Εξειδικευμένη βραδινή περιποίηση με τη νέα σειρά 100% φυσικών προϊόντων  CANNABIS NIGHT REBOOT ΑΠΟ ΤΑ STELLA’S RECIP-Y

 

 

To περιμένατε, το ζητήσατε κι εμείς το κάναμε πραγματικότητα.  Η νέα σειρά προϊόντων των Stella’s Recipy με την δύναμη της κάνναβης είναι γεγονός!  Μια σειρά που φροντίσαμε σε κάθε της λεπτομέρεια.

 

Από τις αγνές και ποιοτικότερες πρώτες ύλες, ως τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τις ετικέτες με το λογότυπο, που φιλοτέχνησε και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη αγάπη, η πολυβραβευμένη, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και καταξιωμένη εικαστικός Μυρτώ Δεληβοριά.

 

Τα Stella’s Recipy φέρνουν στην καθημερινότητα σας την ανατρεπτική ενέργεια της φαρμακευτικής κάνναβης, για τις δύσκολες περιόδους, όταν χρειαζόμαστε πιο δραστικές και αποτελεσματικές λύσεις. Η νέα premium σειρά προϊόντων Cannabis Reboot & Therapy, φέρνει αποτελέσματα που δεν τολμήσατε, να ονειρευτείτε! Η σειρά ολοκληρώνεται με τα προϊόντα  νύχτας δραστικής επανόρθωσης  Cannabis Night Reboot Face & Eye Serum και Cannabis Night Reboot Face & Eye Cream.

 

Βοηθήστε το δέρμα σας, ν΄ανθίσει τη νύχτα σαν… «το ρόδο της ερήμου»!

Τα στοχευμένα προϊόντα Cannabis Night Reboot Face & Eye Serum και Face & Eye Cream μεταμορφώνουν το δέρμα σας, όσο εσείς κοιμάστε και απογειώνουν τις ασυναγώνιστες ιδιότητες του βιολογικού φυτικού και αιθέριου ελαίου της κάνναβης.

 

 

 

 

Face & Eye Cream

Η κρέμα νύχτας που φροντίζει το κουρασμένο, ταλαιπωρημένο, αφυδατωμένο δέρμα, όταν οι φθορές του χρόνου είναι πιο έντονες.  Μετά από μια στρεσογόνα περίοδο, μια ασθένεια που μας έχει εξαντλήσει, απώλεια βάρους, ορμονικές μεταβολές, εγκυμοσύνη και κάθε δύσκολη περίοδο, που αποτυπώνεται στο πρόσωπο μας.

 

Το έλαιο κάνναβης, λόγω της ισχυρής ενυδατικής και αντιγηραντικής του δράσης, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την επιδερμίδα του προσώπου, γι’ αυτό και μια κρέμα με βασικό συστατικό το κανναβέλαιο, προσφέρει άμεση ενδυνάμωση και ενυδάτωση, προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Ειδικά σε ότι αφορά την λάμψη, το κανναβέλαιο θεωρείται, ίσως, το καλύτερο συστατικό.

 

Η κρέμα νύχτας Cannabis Night Reboot Face & Eye Cream φροντίζει και εξισορροπεί το δέρμα ανεξαρτήτου ηλικίας, όταν υπάρχει ιστορικό δερματικών θεμάτων, όπως η ακμή ή η ροδόχρου ή ακόμα και μετά την δραστική ιατρική θεραπεία τους, όταν υπάρχει ανάγκη στοχευμένης φροντίδας ενυδάτωσης, ανάπλασης και επανόρθωσης.  Με την εισχώρηση στο δέρμα των 60 διαφορετικών τύπων κανναβοειδών και των 21 αμινοξέων που περιέχει το έλαιο κάνναβης, ξεκινά μια βιοχημική αντίδραση, η οποία εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και δρα δραστικά στα δέρματα που έχουν τάση για ακμή, ροδόχρου, δερματίτιδες, εξανθήματα, ερεθισμούς.  Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν, ότι πρόκειται για ένα δραστικότατο συστατικό, που μειώνει την ερυθρότητα και τις φλεγμονές, αλλά και τα σημάδια που προκύπτουν σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

 

