καλούδια 🥰😍🤩

  4. Καλό μας μηνα όλο λάμψη!! Τα Sephora της αγαπημενης μου Γλυφάδας είναι από τα καταστήματα που πάντα επισκέφτομαι όποτε πηγαίνω Γλυφάδα,είναι πανεμορφο μαγαζί! Θα μπορούσα κ εγώ να πω ότι,χωρίς υπερβολή,τα θέλω όλαααα!!!!(πρωτα ο Θεός στολίζω κ εγω μετά τις 10 του μήνα!!)

  5. Παρόλο που είναι η δουλειά μου, νιώθω ακριβώς όπως εσείς. Ήταν 1,5 χρόνος χωρίς παρουσιάσεις και λανσαρίσματα και φάνηκε σαν δεκαετία. Που να τη βρεις την έμπνευση αν δεν δεις από κοντά, δεν πιάσεις, δεν «αφουγκραστείς», δεν «μυρίσεις» τα νέα προϊόντα;. Ναι επιτέλους επιστροφή στην κανονικότητα. Και μακάρι να παραμείνει έτσι.

  6. Καλησπέρα & καλό μήνα! Τι υπέροχη παρουσίαση η σημερινή;;; Τι να πρωτοδιαλεξω;;;!
    xx

  7. Καλημερα
    Εγω θα πω μακαρι να μπουμε σε πιο ηρεμες μερες για να μπορουμε να βαλουμε αλλα και να χαρουμε το μακιγιαζ μας
    Σε καταλαβαινω Τζουλια μου . Φανταζομαι η δια ζωσης παρουσιαση θα ηταν για ολες τις καλεσμενες σαν κατι πρωτογνωρο
    Φυσικα ολα ειναι υπεροχα και ελκυστικα
    Θα σταθω κυριως σε δυο
    Τα προιοντα Dr Jart+ που εχω χρησιμοποιησει για περιποιηση προσωπου και εχω βαλει και εγω το ονομα μου στην λιστα με αυτες που τα ερωτευτηκαν
    Θα αναφερθω επισης στο Too Faced με γευση κανελλας
    Οτι πιο επικαιρο αλλα και αγαπημενο μου μπαχαρικο
    Θα τα αγοραζα ευχαριστως μονο γιαυτο
    Η mega παλέτα μακιγιάζ που περιλαμβάνει σκιές, ρουζ, highlighters, κραγιόν, πινέλα-ειναι εκπληκτικη , την εχω παρει στο παρελθον. Αλλα εχει ενα κακο . Αργουν να τελειωσουν και ακομη δεν μπορεις να αγοραζεις αλλες σκιες γιατι εχεις ηδη ολα τα χρωματα σε αυτη την παλετα
    Μονο γιαυτο πλεον δεν ξαναγορασα, για να ειμαι ελευθερη να αγοραζω αλλες παλετες μικρες

  8. Kαλόν μήνα ,bb girls….ξεχώρισα το Invite Only Amber I 23…είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία μου στα αρώματα με πιο ιδιαιτερες και χειμωνιάτικες μυρωδιές…σανταλόξυλο, oud, βανίλια, πατσουλί, ταμπάκο φωνάζουν το όνομά μου…. (και το μπουκαλι ξεχωριστό)
    Εγώ στόλισα ήδη ….σας πρόλαβα…. σνικπικ στα stories μου….νομίζω πως δίκαια πια μπορείτε να με αναγορεύσετε ΒΒ Χmas gnome….ευχαριστώ….. 🎄🎄🎄

  9. @Rania: Δίκιο έχεις! Έχω μια mega παλέτα Sephora και σε λίγο θα κλείσει 5ετια και δεν τελειωνει ποτέ!!!😂🥰😂

  10. @Celia: Μισό, μισό! Εγώ σήμερα θα ξεστολισω Halloween εσυ πότε πρόλαβες;;;

  11. Καλό μήνα αγαπημένα μου @bbgirls!!!! 💛🧡🧡❤️💚💜💜💙💙♥️♥️♥️♥️💙💙💜💜💚💚❤️🧡💚💜💙💙♥️💛🧡❤️❤️💜💙♥️♥️❤️🧡🧡Μα δεν θα μπορούσε να μπει πιο όμορφα ο μήνας!!!!! Τα θέλω όλα!!!! Αγαπημένα sephora πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα!!!!! 💚🧡💛🧡💜♥️💛💚❤️💚❤️💛🧡💜🧡🧡💜💚♥️💚🧡

  12. Βρε κορίτσια λέτε να ξεκινήσω σιγά σιγά τα δώρα του Αγίου Βασίλη για τον εαυτό μου? Χιχιχιχιχιχιχιχ ❤️🧡❤️🧡💛💛🧡❤️🐙💙🧡💙🧡💙🧡❤️❤️🧡❤️♥️❤️💚💛💛🧡💛🧡💙🧡💙🧡💙❤️🧡💛🧡💛💚💛❤️😍💙🧡💙

  13. Καλό μήνα, κι ας πέρασε ήδη μια μέρα του!!! Άρχισε η εποχή που ταράζονται η καρδούλα μας με όσα βλέπουμε και το πορτοφόλι μας με όσα θέλουμε! Ισχυρή δόση και στα δύο το σημερινό post…

  14. Καλό μήνα λίγο καθυστερημένα και από εμενα😁.Βλέποντας όλα αυτά τα καλούδια νομιζω οτι αλληθωρίζουν τα ματια μου🤪
    Σίγουρα Drunk Elephant και Dr jart θέλω να δοκιμάσω οποιαδήποτε.

  15. @AMALIA ταυτιζομαι πλήρως με το σχόλιό σου για το πορτοφόλι…

  16. Δώσε μου advent calendar και δεν θέλω τίποτα άλλο!

  17. Πάλι έπαθα ένα “τα_θέλω_όλα”
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.