PHARMASEPT: Η νέα σειρά περιποίησης “Balance” για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες

 

 

 

Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας. Με αυτή τη φράση η PHARMASEPT μας συστήνει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Balance που αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για ξηρές έως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Το κύριο μέλημα της νέα σειράς Balance, είναι η προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις, διατηρώντας την ισορροπία του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

 

Τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin, στις ήδη υπάρχουσες εξειδικευμένες PHARMASEPT φόρμουλες, ενισχύοντας τους ευεργετικούς μικροοργανισμούς του οικοσυστήματος, χωρίς να διεγείρουν τους επιβλαβής.

 

 

 

Ο πρεβιοτικός παράγοντας Biolin φροντίζει και ισορροπεί το οικοσύστημα των δισεκατομμυρίων μικροοργανισμών που κατοικούν στο δέρμα. Παράλληλα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα φιλικό προς το μικροβίωμα και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του και συνεπώς στην επίτευξη και διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.

 

Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες πολλαπλές απαιτήσεις της επιδερμίδας και στους παράγοντες που την επηρεάζουν (αυξημένη τάση δερματικών παθήσεων, κλιματική αλλαγή, χρήση λάθος προϊόντων κτλ.) η PHARMASEPT αναπτύσσει απαλές και ιδιαίτερα καινοτόμες συνθέσεις απαλλαγμένες από επιβαρυντικές για την επιδερμίδα ύλες. Καθώς το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα, το μικροβιώμα συνθέτει το σύνολο των μικροβίων της μικροβιακής επιφάνειάς του.

 

 

 

 

Γνωρίζοντας τη σημασία του μικροβιώματος και την αξία της ισορροπίας του, για υγιή και όμορφη επιδερμίδα, η νέα σειρά Balance, αξιοποιεί τη συνεισφορά των πρεβιοτικών και προβιοτικών στην προσπάθεια διατήρησης αυτής της ισορροπίας και  απαντάει στις πολλαπλές ανάγκες των ξηρών έως πολύ ξηρών και ευαίσθητων επιδερμίδων, δημιουργώντας 5 προϊόντα που με επιστημονικά αποδεδειγμένο τρόπο, βασίζονται στη μοναδική «Τεχνολογία Εξισορρόπησης Δέρματος» της PHARMASEPT.

 

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα που διαθέτουν την ίδια φιλοσοφία δράσης, εμπεριέχουν το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης PHARMASEPT και απευθύνονται σε διαφορετικά σημεία του σώματος με αντίστοιχα εξειδικευμένα δραστικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα είναι καθημερινής χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια.

 

 

 

 

 

Balance Shower Gel, που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση σε σώμα και πρόσωπο και προλαμβάνει την εμφάνιση δερματικών παθήσεων.

 

 

 

 

 

Balance Intim Gel, με χαμηλό Ph 4.8 που κρατάει σε ισορροπία την ευαίσθητη περιοχή, προλαμβάνει την εμφάνιση μολύνσεων, καταπραΰνει, ανακουφίζει, έχει αντισηπτική δράση και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.

 

 

 

 

 

Balance Mild Deo RollOn, φυσικό αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο, σιλικόνες, οινόπνευμα και ταλκ, δεν φράσσει τους πόρους, αποτελεί ιδανικό προϊόν για άτομα με τάση για κύστες και ερεθισμούς ενώ προλαμβάνει τυχόν φλεγμονές.

 

 

 

 

 

Balance Body Cream, με κλινικά αποδεδειγμένη αύξηση ενυδάτωσης κατά 23% μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, χωρίς mineral oil, PG, σιλικόνη και αλλεργιογόνα και με φυσικούς γαλακτωματοποιητές, φυσικούς ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες.