 

 

Face & Eye Serum

Δυο τρεις σταγόνες πριν από την κρέμα προσφέρουν στο δέρμα ενεργά συστατικά που διεισδύουν σε βάθος, εισχωρώντας εκεί, που η κρέμα δεν μπορεί να φθάσει λόγω υφής. Έτσι, ενδυναμώνεται ο φυσικός μηχανισμός άμυνας του δέρματος.  Χρησιμοποιώντας το σέρουμ Cannabis Night Reboot πριν από την κρέμα, μεγιστοποιείται με την συνέργεια των δύο αυτών προϊόντων, η δράση των συστατικών τους.

 

 

Λαμπερή, ενυδατωμένη, σφριγηλή, νεανική, εξισορροπημένη επιδερμίδα προσώπου με την βιολογική κάνναβη στην πιο αγνή και ευεργετική μορφή της!

 

Η νούμερο 1 green & clean τάση στην κοσμετολογία σήμερα, το «άγιο δισκοπότηρο» της ομορφιάς και ευεξίας παγκοσμίως, γίνεται το δικό σας Reboot & Therapy, με τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα.

 

 

 

 

 

Πληροφορίες στο [email protected] και στο  [email protected] 

11 Σχόλια
  1. Υπέροχες περιγραφές, και σίγουρα κορυφαία προϊόντα! Όλο και περισσότερο βλέπω την κανναβη να χρησιμοποιειται στην υπηρεσία της ομορφιάς πέρα από της υγείας ..

  2. @CELIA Ολες οι κρέμες και τα σερουμ των Stella’s Recipy είναι face & eye! Η υψηλή ποιότητα των συστατικών και η αγνότητα των αιθέριων ελαίων το επιτρέπει.

  3. Για την κανναβη έχεις γράψει κι άλλες φορές Στέλλα με πολύ καλά λόγια αν και έχω πειστεί απόλυτα..άλλοι λένε ότι είναι αποτελεσματικό άλλες απόψεις όχι, δεν ξέρω τελικά αν με πείθει αυτό το συστατικό ως προς όλα αυτά, παρόλα αυτά τα προϊόντα που δημιούργησες φαίνονται εξαιρετικά προσεγμένα,αποτελεσματικά και πολύ μελετημένα όπως μας γράφεις στις περιγραφές των προϊόντων! Σε πόσο καιρό βλέπεις πλήρη αποτελέσματα πέρα από την άμεση λάμψη και ενυδάτωση?

  4. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Πολύ άμεσα! Ακόμα κι απ’ την πρώτη εφαρμογή! Αν διαβάσεις τα review που μου έγραψαν ακόμα και σήμερα για τα πρώτα προϊόντα της σειράς π.χ το S.O.S Hair Therapy είναι σωστός θρίαμβος!
    @ Julia μήπως πρέπει να τα δημοσιεύσουμε?

  5. @Stella το serum μαλλιών θεωρείς ότι είναι πιο αποδοτικό πριν το λούσιμο στις ρίζες ή μετά σε νωπό μαλλί μετά από κάθε λούσιμο? Πόσα ml είναι!?

  6. @Εινσι ιδανικό αν το απλώσεις καλά από τις ρίζες ως τις άκρες το αφήσεις αν μπορείς όλη τη νύχτα (ή έστω όσο περισσότερο μπορείς) και λουστεις την επόμενη. Γίνεται έτσι θεραπεία. Στην αρχή 2-3 φορές την εβδομάδα και μετά συντήρηση. Είναι 50 ml φυσικά πολύ συμπυκνωμένο, όπως όλα τα προϊόντα Stella’s Recipy.

  7. Δύο πράγματα με έκαναν να αναφωνισω ααα!
    Face & eyes και αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή!!!
    xx

  8. Υπέροχα προϊόντα!!! Συγχαρητήρια @Στελλα!!!! 🧡💜💙💜💜💛💛💜♥️💜❤️💜💜♥️💜💙💜🧡💜🧡💜💜🧡💜💙💜💛♥️💜♥️💜❤️💚💚❤️💜💛💜💜🧡💜

  9. Τα μαγικά σου χέρια. Μπράβο Στελλίτσα μου
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.