Ruby’s Crew: H Mac στα κόκκινα!  

 

 

Η Mac Cosmetics παρουσιάζει τη νέα συλλογή Ruby’s Crew εμπνευσμένη από το εμβληματικό κόκκινο κραγιόν “Ruby Woo” η κορυφαία σε πωλήσεις απόχρωση κόκκινου κραγιόν όλων των εποχών!

 

H πιο εμβληματική απόχρωση κραγιόν της Mac Cosmetics- Ruby Woo- είναι παγκοσμίως γνωστή για το ζωηρό κόκκινο χρώμα της, το οποίο ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Με την πρώτη ματιά τραβά αμέσως την προσοχή και αιχμαλωτίζει τα βλέμματα. Φιλά τα χείλη με ένταση, προσφέρει πλήρη κάλυψη και μένει σταθερή όλη μέρα. Είναι η αγαπημένη του κοινού, καθώς η Ruby Woo αποτελεί την επιτομή του στυλ των γυναικών που θέλουν να ξεχωρίζουν. 

 

 

 

Τώρα έρχονται τέσσερις νέες συνθέσεις και υφές που δημιουργούν μια ολοκληρωμένη κόκκινη γκαρνταρόμπα για τα χείλη. Και μάλιστα πάνω στην ώρα αφού οι γιορτές πλησιάζουν και τα κόκκινα χείλη θα έχουν την τιμητική τους. Powder Kiss Lipstick και Powder Kiss Liquid Lipcolor, ενσαρκώνουν το απόλυτο κόκκινο Ruby Woo ενώ το Ruby New είναι ένα ενυδατικό, ματ κραγιόν ελκυστικό και ευκολοφόρετο. Και αν ακόμα είσαστε διστακτικές αυτό το tip από τον Lyne Desnoyers θα σας πείσει «Ένα κόκκινο κραγιόν, όταν σβήνουμε τις έντονες άκρες του, δεν είναι ποτέ υπερβολικό είναι τόσο- όσο απόλυτα σαγηνευτικό».

 

Τα Ruby Woo, Ruby Phew, Ruby New και Ruby Boo

 

 

 

 

 

 

Tέλος, σας προτείνω να διαβάσετε μια υπέροχη αληθινή ιστορία όπου πρωταγωνιστεί το κραγιόν “Ruby Woo” εδώ.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. E, μα ναί! Δεν υπάρχει άλλο πιο εμβληματικό κόκκινο από το Ruby Woo! Το κραγιόν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ή να εχει φορέσει στη ζωή της (κάτι σαν το Chanel No 5 των αρωμάτων…). Το τέλειο κόκκινο που ταιριαζει σε ΟΛΕΣ! Σας το υπογράφω!

  2. Δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα που να μην την κολακεύει το κόκκινο κραγιόν 💋. Αμέσως φωτίζει το πρόσωπο ολόκληρο και το βλέμμα πάντα πέφτει στα κόκκινα χείλη.. Για το κραγιόν Ruby Woo τι να προσθέσω, είναι από τα πιο αγαπημένα μου κοκκινα, χρόνια τώρα!!

  3. Kαλημερα…
    Ξαναθυμηθηκα διαβαζοντας την ιστορια που ειχες γραψει
    Κοκκινο κραγιον clasic αξια αξεπεραστη
    Καλο Σαββατοκυριακο κοριτσια ομορφο και φωτεινο οπως οι τελευταιες μερες που ζουμε

  4. Καλησπέρα σε όλες! υπέροχο , εκτυφλωτικό κόκκινο… το ruby woo και το russian red δεν λείπουν ποτέ απο το νεσεσέρ μου, είθε να φέρει γούρι σε όλες μας!!!

  5. Αγαπημένο, αξεπέραστο κόκκινο κραγιόν❣️
    xx

  6. Το Ruby Woo είναι το καλύτερο κραγιόν που είχα έχω κ θα έχω! Εκτυφλωτικό κόκκινο με το πιο υπέροχο έντονο και σταθερό αποτέλεσμα! Μπορεί να έχω πολλά στην συλλογή μου αλλά αυτό είναι η πιο top αγορά μου

  7. Και ΜAC και φωτιά στα κόκκινα???? Ε τι άλλο να θέλει μια γυναίκα?! ♥️♥️♥️❤️❤️❤️♥️❤️♥️♥️❤️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️❤️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️

  8. Πωπω…πόσες αναμνήσεις με το Guest Post: Όχι απλά, «ένα κόκκινο κραγιόν»…ξαναθυμήθηκα τα σχόλιά μου και χαμογέλασα με τους διαλόγους με τον Πάνο….
    Πράγματι θεωρώ πως ισως ολες οι γυναικες κάποια στιγμή δικιμασαν το εμβληματικο αυτο κραγιον της mac….κι εγώ που δεν είμαι μεγάλη φαν του κοκκινου κραγιον, δεν μπόρεσα να αντισταθώ….

  9. Α,ναι,αυτό που είπε η Στέλλα.Το Νο 5 από chanel και το Ruby woo!Καταπληκτικό κραγιόν,να μην πω για το άρωμα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.