 

 

 

Balance Gentle Spray σε μορφή νερού, εμπλουτισμένο με πρεβιοτικούς παράγοντες για πρόσωπο, σώμα, ντεκολτέ, περιέχει 98% συστατικά φυσικές προέλευσης και ανακουφίζει από κνησμό, ερεθισμούς, κοκκινίλες και αίσθηση φλόγωσης.Τέλος προσφέρει 100% διατήρηση της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλησπέρα ❣️
    Από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, που ότι γράφουν στις ετικέτες τους , τα πληρούν. Έχω δοκιμάσει τα αφρολουτρα από τη σειρά Velvet, το Hygienic και το Baby Mild Bath, και είναι και τα δύο εξαιρετικά. Σίγουρα, θα δοκιμάσω και τη σειρά Balance.
    xx

  2. Όλη η σειρά αλλά κυρίως το αποσμητικό🤩 έχουν μπει στην λίστα μου.

  3. Υπέροχα προϊόντα από μια αξιόπιστη εταιρεία! Αυτή η σειρά είναι ότι καλύτερο για μένα που έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα!! Καλό σ/κ σε όλους! 🥰😘

  4. kαλησπερα…
    Εταιρεια που εμπιστευομαι για πολλα προιοντα της
    Κυριως τα βρεφικα που εχουμε δοκιμασει εξαιρετικα

  5. Eχω εμπιστευτεί πολλά προϊόντα της Pharmasept, από τα πιο πολλά ήμουν ικανοποιημένος, εκτός από το προληπτικό αντιφθειρικο spray, το οποίο, εκτός από το πανέμορφο αγαπημένο πουδρινο άρωμα, δεν πρόσφερε καμία αντιφθειρικη προστασία στο κεφαλάκι της μικρής μου, γεμισε ψείρες, παρόλο που το χρησιμοποιουσαμε καθημερινα και παγιδεύτηκαμε πολύ μέχρι να εξαλειφθουν. Έκτοτε, γιατί θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής, δεν τα ξαναχρησιμοποιησα.

  6. Από ότι βλέπω ο κορεκτορας έκανε το θαύμα του όπως παντα: ικανοποιημένη, παιδευτηκαμε😉

  7. Πολύ ενδιαφέρον τα νέα προϊόντα της εταιρείας και εκτός όσα προσφέρουν ταιριάζουν απόλυτα με τον τύπο επιδερμίδας μου.. είμαι από αυτές που λόγω της ευαίσθητης επιδερμίδας μου το ψάχνω αρκετά με τα συστατικά και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα προσώπου και σώματος μέχρι να καταλήξω σε αυτά που χρησιμοποιώ σταθερά. Την Pharmasept παρόλα αυτά δεν την έχω δοκιμάσει όμως κάποια από αυτά μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

  8. @Rania: Ναι Ρανια μου, η βρεφική σειρά είναι η Νο1 σε πωλήσεις στα φαρμακεία.

  9. @SofiaT: Ήδη το χρησιμοποιώ το αποσμητικό και ένα ακόμα για τον κύριο Ρωμανό (πολλά σπορ, έφηβος, ορμόνες, καταλαβαίνεις…😃😃😃)

  10. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της Pharmasept και τα εμπιστεύομαι! Τώρα που θα χειμωνιασει θα έχω σίγουρα θεματακι με τη ξηρή επιδερμίδα και το πιο πιθανό είναι να τα χρειαστώ!!! 💚💙❤️💙💙❤️💙❤️❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚💜💜💜💜💜💚💙💛🧡🧡♥️❤️❤️❤️♥️♥️🧡💜💜💚💙💛♥️♥️❤️💚💜

  11. Στέλνω αμέσως το άρθρο στην κολλητή μου που εχει ξηρό δερμα (κι ευαίσθητο)…..εννοείται πως η pharmasept αποτελεί εγγύηση.

  12. Στέλνω αμέσως το άρθρο στην κολλητή μου που εχει ξηρό δερμα (κι ευαίσθητο)…..εννοείται πως η pharmasept αποτελεί εγγύηση.

  13. Πολύ καλή εταιρεία,λίγο το packaging δεν μου αρέσει,θα το ήθελα πιο ελκυστικό.Το αποσμητικό το θέλω!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.